Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az arra, hogy terhes vagyok, (16 db)

Mennyi az esélyem arra, hogy terhes vagyok?

Sziasztok!15 éves SZÛZ lány vagyok.Óriási butaságot csináltam,tudom,felelõtlen voltam,megbántam és azt is tudom,hogy késõ,már nem csinálhatom vissza.Barátommal óvszer nélkül pettingeltünk és a nemi szervét hozzádörzsölte az enyémhez,de nem ment el.Utána ment egy egy 2 perccel körülbelül,de nem rám és akkor már nem ért hozzám a pénisze.Nos,ugyebár így a pénisze hozzámért,de nem rakta be,egy kicsit sem.De van az elõváladék,ami lehet rámjött.Nem jött meg 4 napja..mennyi esélyem van arra,hogy terhes vagyok? Nagyon aggódok,lehet a stressz miatt késik.

Legjobb válasz: 15 éves?

15 éves?
valamilyen úton került a hüvejedbe smerma? igen- van esély, de akkor is kicsi. nem- ne parázz.
Hogy lehetsz ilyen suta? Nem érted hogy nem vagy terhes? Nagyon kicsi de tényleg nagyon kicsi ennek az esélye.
A kérdező hozzászólása: Véletlen írtam a fogamzásgátláshoz.Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: VÁLASZOLJATOK KÖNYÖRGÖM, MÁR MEGÕRÜLÖK:(
Nem vagy terhes nyugodj meg. Nagyon sokan szexelnek úgy, h óvszer nélkül és mikor ott a helyzet akkor kiveszi, elõtte meg az elõváladék elmegy. Nálatok még csak annyi se volt, h berakta volna és még szûz is vagy. Szval ne stresszelj. Nyugodj meg.
Ezt én se értem mi köze a fogamzásgátláshoz a kérdésnek.
Csesszétek meg, rossz kategória és nem lehet jelenteni...? o.O
A kérdező hozzászólása: Rendben.Annyit szeretnék tudni, nagy az esélye?Vagy még az 1%-nál is kisebb?
Azt hiszed a nagybetûs bûnbánás a természet útjába áll?Mellesleg ha a mai napi felvilágosító kérdésed felrakod ne úgy tedd fel mennyi az esélye hanem mit tegyél.Akkor csináltál butaságot amikor nem kérdezted meg mi ilyenkor a teendõ.Nem akkor voltál buta amikor megtetted mert nem butaság meg felelõtlenség hogy élvezed az életed.
meséld el a szüleidnek is! Amúgy szerintem nem vagy terhes!
A kérdező hozzászólása: Azt elfeljtettem leírni, hogy uTána egy áromnegyed órával lezuhanyoztam és alaposan kimostam magam. 4.válaszolónak üzenem, hogy ez a XXI.század, ahol a legtöbb lány már 13 évesen nem szûz.Én büszke vagypok magamra, hogy nem tartozom közéjük, és másfél év együttlét után is még szûz vagyok, holott mérhetetlenül szeretem a barátom. TZDOM, HOGY BUTASÁGOT CSINÁLTAM ÉS FELELÕTLEN VOLTAM.TUDOM.Változtatni nem tudok, azt tudom megtenni, hogy többet nem követem el ezt a hibát.
A kérdező hozzászólása: Igen..15.Tudom, tudom, hogy fiatal vagyok.De szûz vagyok, petting volt csak amint mondom, és 'dörzsölés'.És õ az elsõ barátom, akivel másfél éve együtt vagyunk..
Ne aggódj a gólya hozza.
Esély tényleg van rá, de nagyon elenyészõ. Az elõváladék nagyon minimális esélyt biztosít arra, hogy teherbe ess, ráadásul még az sem biztos, hogy beléd került... A sperma magától nem mászik be a hüvelybe, ezt jobb, ha tudod.
Fejem verem a falba, cseszd meg.
Roppant kicsi így az esélye, egy ezrelék sincs meg. Azért az, hogy a felszínrõl a számára kedvezõtlen kémhatású hüvelyen keresztül a petesejtig felmásszon az a 2-3 darab spermium, az világrekord teljesítmény lenne. De azért saját megnyugtatásodra, legközelebb felelõsségteljesebben pettingeljetek, úgy, hogy ne legyen miért aggódni!

