Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az annak, h (40 db)

Ha pl tablettát nem használok de óvszert igen annak mennyi az esélye h nem esek teherbe?

Legjobb válasz: Olvasd el az óvszer tájékoztatóját. Nem nyújt 100%os védelmet, ahogyan egyik fogamzásgátló módszer sem (még az esemény utáni tabletta is csak 87%os). Ezek közül az óvszer a legbiztosabb (persze sérülésmentesen) 98%.

Olvasd el az óvszer tájékoztatóját. Nem nyújt 100%os védelmet, ahogyan egyik fogamzásgátló módszer sem (még az esemény utáni tabletta is csak 87%os). Ezek közül az óvszer a legbiztosabb (persze sérülésmentesen) 98%.
hát van rá vmi százalék, de ha nem lukas akkor am 100% hogy nem leszel az.és persze ha nem teszi be elötte se közbe se utána se egyáltalán.
A tabi a legbiztonságosabb, az óvszer pedig a második. És sok ilyen felmérés van neten itt van egy példának: http://www.csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&task..
Hát, a tabletta sem nyújt 100%-os védelmet, de mégis az a legbiztonságosabb, utána következik az óvszer. Aktus után érdemes leellenõrizni, hogy nem szakadt-e ki a gumi. A legjobb módszer erre, ha engedtek bele vizet. Ha valahol spriccol, akkor ugye kiszakadt, és érdemes esemény utánit írtani. Én is jártam már így :S
A kérdező hozzászólása: köszike... :D és tényleg jó vigyázni :D
A kérdező hozzászólása: lehet h hülye és ciki kérdés de az implantátum mire jó??
Bõröd alá beültetnek egy kicsi mûanyag rudacskát, ami fogamzásgátló hormonokat bocsát ki. Elég sok mellékhatása van és igen fájdalmas a kiszedése.
Szerintem a tabletta jobb, mint a koton, mert könnyebb lenyelni. ;)
A kérdező hozzászólása: ja ha te mondod :D

Ha kiderül hogy nem vagy szűz annak mennyi az esélye h rajtad kívül bárkinek is elmondja a nőgyógyász?

Ezt arra értem aki elmegy oda veled.

Legjobb válasz: orvosi titoktartás, senkinek sem mondhatja el. még szülönek sem. és hidd el ennél fontosabb dolgokat sem mondanak el. ha szülövel mesz vizsgálatra a jobb dokik ki is küldik a szülöt, de te nyugodtan kérheted, és akkor az orvos nem vizsgálhat meg addig mig kedves mama ki nem megy.

orvosi titoktartás, senkinek sem mondhatja el. még szülönek sem. és hidd el ennél fontosabb dolgokat sem mondanak el. ha szülövel mesz vizsgálatra a jobb dokik ki is küldik a szülöt, de te nyugodtan kérheted, és akkor az orvos nem vizsgálhat meg addig mig kedves mama ki nem megy.
18 éves kor alatt az orvos köteles felvilágosítást adni! Tehát ha rákérdez anyukád, akkor el kell mondania, hogy már nem vagy szûz! Ha nem kérdez rá, akkor nem mondhat a doki semmit! Erre 1 megoldás: ne anyukáddal menj!!
Semmi. Õ senkienk nem mondja el!!
Utolsó válaszolónak! Inkább néznél utána, minthogy lepontozol! Ha tetszik, ha nem ezt egy nõgyógyász írta egy fórumra! Ott olvastam és utána is néztem és így van!
A kérdező hozzászólása: Bocsi, de te aztán nagyon tudod ki írta...Egy 16 éves lány írta, aki tudni szeretné, h anyujának elmondaná e a doki! A többieknek pedig köszönöm a választ
Én nem a kérdezõnek szántam! Benne is volt, hogy "az utolsó válaszolónak"! Sajnálom, hogy félreértettél!
A kérdező hozzászólása: Bocsi akkor, de az utolsó részét érthettem félre, mégegyszer bocsi :)
Semmi baj! Azért írtam (az utolsó válaszolónak), mert feldühít, hogy tudatlanul írkál! Többször kérdezték már itt is azt, amire te is kváncsi vagy és én utána néztem, nem csak úgy írkálgatok, mint egyesek!
A kettõnek kevés köze van egymáshoz, különösen, ha nincs szervi baj. Nézd meg: https://www.youtube.com/watch?v=UXo-DvY0N-k
Van esély rá... attól persze függ, milyen izmokat húzol pánik alapon. Egyrészt ha beszûkül a létfontosságú ér. Másrészt, ha az így elõidézett "értorna" lerobbantja az érelmeszesedés vakolatát az érfalról bárhol.

