Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az hónapos a babák átlag (4 db)

Mennyi az 1-2 hónapos a babák átlag súlygyarapodása heti szinten? Hány dkg hízás a normális?

Legjobb válasz: A könyvek szerint 10-15deka.Az én lányom minden héten 30-at hízott

A könyvek szerint 10-15deka.Az én lányom minden héten 30-at hízott
Nekünk az elsõ hónapban napi 50gr volt, 2. hónaptól kezdve kicsit csökkent 20-40gr naponta
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, megnyugodtam... Az én picúrom, most 2 hét alatt 50 dkg-ot hízott, akkor ez nem sok.(Így most 3550 gramm, nem egészen 5 hetes) Amúgy is kisebb volt a súlya, meg az elsõ 2 hétben nem nagyon gyarapodott, mert kevés volt a tejem. Köszi mégegyszer is!

Fél éves, nem tápszeres, pár napja hozzátáplált babátok mennyit hízik hetente 4-5 hónapos kora óta átlagban? Lassult ez a hízás az utolsó hónapban? Nekem nagyon mozgékony a babám, egyfolytában a mászást gyakorolja, de eléggé lelassult a hízása. :- (

Legjobb válasz: Az én gyerekeim már felnõttek.De a tapasztalatom szerint,amikor már mozognak akkor egy ideig csak nõnek,csak a mozgással törõdnek, és nem híznak,azután lassul a mozgás,és újra hízni kezdenek.És ez a trend váltja egymést,még 1-2 éves korban is.

Az én gyerekeim már felnõttek.De a tapasztalatom szerint, amikor már mozognak akkor egy ideig csak nõnek, csak a mozgással törõdnek, és nem híznak, azután lassul a mozgás, és újra hízni kezdenek.És ez a trend váltja egymést, még 1-2 éves korban is.
Én 6 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást, addig csak szopott. A 4 hónapos mérésen 5900g volt, 5 hónaposan 6410g, 6 hónaposan pedig 6670g volt. Szóval ekkor 1 hónap alatt 26 dekát hízott csupán...Hetente sosem mértem... Egyébként az enyém is nagyon mozgékony volt már akkor is, 4 hónaposan forgott, 5 hónaposan a pihenõszékben felült, 6 hónaposan kúszott és mászott, 7 hónaposan eg felállt a bútorok mellett, néhány nap múlva lépegetett is mellettük... Az, ha tiédnek is lassul a súlynövekedése, az teljesen normális, hiszen nem hízhatnak végig havi 70-80 dekákat...
Most 6 hónapos a picikém.Pár napja kap gyümölcsöt hozzátáplálásként. 4 hósan 7000 gramm volt most 7000 gramm.Az természetes hogy lassul a hízása a babáknak mert már intenzíven mozognak és a szoptatás is ritkul.Ne aggódj, ez így természetes:) )
Elõzõ vagyok most 6 hósan nem 7000 hanem 7800 gramm:) )
A kérdező hozzászólása: nekünk nincs semmi a kiskönyvben:((
az oltási kiskönyvben pl. van diagramm. kukkants bele megtalálod.
babaszobán is van
A kérdező hozzászólása: köszi. megtaláltam a babaszobán. 69 és 73 centi között van az átlag lányok esetében.


Csak az én 16 hónapos babám kakil napi átlag 3x (nem hasmenés, ez a normális nála)? Nektek mennyi idő, amíg viszontlátjátok az ételt, amit megevett a pici? Az én babámnál van, hogy mindössze 5 óra. Ez baj?

Legjobb válasz: 1 éves a lányom, szintén így van, mint nálatok. Sokszor az ebédet már este fürdés elõtt látom.:) A háziorvos szerint nem kell aggódni.

1 éves a lányom, szintén így van, mint nálatok. Sokszor az ebédet már este fürdés elõtt látom.:) A háziorvos szerint nem kell aggódni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, ez megnyugtató!
szia, 1, 5 éves fiam gyakran 4x is kakil egy nap és tökéletes az emésztése, nincs semmi gond :) csak kicsit gyorsabb :) Ági
14 hónapos lányom ma délelõtt 3x kalkilt:-)) Napi 1-2 az átlag, lehet ma meglesz a 4.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!