Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az arra hogy terhes (35 db)

Mennyi az esély arra, hogy terhes legyek ha a barátom kb.3 percre (nagyon rövid időre) berakta a péniszét? Azt mondja, hogy még előváladék sem, vagy nagyon pici volt. És mindez a menstruációm után két nappal volt. Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat.17\L

Legjobb válasz: Mivel az ondóvezetékben (gy.k. húgycsõ) lehet élõ, egészséges sperma akkor is, ha nem volt elõváladék, így bekerülhet. Azt a pasid valóban nem tudhatja, hogy volt-e vagy sem, nem hiszem, hogy látta a végét. :P Egyébként azt is letagadná, be elment volna benned, szóval ne higgy neki. A mensi után két nappal nem jó szexelni védekezés nélkül, mivel jó esélyed van a terhességre. Te életed legtermékenyebb idõszakában vagy, a fiatal fiúk spermája a legéletképesebb, nem viccbõl kell védekezni. Ha nincs nálatok gumi, akkor orálozzatok, vagy böjtöljetek, ne kockáztassatok, vagy ha igen, elõtte találjátok ki a nevét is a gyereknek. Sokan marha okosak, hogy így nem estek MÉG teherbe, nem kell parázni, na majd õk kérdezik meg a jövõ héten, mikor kell tesztet csinálni, és mennyibe kerül az abortusz. Azt meg már leírtuk ezerszer, hogy a megszakításos módszerrel (bedugja, de nem bent megy el) csupán FELEZITEK a valószínûségét a terhességnek. Sokan arra pacsálnak rá, hogy egyik nap nem termékenyek, csinálnak valami ökörséget, idegeskednek, hogy terhesek. De megjön... erre el is könyvelik egybõl, hogy óóóó, ilyet lehet csinálni, mert nem esnek teherbe úgyse. Na az ilyen okostojások szoktak abortuszra járni. Vagy védekezzetek és szexeljetek, vagy ne védekezzetek, és ne is szexeljetek. Más párosításnak nincs értelme.

Mivel az ondóvezetékben (gy.k. húgycsõ) lehet élõ, egészséges sperma akkor is, ha nem volt elõváladék, így bekerülhet. Azt a pasid valóban nem tudhatja, hogy volt-e vagy sem, nem hiszem, hogy látta a végét. :P Egyébként azt is letagadná, be elment volna benned, szóval ne higgy neki. A mensi után két nappal nem jó szexelni védekezés nélkül, mivel jó esélyed van a terhességre. Te életed legtermékenyebb idõszakában vagy, a fiatal fiúk spermája a legéletképesebb, nem viccbõl kell védekezni. Ha nincs nálatok gumi, akkor orálozzatok, vagy böjtöljetek, ne kockáztassatok, vagy ha igen, elõtte találjátok ki a nevét is a gyereknek. Sokan marha okosak, hogy így nem estek MÉG teherbe, nem kell parázni, na majd õk kérdezik meg a jövõ héten, mikor kell tesztet csinálni, és mennyibe kerül az abortusz. Azt meg már leírtuk ezerszer, hogy a megszakításos módszerrel (bedugja, de nem bent megy el) csupán FELEZITEK a valószínûségét a terhességnek. Sokan arra pacsálnak rá, hogy egyik nap nem termékenyek, csinálnak valami ökörséget, idegeskednek, hogy terhesek. De megjön... erre el is könyvelik egybõl, hogy óóóó, ilyet lehet csinálni, mert nem esnek teherbe úgyse. Na az ilyen okostojások szoktak abortuszra járni. Vagy védekezzetek és szexeljetek, vagy ne védekezzetek, és ne is szexeljetek. Más párosításnak nincs értelme.
Gratulálok, ha eszetek nincs, akkor dugni se akarjatok... Mensi után pont így készül a gyerek...
Egyik ismerõsöm azt mondta hogy õ mindig így védekezett és nem lett terhes. De attól még van rá esély hogy terhes vagy. Sok embert ismerek akinek becsúszott egy gyerek és nem hiszem hogy mindegyik olyan hülye volt hogy beleélvezett a barátnõjébe/feleségébe miközben nem is szedett a nõ fogamzásgátlót.
Nem sok, de van esély. Hülyék vagytok.
a barátod ezt nem tudhatja. van valamennyi esélye. ne legyél ilyen felelõtlen, értelme nem volt, csak az idegeskedés van miatta. ha gyógyszert szednél, nyugodtabbak lennétek mindketten.
Terhes vagy!
nem, nem vagy terhes! de itt úgyis csak lecseszést kaphatsz, meg hogy terhes vagy meg hülye vagy meg stb...
Ha 0, 0001 százalék az esélye, de Te pont beleesel, akkor bhatod, hogy csak x az esélye. Érted??? Máskor védekezzetek! Ráadásul kötve hiszem, hogy orgazmusod volt 3 perc alatt, úgyhogy még azt se mondhatod, hogy megérte!!!
ez a nincs elöváladék is hülyeség....ha nagyon minimális azt ugyse veszi észre. másrészt mint gondolom tudjátok az ondosejteket csak mikroszkoppal lehet látni....magyarul honnan a francbol tudja hogy nincs e a végén akár egy darab is?
FOGAMZÁSGÁTLÁS TÉMAKÖR!!!

