Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az hogy a (5926 db)

Mennyi idő után várható az hogy a párotok eljegezzen? Kit, mennyi idő után jegyeztek el?

Fél éve vagyunk barátommal együtt, és el szeretne jegyezni. Nagyon szeretem ez nem is kérdés. Viszont félek hogy túl korai. Mind az ? mind az én szüleim korainak tartanák szerintem.

Legjobb válasz: Heló! Ha te is úgy érzed, hogy korai, akkor nem kérdés, hogy még nem jött el az ideje.

Heló! Ha te is úgy érzed, hogy korai, akkor nem kérdés, hogy még nem jött el az ideje.
A kérdező hozzászólása: de nagyon szeretem
Szerintem kezdj aggódni, ha eljegezne.
Korai fél év után, te érzed jól kérdezõ! Nehogy aztán eljegyez aztán elmúlik az a nagy szerelem. Várjatok még vele egy fél évet legalább!
Ha nagyon szereted, akkor jegyezzétek el egymást. Az még nem esküvõ. Csak egy gesztus, egy lépés affelé, hogy együtt vagytok és ezt megerõsítitek. Sokan mások is eljegyzik egymást és évek múlva- vagy azután se - kelnek egybe.
Szerintem meg ne hagyja magát, mert a srácnak akkor ez úgy jön le, hogy bármit megtehet akármilyen tempóban. Jó lenne, ha kicsit türelmesebb lenne. Lehet csak egy szerelmi fellángolás ez nála. De ti tudjátok mit akartok...
Egész nap sírtam.
Semennyire
Egyébként sem terveztem, hogy ellátogatok ezekre.
Nagyon depis lettem.
Pont [email protected], hogy lemaradtam ezekrõl :D Életemben egy ilyen ünnepi beszéden sem vettem részt, és most sem terveztem ilyen szokást kialakítani :D
Majdnem felvágtam az ereimet.
A kérdező hozzászólása: Most hogy elnézem magam, Én is depis vagyok. Lehet összefüggés?

Az mennyire gáz, hogy a 14 éves húgomnak több pasija volt, mint nekem? ! 19/L

Legjobb válasz: hát attól függ neked mennyi volt :D

hát attól függ neked mennyi volt :D
Szia! Egyáltalán nem gáz. Én 20 éves vagyok, még szûz. Az öcsém 17 de már 3 csaja is volt, és mindegyikkel le is feküdt. Folyton piszkál emiatt. Az a baj, h kisfiúnak tart mindenki, az öcsém sokkal férfiasabban néz ki.
Hát ha a húgod fûvel fával összefekszik és úgy volt több pasija akkor az neki gáz. De am ez meg nem lóverseny hogy jaj kinek lesz most több pasija neki vagy neked. Hidd el neked is kifog majd alakulni minden csak türelem.
Ez nagyon gáz, de nem neked.
Az gáz, amit a mai 14 évesek csinálnak. Inkább vigyáznod kéne a húgodra, mert a 15 éves kiscsajok már azzal dicsekednek egymásnak, hogy melyikük szexelt elõbb. 19 évesen még nekem sem volt sok pasim, , mára megtaláltam az igazit, pedig addig azt hittem, hogy reménytelen vagyok. Ha meg a te húgod nem olyan, mint a mai tini ribancok, akkor meg nem kell aggódnod, ezek még csak amolyan gyerek szerelmek. 22L
Nem a mennyiség, hanem a minõség a fontos...abban is a hugi lenne nyerõ? Miért nem tudtál azóta bepasizni?
Szerintem nem gáz az.Tudod jobb egy igazi, mint száz hamis.
Rád nézve egyáltalán nem gáz, de így, hogy a hugod a 2. barátjával jött össze, még rá nézve sem igazán gáz. Egyszerûen így hozta a sors!
Tanulj tõle.
Ha pénzért csináljátok, akkor az övé a nagyobb rész. Ha sportból, akkor õ nyert. Ha meg csak a sors hozta így, akkor õ a nagyobb ribanc kettõtök közül. Gondolom tanulmányi versenyt még nem rendeztetek. (A testnevelést nem számítva.)
A kérdező hozzászólása: én 17 évesen jöttem össze az elsõ barátommal, fél évig tartott, azóta nincs senkim. Õ most jött össze a második barátjával, nem vagyok irigy, csak így még jobban egyedül érzem magam, és szerencsétlennek, hogy még a kishúgom is be tud pasizni, én pedig nem.
Gáz a húgodra nézve.
Én írtam azt hogy gáz, és én ezt csak poénnak értettem mert ilyen hülye és egyértelmû kérdést minek kell felrakni...
irigy vagy rá vagy mi?
Te gáznak érzed ?? Mert szerintem semmi extra nincs benne. Sõt amit a mai 14-16 év közöttiek csinálnak okádni tudok :X
Nagyon gáz, én szégyenemben elsûllyedtem volna. Szerintem húz magadra gázmaszkot és soha többé ne menj ki a házadból...
semennyire az a lényeg hogy mennyi van hanem hogy az idõ amit eltöltesz velük :D (Fiú vok)
szerintem az a gáz, hogy neki annyi pasija volt

