Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az arra hogy terhes legyek, (10 db)

Mennyi az esély arra, hogy terhes legyek ha a barátom kb.3 percre (nagyon rövid időre) berakta a péniszét? Azt mondja, hogy még előváladék sem, vagy nagyon pici volt. És mindez a menstruációm után két nappal volt. Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat.17\L

Legjobb válasz: Mivel az ondóvezetékben (gy.k. húgycsõ) lehet élõ, egészséges sperma akkor is, ha nem volt elõváladék, így bekerülhet. Azt a pasid valóban nem tudhatja, hogy volt-e vagy sem, nem hiszem, hogy látta a végét. :P Egyébként azt is letagadná, be elment volna benned, szóval ne higgy neki. A mensi után két nappal nem jó szexelni védekezés nélkül, mivel jó esélyed van a terhességre. Te életed legtermékenyebb idõszakában vagy, a fiatal fiúk spermája a legéletképesebb, nem viccbõl kell védekezni. Ha nincs nálatok gumi, akkor orálozzatok, vagy böjtöljetek, ne kockáztassatok, vagy ha igen, elõtte találjátok ki a nevét is a gyereknek. Sokan marha okosak, hogy így nem estek MÉG teherbe, nem kell parázni, na majd õk kérdezik meg a jövõ héten, mikor kell tesztet csinálni, és mennyibe kerül az abortusz. Azt meg már leírtuk ezerszer, hogy a megszakításos módszerrel (bedugja, de nem bent megy el) csupán FELEZITEK a valószínûségét a terhességnek. Sokan arra pacsálnak rá, hogy egyik nap nem termékenyek, csinálnak valami ökörséget, idegeskednek, hogy terhesek. De megjön... erre el is könyvelik egybõl, hogy óóóó, ilyet lehet csinálni, mert nem esnek teherbe úgyse. Na az ilyen okostojások szoktak abortuszra járni. Vagy védekezzetek és szexeljetek, vagy ne védekezzetek, és ne is szexeljetek. Más párosításnak nincs értelme.

Mivel az ondóvezetékben (gy.k. húgycsõ) lehet élõ, egészséges sperma akkor is, ha nem volt elõváladék, így bekerülhet. Azt a pasid valóban nem tudhatja, hogy volt-e vagy sem, nem hiszem, hogy látta a végét. :P Egyébként azt is letagadná, be elment volna benned, szóval ne higgy neki. A mensi után két nappal nem jó szexelni védekezés nélkül, mivel jó esélyed van a terhességre. Te életed legtermékenyebb idõszakában vagy, a fiatal fiúk spermája a legéletképesebb, nem viccbõl kell védekezni. Ha nincs nálatok gumi, akkor orálozzatok, vagy böjtöljetek, ne kockáztassatok, vagy ha igen, elõtte találjátok ki a nevét is a gyereknek. Sokan marha okosak, hogy így nem estek MÉG teherbe, nem kell parázni, na majd õk kérdezik meg a jövõ héten, mikor kell tesztet csinálni, és mennyibe kerül az abortusz. Azt meg már leírtuk ezerszer, hogy a megszakításos módszerrel (bedugja, de nem bent megy el) csupán FELEZITEK a valószínûségét a terhességnek. Sokan arra pacsálnak rá, hogy egyik nap nem termékenyek, csinálnak valami ökörséget, idegeskednek, hogy terhesek. De megjön... erre el is könyvelik egybõl, hogy óóóó, ilyet lehet csinálni, mert nem esnek teherbe úgyse. Na az ilyen okostojások szoktak abortuszra járni. Vagy védekezzetek és szexeljetek, vagy ne védekezzetek, és ne is szexeljetek. Más párosításnak nincs értelme.
Gratulálok, ha eszetek nincs, akkor dugni se akarjatok... Mensi után pont így készül a gyerek...
Egyik ismerõsöm azt mondta hogy õ mindig így védekezett és nem lett terhes. De attól még van rá esély hogy terhes vagy. Sok embert ismerek akinek becsúszott egy gyerek és nem hiszem hogy mindegyik olyan hülye volt hogy beleélvezett a barátnõjébe/feleségébe miközben nem is szedett a nõ fogamzásgátlót.
Nem sok, de van esély. Hülyék vagytok.
a barátod ezt nem tudhatja. van valamennyi esélye. ne legyél ilyen felelõtlen, értelme nem volt, csak az idegeskedés van miatta. ha gyógyszert szednél, nyugodtabbak lennétek mindketten.
Terhes vagy!
nem, nem vagy terhes! de itt úgyis csak lecseszést kaphatsz, meg hogy terhes vagy meg hülye vagy meg stb...
Ha 0, 0001 százalék az esélye, de Te pont beleesel, akkor bhatod, hogy csak x az esélye. Érted??? Máskor védekezzetek! Ráadásul kötve hiszem, hogy orgazmusod volt 3 perc alatt, úgyhogy még azt se mondhatod, hogy megérte!!!
ez a nincs elöváladék is hülyeség....ha nagyon minimális azt ugyse veszi észre. másrészt mint gondolom tudjátok az ondosejteket csak mikroszkoppal lehet látni....magyarul honnan a francbol tudja hogy nincs e a végén akár egy darab is?
FOGAMZÁSGÁTLÁS TÉMAKÖR!!!