Kiszakadt az óvszer az oldalán, de szerencsére észre vettem és nem mentem el benne. Szerintetek mennyi esély van arra, hogy terhes legyen? Ne szídjatok kérlek, rendszeresen sexelünk és védekezünk, de most először szakadt ki.

Legjobb válasz: A kiszakadt óvszerért nem foglak szidni, mert önhibádon kívül megeshet az ilyen. Hát figyelj, minimális esélyetek van rá. Biztos ír majd ide valami okostóni, hogy nyugi, nem lehet terhes a lány, de megsúgom, hogy tapasztalatból beszélek... :( Én a lány helyében feliratnék egy 72 órásat, elvégre pont az ilyen esetekre találták ki. :)

A kiszakadt óvszerért nem foglak szidni, mert önhibádon kívül megeshet az ilyen. Hát figyelj, minimális esélyetek van rá. Biztos ír majd ide valami okostóni, hogy nyugi, nem lehet terhes a lány, de megsúgom, hogy tapasztalatból beszélek... :( Én a lány helyében feliratnék egy 72 órásat, elvégre pont az ilyen esetekre találták ki. :)

Mennyi az esély arra hogy terhes lehetek, vagy ez csak egy fertőzés?

Tegnap lefeküdtem egy sráccal egy buli alkalmán használtuk gumit,majd levettük és anélkül csináltuk de az elmondása szerint nem lettem terhes. Ma reggel arra ébredtem, hogy nagyon száraz a hüvelyem és később mikor a vécébe megnéztem a normális fehérfolyás helyett valami sárgás csomósabb váladékot találtam a fehérneműmbe. Ez után pár órával mikor megnéztem (mivel épp lefeküdni készültem valakivel) észrevettem, hogy a fehérneműm véres,pedig ebben a hónapban már megvolt a havi vérzésem. Ezek esetleg terhességre utaló jelek vagy elkaphattam valamit vagy a krém amivel pár nappal ezelőtt bekentem a hüvelyem az lehet az oka (a krémre rá volt írva, hogy hámlást okoz,ezt később vettem észre). És még egy kérdés, pedig tudom nem volna szabad két kérdést írni,de égetően fontos: A második sráccal gumi nélkül csináltuk, de ő is azt mondta nem leszek terhes.De mégis..mennyi az esély rá? Van olyan terhességi teszt ami az aktus után egy-két nappal kimutatja az eredményt? Nagyon fontos lenne és értelmes válaszokat várok! Köszönöm!

Legjobb válasz: Értelmes válaszom, amire vársz: 1 nap alatt nem fog kiderülni terhes vagy-e. Tehát, ha tegnap történt az aktus, ma pont nem lehet még tudni, hogy mi történik odabent. Mensi kimaradása körül már lehet majd sejteni, meg tesztelni. Másik értelmes válaszom, amire nem vársz: Atyaég, most komolyan nem védekezel, fogalmad sincs semmirõl, de minden nap ágyba bújsz valaki mással? Ha komoly a kérdésed, akkor nagyon sajnálom, hogy tényleg ilyen felelõtlen vagy. Ha fertõzés, menj el dokihoz, nézesd meg magad és védekezz ezentúl, ha már mindenáron ágyba akarsz bújni mindenkivel.

