Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az hónapos (351 db)

Olyan 7 hónapos baba, aki éjjel 12 órát alszik, az napközben hányszor, mennyit alszik még? Vagy mennyi az "átlag igény"?

Babám a 12 óra éjjeli alvás mellett, délkörül alszik fél órát, délután meg 2,5-3 órát. Lehetséges, hogy el akarja már hagyni azt a délel?tti felet?

Legjobb válasz: szerintem, ha elhagyná, se lenne gond, igazán jó kis alvókája van. Az én kilenc hónapos fiam összesen nem alszik 12 órát a nap folyamán, de ez már 7 hónaposan is így volt. Éjszaka max. 9 órát (2-3x ébred és szopizik közben), délelõtt egy fél órát, délután is max egy órát....de olyan is volt már, hogy nappal csak 2x 20 percet aludt.

szerintem, ha elhagyná, se lenne gond, igazán jó kis alvókája van. Az én kilenc hónapos fiam összesen nem alszik 12 órát a nap folyamán, de ez már 7 hónaposan is így volt. Éjszaka max. 9 órát (2-3x ébred és szopizik közben), délelõtt egy fél órát, délután is max egy órát....de olyan is volt már, hogy nappal csak 2x 20 percet aludt.
Nálunk is ez a helyzet mert 2*20 percet alszik nappal este 12 órát.Én nem aggódok te se tedd jó ez nekik így.
Mázlista:)
Bár nem tegnap volt, de amikor 7 hós volt a babám, akkor éjjel 12 órát aludt, nappal pedig de. másfél-2 órát, du. 1 órát. 20 hónapos, még mindig délelõtt az álmosabb. Szerintem a te babádnak még messze van, hogy elhagyja a délelõtti szundit, még ha csak fél óra is az.
A kérdező hozzászólása: Tényleg mázlista vagyok, más fizetne, ha ilyen jó babája lenne. :) ) A napirendünk már kb 2 hónapos kora óta megvan, kisebb változásokkal. Már tudom, hogy mikor kel, stb. Tudom, hogy ha hamarabb kel fel délután, mint 5 óra, akkor nagyon nyûgös, függetlenül attól, hogy mikor aludt el. (persze nem fél órára gondolok). És ha kihagyná a délelõtti alvást, akkor hamarabb aludna el, és hamarabb is kelne, nem bírná ki az esti lefekvésig.
Az én lányom 8 hónaposan tért át a napi egy alvásra. Más babákkal ellentétben, ha egyszer aludt, kevesebbet aludt. Max 1, 5órát. Viszont ha kétszer tettem le akkor meg délelõtt és délután is 1, 5órát szunyókált. Most 17hónapos, a napi egy alvását kitolta 3óra hosszára, de mégg elõfordul kéthetente egyszer hogy kétszer 2-3órát alszik egy nap. Akkor borult fel az alvása amikor új mozgásokat csinált. Eleinte nem akart aludni, ha sikerült akkor is csak keveset, majd pár nap múlva hosszabbat. Nekünk is van napirend, egészen pici kora óta, így az sokat segített mindíg. Lehet hogy elhagyja majd azt az egy alvást, de lehet hogy pár nap múlva igényli megint.
Nekem fél éves korától nappal csak egyszer aludt, mondjuk akkor 2-2, 5-3 órát, délben!Este pedig nekem is 10-12 óra között!Bár nálunk ekkor kezdõdött nem alszom el este csak ha összeesem a fáradtságtól korszak! Most rendezõdött az esti elalvás , viszont nappal is szinte egész nap alszik 4 napja!Most volt beteg, de nem értem mi van vele, mert újszülött korában sem aludt ennyit!1, 5 órát bír ki ébren majd alszik vagy 2-õt! Ezt a napi egyszerit majdnem két hónapig csinálta, most meg feszt alszik!tényleg nem ismerek rá!Holnap után lesz 8 hós!
Nálunk ilyen korban tért át a pici napi egy alvásra. Délben kaja, aztán szunya (1-1, 5-2-2, 5 óra, teljesen változó és nem jöttem rá, hogy mi befolyásolja). Éjjel 8-tõl 8-ig alszik, 6-7 között kel egyszer tejet inni.

