Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az a teherbeesésnek, (160 db)

a póz nem számít, és igen erõsen befolyásolja a dohányzás a teherbeesést
De számít a póz is! Nekem enyhén hátrahajló a méhem és a doki mondta szó szerint, (bele is vörösödtem :D ) hogy az aktus végén kutyapózban legyünk... Sok sikert!
Nem szàmit...és szokj le!!
Ha védekezés nélkül jár f..z benned, akkor minden póz helyes póz! Elgondolkodtató, hogy a pózon agyalsz inkább ahelyett, hogy a bagóról lemondj!
A póz nem számít :-). Nekem is hátrahajló méhem van, a doki majdnem kinevetett, mikor megkérdeztem (3 gyerekem van, sose csináltunk trükköket, mégis könnyen jöttek). A dohányzást viszont felejtsd el!!!
Egyesek hogy fel tudnak csattanni... 1. nem hozzád szóltam, 2. nem én kérdeztem a dokit, õ mondta magától, 3. valószínûleg neki van orvosi diplomája és nem neked... kedves kérdezõ, kitartást és sok sikert...
Ma 15:31-es válaszoló ezt kinek írtad??? Egyik válaszadó sem csattant fel :-D. Ha már a felcsattanásnál tartunk én orvos vagyok, bár nem nõgyógyász. A póz tényleg nem számít, a dohányzás viszont minden szempontból rossz, akár teherbeesés elõtt, akár utána vagy. Szerintem megér annyit a leendõ babád egészsége, hogy leszokj!
És még teherbeesés közben is. :D Mármint rossz a bagó. Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni! :D

Nemrég sajnos elvetéltem. Mennyi az a normális idő, amely után lehet szexuális életet éni, illetve próbálkozni a teherbeeséssel?

Legjobb válasz: szia! Sajnos én is hasonló helyzetben vagyok. Az orvosok 6 hét után javasolják a szexuális együtlétet. A teherbeesésre van aki azt mondja, hogy 1 hónapot kell várni de vannak olyan orvosok akik 3-6 hónap várakozást javasolnak. Szerintem attól is függ, hogy Te lelkiekben hogyan tudod feldolgozni a kisbaba elvesztését. Én biztos nem fogok fél évet várni a probálkozással. Az más kérdés mikor sikerül ujra teherbe esni.

szia! Sajnos én is hasonló helyzetben vagyok. Az orvosok 6 hét után javasolják a szexuális együtlétet. A teherbeesésre van aki azt mondja, hogy 1 hónapot kell várni de vannak olyan orvosok akik 3-6 hónap várakozást javasolnak. Szerintem attól is függ, hogy Te lelkiekben hogyan tudod feldolgozni a kisbaba elvesztését. Én biztos nem fogok fél évet várni a probálkozással. Az más kérdés mikor sikerül ujra teherbe esni.
kell egy kis ido még regenerálódik a szervezeted, van akinél 3-6 hónapig is eltart..Neked kell érezned, hogy újra képes vagy felvállalni a terhességet..persze psihikailag is elég erosnek kell lenned..sok sikert kívánok...
Sajnos én is jártam ilyen cipõben. Nekem azt mondta az orvosom, hogy két rendes ciklus után lehet elkezdeni az újabb próbát. Nálam ez összesen három ciklust jelentett.

Ha van egy kis fertözésem, de nem vészes, akkor az mennyire gátol a teherbeesésben?

Legjobb válasz: Attól függ, milyen fertõzés? Gomba?

Attól függ, milyen fertõzés? Gomba?
A kérdező hozzászólása: Olyasmi lehet....kicsit érzékeny, pirosas....., de nincs az a durva turószerü folyás. Pimafucort krémmel kenem és elmulik. Vajon igy teherbe tudok esni, hogy van ez a kis probléma?
Orvosnak kell ezt eldöntenie, mert a felszálló fertõzések veszélyesek lehetnek. Szerintem otthoni kezelgetés és a neten szavazás arról, lesz-e gond vagy sem, nem elég biztonságos, mert a babáról van szó. Menj orvoshoz, õ felír neked olyat, ami célirányosan erre a fertõzésre jó, és tanácsot ad abban is, hogy gondot jelentene-e terhesség esetén. Szerintem most legyél precíz, ne utólag bánd, hogy ha mégis gond van! A terhesség amúgy is egy alacsonyabb immunrendszert eredményez, így az ilyen fertõzések, melyeket egy otthon "talált" szerrel el tudsz fedni, fellobbanhatnak. Az én véleményem: Orvos! :) Sok szerencsét a picihez! L27

Az átlagnál kisebb méh, és rövidebb petevezeték mennyiben gátolja a teherbeesést?