Mennyire gyakori hogy a beültetett baba az első 5-6 héten felszívódik, vannak jelek? Semmit nem érzek. Azt se hogy még van, azt se hogy nincs

Legjobb válasz: Teszt mit mutat? Azt nem tudom, hogy beültetés után mennyire gyakori, nekem a négy gyerek mellett, egyszer fordult elõ ilyen 10 hetes terhességgel. Semmi jele nem volt, az orvos vette észre ultrahangon.

Teszt mit mutat? Azt nem tudom, hogy beültetés után mennyire gyakori, nekem a négy gyerek mellett, egyszer fordult elõ ilyen 10 hetes terhességgel. Semmi jele nem volt, az orvos vette észre ultrahangon.
Csinálj egy tesztet! Ha szép erõs pozitív, akkor még ott van a babád. Ha elment volna, véreztél volna szerintem.
A felszívódó terhesség nem jár semmiféle tünettel, vérzéssel sem. Tesztelned kellene, vagy uh-n megnézetni, hogy mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: csináltam tesztet, halványabban pozitív. ugyanolyan amilyet szoktam. Terhességi tünetem eddig sem volt, csak egy picit feszült a mellem, de nem egész nap :-(
Meg kellene keresned az orvosodat. A terhességi tesztek a HCG hormon szintet érzékelik, és ez a terhesség elõrehaladásával egyre emelkedik, egy ideig. Tehát a tesztednek is határozottan erõs pozinak kellene lennie, nem halványulni.

Mennyire fontos nektek egy beszélgetésben az, hogy a másik mennyire szépen fogalmaz?

Szóval hogy a mondatait hogyan fogalmazza meg, mennyire választékos a szókincse meg ilyesmi. Mennyire tartjátok ezeket fontosnak?

Legjobb válasz: Nekem nem annyira. Szerintem a mondanivaló sokkal fontosabb. Ismerekpl egy az"egyszerû parasztembert" aki nem fogalmaz szépen, nem használ nagy szavakat, tájszólása is van- jó ízes- mégis szeretem hallgatni, mert tök okos ember és értelmes dolgokat mond.

