Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az arra hogy terhes lehetek (7 db)

Mennyi az esély arra hogy terhes lehetek, vagy ez csak egy fertőzés?

Tegnap lefeküdtem egy sráccal egy buli alkalmán használtuk gumit,majd levettük és anélkül csináltuk de az elmondása szerint nem lettem terhes. Ma reggel arra ébredtem, hogy nagyon száraz a hüvelyem és később mikor a vécébe megnéztem a normális fehérfolyás helyett valami sárgás csomósabb váladékot találtam a fehérneműmbe. Ez után pár órával mikor megnéztem (mivel épp lefeküdni készültem valakivel) észrevettem, hogy a fehérneműm véres,pedig ebben a hónapban már megvolt a havi vérzésem. Ezek esetleg terhességre utaló jelek vagy elkaphattam valamit vagy a krém amivel pár nappal ezelőtt bekentem a hüvelyem az lehet az oka (a krémre rá volt írva, hogy hámlást okoz,ezt később vettem észre). És még egy kérdés, pedig tudom nem volna szabad két kérdést írni,de égetően fontos: A második sráccal gumi nélkül csináltuk, de ő is azt mondta nem leszek terhes.De mégis..mennyi az esély rá? Van olyan terhességi teszt ami az aktus után egy-két nappal kimutatja az eredményt? Nagyon fontos lenne és értelmes válaszokat várok! Köszönöm!

Legjobb válasz: Értelmes válaszom, amire vársz: 1 nap alatt nem fog kiderülni terhes vagy-e. Tehát, ha tegnap történt az aktus, ma pont nem lehet még tudni, hogy mi történik odabent. Mensi kimaradása körül már lehet majd sejteni, meg tesztelni. Másik értelmes válaszom, amire nem vársz: Atyaég, most komolyan nem védekezel, fogalmad sincs semmirõl, de minden nap ágyba bújsz valaki mással? Ha komoly a kérdésed, akkor nagyon sajnálom, hogy tényleg ilyen felelõtlen vagy. Ha fertõzés, menj el dokihoz, nézesd meg magad és védekezz ezentúl, ha már mindenáron ágyba akarsz bújni mindenkivel.

