Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az a teherbeesésnek a megszakitásos modszerrel (4 db)

Ha a megszakitásos modszert használjuk és miután a párom elment letörölte és visszahelyezte a hüvelyembe mennyi a teherbeesésre az esélyem?

Legjobb válasz: Igen. Erre írta az elõzõ válaszolo. Utána is lehet még váladék. Vagy esetleg ha újra kezdtétek akkor ott az elõ váladék.

Igen. Erre írta az elõzõ válaszolo. Utána is lehet még váladék. Vagy esetleg ha újra kezdtétek akkor ott az elõ váladék.
Dia vagyok: Igen akkor is és elötte is lehet egy kis elõváladék és már az is elég.
Nem egy ismerõsöm esett így teherbe, ugyANIS ELÉG ANNYI KIS ELÕVÁLADÉK HOGY TEHERBE ESS! iNKÁBB MOST GONDOLKOZZATOK MINT UTÁNA! Utánna már nagyon nehéz!!!!!! Ne kockáztassatok! Dia
A kérdező hozzászólása: de ugy értem miután õ elélvezett letörölte az ondót és visszahelyezte a hüvelyembe!!
Úgy is megmarad az esély rá. Letörlés után jöhetett még egy kis utólagos váladék, és mert visszatette, hát újra elõváladék! Én ezt a módszert elég stresszesnek tartom, mindig paráztam mellette, nem is csináltuk sokat úgy. Inkább használjatok gumit!
Szióka! Én öt és fél évig szexeltem megszakításos módszerrel, mégsem lettem terhes, most élesben csináljuk, mert babát szeretnénk és még mindig nem sikerült. Ezt csak azért írtam le neked, hogy tudd, nem olyan könnyû teherbe esni, mint ahogyan sokan gondolják, bár hallottam már olyanról is, hogy elég volt csak a nõre nézni, és máris teherbe esett. Kívánom, hogy az legyen amit szeretnél.

Mennyi lehet az esélye a teherbeesésnek ha menzesz előtt kb 1-1, 5 héttel voltunk együtt, és a megszakításos módszert alkalmaztuk?

Leszólást nem kérek, tudatosan "védekeztünk" így, ugyanis nem probléma, ha jönne a kistesó. Köszönöm a választ!

Legjobb válasz: 50%. Bár az elõváladékban lehetnek életképes spermák,de ez nem minden férfinál fordul elõ- pl. Nálunk sem :-) Attól függ,milyen az életvitele a Párodnak (mennyit és mit dolgozik,mennyire stresszesek a mindennapok...) Ha az idõzítés rossz volt,akkor minimum 90 % az esélye annak,hogy babás lehetsz. Üdv: 3 lányos,18hkm

50%. Bár az elõváladékban lehetnek életképes spermák, de ez nem minden férfinál fordul elõ- pl. Nálunk sem :-) Attól függ, milyen az életvitele a Párodnak (mennyit és mit dolgozik, mennyire stresszesek a mindennapok...) Ha az idõzítés rossz volt, akkor minimum 90 % az esélye annak, hogy babás lehetsz. Üdv: 3 lányos, 18hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Villanyszerelõ-daru karbantartó a férjem. Pár nap, és kiderül, hogy lesz e tesó vagy sem. Végül is bármikor összejöhet egy baba, én pl menzesz alatt lettem terhes.

Mennyi az esélye a teherbeesésnek a megszakitásos modszerrel?

Legjobb válasz: Esély van rá, de minimális.

Esély van rá, de minimális.
Sok baba fogant már ezzel a módszerrel.Válassz inkább más védekezést.
én amikor abbahagytam a gyógyszer szedését, várni akartunk pár hónapot és megszakítással védekeztünk.hát az elsõ gyógyszermentes hónapban már terhes is lette, :D 27 hetes kismama
Teljesen egyénfüggõ. Nekem bevált a megszakításos módszer, de lehet hogy azért mert eleve van vmi gond, ami miatt nem eshetek teherbe. Inkább védekezzetek, ha nem akarsz babát még.
100 %. Biztosan tudom, így lettem babás: 32 hetesek vagyunk és mindketten boldogok a baba miatt.


A ciklus 7-8. napján mennyi az esélye a teherbeesésre ha megszakításos módszerrel védekeztünk?

Legjobb válasz: Csekély,sõt szinte semennyi! Persze mindig van esély a babára de én nagyon minimálisnak tartom így az esélyét! Késik a mensid?

Csekély, sõt szinte semennyi! Persze mindig van esély a babára de én nagyon minimálisnak tartom így az esélyét! Késik a mensid?
Kevés, de én pont ezekben a napokban estem teherbe óramû ciklusokkal. Csak épp volt egy spontán peteérés. :) /Bár mi terveztük a babát, csak arra célzok, hogy ezeken a napokon is van esély rá, tekintve, hogy nem túl bebetonozott védekezési mód./


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!