Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az h teherbe (35 db)

Nem rég feküdtem le a barátommal s történt egy kis baleset s félünk attol h teherbe estem.4 napra rá feküdtem le vele miután beteg voltam s hallottam h olyankor néhány napig kicsi az eséje h teherbe eshetem. Ez mennyire igaz. Van okom félni?

Legjobb válasz: Szia! Ezen az oldalon nem az a lényeg, hogy megnyugtassuk a kérdezõket, hanem, hogy válaszoljunk nekik!!! Nem tudlak megnyugtatni! Ez azt jelenti, hogy kb. a ciklusod 9.napján lehettél. A naptármódszer nem biztonságos. Igenis teherbe lehet esni a ciklus bármelyik pontján!Sajnos van okod félni, fõleg, ha beléd élvezett! Szóval ha nem védekeztetek akkor nyomás eseményutáni tabiért, ha nem akarsz babát! Remélem nem lesz semmi baj. Ja, és a menstruáció nem betegség! :)

Szia! Ezen az oldalon nem az a lényeg, hogy megnyugtassuk a kérdezõket, hanem, hogy válaszoljunk nekik!!! Nem tudlak megnyugtatni! Ez azt jelenti, hogy kb. a ciklusod 9.napján lehettél. A naptármódszer nem biztonságos. Igenis teherbe lehet esni a ciklus bármelyik pontján!Sajnos van okod félni, fõleg, ha beléd élvezett! Szóval ha nem védekeztetek akkor nyomás eseményutáni tabiért, ha nem akarsz babát! Remélem nem lesz semmi baj. Ja, és a menstruáció nem betegség! :)
Szia nyugodj meg a mensi után nem eshetsz teherbe
Megnyugtatni én sem foglak, ugyanis az esély mindig megvan a teherbeesésre, akár menstruáció alatt is. Lehet, hogy az esély kisebb, de a lényeg, hogy mindig megtörténhet... Azért sok szerencsét!

Mennyi az esélye annak h teherbe essek szoptatás alatt? 4 hónapos a kislányom és a párommal nem védekeztünk 5 és 9 hetes korában.1x-1x. Az lehet h a szopi miatt + mutasson a teszt?

Legjobb válasz: 10 hetes korágig kb. 100%, hogy nem esel teherbe. (Kivétel lehet, ha addig visszaáll a ciklusod, bár a legtöbb esetben, ha ennyire nagyon korán jön is a ciklus, még nincs peteérés az elsõ vérzés elõtt.) A szopi miatt nem lesz pozitív a tesz (kivéve ha terhes vagy :o) Egyébként viszont könnyedén teherbe lehet esni, szóval ha nem szeretnétek még kistesót, akkor most már védekezni kell valahogyan...

10 hetes korágig kb. 100%, hogy nem esel teherbe. (Kivétel lehet, ha addig visszaáll a ciklusod, bár a legtöbb esetben, ha ennyire nagyon korán jön is a ciklus, még nincs peteérés az elsõ vérzés elõtt.) A szopi miatt nem lesz pozitív a tesz (kivéve ha terhes vagy :o) Egyébként viszont könnyedén teherbe lehet esni, szóval ha nem szeretnétek még kistesót, akkor most már védekezni kell valahogyan...
A teszt csak akkor lesz pozitív, ha van a vizeletedben HCG hormon. Ez a hormon azonban csak és kizárólag terhesség esetén termelõdik. Szoptatás alatt olyan simán teherbe eshetsz, mint a sicc. A szoptatás nem fogamzásgátlás. Amint van menszeszed, van peteérésed, azonnal meg is foganhat az a pete.
Én is szoptatás alatt estem teherbe!!! Ráadásul nekem negatívot mutatot a teszt... 14 hónap van a két pici között. Valószínûleg terhes vagy, mindenképpen menj el dokihoz!!! Remélem megtartod a babát! :)
Szerintem terhes vagy!A teszt csak a szopi miatt nem lesz pozitív.Én is szoptatok és jelenleg babát várok.Igaz az én fiam 17 hós, és már terveztük!Van olyan ismerõsöm, aki szoptatott nem menstruált még és terhes lett.Mert ugye a menszesz elõtt van peteérés!Menj el dokihoz!
Mi a fõiskolán tanultunk szülészet-nõgyógyászatot. Elhangzott elõadáson, hogy szülés után, a szoptatás ideje alatt menstruáció nincs ( egy ideig), viszont peteérés van. Vigyázni kell, mert bármikor teherbe eshesz újra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.Nem vettem még tesztet csak érdeklödni akartam sztem nem vok terhes csak a párom aggodik am még nemjött meg ujra ezért kérdeztem h megtartanám-e?lehet igy is nagyon rossz helyzetbe vunk kicsinált minket ez a válság de nem lenne szivem el vetetni.remélem nem vok az.Egyébként pedig védekezünk mindig csak akkor nem volt gumink és mivel nem vagyunk fából igy megesett az eset
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a választ!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.nem vagyok terhes vettem 1 tesztet ennek nagyon örülünk hisz igy nem kell gondolkodni h mit is csináljunk.Jó tudom h más szeretné ha terhes lehetne de minket tényleg nagyon gallyra tett ez a válság és bár szeretnénk majd 1 babát de 1 kicsit rendbe kéne jönni anyagilag.másrészt nem szeretnék 1 kicsit és 1 még kisebbet.