Értelmes válaszom, amire vársz: 1 nap alatt nem fog kiderülni terhes vagy-e. Tehát, ha tegnap történt az aktus, ma pont nem lehet még tudni, hogy mi történik odabent. Mensi kimaradása körül már lehet majd sejteni, meg tesztelni. Másik értelmes válaszom, amire nem vársz: Atyaég, most komolyan nem védekezel, fogalmad sincs semmirõl, de minden nap ágyba bújsz valaki mással? Ha komoly a kérdésed, akkor nagyon sajnálom, hogy tényleg ilyen felelõtlen vagy. Ha fertõzés, menj el dokihoz, nézesd meg magad és védekezz ezentúl, ha már mindenáron ágyba akarsz bújni mindenkivel.
Sírva kérlek, mondd, hogy ez csak kamu, különben a kardomba dõlök:( Miért ekkora [email protected] egy csomó lány? Ti tényleg ennyire nem becsülitek magatokat, és ennyire ostobák vagytok? "az elmondása szerint nem lettem terhes" "de õ is azt mondta nem leszek terhes" - hol a túróba tartod te az eszedet te lány? Ha már ágyba bújsz fûvel fával legalább a biológiai alapokkal legyél már tisztában, könyörgöm! Tudod mennyi pénzt keresne a pasi, ha valóban meg tudná mondani aktus után KÖZVETLENÜL, hogy terhes vagy-e? szívbõl remélem nem leszel terhes, és kérlek, legyél már egy kicsit igényesebb magadra. Nem muszáj szé[email protected] riherongyként élni. Te jó isten.
Jézusom ilyen tényleg létezik??? Nem hiszem el hogy hova jutnak a mai fiatalok. Ritka nagy ribanc vagy. :D Nagyon remélem, hogy nem lettél terhes, mert csak nem olyan szemét a sors, hogy egy ilyen embernek gyereke legyen, mások meg akik normális szülõk lennének évekig próbálkoznak, hogy végre összejöjjön nekik egy kisbaba. Most lehet, hogy szemét leszek, és nyugodtan lepontozhatsz, de megérdemled, ha összeszedtél valami szép kis fertõzést. Mondjuk a magasfajta még ebbõl se tanulna.
Nem akarlak megijeszteni, de hatalmas esélyed van a HPV vírust elkapni, azaz a méhnyak rákot. Tudod mit? Meg is érdemelnéd, és ha majd kipakoltak, és nem lehet soha gyereked, akkor majd elgondolkozhatsz rajt, milyen primitív is vagy.!!
Most miért bántjátok? :) ) szereti a faxt! Remélem holnap is ágyba bújsz valakivel aki azt mondja neked tuti nem vagy terhes! Istenem! Tényleg ennyire hülye vagy? Ennyi ésszel és felfogással komolyan nem lehetsz több 13-14 évesnél bár a 3 éves kisfiamnak több esze van mint neked kislány!Meg érdemled ha elkaptál valamit, és szívbõl remélem, hogy nem vagy terhes , mert az a baba nem tehet arról, hogy az anyja egy.....!
