Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az annak, h teherbe (9 db)

Mennyi az esélye annak h teherbe essek szoptatás alatt? 4 hónapos a kislányom és a párommal nem védekeztünk 5 és 9 hetes korában.1x-1x. Az lehet h a szopi miatt + mutasson a teszt?

Legjobb válasz: 10 hetes korágig kb. 100%, hogy nem esel teherbe. (Kivétel lehet, ha addig visszaáll a ciklusod, bár a legtöbb esetben, ha ennyire nagyon korán jön is a ciklus, még nincs peteérés az elsõ vérzés elõtt.) A szopi miatt nem lesz pozitív a tesz (kivéve ha terhes vagy :o) Egyébként viszont könnyedén teherbe lehet esni, szóval ha nem szeretnétek még kistesót, akkor most már védekezni kell valahogyan...

10 hetes korágig kb. 100%, hogy nem esel teherbe. (Kivétel lehet, ha addig visszaáll a ciklusod, bár a legtöbb esetben, ha ennyire nagyon korán jön is a ciklus, még nincs peteérés az elsõ vérzés elõtt.) A szopi miatt nem lesz pozitív a tesz (kivéve ha terhes vagy :o) Egyébként viszont könnyedén teherbe lehet esni, szóval ha nem szeretnétek még kistesót, akkor most már védekezni kell valahogyan...
A teszt csak akkor lesz pozitív, ha van a vizeletedben HCG hormon. Ez a hormon azonban csak és kizárólag terhesség esetén termelõdik. Szoptatás alatt olyan simán teherbe eshetsz, mint a sicc. A szoptatás nem fogamzásgátlás. Amint van menszeszed, van peteérésed, azonnal meg is foganhat az a pete.
Én is szoptatás alatt estem teherbe!!! Ráadásul nekem negatívot mutatot a teszt... 14 hónap van a két pici között. Valószínûleg terhes vagy, mindenképpen menj el dokihoz!!! Remélem megtartod a babát! :)
Szerintem terhes vagy!A teszt csak a szopi miatt nem lesz pozitív.Én is szoptatok és jelenleg babát várok.Igaz az én fiam 17 hós, és már terveztük!Van olyan ismerõsöm, aki szoptatott nem menstruált még és terhes lett.Mert ugye a menszesz elõtt van peteérés!Menj el dokihoz!
Mi a fõiskolán tanultunk szülészet-nõgyógyászatot. Elhangzott elõadáson, hogy szülés után, a szoptatás ideje alatt menstruáció nincs ( egy ideig), viszont peteérés van. Vigyázni kell, mert bármikor teherbe eshesz újra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.Nem vettem még tesztet csak érdeklödni akartam sztem nem vok terhes csak a párom aggodik am még nemjött meg ujra ezért kérdeztem h megtartanám-e?lehet igy is nagyon rossz helyzetbe vunk kicsinált minket ez a válság de nem lenne szivem el vetetni.remélem nem vok az.Egyébként pedig védekezünk mindig csak akkor nem volt gumink és mivel nem vagyunk fából igy megesett az eset
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a választ!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.nem vagyok terhes vettem 1 tesztet ennek nagyon örülünk hisz igy nem kell gondolkodni h mit is csináljunk.Jó tudom h más szeretné ha terhes lehetne de minket tényleg nagyon gallyra tett ez a válság és bár szeretnénk majd 1 babát de 1 kicsit rendbe kéne jönni anyagilag.másrészt nem szeretnék 1 kicsit és 1 még kisebbet.
A szokásos 50%-a. Úgyhogy lassan azért készüljetek a babára. Persze akkor, ha egyébként teherbe tudsz esni.
Ha ugyesen csinalja, akkor nem tul sok. Persze az esely mindig ott van, ezert ha baj lenne, ha becsuszna, hasznaljatok mast is. Ha nem baj, akkor meg ugye nem szamit.
A petefészked nem hajolhat hátra, legfeljebb a méhed, de ez állítólag nem csökkenti a teherbeesés valószínûségét..
A kérdező hozzászólása: jaj igen, félreirtam.a méhem hajlik hátra. amugy nem bánnánk ha összejönne a baba csak kiváncsi vagyok h ilyen esetben mennyi az esélye. köszönöm
elsõgyógyszermentes hónapban, hátrahajló méhvel, megszakításos módszerrel lettem terhes. 40hetes kismama
ugyanannyi esélyed van mintha beléd élvezettt volna mivel elö váladék is van ami tartalmazhat spermát
Ha megjött, akkor 0!
Látszik, hogy felelõtlenek vagytok.Már a sperma elõterméke is teherbe ejthet.Nem kell, h belédélvezzen...
Ha elveszted a méhnyálkahártyád (menstruáció), akkor nem alkalmas a méhed a beágyazódásra, szóval 0.
Szánalmas, hogy ennyire felvilágosulatlanok a gyerekek, nem feltétlen rád gondoltam általánosságban, egyébként ha megjött akkor 0 esélye van de ez oroszrulett, vigyázzatok könyörgöm!
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy felelõtlen voltam és köszönöm szépen a válaszokat.

