Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az a teherbeesésnek a megszakitásos (6 db)

Mennyi lehet az esélye a teherbeesésnek ha menzesz előtt kb 1-1, 5 héttel voltunk együtt, és a megszakításos módszert alkalmaztuk?

Leszólást nem kérek, tudatosan "védekeztünk" így, ugyanis nem probléma, ha jönne a kistesó. Köszönöm a választ!

Legjobb válasz: 50%. Bár az elõváladékban lehetnek életképes spermák,de ez nem minden férfinál fordul elõ- pl. Nálunk sem :-) Attól függ,milyen az életvitele a Párodnak (mennyit és mit dolgozik,mennyire stresszesek a mindennapok...) Ha az idõzítés rossz volt,akkor minimum 90 % az esélye annak,hogy babás lehetsz. Üdv: 3 lányos,18hkm

50%. Bár az elõváladékban lehetnek életképes spermák, de ez nem minden férfinál fordul elõ- pl. Nálunk sem :-) Attól függ, milyen az életvitele a Párodnak (mennyit és mit dolgozik, mennyire stresszesek a mindennapok...) Ha az idõzítés rossz volt, akkor minimum 90 % az esélye annak, hogy babás lehetsz. Üdv: 3 lányos, 18hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Villanyszerelõ-daru karbantartó a férjem. Pár nap, és kiderül, hogy lesz e tesó vagy sem. Végül is bármikor összejöhet egy baba, én pl menzesz alatt lettem terhes.

Megszakításos együttléttel ki lett terhes? Mennyi az esély a teherbeesésnek így?

Legjobb válasz: van esély,mert az elõváladék is tartalmaz spermát,és azt mondják ugyan kicsi,de van rá esély.