Ha a baleset után egyszer már megjött, mennyi az esély arra, hogy terhes vagyok?

vettem be esemény utánit 48 órán belül, rá 5 napra megjött. megszokott hosszú, állagú, és színű volt, nem a tabletta mellékhatása, ami ugye csak pecsételő vérzés. viszont már több, mint két hete késik most. semmi tünetem nincs, csak a melleim fájnak. tesztet még nem csináltam, hétvégén fogok.

Legjobb válasz: Autóbaleset? HAHAHAHAHA XDXDXDXD

Autóbaleset? HAHAHAHAHA XDXDXDXD
Logikusan következtesd ki a saját írásodból, hogy NEM lehetsz terhes. A tesztet azért csináld meg, hogy ne fájjon a lelked!
Baleset??? Érdekes baleseted lehetett. Csak úgy gyanútlanul sétálgattál megbotlottál és pont beleestél ugye????
A kérdező hozzászólása: kiszakadt az óvszer. gondoltam elég nyílvánvaló, hogy nem autóbalesetem volt... nektek lehet vicces és jót szórakoztok, de nekem nem.
Az se lenne rossz, ha tudnád mit veszel be.. A sürgõsségi tabletta felborítja a hormonháztartásodat..lórúgásnyi hormon van benne, ezért késik. Mikor nekem kellett bevennem, akkor utána fél évbe telt mire visszaállt a rendes kerékvágásba, addig összevissza jött be. Egyébként okoska, miután megjött, nem vagy terhes..persze, persze, amellett is lehet valaki..na ja, biztos akad ilyen. Akkor inkább mindenhónapban csinálj tesztet, hiszen bármikor lehetsz terhes. Ha már valaki gyógyszert szed be, vagy egyáltalán szexuális életet él, akkor tisztában lehetne a dolgokkal.
A kérdező hozzászólása: tisztában vagyok vele, hogy valószínûleg teljesen felborult a hormonháztartásom, de ez mégsem tud megnyugtatni teljesen, ezért is kérdeztem, hogy mégis mennyi lehet az esélye. olvastam olyat is, hogy valaki a terhessége elsõ hónapjaiban menstruál.
Az a baj, hogy mérgezed magad hormon bombával. Gyerekek meg nem születnek! Pedig az élet egyetlen értelme a gyerek.

Az alábbi történtek után, mennyi az esély arra, hogy terhes vagyok (többi lent)?

ma amikor együtt voltunk a barátommal (2013.03.23.) kilyukadt a gumi és egy kicsi ment belém is.. nem teljesen be, csak kb. félig. aztán kitöröltem meg ki is mostam.. attól akarok majd bevenni antibébit, csak hogy az hétfő 12óra felé nem lesz későn? és az antibébi vény nélkül is kapható?

Legjobb válasz: A következõ menzeszednél kiderül. Amúgy meg 72 órásat vegyél be, és ne fogamzásgátlót.