1, 5 honapja szedek f. gátlót.2 nap mulva fogy el a 2. levél, de a barátom kb.1 hete bennem ment el. Mennyi az esélye h teherbe estem és mennyi idő után jelentkeznek a terhesség tünetei és mik azok?

Legjobb válasz: Ha rendesen szedted a gyógyszert nem fogsz teherbe esni!!!Hiszen pont ezért szeded. Ne aggódj!!!1 hónap után már védettséget ad!!!

Ha rendesen szedted a gyógyszert nem fogsz teherbe esni!!!Hiszen pont ezért szeded. Ne aggódj!!!1 hónap után már védettséget ad!!!
Új gyógyszernél általában elso két hétben ajánlott más módon is védekezni. Ha rendesen szeded, és peteérés kornyékén nincs eros hányás, hasmenés, (ezek csokkentik a felszívódást) a gyógyszer már véd, majdnem 100 %, nyugi. A terhesség tunetei általában 6-7. hét kornyékén jelentkeznek, már akinél jelentkeznek.
Ha az elsõ levelet a mensi elsõ napján kezdted szedni, akkor már onnantól védve vagy! Ha azóta is minden játékszabályt betartottál, akkor nyugodtan, para nélkül benned mehet el a párod!!

Mennyi az esélye h teherbe estem?

kiszakadt a gumi és ment belém, de kitöröltem, amennyire csk tudtam. amugy egy hete menstruáltam kb. ha ez számit valamit. de nemtudom. félek. amugy tényleg van oylan h injekciot adnak? ami oylasmi mint a tabletta. csak ez 2 nap után kell vagy vmi iylesmi, mer hallottam rola vmit. meg h igaz e h kevés lány esik egyszerre teherbe az elsö után? nem ugy értem h elsö szexuális kapcsolatnál. mer nem els? volt. hanem na, értitek.