Szia! 1. Viszketés, sárgás, csomós hüvelyváladék = fertõzés. Akár többféle is -> irány a nõgógyász 2. Védekezés nélküli szex a közelmúltban több alkalommal -> jó eséllyel teherbe esel, még talán segít rajtad a 72 órás tabi, IRÁNY A NÕGYÓGYÁSZ AZONNAL 3. Írj egy listát, kikkel feküdtél le, fejezd ki nekik sajnálatomat amiért terméketlenek, és közöld velük a jó hírt : kaptak tõled egy kis ajándékot, amit valószínûleg már tovább is adtak. Ez talán elveszi a bátorságukat a védekezés nélküli szextõl. 4. Terhességi tesztek kb 2 héttel az aktus után mutatják ki a terhességet. Ha többet nem szexelsz ebben a ciklusban, akkor két hét múlva (május 25) tesztelj, ha nem jön meg. 5. Remélem sikerült értelmesen válaszolnom, de nyugodtan szólj, ha túl bonyolultan fogalmaztam.
Az a vicces, hogy már nem csak neked van fertõzésed, hanem valószínûleg azoknak is, akikkel lefeküdtél. Remélem kaptál egy jó kis trippert XD MEGÉRDEMLED!!!!
Menj el nõgyógyászhoz, mert fertõzésed lehet!
Menj el nõgyógyászhoz, ne kenegesd akármivel a hüvelyed, mert az még többet árthat, mint használhat. Valószínû benyeltél valami fertõzést, jobb, ha megkapod rá a megfelelõ kezelést. A másik, hogy védekezz rendesen, ha ennyire aktív vagy, akkor írass fel fogamzásgátló tablettát, ami ugyan a nemi betegségektõl nem véd meg, de legalább a terhesség lehetõsége miatt nem kell aggódnod, bár ha ilyen sûrûn váltogatod a partnereid, nem ártana gumi használata (is). A terhességi tesztek nem jelzik ki ilyen hamar, jó 2 hétnek el kell telnie az esemény után. Az, hogy a srácok azt mondják, hogy tuti nem leszel az, ezt felejtsd el, még ha idõben ki is veszik, akkor is ott van az elõváladék, amit nem tudnak szabályozni. Mindenesetre az biztos, hogy a mai folyásod nem egy esetleges terhességtõl van, hanem fertõzéstõl. Szóval összegezve az egészet, menj nõgyógyászhoz, és a késõbbiekben rendesen védekezz!
Juuuuj kislány:( nincs teszt ami kimutatná 2 naponbelul a terhességet mert az idébe telik!Védekezz mert így rossz vége lessz!!!!!!fertozés hamarább akkor lenne ha viszketnél de menj dokihoz ha tunetek bármilyenek is!!!
Hány éves vagy?nem ártana védekezni, mert ez sajna nem úgy mûködik, h ha srác azt mondja, akkor tutira nem leszel terhes! Ráadásul 2 nap alatt 2 srác!esélyed van a terhességre, én a helyjedben mennék a kórházba esemény utáni tablettáért!és ha a szexuális életed eddig is így mûködött, lehet hogy elég komoly fertõzésed lehet, amit nem nagyon lehet krémekkel elmúlasztani! 30 hetes km
A kérdező hozzászólása: Viszkettem is ezért kentem be a hüvelyemet....de az már elmúlt de mégis aggódom, hogy fertõzés vagy terhesség.:(
Két dolgot tudatnék, ha eddig nem lett volna világos: 1. Nagyon ostoba vagy! 2. A kérdésben feltett vagy vagy eshetõség egy idõben is fennállhat, a kettõ nem zárja ki egymást! De a sárgás váladék miatt a fertõzés 100 %, röpke 2 hét, és megtudod, hogy emellett teherbe is estél-e? A többit már leírták neked. Ui: Nagyon fontos lenne a szexuális élet élése ELÕTT tájékozódni, értelmes válaszokat ennyi ésszel pedig ne nagyon várj! (Remélem kamu!)