Nekem nem annyira. Szerintem a mondanivaló sokkal fontosabb. Ismerekpl egy az"egyszerû parasztembert" aki nem fogalmaz szépen, nem használ nagy szavakat, tájszólása is van- jó ízes- mégis szeretem hallgatni, mert tök okos ember és értelmes dolgokat mond.
Nekem fontos a beszélgetõpartner választékos szókincse, de nem feltétel. Szóval elbeszélgetek én bárkivel, de jobban kedvelem az olyan embereket, akik szépen körbeírják a dolgokat és teljes mondatokkal válaszolnak.
Nekem fontos, aki nem tud választékosan, jól fogalmazva beszélni, azzal nem érdemes tartani a kapcsolatot. (A trágárság meg eleve annyira visszataszító, hogy az olyan embert, aki így beszél, nem is tartom embernek)
szerintem is fontos, hogy az illetõ szépen és normálisan tudja magát kifejezni. manapság sok embernek ez a dolog nehezére esik. sokkal jobb és kellemesebb olyan emberrel beszélgetni aki változatosan beszél, mert (saját tapasztalat) ezen emberek a nem csak szavak terén változatosak, hanem témák terén is.
Nem ettõl fogok valakit jó vagy rossz társaságnak tartani. Beszéltem már olyannal, aki irodalmi igényességgel beszélt, mégis szinte menekültem tõle, meg olyannal is, aki finoman szólva sem beszélt választékosan, mégis élvezet volt vele minden perc.
Nekem is fontos.Én pl utálom, amikor 30 fölött így beszél valaki:azt flasheltem meg stb.Én ezeket nem szeretem.

Mennyi az esélye a letöltendőnek és mennyi, hogy nem lesz letöltendő?

Ha van egy ember aki most 35 éves és már háromszor büntetve,2008-ban csalásért,szintén 2008-ban készpénzhelyettesítő eszközzel való visszaélés és lopás miatt,2009-ben garázdaság rongálásért ítélte el a bíróság,de mind három ügyben pénzbüntetést kapott,tehát sosem volt még börtönben,de már volt büntetve 3-szor. Tavaly csinált egy tulajdon elleni szabálysértést és két napot ült a fogdán+6000ft pénzbüntetést kapott szóval utóbbi asszem negyedik ügy volt,de az csak szabálysértés. Aztán jelen pillanatban ugye folyik ellene közokirat vétség,lopás bűntett-ért eljárás a rendőrségen,mert tavaly nyáron négy alkalommal is lopott helyekről,de szabadlábon védekezhet,nem tették előzetesbe.Most még a rendőrségen van a dolog,de hamarosan megy a bíróságra és tárgyalás lesz. Mivel,hogy már ez a negyedik bűntetőügye ezért mennyire esélyes a letöltendőre az az ember? Azóta nem csinált semmit,nem is fog mostmár soha.De most tuti letöltendőt kap,vagy lehet,hogy azért nem? A rendőrnyomozó azt mondta,hogy szerinte egy felfüggesztett v közmunka lehetséges,dehát pedig csak látja a nyomozó a múltját az embernek a gépen és mégis azt mondja,hogy nem valószínű a letöltendő? Vajon mennyi esély van a letöltendőre és mennyi nem?

Legjobb válasz: Ebben a korrupt igazságszolgáltatásban bármi lehet. Egy jó ügyvéd, egy kis pénz vagy befolyás aranyat ér. Ha nem rendõr, celeb, gazdag vagy politikus az illetõ akkor nagy valószínûséggel letöltendõt kap

Ebben a korrupt igazságszolgáltatásban bármi lehet. Egy jó ügyvéd, egy kis pénz vagy befolyás aranyat ér. Ha nem rendõr, celeb, gazdag vagy politikus az illetõ akkor nagy valószínûséggel letöltendõt kap
Tippmix? :D 5 ezret teszek a letöltendõre.
Nem vagyok bíró, honnan találjam ki, hogy milyen büntetést fog kapni? Fõleg, mivel megilleti az ártatlanság-vélelme. Bár ez egy tanúvallomásnak is beillene!:D Pitiáner ügyekrõl van szó, ezért nem valószínû a letöltendõ, a másik dolog, hogy tele vannak a bv. intézetek. Nincs hova rakni õket!
Azért ennyi minden után le igazán kéne ültetni egy-két évre.

"Hagyj fel azzal, hogy a teljesítményedből származtatod önazonosságodat! " -Ez a gondolat mennyit, fedhet le pontosan, és miket valójában?

Alapvetően értem. Egy vetülete stimmel is, de még mire gondolhatott Dr. Wayne W. Dyer. Vagy pontosabban mire?