6, 5 hónaposak vagyunk. A gyümölcsöket nagyon szeretjük, két evés között kap tízóraira. A babócám annyit enne belőle amennyit adnék, de mennyi az a mennyiség amennyit szabad egyszerre? Pl. Almából?

Legjobb válasz: Nekem 6,5 hónaposan a Kislányom megevett 190 grammot a gyümölcsbõl. Igaz án ezt akkor uzsonnára adtam de szerintem 1vagy 1,5 almát odaadhatsz mondjuk attól is függ hogy mennyi idõre rá adod az ebédet.

Nekem 6, 5 hónaposan a Kislányom megevett 190 grammot a gyümölcsbõl. Igaz án ezt akkor uzsonnára adtam de szerintem 1vagy 1, 5 almát odaadhatsz mondjuk attól is függ hogy mennyi idõre rá adod az ebédet.
Jaj, hat ennek csak orulj, de nagyon:) )) Adjal neki amennyit eszik, nem art azt tudod. Tobbszor lehet olvasni, hogy a gyerek semmi de semmi gyumit, zoldseget nem eszik meg, csak a joghurt, nassolni valok csusznak neki. Adjal neki nyugodtan, es kostoltass meg vele kulonbozoeket. Ezzel nem artasz!
Nekem egy banánt egy nagy almával egyszerre meg eszik.Sõt néha kevés is. Nyugottan add neki.

10-hónapos a babám mennyi az az édes ételek-deszetek amit lehet adni és nem lesz rászoktatva? Gyümölcs joghurtot Túrókrémek Túró Rúdi már eszünk? Napi egyszer de van hogy kétszer

Legjobb válasz: 10 hónaposnak semennyi, ha meg napi 2x kap desszertet az tényleg egyenes út lehet ahhoz, hogy 2 évesen az asztalt veri, hogy chipszet akar enni :) mondjuk nem feltétlenül, de ez sok. túrórudi az nagyon "káros vacak", túrót nem is igen látott még, viszont tartósítószert, ízfokozót, cukrot, annál inkább. 10 hónaposnak még nem kéne adni szerintem. házi joghurtot adj neki, meg házi túrókrémet! :)

10 hónaposnak semennyi, ha meg napi 2x kap desszertet az tényleg egyenes út lehet ahhoz, hogy 2 évesen az asztalt veri, hogy chipszet akar enni :) mondjuk nem feltétlenül, de ez sok. túrórudi az nagyon "káros vacak", túrót nem is igen látott még, viszont tartósítószert, ízfokozót, cukrot, annál inkább. 10 hónaposnak még nem kéne adni szerintem. házi joghurtot adj neki, meg házi túrókrémet! :)
Hát szerintem 10 hónaposan már a heti 1 túró rudi is sok, szerintme ekkor még semmi szüksége nincs édességekr, e elõtt az egész élet, hogy csokit egyen. Az persze más, ha gyümölcsbõl és natúr joghurtból vagy túróból te csinálsz adalékanyag-mentes ételt, de a bolti édességek rengeteg cukrot tartalmaznak, nagyon könnyû rászokni.

Az újfundlandinak 4 hónapos korába mennyi az átlagos súlya?

Legjobb válasz: Kan vagy szuka? Nem ismerem az újfoundlandit (akkor meg minek írok, igaz?), de közel azonos méretû és testfelépítésû kutyákkal van tapasztalatom. Szigorúan "szerintem" az újfoundlandinál is hasonló a helyzet, tehát egy 4 hónapos szuka 15 kg körül, egy 4 hónapos kan 30 kg körül kellene legyen. Jelentõs, több kilogrammos eltérések lehetnek a konkrét egyedek között aminek akár genetikai okai is lehetnek, de nagyon soskat számít a táplálásuk is. Az ilyen óriástestû kutyáknál azt szokták mondani, hogy inkább sovány legyen, mint túlsúlyos, mert a túlsúly izületi problémákhoz vezet. Szóval ha a te kutyád valahol 15 és 30 kg között van, akkor valószínûleg nincs gond, de vigyázz, hogy ne hízzon el! (Mellesleg én annakidején az ilyen jellegû kérdéseimmel a kutyám tenyésztõjéhez fordultam.)