Vagy nem is gátolja?20 éves vagyok,nagyon szeretnék már gyereket,igaz,még csak 2 hónapja próbálkozunk.A doki azt mondta,h. 28 éves korunkig n? a méh,meg a többi....Azt is mondta,h. nehezebben is lehet így teherbe esni.Miért?Ezt nem kérdeztem meg...Esetleg van közzületek olyan akinek ilyen jelleg? problémája van?

Ha az utolsó alacsony hőnél együtt voltunk, utánna már nem tudtunk, azóta magas a hőm, mennyivel kevesebb a teherbeesés esélye, ha az emelkedett hőnél egyátalán nem voltunk együtt?

Legjobb válasz: Ha 1 vagy 2 nappal elõtte együtt voltatok, nagy az esély a babára, mert 3-5 napig élhetnek a hímivarsejtek. Az én elsõ lányom úgy fogant, hogy 3 nappal az emelkedés elõtt voltunk együtt... Van remény!

Ha 1 vagy 2 nappal elõtte együtt voltatok, nagy az esély a babára, mert 3-5 napig élhetnek a hímivarsejtek. Az én elsõ lányom úgy fogant, hogy 3 nappal az emelkedés elõtt voltunk együtt... Van remény!
A kérdező hozzászólása: mi az emelkedés elötti napon, és 3 nappal az emelkedés elött.Csak elbizonytalanodtam teljesen, mert ezen az oldalon irjátok, hogy a biztos miatt, a megemelkedett hõ napján is együtt kell lenni.de ha megemelkedik a hõ akkor már volt ovu, vagyis nem is nagyon értem, hogy akkor még miért olyan fontos az együttlét.
Mi is elõtte voltunk eggyütt 1 nappal, és utánna úgy alakult hogy nem tudtunk eggyütt lenni.Most vagyunk 21 hetesek:-))Úgyhogy van esélyed:-)
Általában hajnalban van az ovu, ettõl a reggeli hõ megemelkedik, a petesejt élettartama 12-24 óra, ezért ha aznap vagytok együtt, akkor a legnagyobb az esély, hogy a friss katonák közül valaki célba ér, ezért javasolják azt az együtt létet.
Az utolksó alacsony hõnél a legjobb együtt lenni. A petesejt csak egy napig életképes, a megemelkedett hõ azt jelzi, hogy már kiszabadult. Azaz ebben a szakaszban csak az elsõ nap termékeny még, a többi már nem az.
én elcsiptem az ovu hõjét, képzeld. reggel 5kor 36, 4, aludtam tovább, 6kor 36, 7, és 7kor amikor minden nap mérem, már 36, 9 volt. nem tudtam, mit irjak be.:)
Amennyi kell, az úgyis bent marad, a többi meg kijön a gravitáció hatására.
persze...hidd el aaminek kell az bent marad. drukkolok neki.
A lényeg feljutott, elég 1 db sperma is a babához. A lényeget a férfi rögtön a méhnyakra juttatja, és onnan már meg is indulnak felfelé...

Mennyire befolyásolja a teherbeesést az, hogy laptopot használok? És az ölemben van a gép, miközben használom?

Nagyon szeretnénk már babát,hosszú ideje próbálkozunk, de eddig hiába. Csak azért tettem fel a kérdésemet,mert nem szeretném ha bármit is ártana a gépem. Köszi a segítségeteket.

Legjobb válasz: Sztem a laptopnak ehhez semmi köze, ha a babó lenni akar, ugy is lesz! :))) Csak ne görcsölj rajta!

Sztem a laptopnak ehhez semmi köze, ha a babó lenni akar, ugy is lesz! :) )) Csak ne görcsölj rajta!
A párod ne tegye ugyanezt, mert a spermáknak nem jó a meleg, de te nyugodtan laptopozhatsz.
csak akkor folyásolja be, ha szex közben is az öledben van!!amúgy nem!ha hosszú ideje próbálkoztok, ideje meglátogatni doki bácsit, nincs e gond!
Imádom az ilyen nevetséges kérdéseket, már ne haragudj. Ez kb. olyan kérdés, hogy befolyásolja-e a terhességet, ha reggel alma helyett banánt eszem. Semmi köze a megtermékenyüléshez a laptopodnak. Ha a sugárzására, elektromos hullámaira vagy kíváncsi, akkor ennyi erõvel TV-t se nézz, mert nem esel majd teherbe.
A kérdező hozzászólása: Igazság szerint csak egy kis mókát akartam vinni a napjainkba, hiszen olyan sok hülye kérdést tesznek fel emberek, hogy gondoltam én is bepróbálkozom. Azért köszönöm a válaszokat. Mindenkinek sok sikert.
Nekem sokan azt mondták, hogy nem értik, hogyan lettem terhes a laptop miatt. Azért azt hozzá kell tegyem, azért, mert esténként az egyik az én ölemben volt, a másik a pároméban... :-DD Így meg ugye kicsit nehéz.

