Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az annak, hogy teherbe estem (9 db)

Jan. 20-án kellett volna megjönnie, állandóan fáradt vagyok, sokat kell pisilnem, hangulatváltozásom is van, és az alhasamban is éreztem szúró ézsést, bár ezt már két napja nem érzem. Mennyi az esélye annak, hogy teherbe estem?

Az elejér?l kezdem. Még szeptemberben azt hittem, hogy terhes vagyok mert nem jött meg, pedig a párom, mindig kiveszi hamarabb. Csináltam tesztet és negatív lett. Aztán megjött, de azért elmentem dokihoz. Aki hüvelyi ultrahangot csinált és azt mondta, hogy lehet, hogy csak gyógyszeres kezeléssel eshetek teherbe. (mindkét old. ov. nagyobb polycistas szerkezet?). Ezért nagyon letörtem és a mensim megint késett. Utoljára karácsonykor volt meg. Jan. 17-t?l szeretkezünk úgy, hogy bennem megy el a párom. Ilyen jó még sosem volt, és azt olvastam, hogy orgazmus során is lehet peteérés. Jan. 20-án kellett volna megjönnie, állandóan fáradt vagyok, sokat kell pisilnem, hangulatváltozásom is van, és az alhasamban is éreztem szúró ézsést, bár ezt már két napja nem érzem. Tesztet még nem mertem csinálni, de lassan ráveszem magam. Szerintetek lehetek terhes???

Legjobb válasz: Szia!nem igazán értem, hogy akkor most szeretnétek babát, vagy nem? szerintem a tûneteid még elég koraik. A fáradtság, sok pisilésnek még csak késõbb kellene jelentkeznie. 17-tõl 20-ig elég kevés nap telt el, ahhoz, hogy teherbe ess, de láttunk már csodákat. Most már szerintem tesztelhetsz.

Szia!nem igazán értem, hogy akkor most szeretnétek babát, vagy nem? szerintem a tûneteid még elég koraik. A fáradtság, sok pisilésnek még csak késõbb kellene jelentkeznie. 17-tõl 20-ig elég kevés nap telt el, ahhoz, hogy teherbe ess, de láttunk már csodákat. Most már szerintem tesztelhetsz.
A pco ilyen betegség, hogy késik tõle a mensi, és igen, általában nehéz vele teherbe esni. PEteérést segítõ tabit szoktak adni, ha 1 év próbálkozás után sem jön a baba. Nekem is ez van, de 3 hónap alatt siekrült a baba, igaz nem voltunk ráizgulva csak éltük az élteünk, mert nem gondoltuk, hogy siekrül. Terhes lehetsz, persze, a pco hátránya, hogy nem tudod, mikor van peteérés. A tünetek stimmelnek, tesztelj nyugodtan . És azt javaslom, mindig legyen otthon teszted, és mensi normál idejében csináld meg, ha nem jön meg mert pconál sosem lehet tudni, nekem 3 hónapokat szokott kimaradni. Amúgy nem kell félni tõle ez egy állapot, így marad, nem fog változni, de ettõl még lehet babád! ne hagyd magad megilyeszetni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Igazából mi is azért kezdtünk el nem védekezni, hogy ki tudja mikor esek teherbe. Mert mi van, ha csak évek alatt sikerül a dolog. Próba szerencse!!!
igen, lehetsz terhes.
kicsi az esélye, szinte minimális, de azért elõfordulhat, ha nagyon szerencsétlen vagy.
A kérdező hozzászólása: Ez a "barátod is az" szitu egyáltalán nem volt poénos... :S A 72 órás tablettát a fiúnak is kiadhatják, ha õ a 16 éven felüli? Ugyanis én még nem töltöttem be.
A kérdező hozzászólása: És amúgy valószínûleg az elõváladék sem folyhatott ki... de nem vagyok benne biztos(emiatt veszem figyelembe inkább a legrosszabb eseteket). A tus ugye nem sokat segített a dolgon, ha az elõváladék esetleg kifolyhatott?
tudtommal csak nagykorú személynek írják fel a 72 órást. mert barátnõm a nagykorú barátnõjét kérte meg, de nem biztos
Hát ha vki így teherbe esik, akkor azon már a 72 órás sem segít, annyira szerencsétlen, már bocsi:) Teljesen benned maradt? Vagy a vége kilógott? Szerintem az esélye, hogy így teherbe esel nagyon nagyon közel van a nullához.
NOs, ha az óvszer benned maradt, akkor az az elõváladékot is felfogta. Kizárt, hogy az elõváladék megkerülve a gumit, tovább jutott volna a testedben. Amúgy az elõváladék nem minden esetben tartalmaz spermiumot. A terhesség esélye gyakorlatilag nulla. Nem kell félni, a mai világban egyre nehezebb teherbe esni, még annak is, aki szeretné!
A kérdező hozzászólása: ma 11:44 -esnek üzenem, hogy az óvszer nem lógott ki, de viszont éppen hogy csak érte kellett nyúlnom. éreztem a felpenderedett szélét. Valószínûleg egybõl észleltük.

