Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az h teherbe estem, (14 db)

Nem rég feküdtem le a barátommal s történt egy kis baleset s félünk attol h teherbe estem.4 napra rá feküdtem le vele miután beteg voltam s hallottam h olyankor néhány napig kicsi az eséje h teherbe eshetem. Ez mennyire igaz. Van okom félni?

Legjobb válasz: Szia! Ezen az oldalon nem az a lényeg, hogy megnyugtassuk a kérdezõket, hanem, hogy válaszoljunk nekik!!! Nem tudlak megnyugtatni! Ez azt jelenti, hogy kb. a ciklusod 9.napján lehettél. A naptármódszer nem biztonságos. Igenis teherbe lehet esni a ciklus bármelyik pontján!Sajnos van okod félni, fõleg, ha beléd élvezett! Szóval ha nem védekeztetek akkor nyomás eseményutáni tabiért, ha nem akarsz babát! Remélem nem lesz semmi baj. Ja, és a menstruáció nem betegség! :)

Szia! Ezen az oldalon nem az a lényeg, hogy megnyugtassuk a kérdezõket, hanem, hogy válaszoljunk nekik!!! Nem tudlak megnyugtatni! Ez azt jelenti, hogy kb. a ciklusod 9.napján lehettél. A naptármódszer nem biztonságos. Igenis teherbe lehet esni a ciklus bármelyik pontján!Sajnos van okod félni, fõleg, ha beléd élvezett! Szóval ha nem védekeztetek akkor nyomás eseményutáni tabiért, ha nem akarsz babát! Remélem nem lesz semmi baj. Ja, és a menstruáció nem betegség! :)
Szia nyugodj meg a mensi után nem eshetsz teherbe
Megnyugtatni én sem foglak, ugyanis az esély mindig megvan a teherbeesésre, akár menstruáció alatt is. Lehet, hogy az esély kisebb, de a lényeg, hogy mindig megtörténhet... Azért sok szerencsét!

1, 5 honapja szedek f. gátlót.2 nap mulva fogy el a 2. levél, de a barátom kb.1 hete bennem ment el. Mennyi az esélye h teherbe estem és mennyi idő után jelentkeznek a terhesség tünetei és mik azok?

Legjobb válasz: Ha rendesen szedted a gyógyszert nem fogsz teherbe esni!!!Hiszen pont ezért szeded. Ne aggódj!!!1 hónap után már védettséget ad!!!

Ha rendesen szedted a gyógyszert nem fogsz teherbe esni!!!Hiszen pont ezért szeded. Ne aggódj!!!1 hónap után már védettséget ad!!!
Új gyógyszernél általában elso két hétben ajánlott más módon is védekezni. Ha rendesen szeded, és peteérés kornyékén nincs eros hányás, hasmenés, (ezek csokkentik a felszívódást) a gyógyszer már véd, majdnem 100 %, nyugi. A terhesség tunetei általában 6-7. hét kornyékén jelentkeznek, már akinél jelentkeznek.
Ha az elsõ levelet a mensi elsõ napján kezdted szedni, akkor már onnantól védve vagy! Ha azóta is minden játékszabályt betartottál, akkor nyugodtan, para nélkül benned mehet el a párod!!

Mennyi az esélye h teherbe estem?

kiszakadt a gumi és ment belém, de kitöröltem, amennyire csk tudtam. amugy egy hete menstruáltam kb. ha ez számit valamit. de nemtudom. félek. amugy tényleg van oylan h injekciot adnak? ami oylasmi mint a tabletta. csak ez 2 nap után kell vagy vmi iylesmi, mer hallottam rola vmit. meg h igaz e h kevés lány esik egyszerre teherbe az elsö után? nem ugy értem h elsö szexuális kapcsolatnál. mer nem els? volt. hanem na, értitek.

