Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az arra, hogy ha (125 db)

Mennyibe kerül, ha nőgyógyászhoz megyek? Mitől függ az ár? Számít ha még diák vagyok? Vagy ha az egyetemi klinikára megyek, számít, hogy azon az egyetemen tanulok?

pécs-Dr. Labossa Gusztávnál ez hogy megy?

Legjobb válasz: ha államiba mész, ingyenes. ah magánrendelésre, ott meg különbözõek nagyon az árak. én 5 eFt-t fizetek alkalmanként, mikor terhesgondozásra jártam ugyanoda, tizest adtam.

ha államiba mész, ingyenes. ah magánrendelésre, ott meg különbözõek nagyon az árak. én 5 eFt-t fizetek alkalmanként, mikor terhesgondozásra jártam ugyanoda, tizest adtam.
Menj az sztk-ba vagy a klinika szakrendelésére, ezek ingyenes, ha van érvényes tb-jogviszonyod (diákként úgy tudom, van). Nem kell félni, ugyanezek az orvosok ugyanezzel a szaktudással rendelnek délutánonként a magánrendelõkben. Semmilyen hátrány (a sorbanálláson túl) nem ér, ha "ingyen" (ez sincs ingyen, hiszen a dolgozóktól levont eü.járulékokból finanszírozzák) rendelésre mész. Ha inkább valamelyik magánrendelést választod, ott nagyon eltérõ árakkal találkozhatsz, kb.5-6ezer forinttól (sima vizsgálat+recept) a csillagos égig (pl. tenyésztés, rákszûrés, stb.)
Az SZTK rendelés ingyenes, ha van biztosításod(diákként van, vagy ha magad után fizeted vagy fizetik utánad eltartottként) A magán rendeléseken pedig ugyan azok a dokik, akik az sztkban ingyen csinálják, elég szép összegeket elkérhetnek. Terhesgondozásért nekem pl 8e volt(uh, vagy vizsgálat, az mindegy volt) ha jól emlékszem akkor 5e a normál vizsgálat(nem terhes, de hogy abban pontosan mit kell érteni nem tudom pl rákszûrés is vagy az már más kategória)
Ne magánrendelésre menj, és akkor nem kell fizetni. Egyébként nagyon jó orvost választottál.
Nem eszi meg a cefre a mûanyagot .Az árat nem tudom .
Nem eszi meg, de érdemes a tetejére is ráteríteni egy sor nylont, hogy ne kapjon oxigént és persze fedd le az egészet. Különben megecetesedik.
A kérdező hozzászólása: "nem eszi meg a müanyagot" azt tudom mert a hordó is mûanyag, DE a neilont megeszi e?
nem. Az ára talán 50-80-100 Ft/liter. Minõségtõl függ. Meg az aktuális idõtõl. Idén sok szilva volt, így olcsó lesz. Talán 50 Ft se. De pl sárgabarack, jó minõségû akár több is mint 100 Ft.
Minél több képet csináltatsz, egy kép annál olcsóbb.
Ez mindig az esküvõi fotóstól függ, érdemes végignézni sok szolgáltató online referenciáit és a kiszemeltektõl bekérni egy-két teljes esküvõ anyagát is. Fárasztó lehet végignézni más nagy napját, de csak így bizonyosodhatsz meg arról, hogy valóban képes egyenletes teljesítményt nyújtani a fotós, és nem csak egy-egy kiragadott képe sikerült jól a véletlenek szerencsés összjátékaként. Nagyon sok tényezõtõl függ, hogy egy adott esküvõn hány kép készül és különösen fontos, hogy abból a fotós mennyit ad át. Van aki mindent lekattint és mindent átad (sokszor feldolgozatlanul akár több ezer képet) így nyilván nagyon olcsóra jön ki a ft/kép ár, kb 70-80Ft-ra, de én a kevesebb néha több elvet vallom, a barátnõm esküvõjét például Deutsch Richárd fotózta, szenzációs képeket és albumokat készített, nála 260Ft-ra jött ki egy kép ára, nagy felbontásban, egyedi DVD lemezen és ezek akár nagyobb méretben is bármikor vállalhatók, ha gondolod nézd meg a weboldalát: http://www.riccio.hu Remélem segítettem!
A kérdező hozzászólása: Bocs, kicsit összefolyt a válaszom egy másik kérdésemre szánt válaszommal, bocs mindenkitõl.
A kérdező hozzászólása: Mindenki kapott zöld kezet!