A következõ menzeszednél kiderül. Amúgy meg 72 órásat vegyél be, és ne fogamzásgátlót.
Figyelj, én nem akarlak sem megbántani sem rémítgetni. De amint lehet menj el egy nõdokihoz, nem kell sem pironkodni, sem félni. Ez megesik, hidd el. Õ felír egy 72 órásat, még a harmadik napon sem vagy elkésve vele, de minél elõbb annál jobb. Ne antibabát vegyél be, ide 72 órás kell, konzultálj a dokiddal. Az a legbiztosabb.
A kérdező hozzászólása: vény nélkül lehet venni 72órás tablettát?
72 órás bogyót talán az ügyeleten is felírják, holnap elsõ dolgod legyen odamenni. Vény nélkül nem adják ki, arra is készülj fel, hogy nem lesz olcsó 4-8000közt van az ára.
Vény nélkül nem adnak, de nem is baj, mert így fel tudod tenni a dokinak a kérdéseidet. Ügyeletre most is mehetsz, nem küldenek el.
9%
van esély....az elsõ babám 1 hó próbálkozással jött össze, a második peteérés figyelés, ovu teszt stb. 9 hónap múlva, a 3, onnan tudom mert abban a hónapban a párom külföldön volt. a babám 6 hónapos volt, 3 hónap mensi után, a mensi utáni 2.napon terhes lettem. szóval. nem sok de van.
Honnan tudod, hogy nem volt peteérésed? Nem minden nõnek van szabályosan mindig ugyanakkor. Sõt... orgazmus hatására is kiszabadulhat egy érett petesejt. Az elõváladék minimális spermát tartalmaz, de 1 is elég ahoz, hogy célba érjen :)
Lehet spontán peteérésed is. De miértnem védekezel rendesen, ha nem akarsz babát?
Hát ez engem is megmosolyogtatott pedig én nem szeretek nevetni senkin :DDD
Plazma TV , meg sejtplazma ilyen van
nincs olyan, h elõváladékszerûség.. van olyan, h elõváladék, ami tartalmaz spermiumokat, teherbe lehet tõle esni, ezért kell védekezni.. egyéb kérdés??
Ööööö...elõváladékra gondolsz? Mert akkor lehetnek benne spermiumok. Kicsi az esélye, de elõfordul sajnos. A kimosás gyakorlatilag nem ér semmit, mert elég gyorsak a kis fickók. Azt kellene tudni, hogy a barátnõdnek mikor van kb peteérése. Ha nem mostanában, akkor nem kell pánikolni, és ha rendben megjön neki, akkor meg semmi gond.
Plazma XDDDDDD
Plazma.. Jólvan kislányom, átlátszó ez a barûtnõmnek, duma, olvass el egy könyvet elõbb!
A kérdező hozzászólása: köszi a rendes válaszokat! az "elõváladék szerûségre gondoltam"...XD
A plazma sok minden lehet, de amire õ gondol, azt pont ne úgy nevezik. Gyanítom az elõváladékra gondol... Igen, lehetnek benne spermiumok (a sperma megint csak nem az, amire õ gondol). Ha csak megfogta, akkor minek kell utána kimosni a hüvelyét? Ha felnyúlkált a "plazmás" kezével, akkor utána már szart sem ér, ha kimossa. Ne nyúlkáljon fel. De kevés az esély, hogy így teherbe esik vki. Amúgy ha lenyomod a shift gombot is, mikor kérdõjelet szeretnél írni, akkor eredményesebb lesz. Jah és: 12 évesen (mert gondolom annyi a barátnõd) nem kellene "plazmát" fogdosni.
TV, Pornófilmben igen, Nem, 100%
A kérdező hozzászólása: A plazma nem az, amikor a fiú sokat önkielégíti magát és már nem tud 1nap alatt termelni ondót és a "plazma jön ki"? amibe nincs spermium?:H:S

Mennyi az esély arra, hogy terhes vagyok Diane 35 szedése alatt?

Diane 35-öt szedek és a 7 napos szünet els? napján voltunk együtt a barátommal és másképp nem védekeztünk. Majd a 4. napon megjött rendesen és 5 napig tartott a menszeszem és most több mint két hétre rá tegnap éjfélkor elkezdtem szédülni és hányingerem volt, remegtem. Rázott a hideg és azóta megy a hasam és kicsit nyomott a fejem. Néhol szédülök. Fáj a hasam is, valamint kis h?emelkedésem is van. A gyógyszert rendszeresen szedem, szóval én inkább az id?járásra meg gyomorrontásra tippelek. Tesztet még nem csináltam. Szerintetek?

Legjobb válasz: ne parázz, szinte 0 az esélyed a babára. Jó, erõs gyógyszer a Dianne, én is azt szedtem. Ezek a tünetek, amiket írtál, nem is igazán terhestünetek, inkább tavaszi fáradtságra, kimerültségre tippelek.

ne parázz, szinte 0 az esélyed a babára. Jó, erõs gyógyszer a Dianne, én is azt szedtem. Ezek a tünetek, amiket írtál, nem is igazán terhestünetek, inkább tavaszi fáradtságra, kimerültségre tippelek.
Szia! Én csak személyes tapasztalatommal szolgálhatok. Lindinett20 rendszeres szedése mellett estem teherbe a gyógyszer alacsony hormontartalma miatt. Hasmenés, hányyás esetén hamar kiürül ugyanis a szervezetbõl. Ettõl függetlenül nálad az idõjárás is szóba jöhet, de azért én elmennék orvoshoz. Minden jót! 24 hetes kismami.
Én ugyanezt szedtem, majd 2 évig próbálkoztunk mire összejött a baba. Elég megbízható gyógyszer. :) Most nem szedhetem, mert szoptatok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, hogy ilyen kedvesek vagytok és gyorsan reagáltatok a kérdésemre. Úgy tûnik, hogy mára már el is múlt az egész... szóval biztos csak benyeltem valamit szokás szerint... elég könnyedén el tudom rontani a gyomromat... sõt... még lehet, hogy az érettségi is bekavar most.. :D Mindenesetre köszönöm szépen még egyszer és ha megint elõfordul a rosszullét, akkor veszek egy tesztet.