3hete múlt el a menstruációm. és most hétvégén. Elszakadt a gumi. Mennyi az esélye annak, h teherbe esek? Van receptnelkuli fogamzásgátló?

Fogamzásgátló.

Legjobb válasz: Elég sok esélye van rá, jobb ha veszel esemény utánit. Nem, nincsen recept nélküli fogamzásgátló.

Elég sok esélye van rá, jobb ha veszel esemény utánit. Nem, nincsen recept nélküli fogamzásgátló.
Séta ügyeletre vagy háziorvoshoz. Felírja, kiváltod 6000 aranyért és meg van oldva. Hogyha hat.
Csak érdekelne, hogyha mondjuk 1% lenne az esély, de pont te lennél az az egy százalék, akkor javítana a helyzeteden, hogy 99 másik esetben nektek köszönhetõen nem lesz baba? De hogy a kérdésedre is válaszoljak elég nagy esélyed van teherbeesésre (pontos számot senki sem tud mondani), és recept nélküli fogamzásgátló az óvszer, tablettát nem kapsz recept nélkül.
Ez az elszakadás mikor történt? Mert ha ma akkor eszedbe ne jusson, most éjjel nõgyógyászhoz, vagy háziorvoshoz menni, vagy készülj fel rá, hogy ideges lesz. Az elszakadt óvszer, nem akut ellátást igénylõ esemény, tehát az éjszakai ügyeletben semmi keresnivalód ilyen dologgal. Egyébként a ciklus ilyen szakában már viszonylag kicsi a megtermékenyítés esélye. Persze ez a ciklusod szabályosságától is nagyban függ.
Mindenesetre holnap reggel érdemes elmenni a problémával a nõgyógyászodhoz.
van recept nélküli 72 órás tabletta, a neve Rigesoft.

Szerintetek mennyi annak az esélye h teherbe essen barátnőm ha csak egy apró lyuk volt az óvszeren?

kiszakadt

Legjobb válasz: Nos, kb annyi mintha nem is lett volna rajtad óvszer.

Nos, kb annyi mintha nem is lett volna rajtad óvszer.
és használták is?
ha a nyele felé volt kevés, ha a a spermazsák volt lukas sok
sok
attól függ hol
50% vagy igen vagy nem
azonnal 72 órás tabletta
Ha az ondósejtjeid makroorganizmus méretûek, akkor nem baj.

Ha pl tablettát nem használok de óvszert igen annak mennyi az esélye h nem esek teherbe?

Legjobb válasz: Olvasd el az óvszer tájékoztatóját. Nem nyújt 100%os védelmet, ahogyan egyik fogamzásgátló módszer sem (még az esemény utáni tabletta is csak 87%os). Ezek közül az óvszer a legbiztosabb (persze sérülésmentesen) 98%.

Olvasd el az óvszer tájékoztatóját. Nem nyújt 100%os védelmet, ahogyan egyik fogamzásgátló módszer sem (még az esemény utáni tabletta is csak 87%os). Ezek közül az óvszer a legbiztosabb (persze sérülésmentesen) 98%.
hát van rá vmi százalék, de ha nem lukas akkor am 100% hogy nem leszel az.és persze ha nem teszi be elötte se közbe se utána se egyáltalán.
A tabi a legbiztonságosabb, az óvszer pedig a második. És sok ilyen felmérés van neten itt van egy példának: http://www.csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&task..
Hát, a tabletta sem nyújt 100%-os védelmet, de mégis az a legbiztonságosabb, utána következik az óvszer. Aktus után érdemes leellenõrizni, hogy nem szakadt-e ki a gumi. A legjobb módszer erre, ha engedtek bele vizet. Ha valahol spriccol, akkor ugye kiszakadt, és érdemes esemény utánit írtani. Én is jártam már így :S
A kérdező hozzászólása: köszike... :D és tényleg jó vigyázni :D
A kérdező hozzászólása: lehet h hülye és ciki kérdés de az implantátum mire jó??
Bõröd alá beültetnek egy kicsi mûanyag rudacskát, ami fogamzásgátló hormonokat bocsát ki. Elég sok mellékhatása van és igen fájdalmas a kiszedése.
Szerintem a tabletta jobb, mint a koton, mert könnyebb lenyelni. ;)
A kérdező hozzászólása: ja ha te mondod :D

Most végülis mennyi is az esélye annak h teherbe eshet a nő, ha menzeszelés alatt (1. napon) hímvessző jut a hüvelybe, de max.4szer megy be és ki, és nem élvez bele?