A kérdező hozzászólása: Deutsch Richárd szuper lett volna, de tõlünk nagyon messze van, így nem éri meg nekünk õt elhívni. Köszönöm a válaszokat, ezek tükrében én nem tartom drágának az ajánlatot, amit kaptunk. A 100 db fotó egy polgári szertartás (csak család) és egy szabadtéri fotózás eredményeként jön össze, tehát nem egy teljes nap alatt. Ezt azoknak írom, akik azt írták, 100 kép, az semmi. Ez a 100 kép a végsõ válogatás eredménye lesz; én nagyon elégedett lennék, ha lehetne rólam 100 jó képet csinálni. Jelzem, hogy rólam nem lehet igazán jókat, mert nem tudok ösztönösen jól pózolni, nem tudok szépen mosolyogni, ha elfeledkezem magamról, görbén tartom magam, meg különben is fárasztanak engem az ilyenek. Na, szerintetek milyen képeink lesznek?:) )
Mi 180 ezret fizettünk, csak beállított képek voltak, kértünk fotókönyvet, aminek 130 ezer volt darabja, 3 db rendelélsénél 160 ezer, így 3-at kértünk, és még 35 db normál képet!2 napig sírtam az ára miatt, mert elõtte hiába kérdeztük mennyi lesz kb, azt mondták nem tudják!De egyébként amilyen élethû, minõségi, gyönyörû képeket kaptunk, az mindent feledtetett!
2007-ben esküdtünk. A fénykép darab áron volt (szabadtéri) Lillafüreden, a Palotaszállónál. Normál méretû, darabja 500 ft + a cd amin az összes kép rajta van az 5000. Pontosan nem emlékszem 45-50 ezer körül fizettünk.
A mi esküvõi fotósorozatunk 50eFt-ba került. A du.-i fotózástól egészen a menyecsketáncig. Több, mint 500 db képet kaptunk meg DVD-n retusálva és 300 db képet hívattunk elõ ebben az árban.
25ezerért fotóz a fotósunk reggel 10-tõl másnap hajnali 4-ig. Ebben benne a korlátlan kaja, pia. Kivéve alkohol! Kb. ezer képet készít és így 25 HUF/db-ra jön ki. Egyébként most kezdte a fotós karrierjét (kb. fél éve), azért ilyen olcsó. Ráadásul iszonyat jó képeket csinál. Sok ismerõsünk megvan a munkájával elégedve.
Nekünk kb 65ft-ra jön ki darabja. Nem kérünk elõhívott képet.
A kérdező hozzászólása: A kérdésre válaszoljatok légyszí, nem akarok otthon barkácsolni.
te is elõhívathatod azokat, amik tetszenek! nézegesd neten, melyik az a fotós, amelyik megfizethetõ, mondjuk kezdõ, nincs hatalmas portfóliója, de neked tetszik a stílusa. hátha van az ismerõsi körben fotós, vagy igazán jó hobbifotós, és tényleg tetszenek a képei - olcsóbban megúszod. ha van otthon nyomtatód, vagy valakinek, akkor csak egy tintapatron meg egy csomag fotópapír.
A kérdező hozzászólása: Elõhívatott, normál méretû képekre gondolok. De ha valakinek átadták Dvd-n az összes képet, úgy is leírhatja, hogy mennyibe jött ki végül.
Elõhivatott képekre gondolsz, vagy a dvd-n megkapott összesre? Ha elõhivatott, akkor a méret sem mindegy.
Esküvõszervezõként olyan profi, több éve esküvõket fotózó fotósokkal dolgozom, akik 85-130 ezer forint között mozognak, attól függõen, hogy hány helyszín (emlékfotózás, polgári, templomi, vacsora) van. Ezért az árért az alap, hogy kb. 400-700 db alapretusált képet adnak át DVD-n, ezen felül készítenek ún. kreatív, azaz effektes képeket, egy internetes oldalt, ahova felteszik a képeket + az árban még benne van kb. 100 db 10x15-ös papírkép. Ezen kívül készítenek a kollégák fotókönyvet is, annak az ára a lapok számától függ, kb. 3500, - Ft/lap (30x60 cm) árral lehet számolni, és általában 20 lapot szoktak kérni. A fotókönyvnél a minimum a 12-15 lap, a maximum 22-24 lap. Az ár magában nem minden, érdemes mellé az értéket is nézni. Elrontott képért még 25, - Ft is sok, míg egy olyan képért, amit még nagymamaként is mutogatsz az 1000, - Ft sem drága. Az esküvõi fotózás külön szakma, egyszerre kell tudni többféle stílusban (beállított fotók, paparazzi, riport stb.) fotózni olyan embereket, akik általában nincsenek hozzászokva ehhez. Nagyon oda kell figyelni a fehéregyensúlyra például, mert a fehér menyasszonyi ruha uralja a képeket. Volt olyan ügyfelem, aki, hogy spóroljon, nem az általam ajánlott fotóst választotta, hanem egy olcsó, fõleg sporteseményeket szuperül fotózó fotóst. Utólag nagyon megbánta, és tõlem érdeklõdött, hogy lehet-e valahogy utólag retusálni, kezdeni a képekkel. Remélem tudtam segíteni, Rózsáné Orsi esküvõszervezõ Neten megtalálsz :-)