Mennyi az esély arra, hogy terhes vagyok? Általában mindig 28-30 napra jön meg. Most meg már több mint egy hete késik.

Nem szokott késni. Fogamzásgátlót nem szedek, de óvszerrel mindig védekezünk. Elég parázom,hogy mégis az lettem. De nagyon kicsi rá az esély nem? Minsif védekezünk és a gumi sem szakadt el, meg semmi....a kisfickók is mindig meg voltak. Akkor mit?l késik? Mennyi id? után forduljak dokihoz?

Legjobb válasz: Én vennék egy tesztet. Az a legbiztosabb. Nálam egy hetes késés, a ciklusomhoz, már mindig terhesség volt.

Én vennék egy tesztet. Az a legbiztosabb. Nálam egy hetes késés, a ciklusomhoz, már mindig terhesség volt.
Ha gumival védekeztetek és nem volt gond, kicsi a valószínûsége a teherbeesésnek. A mensid késhet a stressz miatt is (nem volt stresszes idõszakod mostanában? nem tudom mennyi idõs vagy, de pl. érettségi, vagy hajtás a suliban, munkahelyen?). Menj el egy gyógyszertárba és vegyél egy terhességi tesztet. 1 héttel a mensi elmaradása után már jó eséllyel kimutatja biztosra az eredményt, hogy van-e baba vagy nincs.
A kérdező hozzászólása: De elég stresszes idõszak volt a mostani, nem volt valami jó a viszonyom a párommal, azt hittem szakítunk, állandóan ezen görcsöltem, és erre még rájön a vizsgaidõszak is....szal jahm..hát remélem, hogy nem vagyok az!!
nekem 14 nap késés után jött meg. mondjuk én nem örültem neki...
A kérdező hozzászólása: hát én sem örülnék neki.eddig 8 napot késett
A kérdező hozzászólása: ja! te azért nem örültél neki, mert babát szerettél volna. na én még nem:-) én a késésnek nem örülök
A kérdező hozzászólása: Hála Isten ma megjött:)
Ez így elég zavaros! Vegyél egy tesztet és minden kiderül. Én is úgy lettem terehs, hogy védekeztünk.

Mennyi az esély arra, hogy terhes legyek ha a barátom kb.3 percre (nagyon rövid időre) berakta a péniszét? Azt mondja, hogy még előváladék sem, vagy nagyon pici volt. És mindez a menstruációm után két nappal volt. Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat.17\L

Legjobb válasz: Mivel az ondóvezetékben (gy.k. húgycsõ) lehet élõ, egészséges sperma akkor is, ha nem volt elõváladék, így bekerülhet. Azt a pasid valóban nem tudhatja, hogy volt-e vagy sem, nem hiszem, hogy látta a végét. :P Egyébként azt is letagadná, be elment volna benned, szóval ne higgy neki. A mensi után két nappal nem jó szexelni védekezés nélkül, mivel jó esélyed van a terhességre. Te életed legtermékenyebb idõszakában vagy, a fiatal fiúk spermája a legéletképesebb, nem viccbõl kell védekezni. Ha nincs nálatok gumi, akkor orálozzatok, vagy böjtöljetek, ne kockáztassatok, vagy ha igen, elõtte találjátok ki a nevét is a gyereknek. Sokan marha okosak, hogy így nem estek MÉG teherbe, nem kell parázni, na majd õk kérdezik meg a jövõ héten, mikor kell tesztet csinálni, és mennyibe kerül az abortusz. Azt meg már leírtuk ezerszer, hogy a megszakításos módszerrel (bedugja, de nem bent megy el) csupán FELEZITEK a valószínûségét a terhességnek. Sokan arra pacsálnak rá, hogy egyik nap nem termékenyek, csinálnak valami ökörséget, idegeskednek, hogy terhesek. De megjön... erre el is könyvelik egybõl, hogy óóóó, ilyet lehet csinálni, mert nem esnek teherbe úgyse. Na az ilyen okostojások szoktak abortuszra járni. Vagy védekezzetek és szexeljetek, vagy ne védekezzetek, és ne is szexeljetek. Más párosításnak nincs értelme.

