Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az annak hogy teherbe esek (20 db)

A barátnömnek ma van peteérése kedden voltunk együtt utoljára.1 max 2 percig gumi nélkül mennyi annak az esélye hogy teherbe esik hogy ma van peteérése? ! Olyanok kerüljenek akik nem értenek hozzá!

Legjobb válasz: Elvileg nem sok. De olyan elöfordulhat, hogy éppen a szex vált ki egy spontán peteérést, ezért (is) célszerü rendesen védekezni.

Elvileg nem sok. De olyan elöfordulhat, hogy éppen a szex vált ki egy spontán peteérést, ezért (is) célszerü rendesen védekezni.
50%. Vagy igen vagy nem.

A drog mennyire csökkenti az esélyét annak hogy teherbe esek? !

Legjobb válasz: valamiért nem értem ezt a kérdést. most te azt hiszed, hogy a drog az olyan mint a fogamzásgátló vagy mi?

valamiért nem értem ezt a kérdést. most te azt hiszed, hogy a drog az olyan mint a fogamzásgátló vagy mi?
Kismillió különbözõ drog van teljesen eltérõ hatásokkal, ezért erre a kérdésre nem lehet értelmes választ adni.
A drog növeli annak az esélyét, hogy ne legyen egészséges, de biztosan a teherbeesésre sincs jó hatással. De nyugtass meg, hogy nem droggal akarsz védekezni!
A kérdező hozzászólása: meg nyugtatlak nem!:) csak érdekelne hogy ezzel így mivan!
Csökkenek az esélyek, de nem egy drogos, és volt drogos anyát láttam már.
Szerintem döntsd el, hogy drogozni akarsz vagy gyereket! Kipróbáltam ezt is, azt is, de a kettõ nem fér meg együtt, egy babához százszor több felelõségre van szükség, mint ez a kérdés önmagában!
SAJNOS, nem eléggé ahhoz, hogy akinek megfordul drogosan, vagy egy drogos apától teherbe esni, ne váljon egy életre meddõvé-!
Barátnõm ginázott, gombázott, füvezett, katizott, speedezett, szóval szinte mindent nyomott, és emelett esett teherbe, úgy, hogy a pasija is ugyanezeket használta, rendszeresen, hosszú idõn át (gyakorlatilag nem volt 1 tiszta pillanatuk se) Szóval teherbe lehet esni, még heroin mellett is, különben nem születnének heroinfüggõ babák...
Így már biztonságos.
Naponta 1 ilyen kérdés minimum van!És igen, így biztonságos!
látod, elõzõ válaszból kiderült hogy 80%. szóval 20% esélyed van hogy teherbe ess igy is.
Mi is pharmatex hüvelykapszulát és óvszert használunk!
Ja, és szerintem is teljesen ok!
figy, én 7 évig védekeztem így! és bevált! :)

Szilveszter (dec.31. ) este kb fél 11 körül lefeküdtem a barátnőmmel és nem védekeztünk? Mennyi az esélye annak hogy teherbe esik? Vegyünk 72 órás tabit?

Legjobb válasz: ha nem akartok babát már rég meg kellett volna vegyétek....de attól is függ ha félidõben van nagyobb az esély.....de nem is értem miért nem védekezik aki nem akar babaát?????Ezzel tönkremegy a szervezete

ha nem akartok babát már rég meg kellett volna vegyétek....de attól is függ ha félidõben van nagyobb az esély.....de nem is értem miért nem védekezik aki nem akar babaát?????Ezzel tönkremegy a szervezete
vehettek de fel kell íratni szép lesz szombaton ügyelet h nõgyogyi felírja, én nem értem miért nme kell gondolkodni elõtte....terhes lehet persze....
Szia! Az sokmindentül függ, hogy vegyetek e.Ha nem akartok még babát, ha pont akkor volt a peteérés, ha beleélveztél akkor igen.Meg ha még nagyon fiatalok vagytok.Inkább ez a tabi, mint késöbb az abortusz..... A jövõben inkább védekezettek, hogy ne kelljen ilyesmin agyalnotok
Hat meg egy kicsit gondolkozzatok, aztan mar keso is lesz! Most azonnal menjetek el, es vegyetek meg, es imadkozzatok! Mennyi az eselye, hogy terhes lehet? 99%! Aztan holnap battyogjon el a baratnod a nogyogyaszatra, es irasson fel maganak fogamzasgatlo tablettat, es akkor soha nem kell gorcsolnotok! Akar fizethetitek felesben is az arat, hiszen 50-50% a szex is, nem igaz?
A kérdező hozzászólása: de attól függetlenül még vehetünk vagy nem? amugy félidõ elõtt voltunk bõven
A kérdező hozzászólása: jah és nem élveztem bele bocs ezt nem írtam oda
ha nem akartok babát biztos ami biztos elõváladékban is lehet sperma de miért csak rá 2 nappal jut az eszedbe???azonnal kellett volna

Mennyi az esélye annak hogy teherbe esek ha helyesen használom az óvszert és mellette vmilyen helyi hatású fogamzásgátlót is használok?