H ma együtt voltam a párommal, bár megszakítottuk, vajon mennyi az esély arra, hogy terhes lettem? Május 17-én volt meg utoljára, 31 napos a ciklusom

Legjobb válasz: Ha biztos vagy benne, hogy nem került beléd spermium, akkor az esélyed 0, amúgy meg kis százalékban, de megvan rá az esélyed, hogy terhes lettél.

Ha biztos vagy benne, hogy nem került beléd spermium, akkor az esélyed 0, amúgy meg kis százalékban, de megvan rá az esélyed, hogy terhes lettél.
Nem feltétlenül kell hozzá hogy a férfi beléd élvezzen, az "örömcseppek" is tartalmaznak spermiumokat. Bár kisebb az esélye, de elõfordult már. Akartok babát?
Nagyon sokan elmondták már itt, hogy ezzel a " védekezzéssel" estek teherbe, mivel az elõváladéktól is teherbe lehet esni. Kisebb rá az esély, de elõfordul. Ráadásul közel vagy a félidõhöz. Ha nem akartok babát védekezzetek!

Mennyi az esély arra, hogy terhes lehetek?

Szombaton a barátommal olyan éjfél körül lefeküdtünk, de nem volt nála gumi így anélkül csináltuk. Nem élvezett el bennem, mert időben kivette. Nekem többször is ezt mondta. Volt barátnőjével is csinálták gumi nélkül, és nem lett belőle baj. Én azért elmentem a fürdőszobába kimosni magam, és mondtam a barátomnak, hogy a biztonság kedvéért vegyünk esemény utáni tablettát! Ugye vasárnap nincsen a kórházban rendelés így muszáj voltam hétfőn suli után elmenni a nőgyógyászhoz.. fel is írta így 17 órakor bevettem.. Szóval olyan 41 óra elteltével.. A tabletta beszedése után nem hánytam és nem volt semmilyen mellékhatása. A menstruációm április 30-tól május 4-ig volt. De az a szerencsétlenség ért vasárnap, hogy kézilabda mérkőzésen eltört az orrcsontom, meg volt egy kisebb agyrázkódásom. Kaptam tetanuszt és szednem kell a kalciumot és ugye 4 óránként fájdalomcsillapítót. Ezek mellett is hat a gyógyszer? Ugye nem lesz semmi gond? Azért a biztonság kedvéért veszek majd tesztet és két hét elteltével megcsinálom, akkor talán megnyugodom ha tudom. De azért a ti válaszaitokra is kíváncsi lennék! Köszi előre is! Szerintetek valószinű, hogy teherbe eshetek? Csak normális válaszokat várok, bárkivel előfordulhat

Legjobb válasz: ha nem volt acélpáncél, meg hajtómû a spermákon, akkor nem lehetsz terhes.

ha nem volt acélpáncél, meg hajtómû a spermákon, akkor nem lehetsz terhes.
úgy bírom ezt...de kefélni már jó volt mi? nem leszel terhes
Terhes nem vagy csak kib..ott felelõtlen. Jah mert h az exel nem lett belõle gond..... tudod ennél a "módszernél sosem lehet tudni h mikor üt be a baj. Az is lehet h az ex nem volt olyan termékeny te meg mondjuk igen és úgy maradsz az elõváladéktól. Na hoppá. Unokahugomat is ennek a "módszernek" köszönhetem. De azért szexelj csak ész nélkül. Aztán meg aggód szét az agyad meg tömd magad hormonokkal. Gratula.
A kérdező hozzászólása: Õ a második srác az életemben akivel lefeküdtem, elõzõ barátommal is mindig gumival csináltuk, és a mostani barátommal is gumival csináltuk.. ez az egyetlen alkalom volt így, és ez ellen is tiltakoztam de õ mondta hogy nem lesz gond, bízhatok benne! Most az egyszer vettem esemény utáni tablettát, és a barátommal is megigértettem hogy gumi nélkül többet nem csináljuk! 19 vagyok, õ meg 20
" Bízhatok benne. " Az lehet, hogy benne bízhatsz, de azt, hogy terhes leszel e nem Õ dönti el.
Hát ha neked megér ez a "bízhatok benne" egy teljes hónapnyi aggódást-idegeskedést, és egy esetleges abortuszt, akkor egész nyugodtan bízzál benne továbbra is. Sõt ha ebbõl nem lesz baj, csináljatok a gumi nélküli szexbõl rendszert. :) Elvégre ha az exével nem volt gond, és most veled se, ezután is tuti, hogy mûködni fog.

Mennyi az esély arra, hogy terhes legyek?

Múlthét szerdán kellett volna megjönni-e( 24-én),de nem jött meg és szombat reggel (27-én) voltam együtt a barátommal (ez volt nekem az első). Először csak pettingnek indult és kivertem neki,aztán csókolózgattunk még pár percig és berakta,de gumi nélkül,nemsokáig csak kb 10 mp-re,aztán húzott rá gumit.. nekem nagyon fájt és mondtam,h hagyjuk abba,aztán kivertem neki meg ő is rásegített magának..aztán megujjazott engem. a Kérdés az lenne,hogy terhes lehetek így? venni akartam be esemény utánit,de a kórházba csak 18 fölött írják föl,ezért nem vettem be,de hétfő reggel (29-én megjött), az aktus után 2 napra.. így esélyes,hogy terhes vagyok? később csináljak tesztet? már vettem,de így lehet,hogy közben megvan?Í mikor mutatható ki,hogy az vagyok-e vagy sem? sokan mondták,h attól hogy most megvan a következő hónapban az lehetek..ugye ez nem igaz?? szerintetek ennyitől lehetek az? 17/L

Legjobb válasz: Ha megjött nem lehetsz terhes. Hiszen levált a méhfalról az adott dolog ami megtermékenyül. - Feleslegesen magyarázom el biológiai fogalmakkal semmit nem értenél belõle -