Legjobb válasz: Ha kudarcot vallasz, ne tartsd magadat értéktelennek emiatt, de ha sikeres vagy, akkor se szállj el magadtól, hiszen az, mennyire vagy sikeres, nem csak tetõled függ, így pusztán ez alapján csalóka lenne megítélni önmagadat.

Ha kudarcot vallasz, ne tartsd magadat értéktelennek emiatt, de ha sikeres vagy, akkor se szállj el magadtól, hiszen az, mennyire vagy sikeres, nem csak tetõled függ, így pusztán ez alapján csalóka lenne megítélni önmagadat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, így sokkal inkább értem! :)

Szerintetek mennyire hihető hogy a barátom azért szakított velem mert kiszeretett belőlem? Vagy az ilyeneknek más van a hátterében?

Legjobb válasz: Attól függ.. Hány évesek vagytok? Mennyi ideje vagytok együtt? Szex volt már?^^ (ezek fontosak)

Attól függ.. Hány évesek vagytok? Mennyi ideje vagytok együtt? Szex volt már?^^ (ezek fontosak)
A kérdező hozzászólása: 16, 2 hónapja és igen volt.:/
Aha, értem. És sokszor voltatok "úgy" együtt ? Csak mert most épp nálam is ezvan, barátnõm nagyon nem akarja a szexet, és kezdek ráunni, hogy mindig kéreti magát.. Szóval, szerintem ez lesz a próbléma, ha keveset vagytok úgy együtt..
Én csak ezt tudom elképzelni, hogy ezért "unt" rád, "szeretett ki belõled" :S Annyira nemvagyok otthon az ilyenekben, viszont mondom, nekemis ilyesmi áll fent jelen pillanatban barátnõmmel. ://
Elõzõ voltam :D
Csak le akart fektetni és miután sikerült már nem kellesz neki. Magyarul sosem szeretett így ki sem szerethetett belõled. Sajnálom. :/
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kommenteket:) pláne a 3.nak:)

Szerintetek az mennyire normális, hogy a barátom nemis az h 1, hanem 2 csajjal pózol?

Mindkett? viszonylag jócsaj, az egyiket nemismerem, a másik meg kb legnagyobb ellengésem ... elvileg barátomnak nemjön be egyik csaj se, de azt tudom tutira, h az "ellenségemnek" bejön ... barátomba megbízom, nagyon szeretjük egymást meg minden..lassan 1 éve vagyunk együtt.. de nekem ez valahogy nem stimmel, ez a pózolós dolog.. jogos, vagy csak én fújom fel?:/

Legjobb válasz: Mond meg barátodnak hogy ez zavar téged, nagyon. Elõbb-utóbb úgyis törli a képet(ha kéred tõle). Nekem volt hasonló esetem. Végül nyertem:) Mondogasd neki többször hogy mennyire zavar téged és törölje a képet. Ha tényleg szeret téged nem fog akadékoskodni:)