Mennyi rá az esély arra, hogy ha a gumi elszakadt mielőtt a párommal elélveztünk és kb fél percig ugy csináltuk, hogy terhes lehetek első szexnél?

ha esetleg eseményutánit szeretnék venni 15 évesen kapok anyum beleegyezése nélkül?és n?orvos felirása nélkül is kapok?

Legjobb válasz: Ha ténylegesen nem volt benned mikor elment akkor az esély annyira kicsi, hogy tulajdonképpen nem érdemes miatta aggódni. Mindenesetre ne aggódj ha nem ment el mielõtt kivette nem lehet baj.

Ha ténylegesen nem volt benned mikor elment akkor az esély annyira kicsi, hogy tulajdonképpen nem érdemes miatta aggódni. Mindenesetre ne aggódj ha nem ment el mielõtt kivette nem lehet baj.
Az én válaszomat nem olvastad??? Van rajta spermicid anyag. KINYÍRJA szó szerint a katonákat! Ne aggódj! Meg ha aggódsz, akkor késni fog!!! Vegyél Magne B6-ot és napi 4-et nygodtan megehetsz belõle nem árt, akkor megnyugszol és meglátod nem lesz semmi baj! ;o)
16, háát, belefér mondjuk. Én még mindig azt mondom, ha nem ment el akkor megnyugodhatsz. A tabi már a te dolgod.
Eseményutánit nem csak 18 év felett adnak, elmész egy tiniambulanciára (minden nagyobb városban van) és feliratsz.nem vizsgál meg , meg semmi, csak felírja. Elég drága dolog , egy ilyen tabi 5 000 ft körül van.
Nem minden óvszeren van spermicid anyag, szóval nincs igaza az utolsó válaszolónak.
Hát...ha a gumi elszakadt akkor az a biztos, ha eseményutánit iratsz, mivel hihetetlenül nagy hormontartalmú, nem gyerekjáték ezért csak orvos irhatja fel. Az h anyukád beleegyezése kell-e...hát azt passzolom tovább. Vagy 14 a határ vagy 16:S Amúgy nem tudom hogy 15 éves létedre karácsony elõtt h állsz anyagilag de ezek nem olcsó gyógyszerek:D (mármint ha a szüleidet ki akarod és ki tudod hagyni ebbõl a dologból) Azért sok sikert:)
18 a korhatár, azalatt nem adják ki az eseményutánit, ne parázz elõre, majd csak akkor ha esetleg nem jön meg.
Ne aggódj!!!! Ezeken a gumikon van egy úgynevezett spermicid anyag, a mi megöli a spermiumokat. ha nem ment el benned, nem kell aggódnod. Ha kiszakadt, s utána újjat húztatok, s úgy ment el, nincs gond. Egyébként ahhoz képest elsõ volt neki :o) Egész jól bírta :o) Általában pasiknál az elsõ megáll 3 ki-be huziban :o) Figyeljetek arra is, hogy rakjátok fel a gumit! Sisak összeszoríííííít! De nem kell aggódj!!!
(1. válaszoló) Nyugi tényleg nem para ha nem ment el mielõtt kivette volna! Abszolút nyugi! Nem tudom, hogy hány éves a barátod, de ráadásul az elsõ pár évben a spermák nagy % még csak nem is képes a megtermékenyítésre, nem tudom ezzel mennyire nyugtattalak meg mert nem milyen idõs a pasid. De tény, hogy no para :)
A kérdező hozzászólása: csak akkor ment el miután uj gumit huztunk fel..hát ez már szerencsére nem szakadt el...szoval nagyon reménykedek:S:S:S
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi:) ...hát kicsit parázok tõle, mert jövõhétvégén kéne h megjöjjön és addig meg félek..:S
Esemény utánit.. Barátnõmnek úgy adtak, hogy elvitte magával a 18 éves ismijét. Szóval szerintem tedd te is ezt. Bár kétlem, hogy terhes lennél.. :)
A kérdező hozzászólása: köszi:) hát már kezdtem megnyugodni de észrevettem h a guminak ami elszakat egy nagyon pici része bennem maradt:S:S:S...igy lehetek már terhes?:Sléccii segitsetek:Sköszi
A kérdező hozzászólása: köszi:) ..16 éves és ez volt neki is az elsõ..:)
A kérdező hozzászólása: hát remélem télleg nem lesz semmi baj:) köszi:) ..párom is tök aranyos velem meg mindig nyugtat szoval..kezdek télleg megnyugodni:) de csak akkor fogok teljesen majd ha megjön