Mivel az ondóvezetékben (gy.k. húgycsõ) lehet élõ, egészséges sperma akkor is, ha nem volt elõváladék, így bekerülhet. Azt a pasid valóban nem tudhatja, hogy volt-e vagy sem, nem hiszem, hogy látta a végét. :P Egyébként azt is letagadná, be elment volna benned, szóval ne higgy neki. A mensi után két nappal nem jó szexelni védekezés nélkül, mivel jó esélyed van a terhességre. Te életed legtermékenyebb idõszakában vagy, a fiatal fiúk spermája a legéletképesebb, nem viccbõl kell védekezni. Ha nincs nálatok gumi, akkor orálozzatok, vagy böjtöljetek, ne kockáztassatok, vagy ha igen, elõtte találjátok ki a nevét is a gyereknek. Sokan marha okosak, hogy így nem estek MÉG teherbe, nem kell parázni, na majd õk kérdezik meg a jövõ héten, mikor kell tesztet csinálni, és mennyibe kerül az abortusz. Azt meg már leírtuk ezerszer, hogy a megszakításos módszerrel (bedugja, de nem bent megy el) csupán FELEZITEK a valószínûségét a terhességnek. Sokan arra pacsálnak rá, hogy egyik nap nem termékenyek, csinálnak valami ökörséget, idegeskednek, hogy terhesek. De megjön... erre el is könyvelik egybõl, hogy óóóó, ilyet lehet csinálni, mert nem esnek teherbe úgyse. Na az ilyen okostojások szoktak abortuszra járni. Vagy védekezzetek és szexeljetek, vagy ne védekezzetek, és ne is szexeljetek. Más párosításnak nincs értelme.
Gratulálok, ha eszetek nincs, akkor dugni se akarjatok... Mensi után pont így készül a gyerek...
Egyik ismerõsöm azt mondta hogy õ mindig így védekezett és nem lett terhes. De attól még van rá esély hogy terhes vagy. Sok embert ismerek akinek becsúszott egy gyerek és nem hiszem hogy mindegyik olyan hülye volt hogy beleélvezett a barátnõjébe/feleségébe miközben nem is szedett a nõ fogamzásgátlót.
Nem sok, de van esély. Hülyék vagytok.
a barátod ezt nem tudhatja. van valamennyi esélye. ne legyél ilyen felelõtlen, értelme nem volt, csak az idegeskedés van miatta. ha gyógyszert szednél, nyugodtabbak lennétek mindketten.
Terhes vagy!
nem, nem vagy terhes! de itt úgyis csak lecseszést kaphatsz, meg hogy terhes vagy meg hülye vagy meg stb...
Ha 0, 0001 százalék az esélye, de Te pont beleesel, akkor bhatod, hogy csak x az esélye. Érted??? Máskor védekezzetek! Ráadásul kötve hiszem, hogy orgazmusod volt 3 perc alatt, úgyhogy még azt se mondhatod, hogy megérte!!!
ez a nincs elöváladék is hülyeség....ha nagyon minimális azt ugyse veszi észre. másrészt mint gondolom tudjátok az ondosejteket csak mikroszkoppal lehet látni....magyarul honnan a francbol tudja hogy nincs e a végén akár egy darab is?
FOGAMZÁSGÁTLÁS TÉMAKÖR!!!

Mennyi az esély arra hogy terhes lehetek, vagy ez csak egy fertőzés?

