Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az heti edzések (16 db)

Mennyi az ideális heti edzések száma? Heti 3-szori edzés az elegendő vagy esetleg több kell ahhoz, hogy karbantartsam magam?

Legjobb válasz: A párom testépítõ , õ heti 4-5 alkalommal 1-1.5 órát jár.ha csak karbantartás miatt jársz, és nem építõ jelleggel akkor elég a 3 hetente.

A párom testépítõ , õ heti 4-5 alkalommal 1-1.5 órát jár.ha csak karbantartás miatt jársz, és nem építõ jelleggel akkor elég a 3 hetente.
te bunkó okoskodó caps lockos, nagy baromságot mondtál, mert aki versenyszerûen sportol az még reggel is jár.a heti 7 minimum.a három az nevetséges szal gázz volt és ha tudsz normális választ adni akkor minek írsz?menj inkább chatelni ott írhatod a faszságaid...pfff
hát ha csak magadtól az egézséges életmód miatt mész akkor igen, de ez is az intenzitástól függ.ha versenyszerûen csinálsz valamit akkor elég kevés, de gondolom nem mert akkor az edzõ szólna:P
Szerintem karbantartásra (állapotfenntartásra) a heti 3*40 perc elég, ha figyelsz az evés mennyiségére és minõségére is. Én heti 5-6* mozgok, mindennap mást: aerobik, jóga, futás, súlyzózás, tánc, stretching stb, idõtartama 1/2 órától 2 óráig terjed (kora reggel vagy este szakítok rá idõt, egy idõ után nem fárasztó). Nagyon jó és villámgyorsan formál.
szóval, az aerobicos edzésekhez nem nagyon értek, de gondolom a lényee, hogy amig csináldo 40 percig, addig a pulzusodat viszonylag magasan, 120-130 környékén tartod. ez elég jó alakformálásnak tûnik, ha mindennap egy ilyen negyvenperces idõszakot rászánsz, illetve, nem is muszáj mindennap elég 5ször egy héten. ez arra, hogy "karbantartsd" magad bõven elég.
Heti ideális sport! 3x1.5óra Én úgy csinálom h 2 küzdõsport 2 gyúrás, de küzdõsport 1.15perc gyúrás erõsítõ kicsit formáló jelleggel mivel nekem nem az a célom h vadkan legyek:) 45perc(szuper szett) valamikor még gyúrás végén kis cardio. max 30p
HÁT HA NÁLLAD 1 EDZÉS 2 ÓRÁT JELENT AKKO SOK HA 10 PERCET AKKO KEVÉS HA 2 ÓRA KONDITERMET JELENT AZ MARHASOK HA KÉTÓRA ÚJJ KÖRZÉST JELENT AZ KEVÉS SZÓVAL EZ BNEM NAON PONTOSKÉRDÉS DE HA PONTOSITANÁL AKKO MONDANÁK VALAMIT!
A kérdező hozzászólása: Sajnálatos, hogy ennyi gyengeelméjû nagyokos is van ezen az oldalon! Õszontén szóéva nem ilyen választ vártam! 1. Szó NEM volt gyúrásról! Ki beszélt itt arról? Én aerobicozom egy nap kb. 40 perc! De csak egy átfogó, SEGíTÕ!!!! választ szerettem volna kapni! 2. Ha erre kedves "caps Lock-os" válaszadó nem vagy képes akkor legyél szíves hanyagolni a válaszadást az okosságaiddal, mert szerintem senki nem kíváncsi rád! 3. Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik!!!
hû, mennyi inntelligens caps locksos válaszadó, kisbetûvel is érti szerintem. ha az edzés alatt gyúrást értesz, és nem valamilyen sportot, a heti 3+ 1, 5 óra elég, karbantartásra, csak mellé kell kis futás, nyújtás, lazítás.
NEM AKAROK KÖTEKEDNI DE A TESTÉPÍTÕK(AZ IGAZIK MINT VÖRÖS ZOLI MEG BOGNÁR GERGÕ MEG NÉMETH PISTI MEG LAUTER VIKTOR) AKIK MO. LEGNAGYOBB TETÉPÍTÕJI AZOK JÁRNAK HETI 3 SZOR! AZÉ MERT KELL A REGENERÁLÓDÁSI IDÕSZAK IS TE BUTUSKA LEÁNYZÓ!!!!!
Aerobic edzés után nincs szükség annyi regenerálódásra, mivel az izmok nem dolgoznak a maximumon. (mert a központi idegrendszer hamarabb elfárad, minthogy az izmok rendesen dolgoznának) Ilyen edzést nyugodtan csinálhatsz minden nap, a heti három nem elég belõle, mert nem elég intenzív. Súlyzós edzésbõl elég volna és az sokkal hasznosabb is a testednek. (az alakodat formálni például mással nem tudod igazán)
Semennyit.
Pff.. semennyit. Nem tudjuk hogy nézel ki. Ne legyél hájas, akkor tudod hogy ideális súlynál vagy. Ha nem eszel hájasító kaját, akkor is gyaníthatod hogy egészséges a testsúlyod, zsír-arányod.