Le szeretnék feküdni a barátommal viszont bennem van hogy véletlen elszakad az óvszer vagy valami.Pl ha nem szakad el nem csúszik le akkor más módon lehetek e terhes ha még mellette használtam helyihatású krémet vagy kúpot?Egyébként melyik a jobb a krém vagy a kúp?

Legjobb válasz: Jó, de itt több, önmagában is hatásos dolog van egyszerre. De igazad van, semmi sem lehetetlen. ihv

Jó, de itt több, önmagában is hatásos dolog van egyszerre. De igazad van, semmi sem lehetetlen. ihv
Asszem, ezt nevezik túlbiztosításnak. Ha még utána ki is mosakodsz, és ráadásul épp peteérésed sincs, az esély alulról közelíti a nullát. ihv
0%
azért mindig megvan rá az a 1 % esély hogy teherbe essen valaki még ilyen védekezés ellenére is.
Ha mindenképpen tutira akarsz menni, akkor használd mindkettõt! :) Így tényleg nem lesz gond... Szerintem a krém verziót válaszd.;)
Pontosan... szinte 0% hogy terhes leszel
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat akkor végülis kb 0% hogy teherbeeshetek...igy már kicsit jobban érzem magam:) köszi
Értem, és igaz, de ezek is hatásosak voltak. Csak mégsem jó, ha az ember teljesen biztonságban érzi magát, mert akkor lankadhat a figyelme. Jobb tudni, hogy kockázat mindig van. De kevesebb annál, mint, hogy holnap elütnek egy Mercedesszel.
Soha ne mondjátok, hogy soha. Ismerõsömnek úgy született a nõvére, hogy az anyjuk fogamzásgátlót szedett, rendesen, semmit nem hibázott. Teherbeesett, abortusz(!!!), s megszületett az egészséges gyerek.
Nos hogy döntöttél kedves kérdezõ? Ugyanis én is éppen ebben a dilemmában vagyok, és kíváncsi lennék, hogy Te hogy döntöttél, és hogy bevált-e. Köszönöm elõre is a válszt :)

Mennyi az esélye annak hogy teherbe esek, ha ovuláció napján voltunk együtt a párommal? Nektek mikor jött a baba?

Legjobb válasz: Nalunk egeszen pontosan a peteeres +-2 nap volt ami meghozta a sikert.

Nalunk egeszen pontosan a peteeres +-2 nap volt ami meghozta a sikert.
Czeizer szerint 35% aaz esély, hogy egy egészséges párnak össze jön a baba és meg is marad. Nekünk elsõre jöttek a babák, elsõvel elvetéltem, 2 hónap múlva jött a következõ. Sok mindentõl függ mikor jön a baba. Van akinél hamar van akinél kicsit késõbb pedig teljesen egészségesek. Félév-egy év az az idõ amit érdemes erre szánni ennyi idõn belül egy egészséges párnak 90% hogy jön a baba. Kivizsgálásokat érdemes 1 év után elkezdeni, de az orvosok fõleg 2 év után foglalkoznak a sikertelen teherbeesés okával.
Múlt hónapban pont akkor voltunk együtt, semmi sajnos... :-( Ebben a hónapban elõtte egy nappal voltunk együtt, utána többször nem tudtunk együtt lenni, nem hiszem, hogy sikeres volt.Majd 20.-a körül derül ki.Mi "csak" fél éve próbálkozunk. Sok sikert és tényleg lehet valami a 35%-ban!
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Sajnálom, hogy még nincs baba, mi már a kilencedik hónapja próbálkozunk sikertelenül , majd talán most..
Elsõ hónapban összejött! Azt, hogy melyik napon, nem tudnám megmondani, mert sokszor voltunk együtt! :)
Nekünk is elsõre jöttek a babák, igaz az elsõ távozott is, de aztán hamar jött a második. Én sem tudom mikor fogantak, mert mi 2 naponta voltunk együtt biztos ami biztos :D Mondjuk én az igazi sikert annak tulajdonítom mikor egy szép vasárnap este munkába beérve tapasztaltam a tojás nyák folyást és reggel rohantam haza, hogy még munka elõtt elérjem a férjemet itthon. :D
Még annyit azért hagy mondjak, hogy ez a 2 naponta szex és ez nem más volt mint kötelezõ szex a gyerek készítés érdekében, nem ajánlott! Gondoltam, hogy ez a hónap ilyen lesz, hogy kötelezõ szex aztán majd ha kész a baba akkor jöhetnek a romantikus spontán szexek. hát jól meg szívtuk mert egész terhességem alatt nem lehetett szexelni, így utolsó emlékem, hogy a szex egy kötelezõ procedúra. :S Na de már a 30. hetet taposom karácsonyra spontán szexet kéretem a férjemtõl. :D Tényleg csak arra szeretnék utalni, hogy azért nem ölje meg a romantikát a baba gyártási kötelezettség.