AZ utolsó fogamzásgátló tablettával vettem be az előzőt is, mert elfelejtettem, de utána elkezdtem a hétnapos szünetetet. A barátommal a szünet 3. napján együtt voltunk! A menszeszem 10 óra múlva megjött! Mennyi az esélye annak hogy teherbe estem?

Legjobb válasz: Nem nagy az esélye, de mint szokták mondani, a gyógyszer sem ad 100%-os biztonságot. Viszont ilyet mégegyszer ne csinálj, hogy 2t veszel be egyszerre. Ha kimaradt egy, akkor kimaradt, de nem szabad kettõt egyszerre bevenni, az jobban árt, mint használ.

Nem nagy az esélye, de mint szokták mondani, a gyógyszer sem ad 100%-os biztonságot. Viszont ilyet mégegyszer ne csinálj, hogy 2t veszel be egyszerre. Ha kimaradt egy, akkor kimaradt, de nem szabad kettõt egyszerre bevenni, az jobban árt, mint használ.
Kicsi az esély a terhességre, mert ugye az elsõ gygyszertõl kezdve folyamatosan szedted, ha jól értem, csak az utolsó elõttit felejtetted el. Ha így van, akkor a gyógyszer megakadályozta a peteérésedet. Ha pedig mégis fogantál volna, 7 nap múlva még nem lesz felépült méhnyálkahártyád, hogy beágyazódjon a baba.
igaza van elsõnek. Nem szabad egyszerre bevenni két bogyót. Ha este szoktad, és elfelejted, akkor lehet olyat, hogy másnap reggel beveszed az elõzõ estit, este pedig az aznap estit, de kettõt egyszerre nagyon nem jó ötlet. Esélyed a terhességre minimális.

Ha ciklusom 5. napján szeretkeztem a párommal és mind2őnknek volt orgazmusa, akkor mennyi az esélye annak hogy teherbe estem?

(Nem védekeztünk.)

Legjobb válasz: Az, hogy neked volt-e orgazmusod vagy sem az a teherbeesés szempontjából teljesen mindegy. Az már viszont kevésbé mindegy, ha a párodnak volt. De az elõttem író kérdése jogos. Mit értesz 5. napon?

Az, hogy neked volt-e orgazmusod vagy sem az a teherbeesés szempontjából teljesen mindegy. Az már viszont kevésbé mindegy, ha a párodnak volt. De az elõttem író kérdése jogos. Mit értesz 5. napon?
A kérdező hozzászólása: A menstruáció utolsó napjától számoltam.:( Akkor nagyon kell a tabi...S azt esetleg nem tudjátok, hogy körülbelül mennyibe kerül?Az árat egy oldalon se találtam.
A kérdező hozzászólása: Ma éjfélig még 24órán belül vagyok, de az esemény utáni tablettát 48 vagy 72 órán belül kell beszedni, nem? Amúgy nagyon köszi a válaszokat.:)
Rosszul számolsz!!! A ciklust a menstruáció ELSÕ napjától számoljuk. Ezt fontos hogy tudd, mert ha elszámolod magad, könnyen baba lehet belõle. Vannak olyan ambulanciák, ahová "baleset" után bemehetsz és adnak gyógyszert. Inkább ez, mint az abortusz! Ezt õk is tudják és normálisan állnak hozzá, na és neked is jobb, de minél elõbb menj, mert ez is idõhöz kötött, mint az esemény utáni tabletta.
A kérdező hozzászólása: Köszi.Akkor mostmár tudom honnan kell számolni.Szerencsére még 24órán belül sikerült beszereznem az esemény utáni tabit, úgyhogy mostmár megnyugodtam.:)

Mennyi az esélye annak, hogy teherbe estem? Mikor érdemes tesztet csinálni?

febr.18-án történt az ovuláció és ezen a napon együtt is voltunk a párommal, az azt következő napokban pedig szinte minden nap. nagyon szeretnénk már kisbabát,mert már egyet elvesztettünk.

Legjobb válasz: Esély sok van, de a teszttel várj a következõ menszeszedig!