Kiszakadt az óvszer az oldalán, de szerencsére észre vettem és nem mentem el benne. Szerintetek mennyi esély van arra, hogy terhes legyen? Ne szídjatok kérlek, rendszeresen sexelünk és védekezünk, de most először szakadt ki.

Legjobb válasz: A kiszakadt óvszerért nem foglak szidni, mert önhibádon kívül megeshet az ilyen. Hát figyelj, minimális esélyetek van rá. Biztos ír majd ide valami okostóni, hogy nyugi, nem lehet terhes a lány, de megsúgom, hogy tapasztalatból beszélek... :( Én a lány helyében feliratnék egy 72 órásat, elvégre pont az ilyen esetekre találták ki. :)

A kiszakadt óvszerért nem foglak szidni, mert önhibádon kívül megeshet az ilyen. Hát figyelj, minimális esélyetek van rá. Biztos ír majd ide valami okostóni, hogy nyugi, nem lehet terhes a lány, de megsúgom, hogy tapasztalatból beszélek... :( Én a lány helyében feliratnék egy 72 órásat, elvégre pont az ilyen esetekre találták ki. :)

Mennyi az esély arra, hogy terhes legyek?

Múlthét szerdán kellett volna megjönni-e( 24-én),de nem jött meg és szombat reggel (27-én) voltam együtt a barátommal (ez volt nekem az első). Először csak pettingnek indult és kivertem neki,aztán csókolózgattunk még pár percig és berakta,de gumi nélkül,nemsokáig csak kb 10 mp-re,aztán húzott rá gumit.. nekem nagyon fájt és mondtam,h hagyjuk abba,aztán kivertem neki meg ő is rásegített magának..aztán megujjazott engem. a Kérdés az lenne,hogy terhes lehetek így? venni akartam be esemény utánit,de a kórházba csak 18 fölött írják föl,ezért nem vettem be,de hétfő reggel (29-én megjött), az aktus után 2 napra.. így esélyes,hogy terhes vagyok? később csináljak tesztet? már vettem,de így lehet,hogy közben megvan?Í mikor mutatható ki,hogy az vagyok-e vagy sem? sokan mondták,h attól hogy most megvan a következő hónapban az lehetek..ugye ez nem igaz?? szerintetek ennyitől lehetek az? 17/L

Legjobb válasz: Ha megjött nem lehetsz terhes. Hiszen levált a méhfalról az adott dolog ami megtermékenyül. - Feleslegesen magyarázom el biológiai fogalmakkal semmit nem értenél belõle -