Tegnap lefeküdtem egy sráccal egy buli alkalmán használtuk gumit,majd levettük és anélkül csináltuk de az elmondása szerint nem lettem terhes. Ma reggel arra ébredtem, hogy nagyon száraz a hüvelyem és később mikor a vécébe megnéztem a normális fehérfolyás helyett valami sárgás csomósabb váladékot találtam a fehérneműmbe. Ez után pár órával mikor megnéztem (mivel épp lefeküdni készültem valakivel) észrevettem, hogy a fehérneműm véres,pedig ebben a hónapban már megvolt a havi vérzésem. Ezek esetleg terhességre utaló jelek vagy elkaphattam valamit vagy a krém amivel pár nappal ezelőtt bekentem a hüvelyem az lehet az oka (a krémre rá volt írva, hogy hámlást okoz,ezt később vettem észre). És még egy kérdés, pedig tudom nem volna szabad két kérdést írni,de égetően fontos: A második sráccal gumi nélkül csináltuk, de ő is azt mondta nem leszek terhes.De mégis..mennyi az esély rá? Van olyan terhességi teszt ami az aktus után egy-két nappal kimutatja az eredményt? Nagyon fontos lenne és értelmes válaszokat várok! Köszönöm!

Legjobb válasz: Értelmes válaszom, amire vársz: 1 nap alatt nem fog kiderülni terhes vagy-e. Tehát, ha tegnap történt az aktus, ma pont nem lehet még tudni, hogy mi történik odabent. Mensi kimaradása körül már lehet majd sejteni, meg tesztelni. Másik értelmes válaszom, amire nem vársz: Atyaég, most komolyan nem védekezel, fogalmad sincs semmirõl, de minden nap ágyba bújsz valaki mással? Ha komoly a kérdésed, akkor nagyon sajnálom, hogy tényleg ilyen felelõtlen vagy. Ha fertõzés, menj el dokihoz, nézesd meg magad és védekezz ezentúl, ha már mindenáron ágyba akarsz bújni mindenkivel.