Esély sok van, de a teszttel várj a következõ menszeszedig!
A kérdező hozzászólása: most kellene megjönnie márc 3-4 én. Tehát ezt várjam meg?? Gondolom akkor már pontosabbat fogok tudni. voltak olyanok, akik azt mondták hogy ovu után 10. nappal már lehet hihetõt tesztelni. ez igaz?
Van esélye. Hogy mennyi, azt nem lehet megmondani. Tesztet akkor érdemes csinálni, ha már késik, vagy a mensi esedékessége napján, ami az ovu után 2 héttel van, tehát a te esetedben március 3-a felé.
Ne tesztelj elõre, mert csalódás lesz. Fõleg, ha már egy elment. Mensi napján, vagy utána két napra tesztelj egyet reggeli elsõ pisibõl:)
Szia! Én is ugyanabban a cipõben járok , mint te: ovu 18-án volt és márc 4-ére nem várom. Nekem ma egész nap olyan megjön érzésem volt és van jelenleg is. De nem tesztelek, majd csak hétvégén. Remélem pozitív lesz mindkettõnknek!!! :)
A kérdező hozzászólása: szia . Hát én nem birtam ki és már teszteltem, de sajnos negatívat. :( Reménykedem hogy hátha nem jön meg 3-án, és lesz babánk!!! Már nagyon szeretnénk, de sajnos nehéz összehangolni, mert párom külföldön dolgozik, és van ugy hogy akkor jön amikor megvan, és akkor megy amikor elmulik, :( , de most pont idõben érkezett, és nagyon bizunk benne. Nehéz, .... nagyon nehéz, , , , , ,

Mennyi az esélye annak, hogy teherbe estem?

Az elmúlt héten mindennap volt szexuális kapcsolatom egy sráccal, persze nem védekeztünk, de minden alkalommal kivette, amikor elélvezett, és láttam is, hogy tényleg nem került belém, akkor a terhesség veszélye még fenáll? És a menstruációm 1 hét múlva kell megjöjjön. Mennyi az esélye, hogy következménye lesz?

Legjobb válasz: 49,9999 % az elõváladékban is van ondó és attól is lehetsz, s ha jól számolom a legtermékenyebb idõszakod közelében volt az aktus. Felelõtlenség

49, 9999 % az elõváladékban is van ondó és attól is lehetsz, s ha jól számolom a legtermékenyebb idõszakod közelében volt az aktus. Felelõtlenség
"persze nem védekeztünk" Nem értem, hogy miért nem akkor kezdenek el kefélni, ha már van annyi eszük, hogy megértik a nyolcadikos biológiát?
Sok, olvass utánna.
Így elég nagy! Az elõnedv is veszélyes! Ha már egy fél percig benned van és nem megy el, akkor is terhes lehet valaki! 72 órás tabit kellett volna kérned a nõdokidtól azonnal! Errõl már lecsúsztál sajna. Most ima, hogy nem leszel az! Ha nem jön meg, vagy másmilyen lesz a menzeszed, akkor tesztelj! Hány éves vagy amúgy? Miért nem használsz tabit, vagy legalább óvszert? 21L

Mennyi az esélye annak, hogy teherbe estem? Védekezés nélkül voltam együtt a barátommal. Nagyon félek

eddig mindig védekeztünk...de most nem!a menstruáciomnak már 2napja vége...és a barátom elmente bennem.Nekem nemvolt orgazmusom,söt egyáltalán nemis élveztem a szexet-fájt is.nem védekeztünk és mostmár kezdek nagyon félni.Ugye nemvagyok terhes?!

Legjobb válasz: Fogd kézen a barátodat/anyukádat/nõvéredet/barátnõdet, és irány a legközelebbi nõgyógyász, írass fel esemény utánit. Ja, és kicsit ijessz rá a pasidra is. Legközelebb gumival! (A kiszállásos módszer nem védekezés!!)