Mond meg barátodnak hogy ez zavar téged, nagyon. Elõbb-utóbb úgyis törli a képet(ha kéred tõle). Nekem volt hasonló esetem. Végül nyertem:) Mondogasd neki többször hogy mennyire zavar téged és törölje a képet. Ha tényleg szeret téged nem fog akadékoskodni:)
Szerintem nem magával a képpel van itt a legnagyobb probléma, hanem azzal, hogy az "ellenségeddel" meg egy másik csajjal lóg. Engem is zavarna, de nem tenném annyira szóvá...:/
21:38. Szerintem annyira tekintettel lehetne a barátnõjére hogy nem azzal a lánnyal pózolgat aki hajt rá, ráadásul szándékosan keresztbe tesz ezzel a kapcsolatuknak..(mármint az "ellenség")
Szia! Szerintem a barátod, ha szeretitek egymást, akkor csak már így egy év után, ugyan szeret és nem lenne mással, de vágyik annyira, hogy legalább azt a látszatot keltse az adatlapjûn, hogy õ bulizgat és csajokkal van a képen, mert mennyi csaj ismerõse van. Ez még nem a világ vége. Gondolom, remélem, hogy veled is vannak közös képei. És az ellenségedet õ nem utálja, mert vele kedves a lány. Nekem "sok" bátáym van és amire rájöttem az évek során az az, hogy a fiúk utálják ha egy lány hisztizik és rinyál. Szerintem ezen a képes dolgon próbálj meg túllendûlni, ha tudsz. Jó hír, hpogy biztos nem csal meg velük, hisz akkor titkolná és nem tenné ki a fotójukat.
A kérdező hozzászólása: 1x régebben már mondtam neki, mondta h sajnálja stbstb meg hogy nincs okom féltékenynek lenni, de nem õ tette fel a képeket, hanem az "ellenségem" .. de az "ellenségem" nemigazán tudja, hogy én mennyire utálom õt ... namindegy. Barátomnak nem akarom kiverni a hisztit, mert minek..? most azt nem akarom h õt kérje meg h szedje le a képeket meg mittomén..inkább túllendülök rajta, ahogy az egyik válaszoló írta, és megpróbálom elfelejteni..:D csak szarulesik..:/

Mennyi, baleset mentes nap után mondtad azt, hogy a gyermeked biztonságosan ágytiszta éjjel? Mennyi idõs volt?

Legjobb válasz: Én igazából akkor vettem le róla a pelust,mikor ébredés után már száraz volt. Ez a délutáni alvásnál kb 2,5 évesen volt,az éjszakainál 3 évesen. Ezután kb 1x pisilt be,de az inkább az tesó miatt volt,mert nagyon sírt éjjel,felébresztette,nyûgös volt,nem akart elmenni pisilni,de mikor visszaaludt bepisilt.

Én igazából akkor vettem le róla a pelust, mikor ébredés után már száraz volt. Ez a délutáni alvásnál kb 2, 5 évesen volt, az éjszakainál 3 évesen. Ezután kb 1x pisilt be, de az inkább az tesó miatt volt, mert nagyon sírt éjjel, felébresztette, nyûgös volt, nem akart elmenni pisilni, de mikor visszaaludt bepisilt.
Amikor a fiam nappalra szobatiszta lett, akkor rá 1 hónapra lett éjszakára is ágytiszta. Tulajdonképpen 3 napig száraz pelenkával ébredt, így nem raktam alá már éjszakára sem. Egy lepedõ, amit gyógyászati segédeszköz boltban lehet kapni, aminek hasonló az anyaga, mint a pelenkának, azt biztonság szempontjából alá tettem, de igazából talán ha kétszer bepisilt az ágytisztaságot követõ hónapokban. A fiam viszonylag késõn, közel 3 évesen lett szobatiszta és ágytiszta is.
Hát nem tudom. A én fiam áprilisban lesz 4 éves, kb. november óta nem volt már baleset éjjel, már kezdtem örülni, hogy most már tuti biztonságosan ágytiszta, erre múlt héten kétszer is bepisilt. Fogalmam sincs, mitõl.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, mentek a zöld kezek :-)
Kisfiam 20 hónaposan lett szobatiszta nappalra, attól a naptól, hogy napközben nem volt rajta pelus, a délutáni alváshoz sem kellett. Éjszakára a mai napig van pelusa, már 3 év 4 hónapos. De 5-bõl 4x száraz reggelre a pelenka. Már próbáltam róla levenni éjszakára is, de érdekes módon, ha nincs rajta, kivétel nélkül bepisil. Így inkább ráadom, mert volt olyan éjszaka, hogy kétszer is át kellett öltöztetnem, ágyatnúzni, stb. Nekünk nem jött be a vízhatlan lepedõ, mert annyit mocorog éjjelente, ráfekszik a takaróra, párnára, hogy minden csupa pisi, ha bepisil. Majd tavasszal, ha már jó idõ lesz és nem félek attól, hogy megfázik, újra megpróbáljuk a pelust levenni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!