Ha megjött nem lehetsz terhes. Hiszen levált a méhfalról az adott dolog ami megtermékenyül. - Feleslegesen magyarázom el biológiai fogalmakkal semmit nem értenél belõle -
Nem, nem lehetsz terhes, a többit már le sem írom úgysem lenne értelme.
Nem csak 18 év felett írják fel, pont ez a lényege, hogy ne essenek teherbe a felelõtlen fiatalok. Gondolom el sem mentél. Lehetsz terhes, ugyanis a spermiumok több napig megélnek benned, így a következõ menzesz fog kimaradni, ha terhes vagy. 12-én csinálj egy tesztet, akkor már kimutatja. De amúgy nem sok esélye van, és legközelebb ne hagyd magad, hát látod milyen idegölõ a dolog!
A kérdező hozzászólása: de elmentem a nõgyógyászatra és oda csak 18 fölött mehetek(szülõ nélkül)..a tini ambulancián meg csak szülõ engedélyével írták volna fel.. csináltam így is egy tesztet, h megvan...de így negatív lett az eredménye...a beágyazódás lehet a menzesz közben ?:OO
Az utolsó kutatások szerint a spermiumok megélnek a nõben akár 5 napig is. Nem jönnek ki a menstruáció során, ha erre gondolsz, de ha van egy spontán peteérésed ebben az 5 napban, akkor terhes lehetsz. De erre nagyon kevés esély van, de van egy minimális. De addig teljesen felesleges aggódni, amíg nem marad el a következõ menzesz, legfõképp azért, mert már úgyis mindegy. A teszt ma még biztosan nem mutatná ki a terhességet, legkorábban két héttel aktus után mutatja ki.

Ha óvszer nélkül egyszer bedugom tövig a csajnak akkor mennyi az esély arra hogy terhes legyen?

Legjobb válasz: Szerencsére nem vagyunk nagyon szaporák, nem oly könnyû teherbe esni. Vannak akik évekig próbálják, végigbaszták a kámaszutrát, de semmi. Egy kis elõváladék sem 100%, hogy teherbe ejt. Mindenben ott a kockázat, a gumi sem nyújt teljes védelmet, maximum az aszpirin térd közé szorítva, tudod.

Ha telibe tolja a fél foci csapat sem 100%. Mit beszéltek itt 90 meg 70-rõl ?:D Nyilván nem a legjobb ötlet kísérletezni, de akkor sem kéne hülyeségeket beszélni.
Szerencsére nem vagyunk nagyon szaporák, nem oly könnyû teherbe esni. Vannak akik évekig próbálják, végigbaszták a kámaszutrát, de semmi. Egy kis elõváladék sem 100%, hogy teherbe ejt. Mindenben ott a kockázat, a gumi sem nyújt teljes védelmet, maximum az aszpirin térd közé szorítva, tudod.
56, 325% egész pontosan!
Szokás szerint itt megint mindenki csak ijesztgetni mer... Erre inkább nem is mondok semmit. Kedves kérdezõ ettõl nem lesz terhes a barátnõd, legalább is nagyon minimális az esély rá. Szinte semmi esély mensi környékén van. Amúgy csak úgy mellékesen megjegyezném hónapok óta megszakításosan védekezünk a párommal és nem lettem babás. Sõt mensi alatt egyáltalán nem védekezünk... Ja és mindketten egészségesek vagyunk, lehetne gyerekünk.
Ha már nagyon bevagy gerjedve, akkor nagy, ugyanis megjelenik az elõváladék a mûszereden, hiába nemlõsz még bele...
Pont annyi, hogy k.vára nem éri meg kockáztatni.
99, 9% én nem tenném haver. Amúgy nem kell tövig benyomnod, hogy baj legyen.
70%
50%
0, 0000001%
Toljad neki tövig barátom :D még a füle is álljon ketté ;P
az elõváladék csak akkor tartalmaz spermiumot, ha elõtte már volt ejakuláció, és a sperma a húgyvezetékben maradt! De ha utána voltál pisilni, akkor az onnan ki is ment.. szóval ha pisiltél szex elõtt, vagy csak szimplán nem volt közvetlenül elõtte ejakulációd, akkor nem volt az elõváladékban sperma... De ha mégis, akkor az annyira kevés volt, hogy egyszerûen nem elég a megtermékenyítésre! és bár igaz, egy sperma kell a gyerekhez, viszont ahhoz, hogy a petesejtet megpuhítsák annyira, hogy azaz egy bejusson, ahhoz sok kell!!!
Ostobaság ilyen nagy kockázatot vállalni, amikor lehet védekezni! Miért nem tetszik az óvszer? Mi bajod vele?
kár vitatkozni rajta a 12-es válaszadónál a pont!A kérdezõnek annyit hogy kvára mindegy hogy félig vagy tövig töcskölöd...