Fogd kézen a barátodat/anyukádat/nõvéredet/barátnõdet, és irány a legközelebbi nõgyógyász, írass fel esemény utánit. Ja, és kicsit ijessz rá a pasidra is. Legközelebb gumival! (A kiszállásos módszer nem védekezés!!)
3. vagyok. és igen, akár volt orgazmusod, akár nemvolt, ha belédélvezet lehetsz terhes, simán. ez nemattólfügg h te élvezted e vagy sem.
védekezés nélkül ön belees a teherbe XD
Gyerekek tanácsot jött ide kérni nem pedig azért, hogy mindenki leszidja! Igen lehetett volna védekezni, de hát ha így alakult! Tanácsként mondom, h ne parázz hanem várd meg a következõ mensidet és ha nem jön meg vegyél tesztet és ha pozitív akkor gyorsan beszéld meg anyukáddal a lehetõségeket! És még egyszer írom ne idegeskedj, mert akkor még késhet is!
Igen! Terhes lehetsz, de ha ennyire felelõtlen vagy, megérdemled!!! Nem hiszem el komolyan:@
második vagyok.. Annyira felelõtlenek, komolyan. 17 évesen nekem volt annyi eszem hogy ÓVSZER!!! istenem.. komolyan sírva fakadok
második vagyok. Harmadik: ezen vagyok én is kiakadva. itt parázik meg minden hogy terhes. Hát b.ssza meg!!! óvszer nélkül ha elélvez benne, a csajnak akár jó volt akár nem, igen lehet gyere! komolyan azt hiszi, hogyha õ nem élvez el már nem is lehet terhes???
megérdemled h most itt parázol. én nemhiszem el h nemvagytok képesek ezt észben tartani, vagy ha nincs óveszer akkor nem szexeltek, ennyi. másképp is kilehet elégíteni egymást. és igen, lehetsz terhes.
Miért ne lehetnél? Inkább hanyagold ezt a témát addig, amíg valamelyikõtöknek meg nem jön az esze! Hiába vagy 17 éves, de agyilag nulla vagy!
A ciklusod elsõ 2 hete a "bizonytalan" idõszak a naptármódszer szerint.Vagyis ebben az idõszakban bármikor teherbe eshetsz.A peteérés általában a következõ mensi elött 2 héttel van.Tehát ha jól számolom te most a ciklusod 8-9 napja körül jársz.viszont a spermiumok életképesek akár 4 napig is, vagyis a ciklusod 12-13-dik napjáig, amikor nagyon nagy az esély a teherbeesésre. Hány napos a ciklusod?Ha hosszabb akkor talán szerencséd lesz. Miért nem védekeztetek?A barátod kérte? Ne légy felelõtlen.
Az utolsó vagyok. lefelejtettem, ha bennt vagy a 72 órában, akkor indíts az esemény utáni tablettáért!!!
Értem én, hogy tanácsot kérni jött ide, de megérdemli az oltogatást, ezt legalább megjegyzi, és többet nem lesz ilyen felelõtlen! (Majdnem hülyét írtam) Kérdés: minek hagytad, ha nem élvezted, és még fájt is? 1. voltam

Mennyi az esélye annak, hogy teherbe estem ha védekeztünk, de az előjátéknál a nemiszervét odarakta az enyémhez és kicsit játszadoztunk, de nem rakta be csak óvszerrel?

Legjobb válasz: Az esélyed egyenlö a nullával,ha ez igy megnyugtat.Azt hiszem ebböl még nem születik gyerek.ne aggodj!!nem lesz semmi gáz!!

Az esélyed egyenlö a nullával, ha ez igy megnyugtat.Azt hiszem ebböl még nem születik gyerek.ne aggodj!!nem lesz semmi gáz!!
ha így teherbeesel, akkor ezt a taktikát én is bevezetem:) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat:) sajna volt egyszer egy elég rossz húzásom, azóta eléggé félek h terhes lehetek:S

Szilveszter (dec.31. ) este kb fél 11 körül lefeküdtem a barátnőmmel és nem védekeztünk? Mennyi az esélye annak hogy teherbe esik? Vegyünk 72 órás tabit?

Legjobb válasz: ha nem akartok babát már rég meg kellett volna vegyétek....de attól is függ ha félidõben van nagyobb az esély.....de nem is értem miért nem védekezik aki nem akar babaát?????Ezzel tönkremegy a szervezete

ha nem akartok babát már rég meg kellett volna vegyétek....de attól is függ ha félidõben van nagyobb az esély.....de nem is értem miért nem védekezik aki nem akar babaát?????Ezzel tönkremegy a szervezete
vehettek de fel kell íratni szép lesz szombaton ügyelet h nõgyogyi felírja, én nem értem miért nme kell gondolkodni elõtte....terhes lehet persze....
Szia! Az sokmindentül függ, hogy vegyetek e.Ha nem akartok még babát, ha pont akkor volt a peteérés, ha beleélveztél akkor igen.Meg ha még nagyon fiatalok vagytok.Inkább ez a tabi, mint késöbb az abortusz..... A jövõben inkább védekezettek, hogy ne kelljen ilyesmin agyalnotok
Hat meg egy kicsit gondolkozzatok, aztan mar keso is lesz! Most azonnal menjetek el, es vegyetek meg, es imadkozzatok! Mennyi az eselye, hogy terhes lehet? 99%! Aztan holnap battyogjon el a baratnod a nogyogyaszatra, es irasson fel maganak fogamzasgatlo tablettat, es akkor soha nem kell gorcsolnotok! Akar fizethetitek felesben is az arat, hiszen 50-50% a szex is, nem igaz?
A kérdező hozzászólása: de attól függetlenül még vehetünk vagy nem? amugy félidõ elõtt voltunk bõven
A kérdező hozzászólása: jah és nem élveztem bele bocs ezt nem írtam oda
ha nem akartok babát biztos ami biztos elõváladékban is lehet sperma de miért csak rá 2 nappal jut az eszedbe???azonnal kellett volna

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!