Legjobb válasz: Ezt már nem hiszem el!!! Komolyan felnõtt "embereknek" hiszitek magatokat... Csemegéztek mások fájdalmából,érzéseibõl. Könnyû a másikat megszólni a "tudatlansága" miatt,minthogy bele gondolni,és olyan választ adni amivel nem bírálod mások kis lelki világát... 1.-A kérdezõ VÉDEKEZETT,nem tudom ezt látja-e valaki rajtam kívül,és kiszakadt az óvszer...na bumm velem is elõfordult már,3ból 1nõ biztos hogy átesik ezen mint a hüvelygombán. 2.-igen,jön a NAGY kérdés-most akkor lehet-e bébi vagy sem?Persze az elsõ dolog ilyenkor azonnal bevenni az eseményutáni tablettát. 3.-Na de,most jön az a rész ami biztos sok mindenkinél kiveri a biztosítékot. Akik elõttem kommentáltak,ilyeneket írtak h ugye bébit nem gyilkolunk ha már megcsináltad a kakit magadnak old is meg... Gondoljunk már bele abba h talán egy felnõtt nõ,(akinek azért már kiterjed az agya arra hogy ilyenkor mi is a teendõ) nem itt fog kérdést feltenni! És én csak sajnállak titeket h nem érzitek át hogy õ tõletek várja azt a választ,amit az édesanyától vagy apukájától kellett volna hallania,még a nemi élet elkezdése elött Na akkor miért akarja bárki hogy ennyi nem tudással valaki gyermeket szüljön? Igen "bûn" elvenni 1 életet,de még rosszabb tönkretenni. Mert ne felejtsük el h nem egy 3kg-os bébit vetett el egy nõ,mondhatni ott még csak kezdõdik valami...de miután megszületik... Szóval remélem amikor olyat láttok TI hogy aluljárókban fiatal nõk csecsemõvel kéregetnek,vagy gyermekek ételt lopnak...Remélem akkor is úgy mentek el mellettük,h igen vállad ha már becsúszott a szar!Hisz ölni bûn,de azt jóérzés mondani egy apró lénynek hogy csak becsúsztál,***vára nem akartalak. Ez az a mondat amit én sose fogok mondani a gyerekemnek! És kérdezõ neked csak annyit,hogy próbáld mással megbeszélni a problémáidat,itt nagyon ritka az aki a kérdésre válaszol,és nem a kérdezõ kilétét próbálja kritizálni... Engem is lehet bántani...de azért egy picikét elgondolkodnék! 19/L