Kan vagy szuka? Nem ismerem az újfoundlandit (akkor meg minek írok, igaz?), de közel azonos méretû és testfelépítésû kutyákkal van tapasztalatom. Szigorúan "szerintem" az újfoundlandinál is hasonló a helyzet, tehát egy 4 hónapos szuka 15 kg körül, egy 4 hónapos kan 30 kg körül kellene legyen. Jelentõs, több kilogrammos eltérések lehetnek a konkrét egyedek között aminek akár genetikai okai is lehetnek, de nagyon soskat számít a táplálásuk is. Az ilyen óriástestû kutyáknál azt szokták mondani, hogy inkább sovány legyen, mint túlsúlyos, mert a túlsúly izületi problémákhoz vezet. Szóval ha a te kutyád valahol 15 és 30 kg között van, akkor valószínûleg nincs gond, de vigyázz, hogy ne hízzon el! (Mellesleg én annakidején az ilyen jellegû kérdéseimmel a kutyám tenyésztõjéhez fordultam.)

Mennyi az adagja egy 4 hónapos babának? Te babád mennyit és hányszor evett 4 hónaposan? Főleg tápszeres babák érdekelnének.

Legjobb válasz: Szia. a lanyom 4.5 hos es 3 hos kora ota 150-160 milit eszik 1 evesre 5-6 prankent eszik.Ejjel mar nem kel fel enni.ilyenkor 8-9 orat alszik egyben. Meg nm taplalunk hozza.

Szia. a lanyom 4.5 hos es 3 hos kora ota 150-160 milit eszik 1 evesre 5-6 prankent eszik.Ejjel mar nem kel fel enni.ilyenkor 8-9 orat alszik egyben. Meg nm taplalunk hozza.
4.5 honapos fiam 230 ml-t eszik napi 5x, atalussza az ejszakat.
Az én kislányom 160-170-180-at eszik 3 óránként de éjszaka nem kel fel, este 8 tól reggel 7-ig, 8-ig alszik.
Az én fiam 180ml-t eszik 3óránként. Az adagja: testsúly(kilóban)X150/a napi étkezések számával. Tehát pl. 6, 5X150/6=160mili kb.
Ugyanannyira valtozik mint egy felnott ember napi adagja. Valaki l van egesz nap 2 piritossal 1 salataval es 1 tanyer muzlivel. Valaki reggelire szalonnat ebedre pacalt vacsorara porkoltet szik. Fugg a baba meretetol is valamennyire.A kissebb torekenyebb babak szinte mindig kevesebbet esznek mint a nagyobb babak.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, de mennyi is az az adag amit meg kell ennie tulajdonképpen?Az én kislányom legjobb esetben eszik 700 ml-it naponta de inkább 600-650-et.
az enyém 100-110-et eszik 4 óránként, éjszaka is felkel enni, úgyhogy megvan az "adagja", így az utsó egy hónapban 500 g-t hízott.
Az én kisfiam vasárnap lesz 4 hós és õ nem eszik sokat, 100-140 ml-t, de a 2, 5 órát visítva bírja ki, viszont éjszaka alszik.
bocsi nem 5-6 oranknt hanem 4-5 orankent eszik :)
4 hónaposan 3.5 óránkét evett 160ml tápszert.
Az én lányom szombaton lesz 4 hónapos, 160 ml-t eszik 4 óránként. Kezdi reggel 4-kor és befejezi este 8-kor. Az éjszakát végig alussza. Igaz este az utolsó etetésnél megeszi a 180-190-et. További aggódásmentes babázást!

Mennyi az alvás igénye egy 4 hónapos kis babának? És az idő múlásával egyre kényelmesebbek lesznek?

23. án leszünk 4 hónaposok, és napközben durván összesen alszik 1,5 órát, de azt is csak ilyen 15 -20 percekb?l össze rakva, és egyre durvább hogy már nem alszik el úgy hogy ringatom és leteszem babakocsiba és úgy tologatom tovább hanem neki a ringatás kell amíg teljesen el alszik és utána is...mit tehetnék. Mindenkinél így volt? Vagy én kapattam el? Normális hogy csak ennyit alszik?

