Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az arra, hogy ha itthon (1 db)

Mennyi az esély arra, hogy ha itthon beteszek egy üveg bort (ajándék) a bőröndömbe, az a két órás BP-Frankfurt táv után épségben kerül ki onnan?

Nem szeretnék azzal indítani, hogy összetörtem az ajándékot..

Legjobb válasz: Nálunk a cég külföldi vendégei mindig bort kapnak ajándékba (Tokajit) és a bõröndben viszik haza - eddig tudtommal senkinek nem tört össze. Jól körbe kell bugyolálni ruhákkal, ha tudod, akkor dobozba beletenni és nem lesz gond.

Nálunk a cég külföldi vendégei mindig bort kapnak ajándékba (Tokajit) és a bõröndben viszik haza - eddig tudtommal senkinek nem tört össze. Jól körbe kell bugyolálni ruhákkal, ha tudod, akkor dobozba beletenni és nem lesz gond.
mi évente többször utazunk haza és sokszor viszünk hozunk bort, pálinkát. én mindig belerakom egy szatyorba amibe ha összetörne sem folyna ki aztán télen a bakancs vagy csizmaszárába raktam (helykihasználás) vagy jól körbe ruhákkal. soha még egy karc sem lett rajta.
Ha vittünk valami piát repülõn, becsomagoltuk egy törülközõbe. Szerintem az meg kell, hogy védje a dobálások miatti sérülésektõl.
Én is a törcsis megoldást javaslom, persze az sem árt, ha rendes kemény (mûanyag)fedeles böröndbe rakod.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Baratnommel keresünk munkat a tengerparton?

A baratom es en 21 evesek vagyunk es mind szezonmunkakent szeretnenk dolgozni valami tengerparton. Lehet konyhan, pincecrnokent vagy akar arulokent is. Ha valaki netan tudna ilyen munkat javasolni vagy akar linket kuldeni nagyon halasak lennek :) koszonjuk elore is :)

0

Milyen lenne az ideális állás nekem?

Nagyon szeretek nyelveket és törit tanulni valamint a magyar irodalom is erősségem.Igazából legszívesebben egyiptológusnak tanulnék de szeretnék még pár mentőötletet,de sajnos nem tudom milyen állásokba lehet:idegennyelveket használni valamint a törit is hasznosítani.Nagyon nagyon szeretnék utazni :)!!Imádom Egyiptomot illetve az egzotikus helyeket.Szeretnék külföldön élni és persze a fizetés is fontos lenne de első sorban szeretném ,ha olyan állásban érnék el magas célokat amit szívesen csinálok.Lehet h. furán hangzik de például az idegenlégió is nagyon jó lehet szerintem..vagy pl: a katonák külföldön.....elég fiús vagyok lány létemre és nagyon szívesen csinálnék olyat amivel akár embereknek vagy közösségeknek segítek :) De a lényeg h. szeretném ha írnátok olyan állásokat,amelyek illenek a leírásomra. Előre is köszi :))))

1

Megyünk Balatonra, de nemtudom melyik lenne a leg ideálisabb hely?

Bulizáshoz meg strand szempontból.

2

Erdélybe utazok holnap. Hogyan működnek a hívások?

Azt szeretném tudni hogy igaz e hogyha engem hívnak itthonról akkor a hívónak ugyanannyiba kerül a hívás mintha belföldön telefonálna?

5

Utazás Horvátországba busszal. Kinek mi a véleménye illetve tapasztalata? Melyik részére érdemes menni, ahol homokos a part és a közelben sok szép hely, látványosság található?

1

Mi történik, ha valaki vonaton kb 1 grammnyi mennyiségű füvet visz egyik országból a másikba?

Tegyük fel, valaki németországba utazik vonattal, és vinne egy kis ajándékot a pasijának mert kint nem lehet szerezni. Tegyük fel. Van-e esély arra hogy átkutatják a vonatot? Fordult már ilyen elő valakivel?

4

Budapesten milyen programok vannak? (bövebben lent)

Mama és papa kirándulni visz enegm és uncsi tesom. Én 14/l uncsim 10/l. A legrosszab esetbe marad az állatkert vagy tropikárium vagy strand. Valaki tud valami jó ötletet adni hova mennyünk?

0

Van még olyan város a világon, ahol annyi impozáns híd található, mint Budapesten?

Budapest tele van impozáns hidakkal: Megyeri híd, Széchenyi lánchíd, Erzsébet híd, Szabadság híd, Rákóczi híd, de talán még a Margit híd is belefér ebbe a kategóriába.

Természetesen nem ismerem az egész világot, de pl. Bécsben nincsenek ilyen látványos hidak, Londonban is csak a Tower Bridge, Párizsra sem igazán jellemző az ilyesmi...

4

Szeretnénk elmenni a Dobsinai jégbarlanghoz. Járt e már ott közületek valaki? Ha igen, kérem segítsen abban, hogy ha egyénileg megyünk bemehetünk e a barlangba, vagy csak csoporttal lehet látogatni a helyet?

6

Hogy oldható meg a dohányzás hosszabb vonatúton?

14 órás vonatút elébe nézek, és dohányos vagyok. Nem voltam még hasonló helyzetben (eddig busszal tettem meg ezt a távolságot, és az ugye 2óránként megáll) tehát a kérdés a következő: rá tudok-e gyújtani majd az út alatt valamikor, vagy vegyek nicorette-t? :D köszi a válaszokat!

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!