Mennyi az esélyem arra, hogy terhes legyek? (nem felelőtlenségből történt)

Szeptember 20-án voltam együtt egy sráccal..Igazából nyáron együtt voltunk,de végül csak barátok maradtunk,de mivel élveztük az együttlétet,összejártunk.Nekem ? volt az els? amúgy az életemben. A lényeg: Lecsúszott valahogy a gumi és bennem maradt.Nem ment el bennem,el?bb észrevettük.De biztonság kedvéért kiváltottam egy 72 órás tablettát.2 hónapig megjött rendesen,picit el?bb is mint szokott,most meg nem.Pedig mindig el?bb jön meg,de 7-8-a óta nem jött meg.Van okom a parázásra,vagy nincs?Szerintem nincs,mert el se ment(tudom,el?váladékban is lehet termékenyít? képes hímivarsejt) és még tablettát is kiváltottam,de mégis kicsit félek.Gondoltam rá,hogy veszek egy terhességi tesztet,de még nem vettem.Abszolút nem érzem magam felel?tlennek,miel?tt valaki ezzel jönne,nem a mi hibánk volt és amit tudtunk megtettünk.De mivel elvetetni már nem is tudnám és sose akarnám,nem szeretnék valahogy Anyuka lenni 18 évesen,pedig az anyagi hátterem megvan,egyedül élek és tartom fent magam,mellette suliba járok..Kíváncsi lennék a véleményetekre.Köszönöm a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Szia! Szerintem így elég kicsi az esélye, szinte semmi. Mástól is késhet.