Legjobb válasz: Az én lányom most lett 4 hónapos, és dettó ugyan ez :) Lehet hogy én rontottam el, de neki kell az hogy úgy aludjon el hogy bújik hozzám. (mert igenis bújik, tolja a fejét a nyakamhoz, olyan édes :) Van egy fp elektromos hintája, na abban alszik még a legtöbbet talán, persze a kinti babakocsis sétálás után :)

Az én lányom most lett 4 hónapos, és dettó ugyan ez :) Lehet hogy én rontottam el, de neki kell az hogy úgy aludjon el hogy bújik hozzám. (mert igenis bújik, tolja a fejét a nyakamhoz, olyan édes :) Van egy fp elektromos hintája, na abban alszik még a legtöbbet talán, persze a kinti babakocsis sétálás után :)
A kérdező hozzászólása: szia, igeeeen, nálunk is ez meg elkezd begömbölyödni a jobb vállamhoz aztán már tiszta nyál minden, és õ meg csak bújik meg fészkelõdik de közben - nem tudom akaratosan vagy akaratlanul - de öleli a nyakamat és csípi is közben, ez meg 5-8 percig míg elalszik. De már 7 kg, és elég nehézke :)
Szia!Kisfiam ezt csinálja már 1 jó ideje, sajnos.Most lesz õ is 4 hónapos.Vagy mellen alszik el vagy a hintájában, több variáció nincs.Max. az autóban ha úgy idõzitek és megyünk valahová.A fõ kérdésem az lenne nekem, h mennyire birja nálatok ezt a 20-30perce alvásokat?Mert az enyém kb.1 óra fentlét után nyûgös és sir.Már teljesen készen vagyok.Néha még 1óra sem telik el és addig amig ujra nem alszik.Meddig birja a tietek ébren?Köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: Nagyjából egy órát szokott fenn lenni alvás után amit élvez is...a többi nyûglõdés míg el nem ringatom.
Szia! Akkor "tudományosan" a Suttógó titkai könyv szerint: 4-6 hós baba alvásigénye napközben 2-szer 2-3 óra, éjjel 10-12 óra. Nekem 3 hónapos a kislányom és õ se alszik sokat max. 3 órát összesen kb 3 részletben. Nekem is szeret babakocsiban aludni, ha sétálunk, de én kezdetektõl úgy szoktattam, hogy evés után leteszem a kiságyába és ott alszik, most is így van, csak néha sír, ha nyûgösebb, akkor éneklek neki és ringatom, de ha megnyugszik leteszem, hogy aludjon el maga a kiságyában. Mostanában megtalálta a kis ujjait, azt szopizza és felgyûrögeti a pelust a feje alatt 2 oldalt úgy alszik el. Pár hasznos részlet a könyvbõl, hátha nektek is segít! :) Az elalvás három szakasza Elalvás elõtt a csecsemõk három szakaszon mennek keresztül. Általában az egész folyamat nagyjából húsz perc alatt zajlik le. Elsõ szakasz: a jel. A csecsemõ nem tudja szavakba önteni, hogy „Fáradt vagyok", de elárulja ásítással és a fáradtság más jeleivel (lásd a keretes részt a 201. oldalon). A harmadik ásítás után tegye az ágyába, különben rázendít, és nem lép a következõ szakaszba. Második szakasz: a révület. Ekkor a baba három-négy percig mereven néz a semmibe - ezt nevezem én „hétmérföldes tekintetnek". A szeme nyitva van, de igazában nem lát; valahol nagyon messze jár. Harmadik szakasz: a határ. A baba most arra a felnõttre emlékeztet, aki elbólint a vonaton: lecsukódik a szeme, feje elõre- vagy oldalra billen. Amikor úgy tûnik, elaludt, hirtelen kinyitja a szemét, és olyan erõvel rántja vissza a fejét, hogy beleremeg az egész teste. Aztán megint lehunyja a