Szerintetek a cigi és az alkohol mennyire befolyásolja a teherbeesést?

Ha a párod elsziv napi másfél - 2 doboz cigit, és mellé sörözik is (nem minden nap)az mennyire gátolja a teherbeesést?

Legjobb válasz: Nem véletlen írják rá a dobozra, hogy a dohányzás ártalmas a hímivarsejt termelésre vagy okozhat impotenciát. Röviden szólva egyáltalán nem elõnyös a gyerekvállalásnál, a babára is nagyon káros, ha bármelyik szülõ dohányzik. Szép napot!!!!

Nem véletlen írják rá a dobozra, hogy a dohányzás ártalmas a hímivarsejt termelésre vagy okozhat impotenciát. Röviden szólva egyáltalán nem elõnyös a gyerekvállalásnál, a babára is nagyon káros, ha bármelyik szülõ dohányzik. Szép napot!!!!
Hát a párom erõs dohányos, hétvégente sör is fogy 1-2 dobozzal, a pozitív tesztig én is cigiztem, bár keveset. az elsõvel a második, a másodikkal a harmadik hónapban maradtam állapotos.
Mindkettõ káros! A dohányzás eleinte "csak" lassítja és rontja a spermiumok és a petesejt minõségét, a késõbbiekben pedig oxigénhiányos állapothoz vezet a magzatnál. A magzati alkohol szindróma pedig egy súlyos állapot, ami agykárosodáshoz vezet a gyereknél. Aki szülõ akar lenni, annak fel kell nõnie, és saját önzését háttérbe szorítva kell élnie egy másik emberért. Errõl szól a szülõség! Ideje leszokni! Most már más életéért is felelõsséggel tartozik az ember, nem csak a sajátjáért!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
A dokim szerint a dohányzás annyira nem gátolja a teherbeesést, de késõbb gondok szoktak lenni a babával (koraszülés és hasonlók), tehát nem javasolja. Természetesen az alkoholt sem, de ha egy-egy pohár vörösbor lecsúszik az elsõ hetekben, az még nem baj. De késõbb abba kell hagyni persze. Próbált a párod rávenni az egészségesebb életmódra, hiszen azt a babát õ is akarja. Ennyit igazán megtehet érte. Sok sikert!
Ha nem akar majd jönni a baba és nálad nincs különösebb baj, mielõtt téged kezdenének el vizsgálgatni, küld el a párod az andrológiára. Ott kap majd beutalót a spermavizsgálatra. Az én férjem régen erõs dohányos volt, most egy éve csak napi 2-3 szálat szív. Az alkoholt igyekszik csak a hétvégére korlátozni. Az andrológus szerint ez belefér, viszont a spermaképe elkeserítõ. Már másodszorra kezdte el a három havi gyógyszert. Elég makacs, hizs a dokinak -ami normális; csak szerintem az a doki nem, aki ilyen lelettel azt mondja hogy ennyi belefér.... Lassan egy éve nem jön a baba.
Nekem van egy elég jó barátnõm, õ már letette a cigit (8 év után), de a párja változatlanul 1-1, 5 dobozzal szív, néha iszik is, és 2 éve (!) próbálkoznak, és semmi (a barátnõm 1, 5 éve nem dohányzik, rendszeres a ciklusa, szed vitamint)... Orvoshoz még nem mentek, de a párja nem hajlandó leszokni. Anyósoméknál szintén hasonló volt a helyzet, õ 1, 5 év után esett teherbe úgy, hogy apósom is cigarettázott, és elég sokat ivott. Második gyerekük nem is lett, pedig sokat próbálkoztak. 28N

Mennyire akadályozza a teherbeesést, ha az ember diétázik? Mióta abba hagytam a gyógyszert, felszedtem pár kilót, de nem lettem terhes? Le kellene ezt adnom, mert nem érzem jól magam!

Na meg ha arra gondolok, hogy nagyon sok ember diétázik egész életében és mégis terhes lett!