Legjobb válasz: Ezt már nem hiszem el!!! Komolyan felnõtt "embereknek" hiszitek magatokat... Csemegéztek mások fájdalmából,érzéseibõl. Könnyû a másikat megszólni a "tudatlansága" miatt,minthogy bele gondolni,és olyan választ adni amivel nem bírálod mások kis lelki világát... 1.-A kérdezõ VÉDEKEZETT,nem tudom ezt látja-e valaki rajtam kívül,és kiszakadt az óvszer...na bumm velem is elõfordult már,3ból 1nõ biztos hogy átesik ezen mint a hüvelygombán. 2.-igen,jön a NAGY kérdés-most akkor lehet-e bébi vagy sem?Persze az elsõ dolog ilyenkor azonnal bevenni az eseményutáni tablettát. 3.-Na de,most jön az a rész ami biztos sok mindenkinél kiveri a biztosítékot. Akik elõttem kommentáltak,ilyeneket írtak h ugye bébit nem gyilkolunk ha már megcsináltad a kakit magadnak old is meg... Gondoljunk már bele abba h talán egy felnõtt nõ,(akinek azért már kiterjed az agya arra hogy ilyenkor mi is a teendõ) nem itt fog kérdést feltenni! És én csak sajnállak titeket h nem érzitek át hogy õ tõletek várja azt a választ,amit az édesanyától vagy apukájától kellett volna hallania,még a nemi élet elkezdése elött Na akkor miért akarja bárki hogy ennyi nem tudással valaki gyermeket szüljön? Igen "bûn" elvenni 1 életet,de még rosszabb tönkretenni. Mert ne felejtsük el h nem egy 3kg-os bébit vetett el egy nõ,mondhatni ott még csak kezdõdik valami...de miután megszületik... Szóval remélem amikor olyat láttok TI hogy aluljárókban fiatal nõk csecsemõvel kéregetnek,vagy gyermekek ételt lopnak...Remélem akkor is úgy mentek el mellettük,h igen vállad ha már becsúszott a szar!Hisz ölni bûn,de azt jóérzés mondani egy apró lénynek hogy csak becsúsztál,***vára nem akartalak. Ez az a mondat amit én sose fogok mondani a gyerekemnek! És kérdezõ neked csak annyit,hogy próbáld mással megbeszélni a problémáidat,itt nagyon ritka az aki a kérdésre válaszol,és nem a kérdezõ kilétét próbálja kritizálni... Engem is lehet bántani...de azért egy picikét elgondolkodnék! 19/L

