Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az a teherbe esésnek.. ha (14 db)

Mennyire befolyásolja a teherbe esésemet, ha a párom az elmúlt 3hónapban szájon át (nem szúrta magát) kokszolt? Úgy tudom, csak aki évekig szedett ilyesmiket, azoknál van spermalassúság, meddőség stb.

Már nem szedi,de fájdogál a veséje,és ez is egy mellékhatás!De remélem 3hónap elég kevés ahhoz,hogy bármi baj legyen!lehet ennyi id? után beteg babánk?

Legjobb válasz: Hát pedig inkább edzene, mint drogozna!

Hát pedig inkább edzene, mint drogozna!
Egy drogos embertöl nem szabad teherbe esni, ennyire nem lehetsz könnyelmü!!!!!! Megigérni könnyü, hogy abba fogja hagyni, de ez mindig csak igéret marad.
Befolyásolhatja sajnos. Kérdezz meg orvost, mert nem mindegy gondolom, milyen szert szedett, több féle van gondolom. A baba szerintem nem lehet ettõl beteg, de a kokszolás viszont elég beteg dolog, ne hagyd, hogy a párod tönkre tegye magát vele! Igen, meddõség, impotencia is lehet a mellékhatása, nem ér semmi ennyit. A szerencsésebbeknél késõbb jelentkeznek ezek, a kevésbé szerencséseknél elõbb.. Én soha nem hagynám, hogy a párom ilyeneket szedjen, próbáld lebeszélni!
A kérdező hozzászólása: Igyekszem, csak volt egy 3hóanpos szünetünk, és ezalatt neki fogott, de sokat regélek neki és megígérte, h nem szedi!Néha már könyörögtem, de tudom, h nem szedi, de a veséje fáj, ezért sztem elmegyünk orvoshoz!Köszönöm
A kérdező hozzászólása: Basszus, jól leoltottál!Azelõtt soha nem csinálta és most meg van ijedve, hogy fáj a veséje!Azóta sem, és bízom benne annyira, h nem is fogja teszi!Õ is nagyon szeretne babát, és bármit megtenne az érdekében!Egyébként egy normális ember, ez az egy kilengése volt!De azért köszi...
A kérdező hozzászólása: Jól leírtam, na mindegy...bízom benne, h nem teszi, azóta edzeni sem jár...!

Mennyi az eselye a teherbe esesnek ha en szednek fogamzasgatlo tablettat parom ovszert hasznalna es hasznalnank a naptar modszert?

Tudom nagyon buta vagyok hogy ilyen kerdest teszek fel csak szeretnem kikerni a velemenyeteket hogy mennyire hatasos a 3 modszer? Itthoniak miatt nem merek meg nemi eletet elni.... Mert felek hogy teherbe esek...

Legjobb válasz: Jó, ha tudod,hogy buta vagy, akkor nem is írok semmit. :)

Jó, ha tudod, hogy buta vagy, akkor nem is írok semmit. :)
A kérdező hozzászólása: ookee koszonom az ertelmetlen valaszt..
Egy biztos módszer van, ha nem szexelsz. Amúgy meg tök fölösleges mid a 2+1 módszer egyszerre. Ha havi 1000+ Ft-nál több gumira van szükség, akkor fogamzásgátló javasolt.
A három együtt már tuti 100% biztonságos, de már felér egy paranoiával... És csak hogy tudd: hormonmentes fogamzásgátló tabletta nem létezik! :)
A kérdező hozzászólása: Akkor alacsony hormon tartalmu. Nem ertek hozza :o Milyen nevu fogamzasgatlot ajanlanatok?? Mar nagyon sok ideje vagyok egyutt parommal... Nem merem csinalni.. Parom ezt el is fogadja... Csak erdeklodni szeretnek.
Nem nekünk kell gyógyszert ajánlani, hanem az orvosodnak, aki adottságaidból és vérvizsgálatodból kitalálja, hogy melyik lenne jó neked.
A kérdező hozzászólása: Ertem! Koszonom a valaszokat!!! :)

Mennyi az esélye a teherbe esésnek, ha 1x 2x guminélkül teszem be, de úgy, h előtte letörlöm az előváladékot?