Szia! Szerintem így elég kicsi az esélye, szinte semmi. Mástól is késhet.
Utolsó: Az oké, hogy te nem esel teherbe olyan könnyen, de minden ember más. Lehet, hogy olyan az anatómiád, hogy nehezebben megy, vagy akár még meddõ is lehetsz (nem kívánom), vagy annyira profin csináljátok(?). De az valószínû, hogy ha majd babát akarsz, akkor neked nehezebben fog menni. Tudok olyanról, akinél mûvi abortuszt kellett végezni, holott gyakorlatilag még szûz volt (csak pettingeltek a barátjával, a srác el sem ment, szimplán az elõváladéktól esett teherbe). Gondolom, hogy ezt megnyugtatásnak szántad a kérdezõnek, csak ha beleolvas sok tizenéves, akkor lehet, hogy majd õk sem fognak védekezni, mert hogy te sem teszed, mégsem vagy terhes. Ezért írtam le ezt. A kérdezõnek válaszolva: nem hiszem, hogy terhes vagy, lehet a 72órás hatása, vagy stresszé is. Vegyél egy tesztet, mert akkor megnyugodhatsz, és ha a stressztõl van, akkor meg is oldódik a probléma. 21L
Szerintem is totál felesleges volt a tabletta. Nekem 6 éve van hol aktív, hol kevésbé aktív (ugye párkapcsolat-függõ) nemi életem, felelõtlen vagyok, vagy sem, sosem védekeztem semmivel, sem a srác. A gumitól hányingert kapok (az illatától), hormonokkal nem fogom bombázni a szervezetem, a helyi készítmények pedig nekem túl drágák. Maradt a számolgatás és a megszakítás. 6 év alatt egyszer sem történt baj, de nem szeretném elkiabálni. Nagyon sokmindennek össze kell jönnie egyszerre ahhoz, hogy egy nõ teherbe essen, és meg is maradjon a frissen megfogant baba. Tuti, hogy nem vagy terhes. Feltéve persze, ha azóta nem voltál valakivel, akitõl besikerülhetett a baba. Ha szeptember óta nem voltál senkivel, akkor ne aggódj, meg fog jönni. Sok tényezõ bekavarhat a menszibe, olyanok is, amiket te észre sem veszel (pl. tudat alatti stressz, holdjárás, idõjárás, változások az életedben, picit legyengül az immunrendszered, stb). Fõleg így, hogy bevetted azt a vackot is, szerintem ne csodálkozz, ha rakoncátlankodik a ciklusod... 21/L
Már a tabletta bevétele is teljesen felesleges volt. Vszínûleg ez az utóhatása...
ha elszakadt a gumi ár terhes vagy
A 72 órás összekutyulja a hormonokat.Neked most jött kia a hatása.Annak az esélye hogy terhes vagy nagyon kicsi.Vegyél egy tesztet, hogy megnyugodj. Ha még sokat késik irány a doki :) Ne parázz!NYugi van!
Szerintem semmi esélye, de ha ez megnyugtat, akkor vegyél egy tesztet.
És mi lenne, ha vennél egy tesztet? Én õszintén szólva már okt. 10-én vettem volna.
A kor nem számít:) De ha tényleg megnyugtat, vedd meg a tesztet és végezd el, hogy aztán negatív eredmény után hátradólve pihenhess! Hajrá!:)
Szerintem csak azért, hogy megnyugodj ved meg a tesztet fõleg , hogy még pén.zed is van rá ne emészd magad.
A kérdező hozzászólása: Igen, de lecsúszott a gumi valahogy, azért paráztam és biztonság kedvéért vettem egy tablettát, hogy biztos ami biztos.Nekem semmi mellékhatása nem volt, elsõ nap kicsit fájt a fejem, meg hol izzadtam hol fáztam, de ennyi volt. ÉS tudom, hogy szinte egyenlõ a nullával az esélye, de azért benne van az ember fejében, hogy "mi van ha ...", de remélem semmi nem lesz.Imádom a gyerekeket, minden álmom az volt hogy 18 évesen Anya legyek, de akkor 12 éves voltam, ma már másképp gondolom.Ráadásul hiába vagyunk jól meg a sráccal és egyezünk mindenben, mégse vagyunk együtt. :D :( Na mindegy, csak nem lesz gond. Ja és akkor még 17 éves voltam a srác pedig 28. :D
Szerintem az esélye hogy bármi gond legyen, egyenlõ a nullával. Két hónap túl hosszú idõ és ha gumival volt az együttlét, akkor kizártnak tartom, hogy gond legyen. Ráadásul ha rávettél egy tablettát minderre, az megbolondíthatja a havid, ismerem a hatásait, akár 2 hétre is felforgathatja a hormontartalma miatt a szervezeted. Én azt mondom ne aggódj, nincs gond. Több ilyen belátó és felelõsségteljes 18 éves kéne, mind férfiból, mind nõbõl. Terhességi teszt szerintem szükségtelen. Jó egészséget és további sok örömöt:) Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Azóta nem voltunk együtt, valahogy így jött ki.Októberben azért nem vettem tesztet, mert még elõbb megjött, mint kellett volna, csak most késik.A tablettát én se találtam hu de helyesnek, de azért nem akartam megkockáztatni, igyekeztem a biztosra menni, remélem sikerült is.Igazából akármilyen stresszes életem van (sajnos), mindig elõbb megjött.Életem legrosszabb 2 hónapja volt az elmúlt 2, meghalt az az ember, aki a világon legfontosabb volt nekem, de sose késett még.Remélem igazatok van és csak túlparázom a dolgot. :) De lehet, hogy egy tesztet azért megér, hogy megnyugodjak végre. :)

Barátnőmmel ovszer nélkül szeretkeztünk, nem élveztem bele mennyi az esély arra hogy terhes legyen?

Legjobb válasz: Nagyon-nagyon csekély. Mi mindig így szeretkeztünk. :)

Nagyon-nagyon csekély. Mi mindig így szeretkeztünk. :)
Azt mondjak az elõváladékban is van élõ sperma, ugy hogy van rá esély! Mikor lesz a barátnõd menzije? Vagy ha peteérés környékén akcióztatok, akkor nagyon is van rá esély (ha nincs vele nõi gond, ne persze nem mki esik teherbe elsõre, de van aki igen! Legközelebb óvatosabban, ha nem akartok babát! :D
A kérdező hozzászólása: miutánn meg volt a sex utánna megmosta a hüvelyt és még így is nagy az esély rá?

Mennyi az esély arra hogy terhes legyek, ha febr. 2-án voltam a barátommal együtt de elszakadt a gumi, csak előváladék mehetett belém (az se biztos) és menstruáció előtt voltam pár nappal, de még nem jött meg, így késik. Lehet azért mert idegeskedek?