Ezt már nem hiszem el!!! Komolyan felnõtt "embereknek" hiszitek magatokat... Csemegéztek mások fájdalmából, érzéseibõl. Könnyû a másikat megszólni a "tudatlansága" miatt, minthogy bele gondolni, és olyan választ adni amivel nem bírálod mások kis lelki világát... 1.-A kérdezõ VÉDEKEZETT, nem tudom ezt látja-e valaki rajtam kívül, és kiszakadt az óvszer...na bumm velem is elõfordult már, 3ból 1nõ biztos hogy átesik ezen mint a hüvelygombán. 2.-igen, jön a NAGY kérdés-most akkor lehet-e bébi vagy sem?Persze az elsõ dolog ilyenkor azonnal bevenni az eseményutáni tablettát. 3.-Na de, most jön az a rész ami biztos sok mindenkinél kiveri a biztosítékot. Akik elõttem kommentáltak, ilyeneket írtak h ugye bébit nem gyilkolunk ha már megcsináltad a kakit magadnak old is meg... Gondoljunk már bele abba h talán egy felnõtt nõ, (akinek azért már kiterjed az agya arra hogy ilyenkor mi is a teendõ) nem itt fog kérdést feltenni! És én csak sajnállak titeket h nem érzitek át hogy õ tõletek várja azt a választ, amit az édesanyától vagy apukájától kellett volna hallania, még a nemi élet elkezdése elött Na akkor miért akarja bárki hogy ennyi nem tudással valaki gyermeket szüljön? Igen "bûn" elvenni 1 életet, de még rosszabb tönkretenni. Mert ne felejtsük el h nem egy 3kg-os bébit vetett el egy nõ, mondhatni ott még csak kezdõdik valami...de miután megszületik... Szóval remélem amikor olyat láttok TI hogy aluljárókban fiatal nõk csecsemõvel kéregetnek, vagy gyermekek ételt lopnak...Remélem akkor is úgy mentek el mellettük, h igen vállad ha már becsúszott a szar!Hisz ölni bûn, de azt jóérzés mondani egy apró lénynek hogy csak becsúsztál, ***vára nem akartalak. Ez az a mondat amit én sose fogok mondani a gyerekemnek! És kérdezõ neked csak annyit, hogy próbáld mással megbeszélni a problémáidat, itt nagyon ritka az aki a kérdésre válaszol, és nem a kérdezõ kilétét próbálja kritizálni... Engem is lehet bántani...de azért egy picikét elgondolkodnék! 19/L
Tájékozatlan csitrik gyülekezete... Peteérés: 28 napos ciklusnál a 14. napon Teherbeesés valószínûsége: ondó hüvelybekerülése esetén a ciklus bármely napján lehetséges, de alapszabály az, hogy a ciklus ELSÕ FELE (a menszesztõl számítva) EGYETLEN NAPON SEM BIZTONSÁGOS! Utána romlanak az esélyek a teherbeesésre, de sohasem lesz 0 %. Egyszóval: hogy most teherbeestél, az igencsak elképzelhetõ. Abortusz: felejtsd el, ne a gyereked igya meg a felelõtlenséged levét, nem õ akart megfoganni, ha terhes vagy, vállald a felelõsséget! 72 órás és társaik: alapból azok is legalizált magzatgyilkos szerek, ezt tudjad! Minden jót!
A ciklus bármelyik napján teherbe eshetsz. A naptár módszer egy nagy humbuk. Esély mindig van a teherbe esésre!!!
Amúgy a 72 órás tabi szerintem kevésbé megterhelõ a szervezet számára, mint az abortusz. Na hát épp ezért kéne idõben lépni és felnõtt módjára gondolkozni, meg tájékozódni a biztonságos szexrõl. Az meg tök mindegy, milyen gumit használsz. A márkás pont uannyira kiszakad, mint a nem márkás, mondhat bárki bármit. Már 4. alkalommal is teherbe eshettem volna, mert 2x kiszakadt, 2x meg lecsúszott a gumi, holott márkás volt (lifestyles, durex). Na errõl ennyit. Szerencsére akkor már gyógyszert szedtem, így nem lett gond. Aki biztonságban akarja tudni magát, az bizony gyógyszerrel vagy gyûrûvel védekezik. Hiába biztonságos a gumi, bizony minden 26. gumi használatnál bibi van és terhesség a vége... Köszöntem a lepontozást!
Barátnõmnek pont így fogant a kislánya, azóta már 5 éves... Jó tanács! Addig ne szexelj, amíg ennyire tudatlan vagy, mert csak a sorsot kísérted. Már rég be kellett volna venned a 72 ÓRÁS TABIT, mert nagyon is lehetsz terhes. A legelsõ alkalommal is teherbe eshetsz, meg a 2., 3., 4. alkalommal is. A sperma az sperma. Na hát ezért nem kéne 10envesen szexelni...
Nem õ a hibás abban, hogy kiszakadt az óvszer, miért szidjátok??? Kérdezõ, ha még idõben vagy sürgõsen vegyél 72 órás tablettát. Nálunk is volt hasonló baleset, bevettem a Postinor nevû gyógyszert és nem tudom , h. annak köszönhetõen-e, de minden rendben volt. Egyébként tényleg károsak ezek a tabletták(felboritják a hormonháztartásodat), érdemes drágább óvszerbe invesztálni!!! Jól sejtem, hogy nem vagy még 18???
Szia, állítólag a menstruáció után 7 napig csekély az esélye hogy egy nõ teherbe essen, am meg vegyél egy terhességi tesztet.Ha válaszom eleje nem igaz vki gyorsan cáfoljon meg (ex bnõ mondta ezt mindig). Nem megvenni szégyen hanem 16 évesen gyereket nevelni. De gyereket nem szabad elvetetni ezt jegyezd meg!!!!!!
nem, nem értjük. mielõtt szexeltek tanuljátok meg használni az óvszert. igen lehetsz terhes pont a peteérés környékén csináltad, grat. semmilyen injekció nincs, abortusz van, csinálj tesztet az aktus után 2 héttel.
Uccsó elõtti vagyok. Akkor jól gondoltam én is:S Menj el 72órásért ha nem késõ még:S
A menses utáni 7.nap az már nem a peteérés ideje? Elnézést ha nem jól tudom.Utána még akár napokig életben maradhatnak a spermiumok.Ha még teheted menj el 72órásért. A szégyen pedig az ha valaki megszüli a babát és a kukába dobja...
Szia. Én tudok injekcióról, olyan mint a fogamzásgátló bogyó, de nem a 72 órás társa. Szóval fogamzásgátlóként használják, viszont a hátránya, hogy összezsugorodik a petefészek, a méh, és egy idõ után elmarad a vérzés is. Osztálytársam édesanyja ebben a cipõben jár/t.