Nem kell lehurrogni,még nem tettem be a barátn?mnek gumi nélkül,nem is akarom,csak kíváncsiságból.

Legjobb válasz: Tudom én,csak hát el menni nem megyek el és az elõváladék se lenne rajta pont arra az 1,2 benyomásra. Tudom,h hülye kérdés,csak multkor nem volt gumink és gondolkodtunk rajta,h mi lenne ha csak így 1x 2x betenném,h mekkora esély lenne a terhességre?!

A kérdező hozzászólása: Tudom én, csak hát el menni nem megyek el és az elõváladék se lenne rajta pont arra az 1, 2 benyomásra. Tudom, h hülye kérdés, csak multkor nem volt gumink és gondolkodtunk rajta, h mi lenne ha csak így 1x 2x betenném, h mekkora esély lenne a terhességre?!
A kérdező hozzászólása: Csak megnyugtatásul, a barátnõm akarta, h 1x 2x tegyem be, szal ibzosan élvezte volna és nincs szükségem koncentrációra, ahhoz h ne menjek el, sõt ha elakarok menni épp h akkor kell koncentrálnom, ezáltal addig birom ameddig csak akarom. De köszönöm a válaszokat, akk inkább nem próbáljuk ki, az a biztos! :)
annak kevés az esélye hogy te esel teherbe...a többirõl nem tudok biztosat mondani.
Sosem azzal van baj, ami a péniszedEN van, hanem ami a péniszedBEN.Szóval a törölgetéstõl max szép lesz és tiszta, de fogamzásgátlásra nem használható.
Tudod mit érnél el vele? Egy igen pocsék szexet, ahol 1-szer 2-szer megdöfködöd a barátnõdet, közben eszméletlenül koncentrálnál, hogy véletlenül se menj el, ezért nem is csinálnád gyorsan és mélyen, ráadásul rövid ideig, amit a barátnõd garantáltam NEM élvezne!Utána pedig hetekig idegeskedés, hogy vajon megjön-e neki. Hát így végig gondolva, ennyire nem lehet szar gumiban, de tablettával sem.Ez annyira rémes és emellett szinte mindegy, hogy mennyi lenne az esélye a terhességnek, hiszen, ha már egyszer összejött a nem kívánt baba, az legalább egy élvezetes szeretkezésbõl legyen, ne egy ilyenbõl.
ez nagyon sok mindentõl függ("fogékonyság" pl), de esély van rá, mert közben is jön ki elõváladék!
1. Elõváladék lehet szex közben is! 2. Az elõváladék is tartalmazgat spermiumokat 3. Ha akár 1x is óvszer nélkül szexszelsz már megvan az esélye, hogy a partnered teherbe eshet (feltéve, ha a kapcsolatban nem te vagy a lány)

Mennyi az esélye a teherbe esésnek, ha megszakítással védekezünk?

A barátommal óvszerrel védekezünk, de kipróbáltuk a megszakítást. Utána néztem, volt ahol azt írták van rá esély, mert az el?váladék is tartalmazhat spermiumokat, de találtam olyan oldalt, ahol ezt kizártnak tartják. Most akkor mi az igazság? Van mit?l tartanunk?

Legjobb válasz: Az elõváladékban van sperma ez vitathatatlan, tehát van esélye a teherbeesésnek, igaz csak kicsi. De ha pont termékeny idõszakban voltatok együtt, akkor egyetlen egy sperma is elég ahoz hogy teherbeess, de ha nem ilyen idõszakban voltatok együtt akkor szinte semmi esély rá. (Persze elõfordulhat egy nagy orgazmusnál a spontán tüszõrepedés, de erre kicsi az esély.)