szemét, és háromszor- ötször megismétli az egészet. Építse meg az elalváshoz vezetõ utat. Mivel a csecsemõ jó közérzetének alapja az állandóság, és mert az ismétlõdõ eseményekbõl tanul, lefekvés elõtt mindig ugyanazt kell t e n n ü n k és mondanunk, hogy levonja a következtetést: „Aha, ez azt jelenti, hogy aludni fogok." Ugyanabban a sorrendben tegyen mindent. Mondja azt neki: „Na, drágám, megyünk az ágyacskánkba", vagy „Itt az ideje lefeküdni". Csendben, nyugodtan vigye a szobájába. Húzza össze a függönyt, vagy eressze le a redõnyt. Közben én azt szoktam mondani: „Szia, napocska. Most alszom egy kicsit." Este, amikor kint sötét van: „Jó éjszakát, holdacska." Nem értek egyet azzal, hogy a baba a nappaliban vagy a konyhában aludjon; n em kapja meg az õt megilletõ tiszteletet. Ön örülne neki, ha egy áruház közepén kellene aludnia, és járkálnának az ágya körül? Tegye az ágyába, mielõtt álomba merül. Sokan azt hiszik, hogy csak akkor lehet az ágyába tenni a babát, amikor már mélyen alszik. Ez egyszerûen n em igaz. A leggyorsabban akkor fog megtanulni egyedül elaludni, ha a harmadik szakasz elején lefektetjük. És van még valami: ha a baba az Ön karjában vagy valamilyen ringató eszközben alszik el, és aztán a kiságyában ébred, az pontosan olyan, mintha az Ön ágyát éjszaka kitolnám a kertbe. Ön fölébred, és csodálkozva néz körül: „Hol vagyok? Hogy kerültem ide?" Ez játszódik le a csecsemõben is, csak õ n em tudja végiggondolni: „Aha, valaki nyilván idehozott, amíg aludtam." Ehelyett összezavarodik, sõt megrémül. A vége az, hogy nem érzi magát kényelemben és biztonságban a kiságyában. Én mindig ugyanazokkal a szavakkal fektetem le a csecsemõt: „Beteszlek az ágyadba, hogy kialhasd magad. Tudod, milyen jól fogod érezni magad utána." Figyelem egy ideig. Lehet, hogy kicsit mocorog még, mielõtt elbóbiskol, különösen ha meg-megrezzen, ami jellemzõ a harmadik szakaszra. Némely babák rögtön meg is nyugszanak. Ha viszont sír, gyengéd, ritmikus simogatással tudathatjuk vele, hogy nincs egyedül. De jegyezze meg: ne simogassa, ha már megnyugodott - ha akkor is folytatja, amikor már nem igényli, azt fogja gondolni, hogy a simogatás és az elalvás összetartozik és követelni fogja.
Kár, h az én drága kisfiam nem olvasta ezt el:) Az elsõ szakasz csak a hintájában van meg nálunk.Én már próbáltam annyi dolgot, még fejen állni is:) Ha én leteszem a kiságyba akkor egy idõ után üvölt.Van, h a hintában is.Azt is kipróbáltam, h hagytam, simogattam stb. végül sirásba aludt el.Regényt irhatnék az alvásos dolgainkról:)
Jé, én nem olvastam a könyvet, de pontosan úgy szoktattam a kisfiam, mint ahogy az 5-ös válaszoló leírta. Szerencsére egyenlõre nincs is gond az alvással (le is kopogom). Egyébként kb. 1-1, 5 órát van fenn, utána alszik 1, 5-2 órát. Amikor fent van nagyon aktív, játszik, nézelõdik. Éjszakákat átalussza, 7 körül kel, mondjuk most 2x is megtréfált, felébredt fél 6 körül, de visszaaludt magától még egy órát.

Egy barátnőm folyamatosan menstruált, és semmi tünete nem volt hogy terhes lenne, és 6 hónaposan jött rá, hogy az. Mennyi az esélye, hogy énis így járjak? Ez mitől van?