Ezt már nem hiszem el!!! Komolyan felnõtt "embereknek" hiszitek magatokat... Csemegéztek mások fájdalmából, érzéseibõl. Könnyû a másikat megszólni a "tudatlansága" miatt, minthogy bele gondolni, és olyan választ adni amivel nem bírálod mások kis lelki világát... 1.-A kérdezõ VÉDEKEZETT, nem tudom ezt látja-e valaki rajtam kívül, és kiszakadt az óvszer...na bumm velem is elõfordult már, 3ból 1nõ biztos hogy átesik ezen mint a hüvelygombán. 2.-igen, jön a NAGY kérdés-most akkor lehet-e bébi vagy sem?Persze az elsõ dolog ilyenkor azonnal bevenni az eseményutáni tablettát. 3.-Na de, most jön az a rész ami biztos sok mindenkinél kiveri a biztosítékot. Akik elõttem kommentáltak, ilyeneket írtak h ugye bébit nem gyilkolunk ha már megcsináltad a kakit magadnak old is meg... Gondoljunk már bele abba h talán egy felnõtt nõ, (akinek azért már kiterjed az agya arra hogy ilyenkor mi is a teendõ) nem itt fog kérdést feltenni! És én csak sajnállak titeket h nem érzitek át hogy õ tõletek várja azt a választ, amit az édesanyától vagy apukájától kellett volna hallania, még a nemi élet elkezdése elött Na akkor miért akarja bárki hogy ennyi nem tudással valaki gyermeket szüljön? Igen "bûn" elvenni 1 életet, de még rosszabb tönkretenni. Mert ne felejtsük el h nem egy 3kg-os bébit vetett el egy nõ, mondhatni ott még csak kezdõdik valami...de miután megszületik... Szóval remélem amikor olyat láttok TI hogy aluljárókban fiatal nõk csecsemõvel kéregetnek, vagy gyermekek ételt lopnak...Remélem akkor is úgy mentek el mellettük, h igen vállad ha már becsúszott a szar!Hisz ölni bûn, de azt jóérzés mondani egy apró lénynek hogy csak becsúsztál, ***vára nem akartalak. Ez az a mondat amit én sose fogok mondani a gyerekemnek! És kérdezõ neked csak annyit, hogy próbáld mással megbeszélni a problémáidat, itt nagyon ritka az aki a kérdésre válaszol, és nem a kérdezõ kilétét próbálja kritizálni... Engem is lehet bántani...de azért egy picikét elgondolkodnék! 19/L
Tájékozatlan csitrik gyülekezete... Peteérés: 28 napos ciklusnál a 14. napon Teherbeesés valószínûsége: ondó hüvelybekerülése esetén a ciklus bármely napján lehetséges, de alapszabály az, hogy a ciklus ELSÕ FELE (a menszesztõl számítva) EGYETLEN NAPON SEM BIZTONSÁGOS! Utána romlanak az esélyek a teherbeesésre, de sohasem lesz 0 %. Egyszóval: hogy most teherbeestél, az igencsak elképzelhetõ. Abortusz: felejtsd el, ne a gyereked igya meg a felelõtlenséged levét, nem õ akart megfoganni, ha terhes vagy, vállald a felelõsséget! 72 órás és társaik: alapból azok is legalizált magzatgyilkos szerek, ezt tudjad! Minden jót!
A ciklus bármelyik napján teherbe eshetsz. A naptár módszer egy nagy humbuk. Esély mindig van a teherbe esésre!!!
Amúgy a 72 órás tabi szerintem kevésbé megterhelõ a szervezet számára, mint az abortusz. Na hát épp ezért kéne idõben lépni és felnõtt módjára gondolkozni, meg tájékozódni a biztonságos szexrõl. Az meg tök mindegy, milyen gumit használsz. A márkás pont uannyira kiszakad, mint a nem márkás, mondhat bárki bármit. Már 4. alkalommal is teherbe eshettem volna, mert 2x kiszakadt, 2x meg lecsúszott a gumi, holott márkás volt (lifestyles, durex). Na errõl ennyit. Szerencsére akkor már gyógyszert szedtem, így nem lett gond. Aki biztonságban akarja tudni magát, az bizony gyógyszerrel vagy gyûrûvel védekezik. Hiába biztonságos a gumi, bizony minden 26. gumi használatnál bibi van és terhesség a vége... Köszöntem a lepontozást!
Barátnõmnek pont így fogant a kislánya, azóta már 5 éves... Jó tanács! Addig ne szexelj, amíg ennyire tudatlan vagy, mert csak a sorsot kísérted. Már rég be kellett volna venned a 72 ÓRÁS TABIT, mert nagyon is lehetsz terhes. A legelsõ alkalommal is teherbe eshetsz, meg a 2., 3., 4. alkalommal is. A sperma az sperma. Na hát ezért nem kéne 10envesen szexelni...
Nem õ a hibás abban, hogy kiszakadt az óvszer, miért szidjátok??? Kérdezõ, ha még idõben vagy sürgõsen vegyél 72 órás tablettát. Nálunk is volt hasonló baleset, bevettem a Postinor nevû gyógyszert és nem tudom , h. annak köszönhetõen-e, de minden rendben volt. Egyébként tényleg károsak ezek a tabletták(felboritják a hormonháztartásodat), érdemes drágább óvszerbe invesztálni!!! Jól sejtem, hogy nem vagy még 18???
Szia, állítólag a menstruáció után 7 napig csekély az esélye hogy egy nõ teherbe essen, am meg vegyél egy terhességi tesztet.Ha válaszom eleje nem igaz vki gyorsan cáfoljon meg (ex bnõ mondta ezt mindig). Nem megvenni szégyen hanem 16 évesen gyereket nevelni. De gyereket nem szabad elvetetni ezt jegyezd meg!!!!!!
nem, nem értjük. mielõtt szexeltek tanuljátok meg használni az óvszert. igen lehetsz terhes pont a peteérés környékén csináltad, grat. semmilyen injekció nincs, abortusz van, csinálj tesztet az aktus után 2 héttel.
Uccsó elõtti vagyok. Akkor jól gondoltam én is:S Menj el 72órásért ha nem késõ még:S
A menses utáni 7.nap az már nem a peteérés ideje? Elnézést ha nem jól tudom.Utána még akár napokig életben maradhatnak a spermiumok.Ha még teheted menj el 72órásért. A szégyen pedig az ha valaki megszüli a babát és a kukába dobja...
Szia. Én tudok injekcióról, olyan mint a fogamzásgátló bogyó, de nem a 72 órás társa. Szóval fogamzásgátlóként használják, viszont a hátránya, hogy összezsugorodik a petefészek, a méh, és egy idõ után elmarad a vérzés is. Osztálytársam édesanyja ebben a cipõben jár/t.