Az elõváladékban van sperma ez vitathatatlan, tehát van esélye a teherbeesésnek, igaz csak kicsi. De ha pont termékeny idõszakban voltatok együtt, akkor egyetlen egy sperma is elég ahoz hogy teherbeess, de ha nem ilyen idõszakban voltatok együtt akkor szinte semmi esély rá. (Persze elõfordulhat egy nagy orgazmusnál a spontán tüszõrepedés, de erre kicsi az esély.)
És még valami. Ismertem egy párt akik 3 éven keresztül így védekeztek sikeresen, de a legjobb barátnõm így esett teherbe.
nekem anno úgy mondták az okos emberek, hogy van az óvszer vagy tabletta, aminél minimális a terhesség veszélye, meg van a napszámolós meg megszakitott tipusú védekezés, ott meg 50-50%, vagy becsúszik, vagy nem. persze ez durva sarkitás, de azt jól mutatja, mennyire (nem) megbizható ez utóbbi két forma.
Mi évekig így védekeztünk, aztán pont amikor már el akartam menni gyógyszert iratni, akkor lettem terhes. A gyógyszer miatt vártam-vártam hogy megjöjjön, de hát nem jött. Viszont egyik barátnõm összejött egy sráccal, lefeküdtek, de nem volt náluk gumi, így "védekeztek" és barátnõm terhes lett. Hát nem örült neki, de jól sült el a dolog, mert a srác azóta már a férje lett, és már 2 éves a kisfiuk. De azért nem mindenki ilyen szerencsés.
A megtermékenyüléshez elég egyetlen egy spermium is, ezért nem árt óvatosnak lenni! A megszakítás nagyon bizonytalan, hiszen az elõváladékban valóban találhatóak életképes hímivarsejtek, emiatt ilyen módszernél a terhesség bármikor bekövetkezhet. Én is védekeztem már megszakítással legalább fél évig, folytonos idegeskedés mellet: Vajon meg jön-e majd?:S Azóta már tablettát szedek és sokkal jobb, nem kell aggódnom h nem jön meg, mert a tabi beállítja a mensit is. Ha az óvszer nálatok nem jön be, inkább válasszatok más fogamzásgátlót, de nem ajánlom a megszakítást!!! A megszakítással védekezõ nõk esnek teherbe a legnagyobb arányban évente! Neten nézz utána!

Babát szeretnénk de közben rendszeresen tornázok. Leginkább hasizom erősítést csinálok. Mennyire befolyásolja a teherbe esést vagy ha már megfogant a baba az intenzív tona amíg nem veszem észre a terhessége?

Legjobb válasz: Szia! Az intenzív torna, fõleg hogyha hastájékra csinálod vetélést is okozhat! Én elmentem az Aviva módszert (torna) megtanulni, ahol csak hastájékra, medencére, és csipõre dolgoztunk. Ennek 2 funkciója is lehet: 1. ciklusod elsõ felében ha rendszeresen csinálod elõsegíti az ovulációt, és megerõsít 2. vannak olyan gyakorlatok, amelyeket kifejezetten arra talált ki, hogy a nem kívánt terhesség elmenjen, és ezt fõleg a ciklus végén kell csinálni, és bizonyított a sok-sok visszajelzés alapján! Szóval szerintem azért óvatosan kellene, ha babát szeretnél. Azt is hallottam, hogy a nagyon ugrálós sportok, és trappolós szögdécselések sem tesznek jót! Sok szerencsét kívánok, és remélem segítettem.