Egy heten hany pihenonapra van szukseg? Mennyi piheno kell a sorozatok kozott? Egy nap mennyit edzhett az ember? A kardiot es a sulyzos edzest is beleertve

Legjobb válasz: Egy héten mehet 3 edzés nap (osztott edzéstervnél), kardiót súlyzód edzés közben ne csinálj, inkább aerobot tolj edzések után. Felsõtestnél 1 perc pihenõ kel, alsótestnél ha nagyon muszáj mehet 1,5 perc.

Egy héten mehet 3 edzés nap (osztott edzéstervnél), kardiót súlyzód edzés közben ne csinálj, inkább aerobot tolj edzések után. Felsõtestnél 1 perc pihenõ kel, alsótestnél ha nagyon muszáj mehet 1, 5 perc.
Egy héten mehet 6 edzés is simán vagy 7 is ha az aerobot is edzésnek számoljuk. Ha nem akkor elég a 6, 3 küzdõsport/kardió 3 teljes testes edzés (súlyzó, kettlebell, sparrowbag, barbell, saját testsúly, bármi egyéb), Mondjuk akkor sincs baj ha mondjuk ennél több lesz vannak akik napi 2-3szor is edzenek és nincs semmi bajuk, egyén függõ, kinek mi, van akinek a heti 2 is sok van akinek a napi 4 még sima.
Aki napi szinten súlyzózik az vagy kis intenzítással csinálja, vagy koxol.
Nem feltétlenül kokszol. Nekem van egy ismerõsöm aki egy ideig minden nap edzett, szépen le is szálkásodott, csak lett vagy 60 kiló. A végére szinte teljesen elfogyott. Sok értelmét nem látom, én heti 4szer járok. A legideálisabb egyébként az 1nap edzés 1 nap pihi. Így egy héten 3-4 edzése van az embernek.


Heti 4-5 (kb 2 órás ) kardio edzés mellet mennyire kell figyelni az étkezésre?

Legjobb válasz: Semennyire, végülis tök mindegy mit eszünk, nem? Nem. Az vagy, amit megeszel. Amúgy heti 8-10 óra kardió edzés helyett többre mész 3x40-50 perc súlyzós edzéssel és 3x30 perc intervallum edzéssel.

Semennyire, végülis tök mindegy mit eszünk, nem? Nem. Az vagy, amit megeszel. Amúgy heti 8-10 óra kardió edzés helyett többre mész 3x40-50 perc súlyzós edzéssel és 3x30 perc intervallum edzéssel.

4 hete edzek, 3-4 nap kihagyás volt, :5x15 felvõ.5x20 10 (kg) sujzó, 5x20, bal kézzel, jobbal, 25kg fekvõ pad 25 x 20, felülés:5x30 Mennyi idõ kéne, hogy az edzés eredménye látszodjon? Fehérjét edzés után mindig eszek.