Mensi előtt 5-6 nappal ha belém ment el, mennyi az esélye, h teherbe estem? Kérlek írjatok!

És ha az is vagyok akkor 5-6 nap múlva attól még meg fog jönni????

Legjobb válasz: Kicsi az esély, de van. engem is egy olyan napon csináltak anno, mikor papírforma szerint nem lehet teherbe esni. Szóval ne hazárdírozz, VÉDEKEZZ!!! Egy ismerõs csajnak elcseszték az abortuszát, mikor felébredt, nem volt már méhe. Ha meg védekeztél, de pl. kiszakadt a gumi: ambulancián írnak fel 72órás tablettát.

Kicsi az esély, de van. engem is egy olyan napon csináltak anno, mikor papírforma szerint nem lehet teherbe esni. Szóval ne hazárdírozz, VÉDEKEZZ!!! Egy ismerõs csajnak elcseszték az abortuszát, mikor felébredt, nem volt már méhe. Ha meg védekeztél, de pl. kiszakadt a gumi: ambulancián írnak fel 72órás tablettát.
25% az esély...és ha terhes vagy, akkor nem jön meg, de biztonságképpen csinálj egy tesztet, ha elmúlt!

Ha lehetséges h teherbe estem de még várnom kell azzal h a tesztet meg tudjam csinálni. Mennyi egy igazán jó minőségű teszt? Melyik lenne a legjobb arra h ki mutassa az egy hetes terhességet?

Legjobb válasz: álltalában már lehet 1000 ft alatt is jó tesztet kaapni ami a beágyazodást követõ 3 nap kimutatja a terhességet szorítok neked

álltalában már lehet 1000 ft alatt is jó tesztet kaapni ami a beágyazodást követõ 3 nap kimutatja a terhességet szorítok neked
Nekem legkorábban a one step terhességi teszt mutatta ki egyértelmûen, hogy pozitív, a nem várt mensi elõtt 1 nappal. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Az jóóó...és kösszi:) ))
ha elmaradt a mensid akkor lehet tesztelni elött szinte semmilyen teszt nem mutatja ki, mert a hcg hormonod még nem elég magas. és tesztek a hcg hormont mérik. szóval mikor kérsz egy tesztet a patikában nyugottan mond hogy érzékeny teszt kell mert korai terheségre kell, ha boltban veszed akkor minél alacsonyabb a hcg szinten mutat ki az a jó. neve mindegy. mikor megcsinálod két csíknak kell lenni, ha egysincs akkor a teszt volt rossz.
A kérdező hozzászólása: értem...akkor várok a menstráció után ha nem jönn meg...akkor meg csináltatom a tesztet...és akkor azt tuti ki fogja mutatni...h várandós lettem e vagy nem?
hát lehetsz babás, de kicsi az esélye.
Nagyon sok mindennek passzolnia kell, hogy terhes legyél: pl. megfelelõ idõpont az együttléthez, mert csak 24 óráig megtermékenyíthetõ a petesejt. Szerintem kicsi az esélye, de azt nem merem állítani, hogy kizárt.
semmi sem lehetetlen.valakire csak ránéznek és úgy is marad!vannak véletlenek...de te ne félj!szerintem nincs baba a dologban!
A kérdező hozzászólása: Jajj köszönöm szépen a kommenteket!!:) Már egyre jobban megnyugodtam... De azért sztem veszünk egy terhességi tesztet.

Mennyi az esélye h teherbe estem?