Mennyi az esély arra, hogy ha most a szex kategórába tartozom egy srácnál átkerülhessek hosszútávú kapcsolat kategóriájába?

mit lehetne csináli?

Legjobb válasz: Semmit. Hacsaaaak... Nem szenvedtek hajótörést, aminek ti lesztek az egyetlen túlélõi. A srác megsérül, élet és halál között lebeg, és te tartod életben azon a néhány szál deszkán kuporogva, amire sikerült kievickélnetek a hajó roncsai közül. Néhány napos hánykolódás után egy lakatlan szigetre kerültök, ami elõször idillinek tûnik. Különleges növényeket találsz, amik segítségével a srác meggyógyul, és elkezdhetitek a közös életeteket. Sajnos viszont hamar kiderül, hogy ez a sziget valójában elcseszett genetikai kísérletek élõhelye, és veszélybe kerültök. Menekültök, közben pedig a rengeteg gond és folyamatos félelem közelebb visz benneteket egymáshoz. Végül, amikor már feladnátok a reményt, egy, a mutánsok ellen kiküldött elit csapat segítségével megmenekültök. De ekkor jön a feketeleves... Visszatérve a civilizációba a srácnak újra eszébe jut, hogy annak idején szó nélkül szétdobtad a lábad, és ekkor, hogy már van más potenciális partner a környéken, már nem kellesz neki. Mert elb.asztad.