Szia! Az intenzív torna, fõleg hogyha hastájékra csinálod vetélést is okozhat! Én elmentem az Aviva módszert (torna) megtanulni, ahol csak hastájékra, medencére, és csipõre dolgoztunk. Ennek 2 funkciója is lehet: 1. ciklusod elsõ felében ha rendszeresen csinálod elõsegíti az ovulációt, és megerõsít 2. vannak olyan gyakorlatok, amelyeket kifejezetten arra talált ki, hogy a nem kívánt terhesség elmenjen, és ezt fõleg a ciklus végén kell csinálni, és bizonyított a sok-sok visszajelzés alapján! Szóval szerintem azért óvatosan kellene, ha babát szeretnél. Azt is hallottam, hogy a nagyon ugrálós sportok, és trappolós szögdécselések sem tesznek jót! Sok szerencsét kívánok, és remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Nem szoktam ugrálós spotot ûzni csak kerózok és hasizmot erõsítek és egy kicsit megmozgatom a testrészeimet :) Akkor nem csinálom célzottan a felüléseket.
Sztem nyugodtan sportolj azt és annyit amennyi jólesik. A hasizomgyakorlat akkor nem javasolt ha már terhes vagy! ELõtte semmi összefüggés nincs a teherbeesés és a torna között. Ki hallott már ilyet? :-) Persze nem vitázom, de a jó kondi, izmos test, egészséges élet, pont hogy elõsegíti.

Mennyi az esélye a teherbe esésnek, ha 2 hónapja csak megszakítással (vagy úgy se) "védekezünk"? többi lent.

Jelenleg úgy vagyunk vele,hogy ha jön akkor jön, ha nem akk nem jön a babóca. Januárban (4 év után) abbahagytam a fogamzásgátló szedését,mert volt egy kis kavarodás.. Gondoltam ideje tartani egy kis szünetet. dec 17 megjött,jan 15-én kellett volna megjönnie(NAPRA PONTOSAN,mert gyógyi mellett 4 éve napra pontos),DE jan 8-án köztes vérzés 1 napig. Majd jan 18-án megjött rendesen. Itt hagytam abba a gyógyszer szedését(amit RENDESEN)szedtem. A kövi menzesznek elv febr 16-án kellett volna jönnie,de késett,így febr 23 lett belőle. (teszteltem,de negatív lett) Most márc 23-án kéne megjönnie,fáj,és furcsán érzem magam. Gyógyszer abbahagyása után csak megszakítással védekeztünk. Akkor nem volt megszakítás,amikor túl voltunk az ovun. (tudom h az előváladékban is található ondó,és teherbe lehet esni így is.) Kérdés az,hogy mennyi az esélye? Vagy mennyi idő után csináljak tesztet...

Legjobb válasz: A megszakításos szex nem védekezés, hanem inkább vakszerencse, mivel a pénisz elõváladékában is található spermium.