Értelmes válaszom, amire vársz: 1 nap alatt nem fog kiderülni terhes vagy-e. Tehát, ha tegnap történt az aktus, ma pont nem lehet még tudni, hogy mi történik odabent. Mensi kimaradása körül már lehet majd sejteni, meg tesztelni. Másik értelmes válaszom, amire nem vársz: Atyaég, most komolyan nem védekezel, fogalmad sincs semmirõl, de minden nap ágyba bújsz valaki mással? Ha komoly a kérdésed, akkor nagyon sajnálom, hogy tényleg ilyen felelõtlen vagy. Ha fertõzés, menj el dokihoz, nézesd meg magad és védekezz ezentúl, ha már mindenáron ágyba akarsz bújni mindenkivel.
Sírva kérlek, mondd, hogy ez csak kamu, különben a kardomba dõlök:( Miért ekkora [email protected] egy csomó lány? Ti tényleg ennyire nem becsülitek magatokat, és ennyire ostobák vagytok? "az elmondása szerint nem lettem terhes" "de õ is azt mondta nem leszek terhes" - hol a túróba tartod te az eszedet te lány? Ha már ágyba bújsz fûvel fával legalább a biológiai alapokkal legyél már tisztában, könyörgöm! Tudod mennyi pénzt keresne a pasi, ha valóban meg tudná mondani aktus után KÖZVETLENÜL, hogy terhes vagy-e? szívbõl remélem nem leszel terhes, és kérlek, legyél már egy kicsit igényesebb magadra. Nem muszáj szé[email protected] riherongyként élni. Te jó isten.
Jézusom ilyen tényleg létezik??? Nem hiszem el hogy hova jutnak a mai fiatalok. Ritka nagy ribanc vagy. :D Nagyon remélem, hogy nem lettél terhes, mert csak nem olyan szemét a sors, hogy egy ilyen embernek gyereke legyen, mások meg akik normális szülõk lennének évekig próbálkoznak, hogy végre összejöjjön nekik egy kisbaba. Most lehet, hogy szemét leszek, és nyugodtan lepontozhatsz, de megérdemled, ha összeszedtél valami szép kis fertõzést. Mondjuk a magasfajta még ebbõl se tanulna.
Nem akarlak megijeszteni, de hatalmas esélyed van a HPV vírust elkapni, azaz a méhnyak rákot. Tudod mit? Meg is érdemelnéd, és ha majd kipakoltak, és nem lehet soha gyereked, akkor majd elgondolkozhatsz rajt, milyen primitív is vagy.!!
Most miért bántjátok? :) ) szereti a faxt! Remélem holnap is ágyba bújsz valakivel aki azt mondja neked tuti nem vagy terhes! Istenem! Tényleg ennyire hülye vagy? Ennyi ésszel és felfogással komolyan nem lehetsz több 13-14 évesnél bár a 3 éves kisfiamnak több esze van mint neked kislány!Meg érdemled ha elkaptál valamit, és szívbõl remélem, hogy nem vagy terhes , mert az a baba nem tehet arról, hogy az anyja egy.....!
Szia! 1. Viszketés, sárgás, csomós hüvelyváladék = fertõzés. Akár többféle is -> irány a nõgógyász 2. Védekezés nélküli szex a közelmúltban több alkalommal -> jó eséllyel teherbe esel, még talán segít rajtad a 72 órás tabi, IRÁNY A NÕGYÓGYÁSZ AZONNAL 3. Írj egy listát, kikkel feküdtél le, fejezd ki nekik sajnálatomat amiért terméketlenek, és közöld velük a jó hírt : kaptak tõled egy kis ajándékot, amit valószínûleg már tovább is adtak. Ez talán elveszi a bátorságukat a védekezés nélküli szextõl. 4. Terhességi tesztek kb 2 héttel az aktus után mutatják ki a terhességet. Ha többet nem szexelsz ebben a ciklusban, akkor két hét múlva (május 25) tesztelj, ha nem jön meg. 5. Remélem sikerült értelmesen válaszolnom, de nyugodtan szólj, ha túl bonyolultan fogalmaztam.
Az a vicces, hogy már nem csak neked van fertõzésed, hanem valószínûleg azoknak is, akikkel lefeküdtél. Remélem kaptál egy jó kis trippert XD MEGÉRDEMLED!!!!
Menj el nõgyógyászhoz, mert fertõzésed lehet!
Menj el nõgyógyászhoz, ne kenegesd akármivel a hüvelyed, mert az még többet árthat, mint használhat. Valószínû benyeltél valami fertõzést, jobb, ha megkapod rá a megfelelõ kezelést. A másik, hogy védekezz rendesen, ha ennyire aktív vagy, akkor írass fel fogamzásgátló tablettát, ami ugyan a nemi betegségektõl nem véd meg, de legalább a terhesség lehetõsége miatt nem kell aggódnod, bár ha ilyen sûrûn váltogatod a partnereid, nem ártana gumi használata (is). A terhességi tesztek nem jelzik ki ilyen hamar, jó 2 hétnek el kell telnie az esemény után. Az, hogy a srácok azt mondják, hogy tuti nem leszel az, ezt felejtsd el, még ha idõben ki is veszik, akkor is ott van az elõváladék, amit nem tudnak szabályozni. Mindenesetre az biztos, hogy a mai folyásod nem egy esetleges terhességtõl van, hanem fertõzéstõl. Szóval összegezve az egészet, menj nõgyógyászhoz, és a késõbbiekben rendesen védekezz!
Juuuuj kislány:( nincs teszt ami kimutatná 2 naponbelul a terhességet mert az idébe telik!Védekezz mert így rossz vége lessz!!!!!!fertozés hamarább akkor lenne ha viszketnél de menj dokihoz ha tunetek bármilyenek is!!!
Hány éves vagy?nem ártana védekezni, mert ez sajna nem úgy mûködik, h ha srác azt mondja, akkor tutira nem leszel terhes! Ráadásul 2 nap alatt 2 srác!esélyed van a terhességre, én a helyjedben mennék a kórházba esemény utáni tablettáért!és ha a szexuális életed eddig is így mûködött, lehet hogy elég komoly fertõzésed lehet, amit nem nagyon lehet krémekkel elmúlasztani! 30 hetes km
A kérdező hozzászólása: Viszkettem is ezért kentem be a hüvelyemet....de az már elmúlt de mégis aggódom, hogy fertõzés vagy terhesség.:(
Két dolgot tudatnék, ha eddig nem lett volna világos: 1. Nagyon ostoba vagy! 2. A kérdésben feltett vagy vagy eshetõség egy idõben is fennállhat, a kettõ nem zárja ki egymást! De a sárgás váladék miatt a fertõzés 100 %, röpke 2 hét, és megtudod, hogy emellett teherbe is estél-e? A többit már leírták neked. Ui: Nagyon fontos lenne a szexuális élet élése ELÕTT tájékozódni, értelmes válaszokat ennyi ésszel pedig ne nagyon várj! (Remélem kamu!)