Mennyi az esélye annak hogy teherbe esek ha egy éjszakát elfelejtettem bevenni a fogamzásgátlót?

Péntek este nem vettem be és pont aznap szexeltem a férjemmel és a következ? éjszaka, szombaton vettem be. Soha nem történt még ilyen...

Legjobb válasz: Nem sok.

Nem sok.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor nem kell aggódnom hogy eltelt jóval több mint 12 óra? Ílletve pont akkor szexeltem?
Nem ettõl nem lehetsz terhes!!
Lehetsz terhes, hiszen kihagytad. Egy hétig óvszert kell használni. Máskor legyél figyelmesebb!
A kérdező hozzászólása: Igazábol azért izgulok ugyanis nagyon termékeny vagyok és a lányom még csak 1 éves.. 2-3 év múlva tervezzük a következõ gyerkõcöt.

Kockázatos az ha néha gumi nélkül szexelünk? Kb mennyi az esélye annak, hogy teherbe esek?

(nem szedek tablettát)

Legjobb válasz: Hogy honnan veszik ezt a nagy baromságot? :D Egy nõgyógyásszal élnek együtt 7 éve :) Csókoltatlak titeket.

Hogy honnan veszik ezt a nagy baromságot? :D Egy nõgyógyásszal élnek együtt 7 éve :) Csókoltatlak titeket.
Ha beléd élvez, akkor 20%. Egy hónapban. Nem tudom honnan veszik egyesek ezt a 80/85-öt, de nagy baromság.
Ha annyi eszed van, mint amit a kérdés sugall, akkor ne szexelj kérlek. Egyébként ha beléd élvez olyan 80-85% az esélyed.
50% vagy igen, vagy nem.
Igen, kb. 80%, megszakítottan kb. 10%. Tehát az utóbbi módszerrel is max. két év múlva szülsz, addig ugye esküvõ, kéne egy lakás is, deviza hitel az egészre, aztán állami támogatás, gratulálunk, felnõttél.
50%
50%-50%

Mennyi az esélye annak, hogy teherbe esek, ha nincs peteérésem?

Legjobb válasz: Nulla. Ha valóban nincs peteérés.

Nulla. Ha valóban nincs peteérés.
Ha nincs peteérésed, akkor nincs érett petesejted sem. Így nincs mit megtermékenyíteni. De ezt ugye sosem tudhatod, hogy tényleg nincs-e?
Ahogy már írták, ha egészséges vagy, nem tudhatod, hogy mikor van egy "soron kívüli" peteérésed. Akár az orgazmus hatására is elõfordulhat. A hõ mérése segít annak, aki teherbe szeretne esni, de védekezésre (természetes családtervezés) nem a legalkalmasabb módszer. A hõdtõl függetlenül lehetsz akár terhes is.
A kérdező hozzászólása: Akkor nem is eshettem teherbe?
A 36, 5 az nem láz.
A kérdező hozzászólása: 36, 5 volt a lázam, amikor elkezdtünk próbálkozni.
Szerinted nincs, vagy ez orvosilag igazolt? Mert ha úgy gondolod, hogy a ciklusnak azon szakaszán tartasz, amikor általában nincs peteérés, akkor teherbe eshetsz, csak kicsi a valószínûsége. Ha orvosilag megállapított tény, hogy pl. hormonprobléma miatt nincs peteérésed, akkor nem eshetsz teherbe.
Így tényleg nincs. De mivel nem tudhatod, hogy talán mégis lesz-e valamikor egy kósza peteérés, védekezésnek nem a legcélszerûbb ez alapján nekiállni, babagyártást meg akkor egy adag orvosi vizsgálattal kellene kezdeni! Hajrá:-)!
A kérdező hozzászólása: Pont akkor nem volt amikor próbálkoztunk.
A spermiumok több napig is életben maradnak a testedben, tehát mindegy, hogy mennyi volt a hõd, ha pl. utána 2 nappal lett peteérésed.

A Szoptatás alatt mennyi az esélye annak hogy teherbe esek?

Legjobb válasz: Ugyanannyi mint bármikor máskor ha nem szedsz fog. gátlót.

Ugyanannyi mint bármikor máskor ha nem szedsz fog. gátlót.
simán teherbe tudsz esni, nekem a lányom is úgy fogant hogy a fiamat még aktivan szoptattam.
azt mondják, hogy ha két szoptatás között nem telik el a 3 óra, akkor érvényesül a szoptatás fogamzásgátló hatása, de nem hinném, hogy 100%-os. a prolaktin szinted emelkedettebb ilyenkor, ami elvileg akadályozza a peteérést. de nem vagyunk egyformák, és a hormonszintjeink sem egyformák, tehát biztosan van, akinek ettõl még rendesen van peteérése...
én még gyakran és sokat szoptattam 12 hós fiamat és megfogantam elsõre, az elõs babára hónapokat vártunk :-), igaz a doki azt mondta 75%kal csökkenti a szoptatás az esélyt, de nálunk ez nem így volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!