Ha megjött nem lehetsz terhes. Hiszen levált a méhfalról az adott dolog ami megtermékenyül. - Feleslegesen magyarázom el biológiai fogalmakkal semmit nem értenél belõle -
Nem, nem lehetsz terhes, a többit már le sem írom úgysem lenne értelme.
Nem csak 18 év felett írják fel, pont ez a lényege, hogy ne essenek teherbe a felelõtlen fiatalok. Gondolom el sem mentél. Lehetsz terhes, ugyanis a spermiumok több napig megélnek benned, így a következõ menzesz fog kimaradni, ha terhes vagy. 12-én csinálj egy tesztet, akkor már kimutatja. De amúgy nem sok esélye van, és legközelebb ne hagyd magad, hát látod milyen idegölõ a dolog!
A kérdező hozzászólása: de elmentem a nõgyógyászatra és oda csak 18 fölött mehetek(szülõ nélkül)..a tini ambulancián meg csak szülõ engedélyével írták volna fel.. csináltam így is egy tesztet, h megvan...de így negatív lett az eredménye...a beágyazódás lehet a menzesz közben ?:OO
Az utolsó kutatások szerint a spermiumok megélnek a nõben akár 5 napig is. Nem jönnek ki a menstruáció során, ha erre gondolsz, de ha van egy spontán peteérésed ebben az 5 napban, akkor terhes lehetsz. De erre nagyon kevés esély van, de van egy minimális. De addig teljesen felesleges aggódni, amíg nem marad el a következõ menzesz, legfõképp azért, mert már úgyis mindegy. A teszt ma még biztosan nem mutatná ki a terhességet, legkorábban két héttel aktus után mutatja ki.

Ha óvszer nélkül egyszer bedugom tövig a csajnak akkor mennyi az esély arra hogy terhes legyen?

Legjobb válasz: Szerencsére nem vagyunk nagyon szaporák, nem oly könnyû teherbe esni. Vannak akik évekig próbálják, végigbaszták a kámaszutrát, de semmi. Egy kis elõváladék sem 100%, hogy teherbe ejt. Mindenben ott a kockázat, a gumi sem nyújt teljes védelmet, maximum az aszpirin térd közé szorítva, tudod.

Ha telibe tolja a fél foci csapat sem 100%. Mit beszéltek itt 90 meg 70-rõl ?:D Nyilván nem a legjobb ötlet kísérletezni, de akkor sem kéne hülyeségeket beszélni.
Szerencsére nem vagyunk nagyon szaporák, nem oly könnyû teherbe esni. Vannak akik évekig próbálják, végigbaszták a kámaszutrát, de semmi. Egy kis elõváladék sem 100%, hogy teherbe ejt. Mindenben ott a kockázat, a gumi sem nyújt teljes védelmet, maximum az aszpirin térd közé szorítva, tudod.
56, 325% egész pontosan!
Szokás szerint itt megint mindenki csak ijesztgetni mer... Erre inkább nem is mondok semmit. Kedves kérdezõ ettõl nem lesz terhes a barátnõd, legalább is nagyon minimális az esély rá. Szinte semmi esély mensi környékén van. Amúgy csak úgy mellékesen megjegyezném hónapok óta megszakításosan védekezünk a párommal és nem lettem babás. Sõt mensi alatt egyáltalán nem védekezünk... Ja és mindketten egészségesek vagyunk, lehetne gyerekünk.
Ha már nagyon bevagy gerjedve, akkor nagy, ugyanis megjelenik az elõváladék a mûszereden, hiába nemlõsz még bele...
Pont annyi, hogy k.vára nem éri meg kockáztatni.
99, 9% én nem tenném haver. Amúgy nem kell tövig benyomnod, hogy baj legyen.
70%
50%
0, 0000001%
Toljad neki tövig barátom :D még a füle is álljon ketté ;P
az elõváladék csak akkor tartalmaz spermiumot, ha elõtte már volt ejakuláció, és a sperma a húgyvezetékben maradt! De ha utána voltál pisilni, akkor az onnan ki is ment.. szóval ha pisiltél szex elõtt, vagy csak szimplán nem volt közvetlenül elõtte ejakulációd, akkor nem volt az elõváladékban sperma... De ha mégis, akkor az annyira kevés volt, hogy egyszerûen nem elég a megtermékenyítésre! és bár igaz, egy sperma kell a gyerekhez, viszont ahhoz, hogy a petesejtet megpuhítsák annyira, hogy azaz egy bejusson, ahhoz sok kell!!!
Ostobaság ilyen nagy kockázatot vállalni, amikor lehet védekezni! Miért nem tetszik az óvszer? Mi bajod vele?
kár vitatkozni rajta a 12-es válaszadónál a pont!A kérdezõnek annyit hogy kvára mindegy hogy félig vagy tövig töcskölöd...
A kérdező hozzászólása: Ülõ helyzetet úgy értem hogy a bucija a jobb mellem alatt a popója pedig a hasamalja fele kandikál:D
Esélyed elég sok arra, hogy nagy baba lesz. Nem tudom milyen lakat vagy és milyen a cukrod, de ebbõl lehet császár. megfordulni pedig biztosan meg fog. ismertem olyan kismamát akinek a babája 28. hetesen ült 32. hetesen fordult aztán 36 hetesen megint csücsült és mire jött a szülés ismét befordult. Nem kis riadalmat okozott anyukának a forgással. De okos kisbaba volt:) ))
A kérdező hozzászólása: Hát nem vagyok egy cingár alkat olyan Szulák Andi + 10kg :D a terhelésem 9.5 lett azóta 150g-os diétán vagyok és annyira vigyázok hogy 5 fölé sose ment (eddig) remélem ilyen jó is marad.
Hát lehet, hogy nagyobb baba lesz az átlagnál. Nekem a 29. héten 1470 g volt a bébim, az orvos szerint ez átlagos súly, de pl. az elõzõ uh-n jóval nagyobb volt az átlagnál. A végeredmény lesz a fontos! :) A császározáshoz nem tudok hozzászólni. Bármikor megfordulhat a baba, akár többször is oda-vissza, ezért ne aggódj! 31 hetes kismama
Szép nagy babócád lesz.Nekem 30 hetesen 1300g volt.Igy is van sulya a hasamnak.Nekem már 26dik héttõl be van fordulva.eddig még nem igy van, remélem igy is marad.De már hallottam h utolsó héten fordul be, szoval még reménykedhetsz nyugodtan.
Nem pontossak az Uh eredmények.Nekem azt mondták a 40 héten hogy az áttlagnál kisebb lessz a babám 3kg körüli.4 napjára megszültem az aprócska kisleány 4300gm, és 54cm volt.Sajnos így lehet hinni a 4d Uh-nak.Nembiztos hogy nagylessz a babád.
Elõzõ válaszoló vagyok azt kihagytam hogy.32 hetessen fordult meg a baba.Nyugodj meg biztossan megfordul, mert még nincs elkésve.Boldog babavárást.