2 hete szerdán kiszakadt a gumink! Aznap bevettem a 72 orás tabit! Még nem jött meg a havim! Ma reggel csináltam terhességi tesztet és pozitív lett. Mennyi az esélye annak h tévedett és milyen utohatásai vannak a 72 orás tabinak?

akkor voltam a 14. napba, ma pedig a 27. napba és a 23. nap körül szokott ált. +jönni!

Legjobb válasz: Basszus szegénykém!Én január 18án vettem be a központi felvételi napján,most csináltam tegnap tesztet,nekem negatív lett(HUUUH).Úristen remélem nem vagy naon fiatal,mert ha igen,akk csak abortusz maradt...Csinálj mindenképpen egy új tesztet,mert annak meg kicsi az esélye,hogy mint a kettõ tévedt!Lehet h valami baj volt a teszttel és az kavart be.Tényleg sajnálom!Sok szerencsét!!!!Bea

Basszus szegénykém!Én január 18án vettem be a központi felvételi napján, most csináltam tegnap tesztet, nekem negatív lett(HUUUH).Úristen remélem nem vagy naon fiatal, mert ha igen, akk csak abortusz maradt...Csinálj mindenképpen egy új tesztet, mert annak meg kicsi az esélye, hogy mint a kettõ tévedt!Lehet h valami baj volt a teszttel és az kavart be.Tényleg sajnálom!Sok szerencsét!!!!Bea
Nyugi egyáltalán nem biztos a baba. Barátnõmék nem is védekeztek, mert úgyvolt vele, hogy évekig erõs fogamzásgátlót szedett és még védi és nem jött meg neki, csinált tesztet az pozitív lett.Elment dokihoz meg ultrahangra és kiderült, hogy semmi baba sincs sehol.Sok szerencsét!
Szerintem ha még aznap bevetted a 72 órásat, akkor tuti, hogy nem vagy terhes! A 72 órás bolygatott meg! Csinálj még egy tesztet, majd irány a doki!
Az elõttem szólónak: szegény ha már így járt, akkor nem kell, hogy belerúgj. Arról nem tehet, hogy nem hatott a 72 órás tabi!
szerintem elég nagy a valoszinûsége hogy baba lesz , mindenképpen menj el orvoshoz. amugy a tabit 72 órán belül vetted be? csak azért mert akkor hatnia kellene. amugy attol is késhet a menzes, mert a tabletta megzavarja a hormonrendszert. de a tesztes pedig pozitiv, így mindenképpen menj el orvoshoz még idõben!
Szerintem is baba lesz.Nem hiszem hogy téves a teszt, de végezd el még egyszer, s kiderül.
A kérdező hozzászólása: szerdán kell visszamennem mert még nem tudja pontosan h az csak egy petezsák-> nincs benen embrio magyarul abbol nem lesz soha baba vagy pedig egy megtermékenyitett petesejt és ezrét kell visszamennem! amugy még mindig nem érzek semmilyen tünetet és semmi furcsát azon kivül h nem j9ött meg a havim.. de az pedig valszeg a 72 orás tabletta számlájára irhato!:)
szerintem nem neki esni kellene, szegény kis csajnak, hanem segítséget kért, és normális válaszokat adni... mire rendelt vissza a dokid?
A kérdező hozzászólása: mellesleg csüt. voltam dokinál, nála a teszt negativ lettm utána elmentem ultrahangra és csak egy gyanus terület van ami lehet attol mert nem jött meg a havim és lehet petezsák is, szoval nagy valoszínûséggel mégiscsak hatott a gyogyszer, csak nem akarom elkiabálni...:) és köszönöm a válaszotokat:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm h még te ráteszel egy lapáttal a problémámra, ilyen hozzászolásokra és megnyilvánulásokra nem vagyok kiváncsi! és nem tehetek arrol h az a hülye gumi kiszakadt és arrol sem h nem hat a tabi!
Nem hiszem hogy rögtön érzel változásokat, de nemsokára fogsz.Idõvel! Gratulálok hogy ilyen fiatalon anyuka leszel.Fel is neveled vagy eldobod a gyermeket hagy szenvedjen örök életében !?Felelõtlen csitrikbõl áll a világ!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek aki válaszólt! Még csak 15 éves leszek márciusban , ma is csináéltam egy tesztet , az is pozitív lett...viszont semmit nem érzek magamon ami megváltozott volna , ez normális szerintetek? Elvileg éreznem kéne , hogy állapotos vagyok nem? Nem jelentkezik semmilyen érzés?
A kérdező hozzászólása: sajnos terhes lettem:( élõ embrios terhesség, szoval nem elhalt! már voltam vérvételen meg ekg-n meg rákszûrésen meg vizeletvizygálaton! a szülinapomon kedden este kell befeküdnöm és szerdán lesz a mûtét! utána tényleg nagyon fáj??? kicsit félek légyszi nyugtassatok meg ha tudtok.. puszi