Legjobb válasz: Semmi esélye nincs,hogy terhes legyél.Max akkor ha elmúlt a menzeszed és akkor megy el benned a partnered.

Semmi esélye nincs, hogy terhes legyél.Max akkor ha elmúlt a menzeszed és akkor megy el benned a partnered.
Az elsõ válaszoló inkább ne írjon semmit, ha nem tudja a választ. Bizony van esély a terhességre, na nem nagy, sõt, pici, de akkor is van. Menstruáció alatt is teherbe lehet esni, meg akkor is, ha a férfi nem megy el. De az esély minimális.
A kérdező hozzászólása: köszii.
Egyet értek az utolsó válaszólóval: van esély rá, de nagyon pici. Ha viszont nagyon parázol, kérd ki nõgyógyász véleményét, az biztos jobban megnyugtat. :)
A mentsruáció alatt lettem terhes. Az elsõ napon. Azaz, amikor megjött. 21 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: ohh..az szép...köszi.

Mennyi az esélye annak, h teherbe eshetek, ha sex előtt a barátom beledugta a nemiszervét az enyémbe, viszont ez nem volt 10 másodperc, és elmondása szerint "nem jött belőle semmi"?

Legjobb válasz: ezer ilyen kérdésre ezer hasonló válasz érkezett már: van esélye. nem nagy, de van. az elõváladékot ugyanis a barátod nem érzi, hogy jön.

ezer ilyen kérdésre ezer hasonló válasz érkezett már: van esélye. nem nagy, de van. az elõváladékot ugyanis a barátod nem érzi, hogy jön.
Az esélye sajnos mindig megvan!
Védekezz, akkor ne kell félned és várnod a mensit, hogy terhes vagy-e, mert lehetsz!!
Lehetsz, de nagyon kicsi az esélye annak h terhes lettél!

Mennyi az esélye annak h. abortusz utáni 16. ig napon vki teherbe essen?

úgy, hogy a párjával volt egy véletlen közösülés az abortusz utáni 16.ig napon, és a párja nem élvezett el, vagyis a szex is csak pár percig tartott, mert aztán rájöttek h. veszélyes dolgot csinálnak.... légyszi válaszoljatok!

Legjobb válasz: Akinek egy felelõtlenség miatti abortusz után, rövid idõvel van kedve szexelni, és a védekezésre megint nem gondol gratulálni tudok. Tudod õszintén meg is érdemli. Már bocs, hogy ilyet írok, de ennyire felelõtlennek lenni el sem hiszem, hogy lehet. Meg eleve ennyi idõ alatt még a heg sem gyógyul meg. bzzzzzz Ha nem élvezett el, csekély a valószínûsége, de ugyebár ott van az elõváladék is.