Mennyi az esélyem arra hogy terhes lehetek ebben a hónapban clostival?

Ez a második hónapom clostival és ebben a hónapban ittam cickafarkf? teát is most kezdem a palástf?vet ,tegnap és tegnap el?tt volt pozitív ovu tesztem is és ma a h?m is leesett 36,3-ra 36,6-ról!Ezek már jo esélyek remélem!

Legjobb válasz: szia,bocsi én nem a kérdésedre válaszolok.csak most kell elkezdenem majd a clostit,ha megjön.és én nagyon reménykedem hogy az elsõ adag segít.neked mi a tapasztalatod vele kapcsolatban?

szia, bocsi én nem a kérdésedre válaszolok.csak most kell elkezdenem majd a clostit, ha megjön.és én nagyon reménykedem hogy az elsõ adag segít.neked mi a tapasztalatod vele kapcsolatban?
A kérdező hozzászólása: Hát nekem sajna nem jött be az elsõ hónap de reménykedem hogy ez a hónap sikeresebb lesz!kezd el inni a cickafarkfû teát majd peteérés után a palástfûvet!!!Hidd el sikerülni fog drukkolok nekünk!!!
én is nagyon drukkolok, remélem mindkettõnknek sikerül!!nekem a 12.napon kell mennem uh-ra, hogy van e peteérés.neked volt?
A kérdező hozzászólása: Nekem sajna nem volt uh de bízom magamban hogy sikerülnie kell!!!!:) Esetleg msn vagy e-mail???
priviben írhatsz, és akkor már én is tudok válaszolni!
Szia! Én az elsõ válaszolónak üzenem, hogy én most tartok a 2 clostis hónapomnál.Az elsõ sajna nem sikerült:megjött:(Kicsit furcsa volt, ui voltak görcseim és darabos is volt, ami eddig soha nem fordult elõ.Biztos, h a closti miatt volt.
Ez így elég zavaros! Vegyél egy tesztet és minden kiderül. Én is úgy lettem terehs, hogy védekeztünk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!