Semmit. Hacsaaaak... Nem szenvedtek hajótörést, aminek ti lesztek az egyetlen túlélõi. A srác megsérül, élet és halál között lebeg, és te tartod életben azon a néhány szál deszkán kuporogva, amire sikerült kievickélnetek a hajó roncsai közül. Néhány napos hánykolódás után egy lakatlan szigetre kerültök, ami elõször idillinek tûnik. Különleges növényeket találsz, amik segítségével a srác meggyógyul, és elkezdhetitek a közös életeteket. Sajnos viszont hamar kiderül, hogy ez a sziget valójában elcseszett genetikai kísérletek élõhelye, és veszélybe kerültök. Menekültök, közben pedig a rengeteg gond és folyamatos félelem közelebb visz benneteket egymáshoz. Végül, amikor már feladnátok a reményt, egy, a mutánsok ellen kiküldött elit csapat segítségével megmenekültök. De ekkor jön a feketeleves... Visszatérve a civilizációba a srácnak újra eszébe jut, hogy annak idején szó nélkül szétdobtad a lábad, és ekkor, hogy már van más potenciális partner a környéken, már nem kellesz neki. Mert elb.asztad.
Semmit.Kutyából nem lesz szalonna.
Alakítsd úgy, hogy átkerülj "csak szex" kategóriából "prémium" kategóriába. Egyrészrõl nem árt ha jó vagy az ágyban, mert akkor fog még keresni, utána pedig, ha természetes, aranyos, megbízható és legfõképpen türelmes vagy õ pedig nem teljesen menthetetlen gyökér (ez sok esetben egyébként már elsõre látható, hallható, bizony-bizony vannak árulkodó jelek), akkor van rá esély, hogy átalakul! Hasonló helyzetben vagyok, õ mondta, hogy csak szex kapcsolat fér most az életébe, de egyre jobban mélyülnek a dolgok. Ez türelem játék, nem könnyû de van remény.
Akkor ne feküdj le vele!!!
A kérdező hozzászólása: Még nem feküdtem le vele!!! még menthetõ a helyzet az a baj szeretem!!!
Figyelj! Ha neked nem jó ebben a helyzetben lenni, akkor érdemes kilépni ebbõl a kapcsolatból. Meg fogod tapasztalni hogy a pasi akivel vagy keresni fog e téged? Akarja majd hogy újra együtt legyetek, de nem ebben a formációban mint most....Ezt le kellene majd akkor szögezni vele, ha esetleg így alakulna a dolog a szakításotok után. Mármint hogy keresne téged. Ha nem keresne akkor onnan meg tudhatnád hogy neki tényleg csak szexre voltál jó. Többre nem. Ennyit tudok javasolni.
semmit..ha ö eddig igy jol érezte magát ebben hogy szexelni összejártok és nincs semmi kötöttség meg azt csinál amit akar mert semmi közöd hozzá nem vagy a barátnöje akkor hülye lesz bele menni...ezt saját magambol kiindulva tudom...viszont annyit megtehetsz az ügy érdekében hogy igy már nem szeretnéd vagy összejöttök vagy nincs szex..nem vesztesz semmit ha nem megy bele ..ugyis befog még probálkozni igy marad minden ahogy eddig . 21/F
kevés, ez hollywoodban és az álmokban szokott esélyes lenni, az élet nem ilyen habos.
Ez a pasitól függ. Erre nem lehet szerintem normális választ adni...Ha csak dugni kellesz neki akkor valószínûleg így is marad.
Ezen még az elõtt kellett volna gondolkoznod mielõtt belementél volna abba hogy számára a "szex kategórába tartozol".
Mondjuk én azt mondom ha tényleg ez a madarat röptében típus, mert mondjuk mondták már mások is, meg látszódik rajta, akkor hagyd a fenébe, nem éri meg a belefecölt idõt. hány évesek vagytok? ha gondolod írj rám priviben szívesen dumálok veled errõl.

Mennyi az esély arra, hogy ha lesz gyermekem, neki is ilyen foga lesz?

Nekem kissé kiálló fogaim vannak. Viszont a családban senkinek sem volt ilyen. Se édesanyám családjában és édesapáméban sem. Érdekelne mennyi az esélye, hogy ha lesz gyermekem, neki is ilyen lesz. Nagyon sokat szenvedtem miatta. (Csúfolódások, fogszabályzó stbstb) Kicsit tartok t?le, hogy ugyan ezen kell majd keresztül mennie.

Legjobb válasz: Biztosan szoptad az ujjadat pici korodban, és az nyomta elõre a fogaidat, és tette szûkké a felsõ állcsontod. Ha a te gyereked nem fogja szopni az ujját, nem örökli majd ezeket a fogakat.

Biztosan szoptad az ujjadat pici korodban, és az nyomta elõre a fogaidat, és tette szûkké a felsõ állcsontod. Ha a te gyereked nem fogja szopni az ujját, nem örökli majd ezeket a fogakat.
A kérdező hozzászólása: Én is hasonlóra gondoltam. Utána jutott eszembe a fent említett család. Nagyon kiálló foga van az anyukának és mind a 3 kisfiának is. Kicsit megijesztett. :(
vannak már láthatatlan fogszbályzók is amit hátulról tesznek fel. Ha ilyen foga is lesz a gyerekednek idõben el kell kezdeni szabályozni és akkor nem fog annyit szenvedni miatta.
Ezen ne rágódj mikor majd nõ a pici akkor lehet neki fogszabályzója és rendbe rakják neki.

A meleg embereknek mennyi az esélye arra hogy ha van egy jó állása ne csapják ki onnan?