van esély, mert az elõváladék is tartalmaz spermát, és azt mondják ugyan kicsi, de van rá esély.
?
A kérdező hozzászólása: Szia! Még nem csináltam tesztet, mert úgy éreztem mindig, hogy meg fog jönni, de nem jött meg, már az 56-on napon vagyok.A melleim még fájnak, de már enyhébben, mint korábban.Úgyhogy jövõhéten tesztelés!Majd írok, mi lett az eredmény! Minden jót és köszönöm az érdeklõdést!
12:51 és 13:53 as vagyok. Nah mi lett az eredmény ?
Én kétszer estem teherbe igy. És nagyon sok ismerõsöm van akik igy maradtak terhesek. Egy biztos ha nem akarnék több gyereket, többet igy nem védekeznék.
A kérdező hozzászólása: De, fogok tesztelni mindenképp, ha nem jön meg a napokban!Írok majd, mi lett az eredmény!Köszönöm, a szorítást! Minden jót!És jó egészséget nektek!
3.-ik vagyok. Hát elég valószinûk a jelek. Tesztelni nem akarsz? Kiváncsi vagyok nagyon hogy mi lehet a háttérben :) Irj ha megtudsz valami eredményt. Addig is szoritok, ha örülnél a babának :)
A kérdező hozzászólása: Kedves 22 éves anya!Lehetséges, mert vagy 2 hete fájnak a melleim, és ez a napokban csak erösödõtt, ciklusom 46 napján tartok, menszesz még sehol, bár nekem nem rendszeres, mióta abbahagytam a gyógyszert.De a közérzetem is furcsa, szédelgek és állandóan fáradt vagyok!És a mellfájásom se volt még ilyen erõs, teljesen más, mint menszesz elõtt.Szóval lehet!Csak érdekelt ennek mennyi az esélye, mármint a megszakításnak, hogy igy most teherbe estem?Ha úgy lenne, megtartanánk, sõt én örülnék is neki:) !
Mi kb 7 évig védekeztünk igy, majd összejött a baba, aki 4 hónapos.
Kedves 12.51.! Mi is így védekeztünk évekig, de a 2. baba után már annyira lent volt a méhem, hogy sztem elég volt csak a környéken lennie a szerszámnak és a kis spermium beugrott:-)) Gondolom én, bár lehet hülyeség!
én is, a harmadikkal, de tervben volt:-))
Bocsi az elsõ sorba oda irtam hogy nem hiszek a megszakitásban. Javitanám, hogy hiszek benne. bocsi elõzõ voltam.
Hát nem tudom, én nem hiszek a megszakitásban. Párommal 3 éve igy védekezünk. Tavaly nyáron egyetlen 1x bennem ment el, sikerült is a baba. Aki most lesz 8 hónapos. De kb 6 hónapja megint igy védekezünk megszakitással, és sztem aki igy esik teherbe az vagy késõbb veszi ki, vagy nem tudom. De van akinek elég egy kis elõváladék. Nekem eddig bevállt. De senki ne kockáztasson csak ha már biztos a háttér, és nem lesz baj ha véletlen becsúszik a baba. Lehet hogy terhes lettél? Egy 22 éves anya
én, kétszer . elõször 3 év után, és szülés után 5 hónappal. akartunk babát, csak nem tudtuk, hogy mikor lenne jó, így rábíztuk a "véletlenre".
Én még sosem. 34/F
hmm?nagy??
nem biztonsagos. kicsi az esély h a terméketlen napokban teherbeess, de nem kizart. miert nem lehet normalisan védekezni?
A méhnyak nyákja az ovuláció idején megváltozik, mennyisége megnõ, átlátszóbbá és síkosabbá válik. Ezt a nyákot a mutató és a hüvelykujjunk között széthúzva nyúlós szál keletkezik, ez a nyújthatóság jelensége. A terméketlen napokon ez a nyák sûrûbb, színe opálos vagy sárga. A váladék jellegét azonban számos dolog befolyásolhatja: hüvelyi fertõzés, bizonyos gyógyszerek, sõt akár maga a szexuális izgalom is. Ezen kívül ilyenkor elõfordulhat köztes vérzés, késszúrás szerû fájdalom, mellfeszülés..
mas folyas, magasabb ho (de ehez minden nap kell merni) regisztralj a http://www.ciklus.hu-ra. bevezeted az elozo menstruacioid, rakattintasz h naptar modszer nezet es kiirja h mikor szabad. mondjuk igy sem tuti de tobb mint semmi
A kérdező hozzászólása: Peteéréskor milyen folyásom van?? és milyen jelekbõl vehetem észre??
Nos. Én 7. éve vagyok együtt párommal, és kb 6 éve alkalmazunk megszakításos módszert. Azért ezt, mert egyelõre nem akarunk szándékosan gyereket, de ha közbejön, az se túl nagy probléma. Viszont eddig nem jött közbe. :P Szóval úgy gondolom, hogy elég kicsi az esélye a teherbeesésnek így, VISZONT az egyértelmû, hogy megtörténhet. Szóval ha nagyon nem akartok gyereket, akkor inkább válasszatok más védekezési módszert.
patikába kapható PG/53 peteérést megmutató mikroszkóp. Nyálból, vagy hüvelyválladékból kimutatja a peteérést. Amúgy a nõ a havi elsõ napjától számított 14. napon érleli a petét. Ám ha 3 nappal elötte sperma jut be akkor is terhes lehetsz, mert a sperma 3-4 napig él benned. a pete meg 2-3 napig él. Ha ezt összeadjuk akkor összesen 7 nap esélyed van a teherbeesésre. Ám a ciklusok mások mindenkinél. Ezért nem tudod pontosan kiszámolni. Amit írtam mikroszkópot az viszont jó.
A kérdező hozzászólása: És mibõl tudhatom azt ha peteérésem van??? rendszeres a ciklusom meg minden...3 hónapja így védekezünk...
A legtermékenyebb a 12. napon van. De ez nem azt jelenti, hogy csak ezen a napon eshetsz teherbe. Bármikor megeshet a baj, ha védekezés nélkül szeretkeztek. Csak valakinek szerencséje van, valakinek meg nincs.
Mindenkepp vedekezzetek, nem csak a termekeny napokon lehetsz terhes! 32/n
Ezt így nem lehet pontosan megmondani. Meg kell figyelned a tested és a peteérés jeleit. Az a baj, hogy általában persze a ciklus közepén van ez az idõpont, de vannak akiknél nem. Orgazmus is válthat ki peteérést.. és olyankor nagyon könnyen teherbe eshetsz. Ez nem biztos módszer! Kicsit sem.ez nem igazi védekezés. Ha mondjuk már házas lennék és nem lenne baj, ha becsúszik egy baba, esetleg akkor alkalmaznám. Estek már teherbe így..nem is kevesen.
ha egy kis elõváladék bejut akkor ott már lehet gond mert VAN BENNE SPERMIUM!!!védekezni kéne inkább (1. voltam)
Ha ismerjük a hüvelybõl távozó váladék változásait, elõre meghatározhatjuk a peteérés idejét és a fogamzás szempontjából nem biztonságos napokat. Ebben a módszerben, amely egyébként igen megbízhatatlan, a ciklus négy szakaszát különböztetjük meg. Menstruáció: minden egyéb váladékot láthatatlanná tesz. Kerüljük a nemi érintkezést, ha nem szeretnénk gyermeket, mert akad néhány nõ akinél a havi vérzés idején következik be a peteérés. Korai napok: viszonylag „száraz” napok, amelyeken alig képzõdik váladék, az is zavaros, ragacsos. A nemi érintkezés csak nagyon rövid idõtartamú ciklus esetén nem biztonságos, ha nem szeretnénk gyermeket. Termékeny napok: a peteérést nagyobb mennyiségû nyálkás, áttetszõ váladék jelzi. A változás észlelésétõl a folyás tetõpontját követõ három napig tartózkodunk a nemi élettõl, ha nem szeretnénk gyermeket. Viszonylag biztonságos, terméketlen napok: a folyás tetõpontjától számított negyedik naptól a következõ vérzés kezdetéig tart a nemi élet legbiztonságosabb, terméketlen szakasza természetes védekezés szempontjából. A kis mennyiségû folyás ismét zavaros, ragacsos és sûrû.