Legjobb válasz: Ezt heti hányszor csinálod? Ennek nem lesz nagy eredménye, mindenre kénne edzeni hátra és lábra is ha már ezek a testeden a legnagyobb izomcsoportok. Egyébként ha jól értem fekvenyomásból 25 szériát csinálsz? És mi az a sújzó gyakorlat (gondolom bicepszhajlítás). Egy szó mint száz ez egy borzalmas edzésterv, remélem kamu a kérdés ha pedig nem akkor olvasd el A sárga kapszula címû könyvet

Ezt heti hányszor csinálod? Ennek nem lesz nagy eredménye, mindenre kénne edzeni hátra és lábra is ha már ezek a testeden a legnagyobb izomcsoportok. Egyébként ha jól értem fekvenyomásból 25 szériát csinálsz? És mi az a sújzó gyakorlat (gondolom bicepszhajlítás). Egy szó mint száz ez egy borzalmas edzésterv, remélem kamu a kérdés ha pedig nem akkor olvasd el A sárga kapszula címû könyvet
A kérdező hozzászólása: minden nap csinálom fekvõbõl 15x5 és észlelhetõ az eredménye, haveromnal a huzóckodást jobban bírom csinalni..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kezdj el egy rendes edzéstervet mert ez elég szar (nem cseszetés csak tény). Kezdõknek heti 3 napos teljes testes edzésterv kell. Ez menjen 2 hónapig. Minden izomcsoportra 1-1 alapgyakorlattal, gyakorlatonként 3-4 sorozattal. Akkora súlyokkal, amivel éppen megy az adott gyakorlatból a sorozat 10-12 ismétléssel. Tehát ez azt jelenti, hogy nem ugyanaz a súly lesz guggoláshoz, mint pl bicepszezéshez. Szóval kb ez legyen: guggolás, fekvenyomás, húzódzkodás (vagy evezés), mellrõl nyomás, bicepsz állva rúddal, tricepszre: hátsó támaszos tolódzkodás (vagy csigán letolás), hasprés (vagy lábemelés függeszkedve), vádlizás. 6-8 hét után mehet osztott edzés is, ami legyen elõször egy 3 napos A-B-A, másik héten B-A B bontású terv. A nap: mell-hát-váll- fekvenyomás, tárogatás, lehúzás csigán mellhez (vagy húzódzkodás), evezés, mellrõl nyomás, oldalemelés. B nap: láb-kar-has. : guggolás, kitörés, vádli állva, bicepsz állva rúddal, egykezes beforgatós bicepsz, fekve homlokra engedés, csigán letolás tricepszre, hasprés (vagy lábemelés). Majd ez után mehet pl heti 3 vagy 4 napos osztott edzés. Pl: Hétfõ: mell-kar, Szerda: láb, Péntek: hát-váll. De így is jó: mell-bicepsz, hát-tricepsz, láb-váll. Sok variáció van. Nagyobb izomcsoportokra 3-4 gyakorlat, kisebbekre 2-3. Tömegnövelõ étrend: napi 2-2, 5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch). Zsíból 1g x ttkg, ennek fele legyen telítetlen. Ezekbõl kellene leginkább összerakni: fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg. ch: zabpehely, rizs, teljes kiõrlésû kenyér, teljes kiõrlésû tészta, sok zöldség. zsír: omega3, lenmagolaj Az írás sandorzsolté, nem én írtam, a jogdíjak õt illetik
A kérdező hozzászólása: köszi, megfogadom, de akkor miert érzem, hogy erõsödtem amióta csinalom az edzést?
Mert ha eddig nem mozogtál akkor bármit csinálsz erõsödni fogsz az elején, De hidd el egy olyan edzés amit mindenap megbirsz csinálni az nem edzés hanem [email protected]és. Ha komolyan olyan súlyokkal végzed a gyakorlatokat amivel alig megy a 8-12 ismétlés akkor sokkal jobb lesz a fejlödésed, sõt ezzel a "edzéstervel" meg is állna elég hamar. Tehát a lényeg hogy ha már haladó szinten LESZEL akkor heti egyszer edzél egy izomcsoportot de akkor olyan keményen ahogy a csövõn kifér, addig is csináld a kezdõ átmozagtó edzésteret. És az étrendre figyelj.
A kérdező hozzászólása: aha értem köszi ;)tegnap kivancsiság képpen kipróbáltam:10 kg sujzot fejem felé tartom és ugy nyomom ki nem nagyon ment akkor 40 kg fekvõ pad abból is csak 5 ment..