Mennyi az esély arra, hogy terhes lehetek?

Szombaton a barátommal olyan éjfél körül lefeküdtünk, de nem volt nála gumi így anélkül csináltuk. Nem élvezett el bennem, mert időben kivette. Nekem többször is ezt mondta. Volt barátnőjével is csinálták gumi nélkül, és nem lett belőle baj. Én azért elmentem a fürdőszobába kimosni magam, és mondtam a barátomnak, hogy a biztonság kedvéért vegyünk esemény utáni tablettát! Ugye vasárnap nincsen a kórházban rendelés így muszáj voltam hétfőn suli után elmenni a nőgyógyászhoz.. fel is írta így 17 órakor bevettem.. Szóval olyan 41 óra elteltével.. A tabletta beszedése után nem hánytam és nem volt semmilyen mellékhatása. A menstruációm április 30-tól május 4-ig volt. De az a szerencsétlenség ért vasárnap, hogy kézilabda mérkőzésen eltört az orrcsontom, meg volt egy kisebb agyrázkódásom. Kaptam tetanuszt és szednem kell a kalciumot és ugye 4 óránként fájdalomcsillapítót. Ezek mellett is hat a gyógyszer? Ugye nem lesz semmi gond? Azért a biztonság kedvéért veszek majd tesztet és két hét elteltével megcsinálom, akkor talán megnyugodom ha tudom. De azért a ti válaszaitokra is kíváncsi lennék! Köszi előre is! Szerintetek valószinű, hogy teherbe eshetek? Csak normális válaszokat várok, bárkivel előfordulhat

Legjobb válasz: ha nem volt acélpáncél, meg hajtómû a spermákon, akkor nem lehetsz terhes.

ha nem volt acélpáncél, meg hajtómû a spermákon, akkor nem lehetsz terhes.
úgy bírom ezt...de kefélni már jó volt mi? nem leszel terhes
Terhes nem vagy csak kib..ott felelõtlen. Jah mert h az exel nem lett belõle gond..... tudod ennél a "módszernél sosem lehet tudni h mikor üt be a baj. Az is lehet h az ex nem volt olyan termékeny te meg mondjuk igen és úgy maradsz az elõváladéktól. Na hoppá. Unokahugomat is ennek a "módszernek" köszönhetem. De azért szexelj csak ész nélkül. Aztán meg aggód szét az agyad meg tömd magad hormonokkal. Gratula.
A kérdező hozzászólása: Õ a második srác az életemben akivel lefeküdtem, elõzõ barátommal is mindig gumival csináltuk, és a mostani barátommal is gumival csináltuk.. ez az egyetlen alkalom volt így, és ez ellen is tiltakoztam de õ mondta hogy nem lesz gond, bízhatok benne! Most az egyszer vettem esemény utáni tablettát, és a barátommal is megigértettem hogy gumi nélkül többet nem csináljuk! 19 vagyok, õ meg 20
" Bízhatok benne. " Az lehet, hogy benne bízhatsz, de azt, hogy terhes leszel e nem Õ dönti el.
Hát ha neked megér ez a "bízhatok benne" egy teljes hónapnyi aggódást-idegeskedést, és egy esetleges abortuszt, akkor egész nyugodtan bízzál benne továbbra is. Sõt ha ebbõl nem lesz baj, csináljatok a gumi nélküli szexbõl rendszert. :) Elvégre ha az exével nem volt gond, és most veled se, ezután is tuti, hogy mûködni fog.