A megszakításos szex nem védekezés, hanem inkább vakszerencse, mivel a pénisz elõváladékában is található spermium.
A kérdező hozzászólása: Ezt írtam én is! Tudjuk...
Mi december óta nem védekezünk csak héba-hóba. Voltunk pont peteéréskor is együtt védekezés nélkül. Mégsem lett baba. Mikor a lányunkkal teherbe estem, akkor 3 hónap telt el mire sikerült. Szóval esély van, mégpedig elég nagy. Pár napot kibírsz, és azt is kalkuláld bele, hogy február 28 napos! Én ebbe a hibába csúsztam, 17-én szokott minden hónapba megjönni. Nem jött meg. Sok órát agyaltam, utána ugrott be, hogy 19-én fog jönni, a 2 nap csúszás miatt. Igazam lett. :)
Én tavaly márciusban hagytam abba a gyógyszer szedését (10 év után), mi akartunk babát. Nekem akkor is rendszeres maradt a menzeszem. Gumival védekeztünk, amit szintén abbahagytunk június végén, és júliusban meg is fogant a babánk. De akkor mi nem megszakítással szexeltünk. De azt gondolom így is elég nagy esélyed van teherbe esni...
A kérdező hozzászólása: Minden menzesz elõtt vannak azok a bizonyos jelek(hányinger, mellfeszülés, szédelgés, alhasi fájdalom), amiktõl azt hiszem h terhes vagyok. Múlt hónapban 1 hét késés után azt hittem most tényleg összejött, és amikor beleéltük magunkat, megjött. Megint ezeket érzem... nem merem beleélni magam, de tudo h van rá esély, csak nem tudom h mennyi.
Hát ezt így nehéz megmondani, barátnõmék évekig védekeztek megszakítással, nem lett baba. Mi a férjemmel 2 szer voltunk úgy az évek során hogy jó akkor nem védekezünk lesz ami lesz de se a peteérésem környékén nem voltunk, se nem volt 100% os a dolog (félig besikerült félig nem) és mindkétszer baba lett belõle. örülünk, megtartottuk, ma már 5 és 3 évesek, de nekünk nem szabad nem védekezni vagy csak félig meddig mert mindig gyerek lesz belõle, többet pedig nem szeretnénk már.
Ha kimarad a vérzésed, vagy más mint lenni szokott, csinálj egy tesztet, az a legbiztosabb. Ha gyereket akartok, felesleges a megszakítás. Ha nem akartok, akkor viszont nagy lutri, mert ez a védekezési mód rendelkezik a legrosszabb Pearl index-el. Évente 100 nõbõl majdnem a fele teherbe esik így, tehát inkább szerencsejáték, mint valódi megelõzés.
Mi a párommal kb. másfél éve alkalmazzuk a megszakításos módszert, nem lettem terhes. Eleinte én is aggódtam (egyben reménykedtem) és ha csak egy-két napot késett már rohantam tesztet venni, aztán hozzászoktam a dologhoz és már nem izgattam magam rajta. Most meg hamarosan elkezdjük élesben. :) Szerintem ha a férfi teljesen ura a testének és tényleg idõben kiveszi, nem lehet gond. Elõváladéknak meg csak akkor van jelentõsége, ha elõtte már volt a közelmúltban magömlés és nem volt azóta pisilni. Na ezt könnyû kikerülni. "Akkor nem volt megszakítás, amikor túl voltunk az ovun." Ezt úgy érted, hogy ovuláció után beléd élvezett? Mert ez viszont már veszélyes. Elvileg lehetséges extra peteérés a ciklus bármely napján. Ha meg nem bánnátok ha jönne a baba, miért nem próbálkoztok rendesen?
Én megszakítás mellett estem teherbe, azt viszont nem tudom, hogy a peteéréshez mennyire közeli idõpontban. Nem várt után tesztelj, azaz 23-a körül. Mivel gyógyszer abbahagyása után kicsit megkavarodhat a szervezeted, lehet, hogy nem is akkor volt ovud, mikor gondolod.

Mennyi az esélye a teherbe esésnek ha ovu után 4 nappal voltunk együtt a párommal?

Legjobb válasz: 0% A petesejt átlagélettartama 12-24 óra, egyes nõknél ez csak 6-18 óra.

0% A petesejt átlagélettartama 12-24 óra, egyes nõknél ez csak 6-18 óra.
Nem sok. Max ha késõbb van ovud, mint ahogy számolod...
Ha biztos az ovu ideje, akkor gyakorlatilag 0.
ha jó az ovu idõpontja és nem volt egy másik peteérésed, akkor semmi
Egészségedre! Ennyinek nincs semmi káros hatása.
A bor kismértékben gyógyszer! nyugodtan ihatsz, legalább kicsit el is lezulsz estére és nem csak a pé-re koncentrálsz. A tömény szesz az ártalmas. De egy pohár finom bor az nem.
biztoshogy nem vagy tehes :) nyugi
Ha kell megerosites, hogy tobben mondjuk, akkor en is azt mondom, hogy nyugi, nem vagy terhes!!! Viszont javaslom azt is, hogy olvass utana pl a neten a terhessegnek, mitol, hogyan, stb, vagy pl a nemi eresnek, ilyeneknek. Amig nem vagy mindennel tisztaban, addig ne is fewkudj le a baratoddal szerintem.
Levegõben nem terjed. :D
Nekem azt mondták, a szeplõtelen fogantatás csak Szûz Máriánál jött be.:-)))

Ha a zuhany alatt pár percig gumi nélkül csináltuk, mennyi az esélyem a teherbe esésre?