Legjobb válasz: Pár kilótól való megszabadulás nem hiszem, hogy akadályozza a teherbe esést. Drasztikus fogyókúra esetén fordulhat az elõ, hogy a szervezet tartalékos üzemmódba kapcsol. A peteérés gátlásával illetve szélsõséges esetben a vérzés elmaradásával "védekezik".

Pár kilótól való megszabadulás nem hiszem, hogy akadályozza a teherbe esést. Drasztikus fogyókúra esetén fordulhat az elõ, hogy a szervezet tartalékos üzemmódba kapcsol. A peteérés gátlásával illetve szélsõséges esetben a vérzés elmaradásával "védekezik".
Szia! Szerintem egy ésszerû fogyókúra, ami rendszeres mozgásból és egészséges étkezésbõl áll, még segítesz is a teherbeesésnek. Az a lényeg, hogy ne egyoldalú étkezéssel, éhezéssel vagy ne étrendkiegészítõkkel, bogyókkal fogyókúrázz. Az valóban akadálya lehet a teherebeesésnek!
A kérdező hozzászólása: Mennyire egyoldalúnak számít a 90 napos? Ott reggel eszik az ember gyümölcsöt, délbe meg este salátát a kajához. Max. ha kell nem csinálnék gyümölcsnapot csak a 3-at váltogatnám. Az az igazság ez az a fofyókúra amit kibírok ás használ is. Nem megy le gyorsan a kiló viszont hatásos, tartós. Most is azért híztam vissza mert leszoktam a cigirõl. Szednék Elevitet. Szeintetek?
Szerintem megpróbálhatod a 90 napost, ha szeded az elevitet mellette! De azért óvatosan, ha gyengének érzed magad tõle, vagy lement annyi amennyit akartál hagyd abba és térj át egy egészséges étkezésre. Sokszor keveset!

Mennyire esélyes a teherbeesés, ha az aktus után a fiúról lecsúszott az óvszer, és annak tartalma kifolyt, és nem a lányba?

Szóval nagy a teherbeesés valószín?sége, ha az aktus után a fiú rövid id?re a lányban marad, és a pénisze kihúzásakor (mivel az már ernyedt az el?bbi orgazmus miatt)az óvszer lecsúszik róla, és a lányban marad? A gumiban lév? ondó viszont kívülre távozik. Lehetséges az ondósejtek visszajutása a hüvelybe (és így a megtermékenyülés), ha a váladék tulajondképp' a lány szeméremkörnyékén van?

Legjobb válasz: Szerintem igen is visszajuthat,mert szex közben nedves a lány,és az ondósejt meg imád úszni.Meg ugye az óvszerek dobozán is rajta van,h orgazmus után nem szabad a lányban maradni,pont ezért... Tényleg nemjó a hetvenkétórás,de szerintem még indig jobb,mint a mensiig idegeskedni.Irass fel fogamzásgátlót!

Szerintem igen is visszajuthat, mert szex közben nedves a lány, és az ondósejt meg imád úszni.Meg ugye az óvszerek dobozán is rajta van, h orgazmus után nem szabad a lányban maradni, pont ezért... Tényleg nemjó a hetvenkétórás, de szerintem még indig jobb, mint a mensiig idegeskedni.Irass fel fogamzásgátlót!
Szerintem is visszajuthatott. Nem szabad lebecsülni az ondósejtek képességeit, miattuk marad fenn az emberiség. A leírt eseményt csak úgy tudom elképzelni, hogy jutott a lányba is a spermából. Nem kell pánikolni, az esemény utáni még mindig jobb egy nem kívánt terhességnél.
A teherbeeséshez szükséges az ondósejt, tehát nem jutott a lányba, akkor nem lehet a lány terhes.
Vissza tud jutni, de igazán csak akkor, ha hüvelynyíláshoz is került. Szabad levegõn elhalnak a spermiumok. Elenyészõ az esély a teherbeesésre, de azért legközelebb jobban vigyázzatok. Ja, és ha ilyen elõfordulna akkor irány a mosdó. Én a fogamzásgátlót (amit rendszeresen kell szedni) nem ajánlom. Inkább irass fel a dokival Esemény utáni tablettát, hogyha legközelebb ilyen elõfordul legyen mihez nyúlni. Csak mondd el a dokinak hogy óvszerrel védekeztek, és ha bármi gond van, akkor nyúlnál hozzá. Akkor szívesen felír neked ilyet.
Ha nem beléd folyt, vagy ha nem nyúlt beléd úgy, hogy olyan volt a keze, akkor szinte semmi esély rá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!