Akinek egy felelõtlenség miatti abortusz után, rövid idõvel van kedve szexelni, és a védekezésre megint nem gondol gratulálni tudok. Tudod õszintén meg is érdemli. Már bocs, hogy ilyet írok, de ennyire felelõtlennek lenni el sem hiszem, hogy lehet. Meg eleve ennyi idõ alatt még a heg sem gyógyul meg. bzzzzzz Ha nem élvezett el, csekély a valószínûsége, de ugyebár ott van az elõváladék is.
Egyet értek az elõzõvel, tényleg megérdemelné, csak a gyerek miatt szorítok, hogy ne, mert ilyen felelõtlen szülõvel nem sokra menne szegényke... Jah! Én elõváladéktól lettem terhes és képtelen voltam megölni a gyermekem és sajnálom, h valaki még egy abortusz után is így áll hozzá. 16. napon nem valószínû, h terhes lettél, pláne ha nem élvezett beléd. De vigyázzatok jobban, mert ez nem játék. Életekrõl van szó és gondolom egyszer te is szertnél gyereket és nem túl jó, ha addig több abortuszon átesel...
Hát ez nagyszerû! Most nem mennék bele elvi kérdésekbe az abortusszal kapcsolatban, de ha már a meg nem született gyerekére nem gondol legalább a saját testére. Vajon elgondolkozik azon , hogy milyen állapotban van a méhe a hüvelye és az egész nemi szerve egy abortusz után és milyen lehet így teherbe esni, vagy hogy ha egyszer hülye volt ne játssza el még egyszer.Még a leendõ gyerekei életével is játszik. A vetélések száma 10%-al nõ minden egyes abortusz után. 10% az rengeteg. Arról nem is beszélve , hogy 2-3 abortusz után már 15%-al nõ az esélye annak, hogy a baba valamilyen fejlõdési rendellenességgel születik. Nem folytatom , mert felesleges. Egy gyógypedagógus
Nagy az eselye, mindegy, hogy abortusz volt-e vagy sem. Az abortusz nem ved meg semmitol!!! Mar masnap teherbe lehet esni, de nem is szabad szexelni, talan 3-4 hetig se! Ugyhogy nagy az esely, azonnal az abortusz utan fogamzasgatlo tablettat kellett volna iratni, vagy spiralt tetetni vagy gumiovszert hasznalni.
ilyenkor a falat kaparomr...ilyen aberált emberek vannak, és ennyire felelõtlenek. 9hónapos terhesen, szülésnél vesztettem el a kisfiamat, és soha többet nem lehet babám, kivették a méhem, ilyenkor fáj a szívem.... 22éves vagyok
Orulok a fenti 4 valasznak!Mar neha kenyelmetlenul erzem magam mert elitelem az abortuszt.De orulok h vannak akik hasonloan gondolkoznak mint en. Kerdezonek:kiakadtam a kerdeseden de most ezt nem kezdem el ecsetelni.Inkabb azt ajanlom h olvasd el a kerdeseket-valaszokat ezen az oldalon(teherbeeses) es megfogod latni h milyen sokan vagynak babara de nem jon nekik ossze.Szerinted mit ereznek ha elolvasnak egy ilyen kerdest mint a tied?Amiota terhes vagyok es olvasok egy ilyen kerdest vagy hallok abortuszrol, elsirom magam es siratom azt a kisbabat akinek artatlanul, ember felelotlenseg miatt kelett meghalnia. A kerdesedre valaszolva:keves az esely a terhessegre mivel nem ment beled.De amennyi penzt kifizetsz az abortuszert abbol a penzbol mar igazan meglehetne oldani a fogamzasgatlast is, nem gondolod? Nagyon remelem h nem vagy terhes! udv:25 hetes kismama
Minden válaszolóval egyetértek, egyáltalán nem támogatom az abortuszt és ha ez nem volt elég tanulópénz Neked, kedves kérdezõ, akkor nem tudom mi lehetne az. Nézd meg az utolsó elõtti válaszolót! Na Õ érezhet ilyenkor igazi fájdalmat. Mélységesen sajnálom, ami Vele történt! Én 22 évesen lettem terhes és itt rohangál a kis örökmozgó 16 hónapos fiam, nemrég volt egy vetélésem és most epedve várjuk a kistesót. Kedves utolsó elõtti! Szívbõl kívánom, hogy kárpótoljon az élet ezért a tragédiáért és csodálom az erõdet, hogy fel tudtál állni! Egy anyuka.
Elég szomorú hogy vannak még ilyen nõk!!!!És nem is egy!!!!!Mi is 3 éve próbálkozunk.5 éve volt egy terhességem (17 éves voltam akkor)semmi pénzért nem vetettem volna el!!!!!!Ikerterhességem volt, de sajnos a 13. héten nemvolt szívhang(mindez a lagzinkat követõ héten történt velünk).Nagyon elítélem azokat a nõket akik ilyenekre képesek.Mi lett volna ha anyukád ezt tette volna te veled is!!!!Nem élhettél volna meg sok jó dolgot amit esetleg már átéltél és még amit átfogsz élni!!!!Te egy életnek ezt a lehetõséget nem adtad meg pedig ugyanolyan joga van élni mint neked!!!Nemgondolod??Nagyon felelõtlenek vagyotk!!!Nincs bûntudatod?Nagyon szurkolok hogy ne legyél terhes!!!!!!
Hát egyet értek! Én mélységessen elitélem még az abortusznak a gondolatát is.Tudod én tavaj terhes voltam de nem szülhettem meg a babámat mert elvesztettem de tudom hogy arra az asztalra soha de soha nem feküdnék fel önszántamból.Ha beteg lenne a baba és nem tudna élni akkor igen.Tudod nem tudnák azért fizetni egy embernek hogy megölje a gyerekem miközben sok ezer nõ arra vágyik hogy gyereke legyen.Köztük én is csak nekem sajnos nem megy könnyen.Az emberek életével nem szabad játszani pláne egy gyerekével aki nem tehet semmirõl.Csak ennyit akartam irni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!