Mennyi az esély arra hogy terhes lehetek?

Ha nem szedek gyógyszert (már 1 éve),nem is védekeztünk,aktus után egy fél nappal bevettem egy fogamzásgátló tablettát,hogy ne legyek terhes,de utána már többet nem szedtem be,akkor mennyi az esélye annak,hogy terhes lehetek?

Legjobb válasz: Olvasd már el a betegtájékoztatót!!!!!

Olvasd már el a betegtájékoztatót!!!!!
Ugyan annyi, mintha nem vetted volna be. Reméljük nem leszel terhes, mert egy ilyen buta embernek nem való gyerek.
Bakker, nem szedsz fog.gatlot, de nem vedekeztek! ha gyereket akarsz miert kapkodsz be feleslegesen tablettat???? ha meg nem akkor miert nem vedekeztek???? ez nem 72 oras tabletta, pont annyi ertelme volt bevenni mint egy negrot. gratulalok, esze semmi fogd meg jol! neked inkabb ne is legyen gyereked egy darabig!!
Szerintem egy szem tablettával érsz valamit? Te jó ég...ugye ezt nem gondoltad komolyan?
Ugyanannyi az esélye a terhességnek, mintha aktus után egy tictac-ot vettél volna be.
Húúú, [email protected]!!
:D a negró viszi a pálmát. ha jó idõben voltatok együtt elég nagy a valószínûsége. Két mensi közt félidõben.
a tic-tac sem semmi....Szegény lány, sajnálom, remélem tanultál az esetbõl..

Mennyi az esély arra, hogy terhes lehetek, ha a gumi egy nagyon kis darabja bennem maradt mert elszakadt, de a párom nem ment el bennem, és csak egy pillanat volt míg elszakadt utána rögtön lecserélte a gumit?

lécci segitsetekk nagyon félek:(:S:S:S

Legjobb válasz: Hát...Született már így kisbaba, mindenesetre statisztikailag alacsony az esély rá.

Hát...Született már így kisbaba, mindenesetre statisztikailag alacsony az esély rá.
hat bocs, de miota ismerek olyan lanyt aki gumi normalis hasznalata mellett lett terhes, szerintem ebben az esetben benne van a pakliban, hogy terhes maradsz, attol fuggoen, epp a ciklusod mely napjaban vagy, illetve mennyi is volt az az annyi, ami benned maradt.
A kérdező hozzászólása: köszi
Nálunk volt egy bennt maradt a gumi este nekem azonnal írány volt a nõgyógyász ..72 órás tabi...tuti ami tuti, azóta rendes fogamzásgátlót szedek:Da bennt maradt rész meg remélem már kinnt van..
A kérdező hozzászólása: hát oan 17 napnál voltam kb..ésh annyira pici volt az a darab h alig látni..szinte kész csoda h észrevettem..

Mennyi az esélyem arra hogy terhes lehetek ebben a hónapban clostival?

Ez a második hónapom clostival és ebben a hónapban ittam cickafarkf? teát is most kezdem a palástf?vet ,tegnap és tegnap el?tt volt pozitív ovu tesztem is és ma a h?m is leesett 36,3-ra 36,6-ról!Ezek már jo esélyek remélem!