Mennyi az esélye h a barátnő, teherbe essen a menstruációt követő első napon? ( vagy még utolsó?

Mert egy balesetben kilyukadt az óvszer és a menzesz utáni első( vagy még utolsó napon) történt ez. bevette a 72 órás tablettát 15órára rá. mert akkor tudtuk beszereuni. és ha vérzése van az eset után 5 nappal? az mit jelent?

Legjobb válasz: Akár akkor is teherbe eshet, nem jelent semmit. Az esemény utáni tablett nem mindig használ, sajnos ezt tapasztalatból mondom. Az ilyen tabletták elég nagy hormon tartalmúak, tehát megzavarják a hormon háztartást, ttõl lehet a vérzés. A lényeg, hogy mindenképpen vegyetek, minél hamarabb egy terhességi tesztet, hogy meg tudjatok nyugodni, ha viszont nem használt a tabletta, akkor meg rögtön tudjatok cselekdni...remélem segítettem

Akár akkor is teherbe eshet, nem jelent semmit. Az esemény utáni tablett nem mindig használ, sajnos ezt tapasztalatból mondom. Az ilyen tabletták elég nagy hormon tartalmúak, tehát megzavarják a hormon háztartást, ttõl lehet a vérzés. A lényeg, hogy mindenképpen vegyetek, minél hamarabb egy terhességi tesztet, hogy meg tudjatok nyugodni, ha viszont nem használt a tabletta, akkor meg rögtön tudjatok cselekdni...remélem segítettem
A kérdező hozzászólása: És ha abarátnõm egyáltalán nem egyezik bele abba hogy vegyek tezstet vagy elmenjünk bármiféle orvoshoz mit tehtek? h tudhatom meg h mi is a helyzet? jah és megtudod mondani mit jelent az h pecsételés? mert fogalmam sincen :-(
A kérdező hozzászólása: És mi teeendõ van ha nem hatott?
Próbáld meg rábeszélni, mert gondolom elég fiatalok vagytok, így õ se örülne, ha anyuka lenne. Mond meg neki, hogy a biztonság kedvéért csináljon meg egy terhességi tesztet, ezzel nem veszít semmit, maximum megnyugodhattok. Ha ne adj Isten pozitív lenne a teszt, rögtön keressétek fel a nõgyógyászt, hogy tudjatok a továbbiakban cselekedni , ne várjatok vele. Elvileg nincs mitõl félni, ha nem volt peteérése, de jobb a biztonság, mert sajnos ezek az eseményutáni tabletták, nem 100 százalékig biztosak. A pecsételõ vérzés, olyan vérzés, ami csak kicsit van, tehát alig-alig vérzik. További kérdésed van, tedd fel nyugodtan, ha tudok segítek !:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm amúgy h segítesz. hát még fiataloknak számítunk. anniyra nem de mégis. nem kaar anyuka lenni õ sem természetese még. csak nem akarja a tezstet sem mert ha megtudja h ne adj Isten pozitív akkor otthon neki és nekem is annyi lenne. és orvoshoz egyáltalán nem akar menni. de mit jelent az a pecsételés? mert egyálétalán nem tudjuk mit jelent. és még az lenne h ez meddig tart? és mit jelent?
De akkor nem lesz annyi nektek, ha kiderül h terhes 5 hónap után...utána már nem tudtok mit csinálni, ezt meg kell vele értetned.Ne legyen buta!! Leírtam már az elõbb, h mi az. Vérzés, de nem olyan mint amikor megvan a menstruáció, hanem kisadagban(vérben) távozott váladék. Ha írsz üzit, részletesen, h mivan, úgy jobban tudnék segíteni..
Ha megjott neki 5 nappal kesobb az azt jelenti, hogy ha terhes volt mar nem az. Nekem is igy volt amikor esemeny utani tabletatt vettem be egy nap. Ez a lenyege, hogy meghozza a manstruaciot igy elmegy a terhesseg (amennyiben volt).

Mennyi az esélye a teherbe esésnek, ha 1x 2x guminélkül teszem be, de úgy, h előtte letörlöm az előváladékot?

Nem kell lehurrogni,még nem tettem be a barátn?mnek gumi nélkül,nem is akarom,csak kíváncsiságból.