A párommal gumi nélkül szeretkeztünk, nem élvezett el, csak egy ideig csináltuk, próbaképp h milyen érzés, de kis idő után gumival folytattuk h el is élvezzen. Ezidő alatt, míg gumi nélkül csináltuk, többször kivette és megnéztük jött-e előváladék, de nem láttunk erre utaló jelet. A menstruációm 2-3 napja ért véget. Normális válaszokat kérek 22/L

Legjobb válasz: nem tudok pontos százalékokat mondani, de a nagyságred miatt mégis írok: bõven 1% alá saccolom. viszont az esély mindig ott van, még ha kicsi is. Tanuljatok ebbõl és máskor ne adjatok egyáltalán esélyt ennek, bármennyire is elenyészõ

nem tudok pontos százalékokat mondani, de a nagyságred miatt mégis írok: bõven 1% alá saccolom. viszont az esély mindig ott van, még ha kicsi is. Tanuljatok ebbõl és máskor ne adjatok egyáltalán esélyt ennek, bármennyire is elenyészõ
tényleg kevéske esély, egyrészt mert nem volt elõváladék(már ha tényleg jól lehetett látni)meg most menstruáltál, kb a ciklus 9-11. napján lehettél, ha nem rövidek a ciklusaid akkor a peteérésig még volt jó pár nap. De azért nem tuti így védekezni...
Elég csekély, de ezzel tényleg óvatosan.
Tényleg kicsi az esélye, de van. Olyan is van, aki fogamzásgátló mellett lesz terhes, szóval.... azért van esély rá. Legyetek már felelõsségteljesek és ha nem akartok egy kis bõgõmasinához óránként kelni éjjel, stb. akkor ne kockáztassatok!

Sztetek mennyi az esélye h teherbe estem?

Együtt voltunk a barátommal, de elragadott minket a hév és elfelejtett gumit húzni (ez kb 1 perc volt, aztán eszünkbe jutott, hogy basszus a gumi, aztán természetesen a további részében védekeztünk). Egyébként is szoktunk, ez most csak egy véletlen eset volt, még nem fordult velünk ilyen elő. Viszont most késik (már máskor is volt ilyen, h 1-2 hetet késett, illetve az utóbbi pár hónapban eléggé ingadozott a súlyom, felszedtem pár kilót). Természetesen ha nem jön meg a napokban, akkor tesztelek. Szerintetek mennyi az esélye?

Legjobb válasz: 50-50...az elöváladék miatt.abba kevesebb a spermium de egy is elég ha bejut.

50-50...az elöváladék miatt.abba kevesebb a spermium de egy is elég ha bejut.
A kérdező hozzászólása: a "megelõzõ tünetek", amik az esetek 90%ban szoktak lenni nálam, már kb 1 hete viszonylag gyakran jelentkeznek (alhasi fájdalom/apró görcs, derékfájás). igazából tudom, h 50-50, talán csak a megnyugtató válaszok miatt írtam ki a kérdést. próbálom magam nyugtatni, mert a stressz sem igazán tesz jót. köszi a választ :)
majd a teszt megmondja:) bár az se százas.én amugy nem vagyok aggodos. egyszer nekem is volt hasonlo és párom teljesen kivolt attol hogy milyen nyugodt vagyok. dehát amig nem tudom addig minek idegeskedjek. felesleges egészségrombolás. ha már baj van ráérek... de nem lett.

Mennyi az esélye h teherbe estem?

Az utolsó hétben vagyok és elfelejtettem bevenni kedden, szerdán bevettem, de csak egy szemet. És nem vettem be csütörtökön meg pénteken se. Szóval így kimaradt 3 szem. Pénteken viszont volt szexuális együttlét. Szerintetek?

Legjobb válasz: Miért nem vetted be? Amúgy 3 szemet kihagytál, kérdés, hogy a ciklusodban hol voltál, stb.