18-án lefeküdtem a barátommal és kilyukadt az óvszer de még aznap meg is jött (általába 18-án szokott megjönni) mennyi az esélye annak h terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ha megjött, akkor csoda lenne, ha így teherbe esnél. A spermiumoknak az érett petét kell elkapniuk, hogy megtermékenyítség és teherbe ess. De ez épp eltávozott a szervezetedbõl, amikor a spermiumok bejutottak. A következõ peteérés meg túl messze van ahhoz, hogy addig a spermiumok életben maradjanak, vagy egyáltalán ott bentmaradjanak, mert esélyes, hogy a sperma is eltávozott a vérzéssel együtt...

Ha megjött, akkor csoda lenne, ha így teherbe esnél. A spermiumoknak az érett petét kell elkapniuk, hogy megtermékenyítség és teherbe ess. De ez épp eltávozott a szervezetedbõl, amikor a spermiumok bejutottak. A következõ peteérés meg túl messze van ahhoz, hogy addig a spermiumok életben maradjanak, vagy egyáltalán ott bentmaradjanak, mert esélyes, hogy a sperma is eltávozott a vérzéssel együtt...
Szinte semmi esély nincs rá. Ha redben megjött, akkro nincs okod félni:) Puszi!
Eszméletlenül minimális esély van rá. Egy ezrelék körüli. Pár hét múlva azért csinálj egy tesztet! Nincs túl nagy költsége, viszont a lelki békédnek jót fog tenni. :-) -G-
Felesleges tesztet csinálnod mert kb a nyakam tenném arra hogy nem lettél terhes, méghozzá azért mert biológiai lehetetlenség.
Hát igen, teljesen felesleges tesztet csini, me a menszesz elõtt 2-3-4 napal nem lehet peteérésed!Szal akko gumi nélkül is lehet, me teljesen lehetettlen h terhes legyél, így meg fõleg h meg is jöt!:S:) Szal no para:)
Bár arra van esély, hogy a spermum érett petével találkozzon, de minthogy a méh nyálkahártya felsõ rétege most távozott el belõled, nem tud hova beágyazódni. Szerintem kizárt a terhesség...
na azért én már hallottam furcsaságokat, ... Én egyetértek a teszttel, megnyugtató, és bajod nem származik belõle.2 héttel a közösülés után végezd el, addigra ha van valami, már kimutatja. azért a 0-nál több esély van rá, nem hiszem, hogy baj lenne, de az sem jó, ha hirtelen döbbensz rá...

Mennyi az esélye annak h egy ilyen lány mellett megcsalna a barátnőm?

A barátnőmnek van egy pesti barátnője aki hát nem veti meg a fiúkat sőt, minden héten mással van van úgy h egyszerre több pasival is, és most összevesztünk azt mondta h fel megy pestre ehhez a barátnőjéhez. Gondolom gondolom bulizni, piálni azt fognak szóval...