Értelmes válaszom, amire vársz: 1 nap alatt nem fog kiderülni terhes vagy-e. Tehát, ha tegnap történt az aktus, ma pont nem lehet még tudni, hogy mi történik odabent. Mensi kimaradása körül már lehet majd sejteni, meg tesztelni. Másik értelmes válaszom, amire nem vársz: Atyaég, most komolyan nem védekezel, fogalmad sincs semmirõl, de minden nap ágyba bújsz valaki mással? Ha komoly a kérdésed, akkor nagyon sajnálom, hogy tényleg ilyen felelõtlen vagy. Ha fertõzés, menj el dokihoz, nézesd meg magad és védekezz ezentúl, ha már mindenáron ágyba akarsz bújni mindenkivel.
Sírva kérlek, mondd, hogy ez csak kamu, különben a kardomba dõlök:( Miért ekkora [email protected] egy csomó lány? Ti tényleg ennyire nem becsülitek magatokat, és ennyire ostobák vagytok? "az elmondása szerint nem lettem terhes" "de õ is azt mondta nem leszek terhes" - hol a túróba tartod te az eszedet te lány? Ha már ágyba bújsz fûvel fával legalább a biológiai alapokkal legyél már tisztában, könyörgöm! Tudod mennyi pénzt keresne a pasi, ha valóban meg tudná mondani aktus után KÖZVETLENÜL, hogy terhes vagy-e? szívbõl remélem nem leszel terhes, és kérlek, legyél már egy kicsit igényesebb magadra. Nem muszáj szé[email protected] riherongyként élni. Te jó isten.
Jézusom ilyen tényleg létezik??? Nem hiszem el hogy hova jutnak a mai fiatalok. Ritka nagy ribanc vagy. :D Nagyon remélem, hogy nem lettél terhes, mert csak nem olyan szemét a sors, hogy egy ilyen embernek gyereke legyen, mások meg akik normális szülõk lennének évekig próbálkoznak, hogy végre összejöjjön nekik egy kisbaba. Most lehet, hogy szemét leszek, és nyugodtan lepontozhatsz, de megérdemled, ha összeszedtél valami szép kis fertõzést. Mondjuk a magasfajta még ebbõl se tanulna.
Nem akarlak megijeszteni, de hatalmas esélyed van a HPV vírust elkapni, azaz a méhnyak rákot. Tudod mit? Meg is érdemelnéd, és ha majd kipakoltak, és nem lehet soha gyereked, akkor majd elgondolkozhatsz rajt, milyen primitív is vagy.!!
Most miért bántjátok? :) ) szereti a faxt! Remélem holnap is ágyba bújsz valakivel aki azt mondja neked tuti nem vagy terhes! Istenem! Tényleg ennyire hülye vagy? Ennyi ésszel és felfogással komolyan nem lehetsz több 13-14 évesnél bár a 3 éves kisfiamnak több esze van mint neked kislány!Meg érdemled ha elkaptál valamit, és szívbõl remélem, hogy nem vagy terhes , mert az a baba nem tehet arról, hogy az anyja egy.....!
Szia! 1. Viszketés, sárgás, csomós hüvelyváladék = fertõzés. Akár többféle is -> irány a nõgógyász 2. Védekezés nélküli szex a közelmúltban több alkalommal -> jó eséllyel teherbe esel, még talán segít rajtad a 72 órás tabi, IRÁNY A NÕGYÓGYÁSZ AZONNAL 3. Írj egy listát, kikkel feküdtél le, fejezd ki nekik sajnálatomat amiért terméketlenek, és közöld velük a jó hírt : kaptak tõled egy kis ajándékot, amit valószínûleg már tovább is adtak. Ez talán elveszi a bátorságukat a védekezés nélküli szextõl. 4. Terhességi tesztek kb 2 héttel az aktus után mutatják ki a terhességet. Ha többet nem szexelsz ebben a ciklusban, akkor két hét múlva (május 25) tesztelj, ha nem jön meg. 5. Remélem sikerült értelmesen válaszolnom, de nyugodtan szólj, ha túl bonyolultan fogalmaztam.
Az a vicces, hogy már nem csak neked van fertõzésed, hanem valószínûleg azoknak is, akikkel lefeküdtél. Remélem kaptál egy jó kis trippert XD MEGÉRDEMLED!!!!
Menj el nõgyógyászhoz, mert fertõzésed lehet!
Menj el nõgyógyászhoz, ne kenegesd akármivel a hüvelyed, mert az még többet árthat, mint használhat. Valószínû benyeltél valami fertõzést, jobb, ha megkapod rá a megfelelõ kezelést. A másik, hogy védekezz rendesen, ha ennyire aktív vagy, akkor írass fel fogamzásgátló tablettát, ami ugyan a nemi betegségektõl nem véd meg, de legalább a terhesség lehetõsége miatt nem kell aggódnod, bár ha ilyen sûrûn váltogatod a partnereid, nem ártana gumi használata (is). A terhességi tesztek nem jelzik ki ilyen hamar, jó 2 hétnek el kell telnie az esemény után. Az, hogy a srácok azt mondják, hogy tuti nem leszel az, ezt felejtsd el, még ha idõben ki is veszik, akkor is ott van az elõváladék, amit nem tudnak szabályozni. Mindenesetre az biztos, hogy a mai folyásod nem egy esetleges terhességtõl van, hanem fertõzéstõl. Szóval összegezve az egészet, menj nõgyógyászhoz, és a késõbbiekben rendesen védekezz!
Juuuuj kislány:( nincs teszt ami kimutatná 2 naponbelul a terhességet mert az idébe telik!Védekezz mert így rossz vége lessz!!!!!!fertozés hamarább akkor lenne ha viszketnél de menj dokihoz ha tunetek bármilyenek is!!!
Hány éves vagy?nem ártana védekezni, mert ez sajna nem úgy mûködik, h ha srác azt mondja, akkor tutira nem leszel terhes! Ráadásul 2 nap alatt 2 srác!esélyed van a terhességre, én a helyjedben mennék a kórházba esemény utáni tablettáért!és ha a szexuális életed eddig is így mûködött, lehet hogy elég komoly fertõzésed lehet, amit nem nagyon lehet krémekkel elmúlasztani! 30 hetes km
A kérdező hozzászólása: Viszkettem is ezért kentem be a hüvelyemet....de az már elmúlt de mégis aggódom, hogy fertõzés vagy terhesség.:(
Két dolgot tudatnék, ha eddig nem lett volna világos: 1. Nagyon ostoba vagy! 2. A kérdésben feltett vagy vagy eshetõség egy idõben is fennállhat, a kettõ nem zárja ki egymást! De a sárgás váladék miatt a fertõzés 100 %, röpke 2 hét, és megtudod, hogy emellett teherbe is estél-e? A többit már leírták neked. Ui: Nagyon fontos lenne a szexuális élet élése ELÕTT tájékozódni, értelmes válaszokat ennyi ésszel pedig ne nagyon várj! (Remélem kamu!)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!