Mennyi az esélye a teherbeesésnek a megszakitásos modszerrel?

Legjobb válasz: Esély van rá, de minimális.

Esély van rá, de minimális.
Sok baba fogant már ezzel a módszerrel.Válassz inkább más védekezést.
én amikor abbahagytam a gyógyszer szedését, várni akartunk pár hónapot és megszakítással védekeztünk.hát az elsõ gyógyszermentes hónapban már terhes is lette, :D 27 hetes kismama
Teljesen egyénfüggõ. Nekem bevált a megszakításos módszer, de lehet hogy azért mert eleve van vmi gond, ami miatt nem eshetek teherbe. Inkább védekezzetek, ha nem akarsz babát még.
100 %. Biztosan tudom, így lettem babás: 32 hetesek vagyunk és mindketten boldogok a baba miatt.

A ciklus 7-8. napján mennyi az esélye a teherbeesésre ha megszakításos módszerrel védekeztünk?

Legjobb válasz: Csekély,sõt szinte semennyi! Persze mindig van esély a babára de én nagyon minimálisnak tartom így az esélyét! Késik a mensid?

Csekély, sõt szinte semennyi! Persze mindig van esély a babára de én nagyon minimálisnak tartom így az esélyét! Késik a mensid?
Kevés, de én pont ezekben a napokban estem teherbe óramû ciklusokkal. Csak épp volt egy spontán peteérés. :) /Bár mi terveztük a babát, csak arra célzok, hogy ezeken a napokon is van esély rá, tekintve, hogy nem túl bebetonozott védekezési mód./

Ha a megszakitásos modszert használjuk és miután a párom elment letörölte és visszahelyezte a hüvelyembe mennyi a teherbeesésre az esélyem?

Legjobb válasz: Igen. Erre írta az elõzõ válaszolo. Utána is lehet még váladék. Vagy esetleg ha újra kezdtétek akkor ott az elõ váladék.

Igen. Erre írta az elõzõ válaszolo. Utána is lehet még váladék. Vagy esetleg ha újra kezdtétek akkor ott az elõ váladék.
Dia vagyok: Igen akkor is és elötte is lehet egy kis elõváladék és már az is elég.
Nem egy ismerõsöm esett így teherbe, ugyANIS ELÉG ANNYI KIS ELÕVÁLADÉK HOGY TEHERBE ESS! iNKÁBB MOST GONDOLKOZZATOK MINT UTÁNA! Utánna már nagyon nehéz!!!!!! Ne kockáztassatok! Dia
A kérdező hozzászólása: de ugy értem miután õ elélvezett letörölte az ondót és visszahelyezte a hüvelyembe!!
Úgy is megmarad az esély rá. Letörlés után jöhetett még egy kis utólagos váladék, és mert visszatette, hát újra elõváladék! Én ezt a módszert elég stresszesnek tartom, mindig paráztam mellette, nem is csináltuk sokat úgy. Inkább használjatok gumit!
Szióka! Én öt és fél évig szexeltem megszakításos módszerrel, mégsem lettem terhes, most élesben csináljuk, mert babát szeretnénk és még mindig nem sikerült. Ezt csak azért írtam le neked, hogy tudd, nem olyan könnyû teherbe esni, mint ahogyan sokan gondolják, bár hallottam már olyanról is, hogy elég volt csak a nõre nézni, és máris teherbe esett. Kívánom, hogy az legyen amit szeretnél.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!