Legjobb válasz: A baratnoje olyan, nem a TE csajod. Ha a baratnodben bizol es meg sose adott okot h ne ketelkedj benne (megcsalas teren) akkor ne aggodj! Esetleg csak kerd meg h ne igyon sokat meg hivjon fel mert annyira nagyon fog hianyozni neked. Ha rendes csaj nem csal meg.

A baratnoje olyan, nem a TE csajod. Ha a baratnodben bizol es meg sose adott okot h ne ketelkedj benne (megcsalas teren) akkor ne aggodj! Esetleg csak kerd meg h ne igyon sokat meg hivjon fel mert annyira nagyon fog hianyozni neked. Ha rendes csaj nem csal meg.
Most te a barátNÕDrõl beszélsz nemde? A pesti csajra azt mondtad nem veti meg a férfi nemet. Na most akkor a barátNÕDet miért félted? Bisex a pesti? Lehet csak én nem értem.
Bocs 2. voltam, megértettem! Attól függ mennyire ismered a barátnõdet. Tiszteletben tart-e még ha fasírtba is vagytok..
Nem ártana tán megbízni a barátnõdben! Kicsit furcsa számomra, hogy az embert akit szeretsz csak annyira tartod, hogy feltételezed róla, hogy úgy viselkedik, mint akit melléraknak... Egyik legjobb haverom nagy nõfaló, rohadt sokat buliztunk együtt, sokszor ketten, mégsem csaltam meg az asszonyt. Errõl ennyit...

Nem működik ma a Facebook nálam :S azután érdeklődöm, h a facebook ma másoknál is ilyen? és hogy mi lehet az oka annak, h nem tölti be? és mennyi idő, mire megint jó lesz, h ha csak szerverrel csinálnak vmit?

3 böngész?vel próbáltam (explorer, mozilla, chrome), de sehogy se jó.Amúgy minden más oldalt betölt csak a fbkot nem. Nem tudok bejelentkezni ma a Facebookra :S, (eleinte 2-3 perc volt mire betöltötte az oldalt, utána ismét 2-3 perc mire bejelentkeztem és miután beléptem akkor is lassú volt minden. , kijelentkeztem, és most már be sem tölti :S)

Legjobb válasz: nálam van facebook

nálam van facebook
A facebook újításokat vezet be fokozatosan! Nálam már 2hete új FB van, de pl apámnak még a régi.. szerintem estére jó lesz.

Mennyi az esélye annak h így terhes leszek?

Nagyon szeretnék babát, január 25.e óta nem szedek fogamzásgátlót. Eddig mindig úgy volt h amikor a párommal voltam az aktus után egyből ki mentem mosdóba akkor sajnos nem sikerült a baba. Most azon próbálkozunk ha nem megyek ki egyből hanem várok max 15-20 percet akkor össze jön.. Valaki volt még így?!! Adnátok tippeket?!

Legjobb válasz: Mi amikor próbálkoztunk, tudatosan párnát tettem a fenekem alá, és reggelig ki sem keltem. Reggel mosakodtam meg. 2. hónapban sikerült is a baba! Én soha nem szedtem fogamzásgátlót, illetve fél évig, de annak van vagy 7-8 éve. Nem tudom, hogy ez a módszer segïtett nekem vagy a kislányom jönni akart, de én így tettem:-) 32+2hkm