Legjobb válasz: Tudom én,csak hát el menni nem megyek el és az elõváladék se lenne rajta pont arra az 1,2 benyomásra. Tudom,h hülye kérdés,csak multkor nem volt gumink és gondolkodtunk rajta,h mi lenne ha csak így 1x 2x betenném,h mekkora esély lenne a terhességre?!

A kérdező hozzászólása: Tudom én, csak hát el menni nem megyek el és az elõváladék se lenne rajta pont arra az 1, 2 benyomásra. Tudom, h hülye kérdés, csak multkor nem volt gumink és gondolkodtunk rajta, h mi lenne ha csak így 1x 2x betenném, h mekkora esély lenne a terhességre?!
A kérdező hozzászólása: Csak megnyugtatásul, a barátnõm akarta, h 1x 2x tegyem be, szal ibzosan élvezte volna és nincs szükségem koncentrációra, ahhoz h ne menjek el, sõt ha elakarok menni épp h akkor kell koncentrálnom, ezáltal addig birom ameddig csak akarom. De köszönöm a válaszokat, akk inkább nem próbáljuk ki, az a biztos! :)
annak kevés az esélye hogy te esel teherbe...a többirõl nem tudok biztosat mondani.
Sosem azzal van baj, ami a péniszedEN van, hanem ami a péniszedBEN.Szóval a törölgetéstõl max szép lesz és tiszta, de fogamzásgátlásra nem használható.
Tudod mit érnél el vele? Egy igen pocsék szexet, ahol 1-szer 2-szer megdöfködöd a barátnõdet, közben eszméletlenül koncentrálnál, hogy véletlenül se menj el, ezért nem is csinálnád gyorsan és mélyen, ráadásul rövid ideig, amit a barátnõd garantáltam NEM élvezne!Utána pedig hetekig idegeskedés, hogy vajon megjön-e neki. Hát így végig gondolva, ennyire nem lehet szar gumiban, de tablettával sem.Ez annyira rémes és emellett szinte mindegy, hogy mennyi lenne az esélye a terhességnek, hiszen, ha már egyszer összejött a nem kívánt baba, az legalább egy élvezetes szeretkezésbõl legyen, ne egy ilyenbõl.
ez nagyon sok mindentõl függ("fogékonyság" pl), de esély van rá, mert közben is jön ki elõváladék!
1. Elõváladék lehet szex közben is! 2. Az elõváladék is tartalmazgat spermiumokat 3. Ha akár 1x is óvszer nélkül szexszelsz már megvan az esélye, hogy a partnered teherbe eshet (feltéve, ha a kapcsolatban nem te vagy a lány)

Mensi előtt 5-6 nappal ha belém ment el, mennyi az esélye, h teherbe estem? Kérlek írjatok!

És ha az is vagyok akkor 5-6 nap múlva attól még meg fog jönni????

Legjobb válasz: Kicsi az esély, de van. engem is egy olyan napon csináltak anno, mikor papírforma szerint nem lehet teherbe esni. Szóval ne hazárdírozz, VÉDEKEZZ!!! Egy ismerõs csajnak elcseszték az abortuszát, mikor felébredt, nem volt már méhe. Ha meg védekeztél, de pl. kiszakadt a gumi: ambulancián írnak fel 72órás tablettát.

Kicsi az esély, de van. engem is egy olyan napon csináltak anno, mikor papírforma szerint nem lehet teherbe esni. Szóval ne hazárdírozz, VÉDEKEZZ!!! Egy ismerõs csajnak elcseszték az abortuszát, mikor felébredt, nem volt már méhe. Ha meg védekeztél, de pl. kiszakadt a gumi: ambulancián írnak fel 72órás tablettát.
25% az esély...és ha terhes vagy, akkor nem jön meg, de biztonságképpen csinálj egy tesztet, ha elmúlt!

Igaz az, h menstruacio utan 3 napig nem eshet teherbe egy no? V mennyi az eselye?