Ha heti 3x lemegyek futni es heti 3x vegzek sulyzos edzest itthon az mennyire hatasos ha 5-7kg felesleg is van rajtam?

Ugy ertem a sulyzos edzesnek van igy ertelme, amig "elfedi " a zsir?

Legjobb válasz: van-e értelme?wtf? az edzés marad ugyanaz az alap mindig. az étrend ami változik csak a célnak megfelelõen.

van-e értelme?wtf? az edzés marad ugyanaz az alap mindig. az étrend ami változik csak a célnak megfelelõen.
Minden edzésnek van értelme, az meg hogy fogysz vagy izmosodsz az étrendettõl függ.
Hatásos. Heti 3X kardió és + 3X erõsítés tökéletes. A súlyzós edzés elõtt végezhetsz egy erõs 15 perces kardió edzést.
több adatot! kor, nem, súly, magassag, eddigi haseddzesek?
A kérdező hozzászólása: 17/fiú 171 cm 65 kg , 1 hónapja heti szinten csináltam hasizomerõsítõ gyakorlatok és most elkezdtem kondiba is járni és így heti 4-5 hasizomgyakoralott tudok csinálni.
Elég heti 3x eddzened, és ajánlom a lábemelést, a felüléstõl nem lesz olyan izmos a hasad, bármennyit csinálsz belõle, a fél órás haseddzésnek semmi értelme. sázlkásíts le: szálkásító diéta + aerob eddzés :D

Heti 3 alkalom. Néha konditerem néha otthon ( van otthon egykezeseim) Kb. mennyi időt szánjak egy nap az edzésre?

Jelenleg Reggel 30 perc

Legjobb válasz: Az edzést nem idõben mérjük, nincs olyan, hogy lemész, majd pontosan 1 óra múlva lelépsz és esetlegesen félbehagyod az edzést. Ez baromság.

Az edzést nem idõben mérjük, nincs olyan, hogy lemész, majd pontosan 1 óra múlva lelépsz és esetlegesen félbehagyod az edzést. Ez baromság.
A kérdező hozzászólása: Reggel általában vagy is inkább hasprést és lábemelést végzek megosztva 15 egyik 15 a másik. Konditerembe: Mindent kivéve: hasra és vádlira nem erõsítek Otthon: Mindenre!!!! Itt már nincs kivétel (56 kg és 170cm vagyok, kb 5 hónapja edzem magam ezt az idõt betartva, csak nem tudom, hogy helyes-e.....
Nem az idõn múlik... Írd le az edzésterved, és majd utána okoskodunk
A kérdező hozzászólása: Ha valamit nem jól teszek vagy az idõt nem jól osztom el, nyugodtan leszúrhatok érte, elfogadom a kritikát indokkal...
a válaszolók tévednek. a tesztoszteron szint kb 45-50 percig emelkedik, aztán beindul a kortizoltermelés, ami egy stresszhormon és izomlebontó hatású. az ideális edzés, ha NATURÁL vagy, szigorúan 50 perc és 1 óra között mozog. ennél több idõ, csak akkor fogadható el, ha olyan összetett izomcsoportról van szó, mint a láb, igazából ezt is szét kellene választani 2x 1 órára, de én pl. már így is 6 napos split edzést tolok, és nem férne bele. a 2 óra rengeteg, rövid távon is túledzéshez vezet. reggel ne edzél, mivel a gerinccsigolyák porcaiban még folyadék van, mely ébredés után kb 2 óráig távozik. ekkor a gerinc sérülékenyebb. vedd ezt figyelembe, a legtöbb energiád kb délután 2-4 között lesz, de ilyen melegben este 7-8 fele is érdemes lehet edzeni, amikor már nincs annyira meleg.
A kérdező hozzászólása: natural88: köszönöm válaszod. Szépen tömören megfogalmaztad. Akkor 2x 50 perc-et és reggel nem edzem....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!