Miért nem vetted be? Amúgy 3 szemet kihagytál, kérdés, hogy a ciklusodban hol voltál, stb.
Ja, meg mióta szeded a tabit, ilyesmit légyszi írj le:)
Nem hiszem, hogy baj lenne. Szedd rendesen a fogamzásgátlót és nem lesz baj, de többször azért ne csinálj ilyet:)
én meg nem is ismerek olyat, aki nem egyfázisút szed, úgyhogy nem okoskodás volt, hanem tapasztalat. de pl nem véletlen van ráírva a foggátlóra, hogy ha 12 órát késel vele, akkor védekezni kell. csak ezt mindenki elfelejti. de hát nem nekem kell most aggódnom... de pont az ilyen stresszelést lehetne megelõzni azzal, ha odafigyelnének rá az emberek. ha már szexel, legyen elég érett arra is, hogy idõben be tudjon venni egy szem tablettát (naponta kb 10 másodperc figyelmet követel)
3, 625%
Nekem volt olyan, hogy 2 szemet nem vettem be egymás után, aztán 2 napig szedtem és utána következett a 7 napos szünet, persze mi is szexeltünk a 2 kihagyott szem utáni napon, egyszerûen elfelejtettem, hogy nem vettem be... Felhívtam a nõgyógyászomat, és azt mondta, hogy kb semmi esély, hogy terhes lettem, mert ennyire az utolsó szemeknél jártam, meg már több mint egy éve szedem, és 2 napnál több idõ kell, hogy kiürüljön a szervezetembõl. Ha abbahagynád a szedést, akkor is több hét/hónap kellene, hogy teherbe tudj esni.
Aztán mibõl gondolod? Én nem látok sehol erre való utalást. És pl. az én ismerõseim 95% háromfázisút szed. Ne okoskodj.
ebben igazad van, de gondolom õ egyfázisút szed. manapság már az emberek nagy százaléka azt szed.
"mivel a mostani fogamzásgátlóknak már minden szemben ugyanaz a hatóanyaguk van" Ez nagy tévedés. Nem csak egyfázisú tabletták léteznek.
szerintem a foggátlót nem véletlenül kell mindig pontosan bevenni... és olyan nincs, hogy a ciklusodnak egyik részén nagyobb az esélye, vagy kisebb, mivel a mostani fogamzásgátlóknak már minden szemben ugyanaz a hatóanyaguk van, ergo két része van a ciklusodnak, amikor szeded és amikor nem. ha kihagyod, akkor felborul a rendszer. szóval szerintem máskor kezeld a dolgot ésszel, meg érettebben... az allergiagyógyszer semmilyen hatással nincs rá.
Szerintem sem lesz baj, mivel utolsó pár szemnél volt, de tényleg inkább figyelj oda legközelebb. Egyébként nyugodtan beszedheted egyszerre is az allergiagyógyszert meg a tabit. Azért ha késik vagy gyengébben jön meg, vegyél egy tesztet. 23/L
A kérdező hozzászólása: Hétfõig kell szednem és 7 nap szünet. Tehát az utolsó pár szemnél tartok.
A kérdező hozzászólása: Több mint 1 éve szedem. Elkezdtem az alergia gyógyszerem szedni. Nem akartam összekutyulni. Este szedem mind kettõt. Már beállítottam a telomat h késõbb is jelezzen.
De valaki számoljon utána! lehet, hogy rosszul integráltam, vagy a determinánsoknál elnéztem az elõjelet.

Nem vagyok benne biztos de sztem kihagytam 1szem foggátlót. Mivel nm biztos nm is mertem másikat bevenni! Másnap együtt voltam a párommal! 1. Mennyi az esélye h teherbe estem?

Nagyon félek! 2évig szedtem 1hónapot kihagytam most 4hónapja szedem. Alevélb?l a 4. szem amit nemtudom h lenyeltem e2.hogy van az hogy a 7napos szünetben nem szedjük és van védettség de a 21. et muszáj mindet mert akkor nincs?

Legjobb válasz: esélytelen.

esélytelen.
Hát ez kacifántos kérdés számolgatni kellene.De ahhoz hogy orvoshoz menj gondolom nem elég indok.Szerintem nem lehetsz terhes ugyanugy kell folytatni a szedését.De az ajánlatom ne halgass itt a laikus emberekre!Online (ingyenes)nögyógyászt keress, irj neki válaszolni fog, nem kerül semmibe és orvos válszol:) pl.www.webbeteg.hu mondjuk itt kicsit lassan válaszolnak(pár nap)
ilyen hosszú használat után elég valószínûtlen h pont becsúszott egy PÉ. szerintem nincs miért aggódni.
Nagyon egyszerû. Elõveszed a gyógyszer tájékoztatóját, és követed a nyilakat. Pontosan le van írva, hogy ha x. héten elfelejtetted bevenni, és együtt voltál a barátoddal, akkor mi a teendõ. Ha esetleg nincs meg, akkor beírod google-ba a gyógyszered nevét, és kidobja a betegtájékoztatót. Másik dolog, hogy meg tudod nézni, hogy bevetted-e, mivel a hátulján rajta van, hogy melyik nap melyiket. Ha ott van , akkor nem vetted be. Remélem segítettem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!