Legjobb válasz: Elmeletileg nem eshet teherbe..gyakorlatilag igen.A nagykonyvek szerint a peteeres kornyeken marad terhes egy no ami a ciklusanak kb a felenel van..tehat ha 28 napos akkor kb a 14 napon.De...mert van egy olyan is, hogy DE..:-).....nagyon sok olyan no van akinek nem akkor van peteerese...hanem esetleg cikluskor vagy eppen azutan par nappal...vagy olyan is letezik, hogy "extra" peteeres ami azt jelenti, hogy a szokasos 14 napi pe-hez kepest van meg mas peteeres is egy bizonyos napon..az meg lehet eppen 3 nappal a menszi utan is:-) Ezt bogozd ki:-))

Elmeletileg nem eshet teherbe..gyakorlatilag igen.A nagykonyvek szerint a peteeres kornyeken marad terhes egy no ami a ciklusanak kb a felenel van..tehat ha 28 napos akkor kb a 14 napon.De...mert van egy olyan is, hogy DE..:-).....nagyon sok olyan no van akinek nem akkor van peteerese...hanem esetleg cikluskor vagy eppen azutan par nappal...vagy olyan is letezik, hogy "extra" peteeres ami azt jelenti, hogy a szokasos 14 napi pe-hez kepest van meg mas peteeres is egy bizonyos napon..az meg lehet eppen 3 nappal a menszi utan is:-) Ezt bogozd ki:-))
A kérdező hozzászólása: hüha :D
Elméletileg igaz, gyakorlatban pedig elõfordulhat, hogy valaki ilyenkor is teherbe eshet. A fenti okok miatt... nem akarok ismételni :-)
Valószinûleg én egy ilyen DE.. vagyok! ;-))
Én menszi után 1-2nappal lettem kismama így utána számolva... :)
A szokásos 50%-a. Úgyhogy lassan azért készüljetek a babára. Persze akkor, ha egyébként teherbe tudsz esni.
Ha ugyesen csinalja, akkor nem tul sok. Persze az esely mindig ott van, ezert ha baj lenne, ha becsuszna, hasznaljatok mast is. Ha nem baj, akkor meg ugye nem szamit.
A petefészked nem hajolhat hátra, legfeljebb a méhed, de ez állítólag nem csökkenti a teherbeesés valószínûségét..
A kérdező hozzászólása: jaj igen, félreirtam.a méhem hajlik hátra. amugy nem bánnánk ha összejönne a baba csak kiváncsi vagyok h ilyen esetben mennyi az esélye. köszönöm
elsõgyógyszermentes hónapban, hátrahajló méhvel, megszakításos módszerrel lettem terhes. 40hetes kismama
ugyanannyi esélyed van mintha beléd élvezettt volna mivel elö váladék is van ami tartalmazhat spermát

Ha lehetséges h teherbe estem de még várnom kell azzal h a tesztet meg tudjam csinálni. Mennyi egy igazán jó minőségű teszt? Melyik lenne a legjobb arra h ki mutassa az egy hetes terhességet?

Legjobb válasz: álltalában már lehet 1000 ft alatt is jó tesztet kaapni ami a beágyazodást követõ 3 nap kimutatja a terhességet szorítok neked

álltalában már lehet 1000 ft alatt is jó tesztet kaapni ami a beágyazodást követõ 3 nap kimutatja a terhességet szorítok neked
Nekem legkorábban a one step terhességi teszt mutatta ki egyértelmûen, hogy pozitív, a nem várt mensi elõtt 1 nappal. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Az jóóó...és kösszi:) ))
ha elmaradt a mensid akkor lehet tesztelni elött szinte semmilyen teszt nem mutatja ki, mert a hcg hormonod még nem elég magas. és tesztek a hcg hormont mérik. szóval mikor kérsz egy tesztet a patikában nyugottan mond hogy érzékeny teszt kell mert korai terheségre kell, ha boltban veszed akkor minél alacsonyabb a hcg szinten mutat ki az a jó. neve mindegy. mikor megcsinálod két csíknak kell lenni, ha egysincs akkor a teszt volt rossz.
A kérdező hozzászólása: értem...akkor várok a menstráció után ha nem jönn meg...akkor meg csináltatom a tesztet...és akkor azt tuti ki fogja mutatni...h várandós lettem e vagy nem?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!