Legjobb válasz: A csak elõváladékba ami általában mindig biztos több ezer sperma van!!!Kissebb az esély mintha beléd élvezett volna de igenis van!Ha 10 napot késik csinálj tesztet,menj el dokihoz.

A csak elõváladékba ami általában mindig biztos több ezer sperma van!!!Kissebb az esély mintha beléd élvezett volna de igenis van!Ha 10 napot késik csinálj tesztet, menj el dokihoz.
Attól is lehet, hogy idegeskedsz, de a legtöbb nõnek, gondolom nekedi is a két mensi között van a peteérése, de pár nap múlva csinálj egy tesztet vagy menj dokihoz, ha nem jön meg , mert bizony lehet, hogy terhes vagy.
nekem is igy lett a fiam, sõt nekem mellette még a mensim is meg volt.menj dokihoz
Szerintem nem lehetsz terhes, de kíváncsi vagyok hogy mi lesz.
A kérdező hozzászólása: Kösznöm akik irtak...én is kiváncsi vagyok mi lesz ebbõl remélem semmi...és tanulok belõle...mivel még csak 16 éves vagyok...
Nem kell nagyon aggódnod. Legjobb tudomásom szerint a guminak van spermaölõ hatása, tehát 0.1% az esélye, hogy terhes vagy, de azért elõfordulhat. Ha mégsem nyugodtál meg, akkor inkább csinálj tesztet. Sok sikert.

Mennyi az esély arra, hogy valaki terhes legyen annak ellenére, hogy rendesen menstruált?

Legjobb válasz: Azt nem tudom mennyi az esélye, de hasonló kérdést már egyszer tett fel valaki, nekem a sógornõm 6 hónapos korig menszizett talán mennyiségbe volt kevesebb, 25 hetes kismama:)

Azt nem tudom mennyi az esélye, de hasonló kérdést már egyszer tett fel valaki, nekem a sógornõm 6 hónapos korig menszizett talán mennyiségbe volt kevesebb, 25 hetes kismama:)
Van rá esély de nagyon kevés. kb 100 nõbõl 5 menstruál RENDESEN terhesség alatt. Nem ez az általános. Mert ha még csak pecsételés-barnázás. Teszt? Ha negatív szinte biztos nincs baba. De a doki uh-val rögtön megmondja.

Mennyi az esély arra hogy az előváladéktól legyen terhes valaki?

Volt már így valaki hogy így esett teherbe? Aki már szült az tényleg könnyebben esik teherbe? Mindenkinek a válasza érdekel.

Legjobb válasz: Volt mar ilyenre pelda hiszen az elovaladek is tartalmazhat spermiumokat. Viszont a teherbeeses fugg attol is, hogy a no a ciklusa hanyadik napjan jar. Felidoben nagyobb az esely ra, a menstruaciotol szamitott kb. 12-16 nap kozott, kisebb ingadozasok egyenenkent lehetnek.

Volt mar ilyenre pelda hiszen az elovaladek is tartalmazhat spermiumokat. Viszont a teherbeeses fugg attol is, hogy a no a ciklusa hanyadik napjan jar. Felidoben nagyobb az esely ra, a menstruaciotol szamitott kb. 12-16 nap kozott, kisebb ingadozasok egyenenkent lehetnek.
Nagyon minimális.

Mennyi az esély arra, hogy előváladéktól terhes legyek? (bővebben lent. )

Barátommal szeretkezés közben kiszakadt az óvszer, de rögtön észrevettük, és abba is hagytuk. Tehát nem történt nála magömlés. (nem tudom ha ez befolyásolhatja de:) Nemrég voltam orvosnál, mert késik a menstruációm. Csak pecsételő vérzésem volt kb. 2 hete, azóta semmi. Doki csinált ultrahangot, de azt mondta nincs semmi bajom, majd jönni fog. Tehát... Mennyi az esély arra, hogy előváladéktól terhes legyek ?

Legjobb válasz: Az orvostól kérdezd, ne tõlünk.

Az orvostól kérdezd, ne tõlünk.
minimális mi 1 éve csináljuk meg szakításossal.
5%

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!