Kb 1 éve van egy egész jól fizet? állásom de iszonyatosan félek hogy ha a f?nököm/munkatársaim tudomására jut ez a dolog repülök a munkahelyemr?l. Ha van az oldalon akkor f?nökök válaszát is várom hogy ?k mit csinálnának :)

Legjobb válasz: Nem gond ha egy munkavállaló meleg amíg nem megy a munka rovására. (Egy munkaadó)

Tudomásom szerint nekem 3 meleg munkavállalóm van. Közöltem velük hogy engem ez nem zavar, végezzék a dolgukat és nincsen probléma. [email protected] gondolkodású embereknél ez problémát jelenthet, de egy valamire való értelmes munkáltatónál nem.
Nem gond ha egy munkavállaló meleg amíg nem megy a munka rovására. (Egy munkaadó)
A kérdező hozzászólása: Ja, és nem az a melegfelvonulásos undorító meleg vok hanem normális :)
És mi van akkor ha munkaidõben megnézem a jó csajok fenekét és arra gondolok, hogy ... ? A munkahely az munkahely! Nem tartozik oda semmi magán dolog. Az is ciki, ha ott kezd valaki kapcsolatot egyenes vonalon is akár. Normálisan kell viselkedni és ennyi. Senkinek semmi köze hozzá, hogy milyen vagy amúgy. Munkahelyre dolgozni járj. Vannak akik szerintem nem melegek, csak elterjesztették róluk és beszélnek is róluk. A sok hülye meg elhiszi (engem kivéve). Mi lenne, ha én is elkezdenék beszélni arról, hogy XY ilyen vagy olyan? Elõbb utóbb híre menne. Egy hülye kitalálja a többi folytatja.... Na mindegy, Nem is ez volt a kérdés. De fentebb válaszoltam. További szép napot
Ez erõsen függ a fõnöktõl és a kollégáktól. És tõled is. Ha a fõnök homofób (mert miért ne lehetne?), és megtudja, akkor megtalálja a módját, hogy kitegyen. Ha amúgy magasan tesz a dologra, akkor mindegy, hogy megtudja-e. Engem például nem érdekelne, ha nem az a fajta vagy, aki mindenáron a megértésemre és beleegyezésemre vágyik. Kollégák... Ha van köztük homofób (nagyobb az esély!), és bele tud vinni pár embert a "buliba", akkor egész egyszerûen kiutálnak. Nálunk is elõfordulnak "kiközösítések", hát mögötti összeszólalkozások, beszólások, utálkozások... 35-50 éves családanyákról és családapákról van szó... Egyik sem azért mert meleg valaki, egyszerûen csak az egyik szerint a kék szép a másik szerint a zöld. De persze a kollégák is lehetnek megértõek. Tõled ott függ a dolog, hogy mennyire "reklámozod", hogy meleg vagy. Mint írtam: nekem pl ez a halálom. Semmi bajom nincs a melegekkel, amíg ezt nem az arcomba nyomják, hogy mondjam ki, hogy ez egy természetes állapot.
Ezen kár paráznod. Ha ki akarnak rúgni úgyis megoldják. Ha azért rúgnak ki mert meleg vagy, miért is akarnál tovább ott maradni? Pénzért tûrnéd a megvetést és mások ítélkezését?
meleg ismerõseimnek soha nem volt gondja ebbõl. Diplomásak jó állással, teljesen nyiltak a beállítodottságukkal kapcsolatban, mindenki tudomásul vette. Nem femininek és nem járnak tangában. Rendes párkapcsolatban élnek, nem vadászok. Gondolom ez is hozzájárulahhoz, hogy elfogadják õket.
Csak azért mert meleg vagy, biztosan nem fognak elküldeni. De egyébként a legtöbb melegen ki lehet szúrni, szóval lehet sejtik is, csak nem érdekli õket amíg jól végzed a munkád.
ezert nem küldhetnek el mert meleg vagy.másik meg honnan tudnak meg?
ha nem tetszel akkor találnak okot bármit hogy kitegyenek, de a másik oldalról nézve az személyiségi jogokat sért hogy hártány érjen szexuális beállítottságért, vallásért, etnikumért, politikai nézetekért stb. ha bizonyíthatóan ezek miatt tesznek ki akkor perelhetsz.
ha jók voltak jöhetnek még
volt már rá példa:)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Ismerõsökkel beszélgettünk errõl, és mindeni más véleményen volt. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!