Legjobb válasz: szia,bocsi én nem a kérdésedre válaszolok.csak most kell elkezdenem majd a clostit,ha megjön.és én nagyon reménykedem hogy az elsõ adag segít.neked mi a tapasztalatod vele kapcsolatban?

szia, bocsi én nem a kérdésedre válaszolok.csak most kell elkezdenem majd a clostit, ha megjön.és én nagyon reménykedem hogy az elsõ adag segít.neked mi a tapasztalatod vele kapcsolatban?
A kérdező hozzászólása: Hát nekem sajna nem jött be az elsõ hónap de reménykedem hogy ez a hónap sikeresebb lesz!kezd el inni a cickafarkfû teát majd peteérés után a palástfûvet!!!Hidd el sikerülni fog drukkolok nekünk!!!
én is nagyon drukkolok, remélem mindkettõnknek sikerül!!nekem a 12.napon kell mennem uh-ra, hogy van e peteérés.neked volt?
A kérdező hozzászólása: Nekem sajna nem volt uh de bízom magamban hogy sikerülnie kell!!!!:) Esetleg msn vagy e-mail???
priviben írhatsz, és akkor már én is tudok válaszolni!
Szia! Én az elsõ válaszolónak üzenem, hogy én most tartok a 2 clostis hónapomnál.Az elsõ sajna nem sikerült:megjött:(Kicsit furcsa volt, ui voltak görcseim és darabos is volt, ami eddig soha nem fordult elõ.Biztos, h a closti miatt volt.

Mennyi rá az esély arra, hogy ha a gumi elszakadt mielőtt a párommal elélveztünk és kb fél percig ugy csináltuk, hogy terhes lehetek első szexnél?

ha esetleg eseményutánit szeretnék venni 15 évesen kapok anyum beleegyezése nélkül?és n?orvos felirása nélkül is kapok?

Legjobb válasz: Ha ténylegesen nem volt benned mikor elment akkor az esély annyira kicsi, hogy tulajdonképpen nem érdemes miatta aggódni. Mindenesetre ne aggódj ha nem ment el mielõtt kivette nem lehet baj.

Ha ténylegesen nem volt benned mikor elment akkor az esély annyira kicsi, hogy tulajdonképpen nem érdemes miatta aggódni. Mindenesetre ne aggódj ha nem ment el mielõtt kivette nem lehet baj.
Az én válaszomat nem olvastad??? Van rajta spermicid anyag. KINYÍRJA szó szerint a katonákat! Ne aggódj! Meg ha aggódsz, akkor késni fog!!! Vegyél Magne B6-ot és napi 4-et nygodtan megehetsz belõle nem árt, akkor megnyugszol és meglátod nem lesz semmi baj! ;o)
16, háát, belefér mondjuk. Én még mindig azt mondom, ha nem ment el akkor megnyugodhatsz. A tabi már a te dolgod.
Eseményutánit nem csak 18 év felett adnak, elmész egy tiniambulanciára (minden nagyobb városban van) és feliratsz.nem vizsgál meg , meg semmi, csak felírja. Elég drága dolog , egy ilyen tabi 5 000 ft körül van.
Nem minden óvszeren van spermicid anyag, szóval nincs igaza az utolsó válaszolónak.
Hát...ha a gumi elszakadt akkor az a biztos, ha eseményutánit iratsz, mivel hihetetlenül nagy hormontartalmú, nem gyerekjáték ezért csak orvos irhatja fel. Az h anyukád beleegyezése kell-e...hát azt passzolom tovább. Vagy 14 a határ vagy 16:S Amúgy nem tudom hogy 15 éves létedre karácsony elõtt h állsz anyagilag de ezek nem olcsó gyógyszerek:D (mármint ha a szüleidet ki akarod és ki tudod hagyni ebbõl a dologból) Azért sok sikert:)
18 a korhatár, azalatt nem adják ki az eseményutánit, ne parázz elõre, majd csak akkor ha esetleg nem jön meg.
Ne aggódj!!!! Ezeken a gumikon van egy úgynevezett spermicid anyag, a mi megöli a spermiumokat. ha nem ment el benned, nem kell aggódnod. Ha kiszakadt, s utána újjat húztatok, s úgy ment el, nincs gond. Egyébként ahhoz képest elsõ volt neki :o) Egész jól bírta :o) Általában pasiknál az elsõ megáll 3 ki-be huziban :o) Figyeljetek arra is, hogy rakjátok fel a gumit! Sisak összeszoríííííít! De nem kell aggódj!!!
(1. válaszoló) Nyugi tényleg nem para ha nem ment el mielõtt kivette volna! Abszolút nyugi! Nem tudom, hogy hány éves a barátod, de ráadásul az elsõ pár évben a spermák nagy % még csak nem is képes a megtermékenyítésre, nem tudom ezzel mennyire nyugtattalak meg mert nem milyen idõs a pasid. De tény, hogy no para :)
A kérdező hozzászólása: csak akkor ment el miután uj gumit huztunk fel..hát ez már szerencsére nem szakadt el...szoval nagyon reménykedek:S:S:S
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi:) ...hát kicsit parázok tõle, mert jövõhétvégén kéne h megjöjjön és addig meg félek..:S
Esemény utánit.. Barátnõmnek úgy adtak, hogy elvitte magával a 18 éves ismijét. Szóval szerintem tedd te is ezt. Bár kétlem, hogy terhes lennél.. :)
A kérdező hozzászólása: köszi:) hát már kezdtem megnyugodni de észrevettem h a guminak ami elszakat egy nagyon pici része bennem maradt:S:S:S...igy lehetek már terhes?:Sléccii segitsetek:Sköszi
A kérdező hozzászólása: köszi:) ..16 éves és ez volt neki is az elsõ..:)
A kérdező hozzászólása: hát remélem télleg nem lesz semmi baj:) köszi:) ..párom is tök aranyos velem meg mindig nyugtat szoval..kezdek télleg megnyugodni:) de csak akkor fogok teljesen majd ha megjön