Legjobb válasz: Elöfordul,hogy menstruálnak terhesség mellett,de kis százalékben...Pláne,hogy rendesen,nem kevesebb,stb... Azt viszont furcsának találom,hogy nem érezte a babát hogy mocorog???Az elsö babámat 16 hetesen már éreztem,a 2.at 13 hetesen.A másik:Nem hízott? 3:nem gombölyödött a hasa??Mert már az 5 hónapos terhesség is szépen látszik...Nem mint valami hízás.... Ha fe´lsz csinálj egy tesztet.Az nem árt....

Elöfordul, hogy menstruálnak terhesség mellett, de kis százalékben...Pláne, hogy rendesen, nem kevesebb, stb... Azt viszont furcsának találom, hogy nem érezte a babát hogy mocorog???Az elsö babámat 16 hetesen már éreztem, a 2.at 13 hetesen.A másik:Nem hízott? 3:nem gombölyödött a hasa??Mert már az 5 hónapos terhesség is szépen látszik...Nem mint valami hízás.... Ha fe´lsz csinálj egy tesztet.Az nem árt....
Kizárt hogy valaki ne vegye észre hogy terhes hacsak nem extrém kövér...!
Folyamatosan menstruált? :O 6 hónapig? Aztán rájött, hogy terhes? Addig biztonságban vagy, míg nem menstruálsz ennyit egyfolytában. De miért félsz? Közös pálcára jártok? Egyébként ettõl van: http://csillagflotta.blog.hu/2010/01/06/aprilis_latvanyos_bo.. System Error.
A barátnõd kicsit hazudós és kizárt, hogy ne vette volna észre. Én még olyat is csak a mesékben hallottam, hogy közben folyamatosan menstruál valaki... Szóval valószinûbb, hogy szimplán nem akarta senkinek elmondani, de nem menstruált. Az esélyed erre minimális...
Egy távolabbi rokonom járt így. Tényleg kicsit magasabb a súlya (olyan 90-100 kg körül lehet), és fõként pocakra hízott. Végig menstruált, nagyon rossz volt a közérzete, kettõs látása volt. Össze-vissza vizsgálgatták, nem találtak semmit. Míg végül elküldték nõgyógyászati vizsgálatra, és kiderült, hogy terhes. Akkor már vagy 5 hónapos volt. Ami nekem csak azért érdekes, mert volt már gyereke, mégsem vette észre, hogy a baba mocorog a pocakjában. És még csak azt se mondanám, hogy fiatal, tapasztalatlan anyuka. Jóval 30 fölött volt, elõtte már szült, tudnia kellett volna, hogy mi fán terem a terhesség... Szóval van ilyen. De nyugodj meg, erre annyira minimális esélyed van, hogy kár is ezen gondolkodni! Nem hiszem, hogy túl sok nõvel megesne ilyen!
Én se hinném el, ha az én barátnõm is nem így járt volna. Fura, mert énrajtam már 3 hónapos terhesség meglátszódott, de õróla mivel minden irányban terjeszkedik, és kicsit alapból molett a második babájánál mivel nem mondta, hogy terhes lenne, én már mondtam, hogy biztos nem az, aztán kiderült, hogy pár nap múlva szül. Azt mondta, hogy megjött neki végig, csak nem akkora volt a mennyisége, és valahogy máshogy volt, de ezért nem gyanakodott. Õt a fickója küldte dokihoz, hogy ugyan menjen el. Pedig belegondolva egy akkora gyerek már mennyire mozog! Azt mondja, alig tudott felkezni az ultrahangnál, mert ki volt akadva, hogy már mekkora nagy gyerek van a hasában. :-) Vannak ilyenek. Amúgy annak az esélye, hogy így jársz 0 szerintem. Aki párkapcsolatban él, azért kicsit figyelje jobban a testét, azért bármi elõfordulhat.
A kérdező hozzászólása: De h lehetett terhes ha óvszerrel védekeztek?? gondolom nem szakadt ki a gumi.
A gumi sem nyújt 100 %-os védettséget!! Védekezhetsz akárhogyan..becsúszhat, ha akar..

Mennyire jók a konzerves babaitalok, amkiet 4 hónapos kortol ajánlanak? Mennyi az a mennyiség amit egszerre kaphat belőlük?

