Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az annak hogy összejöjjek (3 db)

Mennyi az esélye annak hogy összejöjjek azzal a fival a Balatoni táborban aki nagyon teccik és ha minden igaz én i neki?

Legjobb válasz: Ez a 30% ugy jött ki,hogy a körülményeket nézve egy tábor.És a minden igaz kifejezés.Azt mondta ha minden igaz én is neki.Tehát ez nem tûnik biztosra hogy tényleg tetszik is a fiúnak ez bizonytalan és a tábor meg nem olyan társkeresõ randizásra alkalmas hely.Fõleg ha még távol is laknak egymástól meg hogy gondolom elég fiatalok is Így tehát ha összeismerkednek 50% hogy összejönnek,nah de ha nem tetszik a nem biztos hogy tetszik a pasinak akkor már csak 30% de ha már biztos hogy nem tetszik neki akkor 0.de azért próbálj meg vele többet beszélgetni szemezzél vele.Ha sokszor néz a szemedbe vagy véletlenül direkt hozzádér vagy dicsérget meg stb 100% hogy összejössz vele.

Ez a 30% ugy jött ki, hogy a körülményeket nézve egy tábor.És a minden igaz kifejezés.Azt mondta ha minden igaz én is neki.Tehát ez nem tûnik biztosra hogy tényleg tetszik is a fiúnak ez bizonytalan és a tábor meg nem olyan társkeresõ randizásra alkalmas hely.Fõleg ha még távol is laknak egymástól meg hogy gondolom elég fiatalok is Így tehát ha összeismerkednek 50% hogy összejönnek, nah de ha nem tetszik a nem biztos hogy tetszik a pasinak akkor már csak 30% de ha már biztos hogy nem tetszik neki akkor 0.de azért próbálj meg vele többet beszélgetni szemezzél vele.Ha sokszor néz a szemedbe vagy véletlenül direkt hozzádér vagy dicsérget meg stb 100% hogy összejössz vele.
30%? Ez hogyan jött ki? Érdekes képleteket alkalmazol:-)! Én inkább 50% ot adnék...vagy sikerül vagy nem. Nade komolyra forditva... Itt nincsenek esélyek, erre nem fogsz reális választ kapni. Igazából rajtad múlik minden, hogy hogyan alakitod a dolgokat, beszélgetéseket, történéseket. Ha Te is tetszel neki, akkor venni fogja a lapot és összejöttök. De az is lehet hogy Õ fog kezdeményezni. Persze lehet hogy félénk kicsit, de ha picit feldobod neki a labdát, akkor ha észreveszi lecsap rá. A balaton nagyon szép és jó hely, esténként a parton nagyokat lehet sétálni ketten meghitten. Próbáld úgy csinálni hogy csak ketten maradjatok és nyugodtan megnyilhassatok egymásnak érzelmileg. Remélem sikerül. Sok sikert Nektek!
31% Az egyik legismertebb asztrologiai keplet alapjan: P[k] = 5 e^cos (0, 11pí*k + 0, 2pí) * log (0, 11pí*(k+K) = ? Nekem 31% jott ki. Tenyleg majdnem jol mondtak fennt.Azert orulj a plusz 1 szazaleknak. Bemeneti valtozok: k: osszejossz vele vagy nem. Ennek a valosziuseget keressuk (P[k]) K: 20080608 (ez az ertek jelenti az idointervallumot: 2008 juniustol augusztusig) pi: 3.14 (altalanos szerelmi alapkonstans) e: 2.71 (Erosz konstans) A tobbit gondolom te is vagod. Elemi szogfuggvenyek, logaritumus es exponencialis fuggvenyek ismerete. Ennyi. Ha vki hibat lat, szoljon!
Meggyõztél! 30%:-D Ment a stopos-ujj, megérdemled a pontot! Azért Téged nem lehet egyszerû megfogni kérdésekkel kedves válaszoló:-). Tehát 30%, de én akkoris drukkolok Nektek!
30%
szerintem is 30

Mennyi az esélye annak, hogy két ex újra összejöjjön és működjön a dolog?

Legjobb válasz: Nem lehet tudni addig amíg nem próbálod.Ki tudja lehet h jobb lesz mint elõtte :)

Nem lehet tudni addig amíg nem próbálod.Ki tudja lehet h jobb lesz mint elõtte :)
én már 3x-ra jöttem össze a párommal és nagyon szeretjük egymást és igyekszünk, hogy többé ne menjünk szét 17/L :D
Minden kapcsolatban vannak hibák amiket elkövetünk és sokan vannak itt akik inkább feladják de olyan nincs amit nem lehet megoldani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :) Úgy is lehetséges a dolog, hogy mindkét félnek volt párja a szakítás után, majd amikor megint szinglik lettek, újrakezdték?
Meg kell próbálni.Adtok még 1 esélyt egymásnak és lesz ami lesz :)
én a párommal 4 hónapra mentem szét és abból 1 hónapig volt egy "párkapcsolatom" ami nem jött össze úgyhogy szerintem egyáltalán nem kizárt :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :)

Mennyi az esélye annak hogy egy átlagos lány összejöjjön egy amerikai hírességgel?

Ian Somerhalder (és kicsit Paul Welsley) tetszik és ha hasonlítok kicsit Ninára lehet esélyem?

Legjobb válasz: 0?

0?
Mínusz nulla.
Tavaly a csillagkapuból itt volt két szereplõ az országban. Az egyiket felszedte egy magyar csaj, tudtommal még kavarnak.
Ha te is hollywoodi színésznõ leszel, akkor van esélyed. Ahhoz viszont jó pár [email protected] keresztül vezet az út.
Kb. semmi.
istenem, ezt a buta csajt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!