Mi amikor próbálkoztunk, tudatosan párnát tettem a fenekem alá, és reggelig ki sem keltem. Reggel mosakodtam meg. 2. hónapban sikerült is a baba! Én soha nem szedtem fogamzásgátlót, illetve fél évig, de annak van vagy 7-8 éve. Nem tudom, hogy ez a módszer segïtett nekem vagy a kislányom jönni akart, de én így tettem:-) 32+2hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válasz ki próbálom azt is :) sajnos 4 éve volt egy missed ab-om ami nagyon megviselt és akkor pár évig nem szerettem vna újra babát meg akkor még suliba jártam azért kezdtem el akkor gyógyszert szedni... Nagyon szeretnék babát de nem erõltetem ha jönni akar jön úgy is...
Szia! Én 10 évig szedtem gyógyszert, és nekünk 1, 5 év után jött össze a babóka. Jó én nem csináltam semmi extra dolgot, max egyszer csináltam gyergyát, de nem hiszem, hogy ettõl jött össze.De próbáld ki azért a párnát, gyergyát. Ártani nem árt :) Sok szerencsét, egy 27 hetes kismama :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat :) Sajnos a párommal csak napközben tudunk együtt lenni mert éjszaka dolgozik és délután meg alszik de össze hozzuk vhogy :)

Mennyi az esélye annak h teherbe essek szoptatás alatt? 4 hónapos a kislányom és a párommal nem védekeztünk 5 és 9 hetes korában.1x-1x. Az lehet h a szopi miatt + mutasson a teszt?

Legjobb válasz: 10 hetes korágig kb. 100%, hogy nem esel teherbe. (Kivétel lehet, ha addig visszaáll a ciklusod, bár a legtöbb esetben, ha ennyire nagyon korán jön is a ciklus, még nincs peteérés az elsõ vérzés elõtt.) A szopi miatt nem lesz pozitív a tesz (kivéve ha terhes vagy :o) Egyébként viszont könnyedén teherbe lehet esni, szóval ha nem szeretnétek még kistesót, akkor most már védekezni kell valahogyan...

10 hetes korágig kb. 100%, hogy nem esel teherbe. (Kivétel lehet, ha addig visszaáll a ciklusod, bár a legtöbb esetben, ha ennyire nagyon korán jön is a ciklus, még nincs peteérés az elsõ vérzés elõtt.) A szopi miatt nem lesz pozitív a tesz (kivéve ha terhes vagy :o) Egyébként viszont könnyedén teherbe lehet esni, szóval ha nem szeretnétek még kistesót, akkor most már védekezni kell valahogyan...
A teszt csak akkor lesz pozitív, ha van a vizeletedben HCG hormon. Ez a hormon azonban csak és kizárólag terhesség esetén termelõdik. Szoptatás alatt olyan simán teherbe eshetsz, mint a sicc. A szoptatás nem fogamzásgátlás. Amint van menszeszed, van peteérésed, azonnal meg is foganhat az a pete.
Én is szoptatás alatt estem teherbe!!! Ráadásul nekem negatívot mutatot a teszt... 14 hónap van a két pici között. Valószínûleg terhes vagy, mindenképpen menj el dokihoz!!! Remélem megtartod a babát! :)
Szerintem terhes vagy!A teszt csak a szopi miatt nem lesz pozitív.Én is szoptatok és jelenleg babát várok.Igaz az én fiam 17 hós, és már terveztük!Van olyan ismerõsöm, aki szoptatott nem menstruált még és terhes lett.Mert ugye a menszesz elõtt van peteérés!Menj el dokihoz!
Mi a fõiskolán tanultunk szülészet-nõgyógyászatot. Elhangzott elõadáson, hogy szülés után, a szoptatás ideje alatt menstruáció nincs ( egy ideig), viszont peteérés van. Vigyázni kell, mert bármikor teherbe eshesz újra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.Nem vettem még tesztet csak érdeklödni akartam sztem nem vok terhes csak a párom aggodik am még nemjött meg ujra ezért kérdeztem h megtartanám-e?lehet igy is nagyon rossz helyzetbe vunk kicsinált minket ez a válság de nem lenne szivem el vetetni.remélem nem vok az.Egyébként pedig védekezünk mindig csak akkor nem volt gumink és mivel nem vagyunk fából igy megesett az eset
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a választ!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.nem vagyok terhes vettem 1 tesztet ennek nagyon örülünk hisz igy nem kell gondolkodni h mit is csináljunk.Jó tudom h más szeretné ha terhes lehetne de minket tényleg nagyon gallyra tett ez a válság és bár szeretnénk majd 1 babát de 1 kicsit rendbe kéne jönni anyagilag.másrészt nem szeretnék 1 kicsit és 1 még kisebbet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!