Nem át a babának. én kb. Hetente egyszer adok neki, de nagyos szereti és ha nem árt neki szivesebben adnék többször is.

Legjobb válasz: Szerintem jók. Nekem itta a lányom is és most issza a kisfiam is. Én is csak néha adom neki, mert inkább teát iszik(édesköményt). Azt nem írtad mennyi idõs a babád, és hogy szopik-e még. Mert ha szopizik akkor nem is kell neki még inni. Úgyhogy szerintem nyugodtan ahatod neki.

Szerintem jók. Nekem itta a lányom is és most issza a kisfiam is. Én is csak néha adom neki, mert inkább teát iszik(édesköményt). Azt nem írtad mennyi idõs a babád, és hogy szopik-e még. Mert ha szopizik akkor nem is kell neki még inni. Úgyhogy szerintem nyugodtan ahatod neki.
A kérdező hozzászólása: 3 és fél hónapos a babám és már nem szopizik, hanem tápszert kap
Nekem nagyon szereti én is 3.5 hósan adtam neki elõszõr és 50 ml simán megivott.Most már 5.5 hós és megissza 2 dl egy délelött.Hetente 3-4 adok neki, nagyon szereti, a sütõtök levet is.Nyugodtan adj neki és próbáld ki Hipp instant teákat ezt is szereti a babám.:)

8 hónapos kan golden retriever kutyusnak mennyi az ideális testsúlya?

súly kutya kan golden retriever

Legjobb válasz: Az enyém 9 és fél hónapos, 30 kiló körül van.

Az enyém 9 és fél hónapos, 30 kiló körül van.
Bocsi, hogy én nem a kérdésedre válaszolok! Nekem is goldenem van, 9 hetes, kan. Neked hány kiló volt kb 9 hetesen? Csak mert egy kicsit husinak látom az enyémet. Bocsi még egyszer az offért!!!!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Én két és fél hónaposan hoztam el tenyésztõtõl. Az enyém alapból "filigrán-típus", most 20 kg, de nem sovány. Viszont úgy tudom, ennyi idõsen már 30 kg körülinek kell lennie. Állatorvos azt mondta, ez nem gond, ilyen típus. Szerintem az nem baj, ha egy 2 hónapos kutya picit husi, a kölykök általában azok. Nem tudom, milyen tápot kap, de a jobbfélékhez szokott lenni adagolási útmutató is. Ha azt betartod, gond nem lehet. :)
Szia! Köszi, hogy válaszoltál. Acana puppy large breed tápot kap, ott 180 g-ot írnak. De nagyon sokat mozog, játszik, szaladgál, és látom rajta, hogy ez a 180 g kevés már neki. Ezért megemeltem neki az adagot, de most meg gömbölyû. Mindegy, holnap úgy is megyünk állatorvoshoz, úgyhogy majd megkérdezem, nem e látja daginak. :) Köszi! :)
30 körül.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Egy hónapos kiscicáknak mennyi az ideális hőfok?

(mert ahol lakni fognak, ott most kb.14 fok van, de most behoztuk a lakásba ?ket, mert hidegnek gondoltuk...)

Legjobb válasz: szia! egy hónapos kiscicának hideg a 14 fok.azt jól tettétek, hogy bevittétek. de garázs, vagy kisház, vagy valami fedett helyen kellene késõbb is tartani, ,meleg bélelt dobozt biztosítani neki. amúgy egyedül,van ? mert az sem mindegy, hogy össze tud -e bújni másik cicával. még nagyon kicsi....

szia! egy hónapos kiscicának hideg a 14 fok.azt jól tettétek, hogy bevittétek. de garázs, vagy kisház, vagy valami fedett helyen kellene késõbb is tartani, , meleg bélelt dobozt biztosítani neki. amúgy egyedül, van ? mert az sem mindegy, hogy össze tud -e bújni másik cicával. még nagyon kicsi....
ja, bocs, most már latom többen vannak.de akkor is jobb helyük van bennt, mint a szabadban. üdv.
jól elõmelegített sütõben 180-200 fok az ideális... és 15-20 perc alatt kész van.. jó étvágyat!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!