Mennyi az esély arra, hogy 4 terhességi teszt tévedjen? Mind a 4 negatív lett, 2-t reggel csináltam meg. Lehetek-e terhes? Tüneteim nincsenek (sem émelygés, sem hányás, sem szédülés, a melleimen sem vettem észre különösebb változást).

Legjobb válasz: nah, az pedig elég furcsa, én a helyedben elmennék nõgyogyihoz, nem akarlak megilyeszteni, de így a négy negatív terhességi teszt után és 1 havi késés után, lehet hogy valami rosszabb áll a dolog mögött!!! Vizsgáltasd ki magad!!!

nah, az pedig elég furcsa, én a helyedben elmennék nõgyogyihoz, nem akarlak megilyeszteni, de így a négy negatív terhességi teszt után és 1 havi késés után, lehet hogy valami rosszabb áll a dolog mögött!!! Vizsgáltasd ki magad!!!
Akkor meg mit izgulsz? inkább csináld magadnak és nem lesz semmi ha ennyire félsz...
Kb.20-21 éves kor után áll be rendszeresre a menstruáció. 4 negatív teszt nem tévedhet, nyugi. Lehet h csak az elõttem leírtakról van szó, stressz, hirtelen fogyás stb.
Próbálj meg egy clearblue nevût, az elég érzékeny ahhoz, hogy akkor is kimutassa, mikor a leginkább elterjedt tesztek nem mutatják. Mert igen, van olyan, hogy akár 4-6 hétig is negatív a teszt. Ritka, de van.
Ja, bocs, csak most látom, hogy amiatt parázol, mert régóta nem jött meg. Na, akkor visszaszívom a feddést. Ha még 1-2 hónapig nem jön meg, akkor iránya a doki. Valószínûleg a stressztõl van.
Ha ennyire parázol, hogy teherbe esel, akkor ne szexelj, mert nyilvánvalóan nem vagy rá felkészülve...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) a teszteket mind patikában vettem:) és jah, elég sokat stresszelek mostanság:S
nekem annó 2 hónaponta jött meg. nem hinném hogy terhes vagy, van ilyen h huncutkodik. a 4 teszt meg csak nem hazudik :D gondolom nem tesco színes terhességi teszt volt szóval ne aggódj lehet azért nem jön meg mert stresszelsz úgyhogy csak nyugiii
A kérdező hozzászólása: mert már több mint 1 hónapja meg kellett volna jönnie
akkor miböl gondolod hogy megis terhes vagy??
na mi a helyzet? tévedett vagy sem?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!