Nem tartott sokáig és nem élvezett el a srác. Tudom, hogy nincs biztos válasz, hogy 5,92%, vagy bármi, csak szimplán érdekelne a vélemény, esetleg tapasztalat, hogy ki az akinek lett 'baja' ennyiről, és ki az, akinek nem. Mennyire van okom az aggodalomra?

Legjobb válasz: Fogok írni egy programot Teherbe Esés Esély Kalkulátor néven és milliomos leszek belõle:D

Fogok írni egy programot Teherbe Esés Esély Kalkulátor néven és milliomos leszek belõle:D
Mindenesetre kevesebb az esély, mint arra, hogy Andorra 10-0 -ra ver minket este.
A laikusoknak: Andorrában annyian laknak, mint Tatabányán vagy Kaposváron.
Bírom, az ilyen 50-50%-os meg orosz rulettes hasonlatokat... Elõre leszögezem: senkit sem biztatok semmire sem! A megszakításos védekezés valóban kockázatos, nagyon komoly önismeret szükséges hozzá. Egy tapasztalatlanabb ember, aki nagyon nem tervez még gyereket, inkább ne védekezzen így. Amit írok, csak azért írom, mert idegesít a sok mellébeszélés. Én úgy öt éven keresztül védekeztem a párommal megszakítással. Öt éven keresztül semmi probléma nem történt. Millió sztorit hallottam ilyen teherbeesésekrõl, néha el is gondolkodtam, hogy esetleg valamelyikünkkel gond lehet, mert öt évig nem jött be a hibafaktor. Az elmúlt idõszakban eljutott az életünk odáig, hogy azt mondtuk, hogy ha nem is még most, de hamarosan jöhet a gyerek; ha most, az sem lesz probléma. Annyi történt, hogy néha-néha, a nem termékeny idõszakban nem volt megszakítás. Ha minden jól megy, jövõre boldog apuka leszek. Ennyit az 50-50%-ról. Még egyszer hangsúlyoznám: SENKIT NEM BIZTATOK SEMMIRE! A megszakítás igenis rizikós, de a sok szexuálstatisztikus, aki mindenkit leolt az orosz rulettes és "vagy teherbe esel, vagy nem" jellegû okosságaival, egy kicsit legyen szíves picit visszavenni.
50%. Vagy teherbe esel vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az utolsó válaszolónak!
1. elõváladék sem igen kerülhetett beléd 2. gondolom nem ovuláció környékén történt a dolog Nulla az esélye. Mi 6 évig csináltuk megszakítással. Nem történt semmi. Most kezdtünk el nem megszakítani már gyerek nemzés céljából, és még most sincs semmi szóval, nem megy az olyan könnyen.
A kérdező hozzászólása: Legutóbb szeptember 22-én jött meg, általában 30 napos szokott lenni, ez pedig szombaton történt.
Ugyanannyi, mintha ágyban csináltátok volna gumi nélkül.
# 15/19 Idõpont ma 15:58 Gondolom orvos vagy, és tájékozott.. Ha nem akkor ne szólj bele-köszi
Kedves csórózó, nyomorékozó: gondolom, te sem vagy orvos, akkor te milyen alapon szólogatsz be? Vagy nálad az a rendszer, hogy a beszóláshoz nem kell semmilyen megalapozottság, csak a válaszhoz?
nem vagyok orvos de tajekozott. ha hiszed ha nem spermiumbol lesz a gyerek es nem a golya hozza.
a kozhiedelemmel ellentetben nem olyan konnyu teherbe esni. majd ha egyszer szeretnel gyereket rajosz. a masik meg amit hozzafuznek hogy spermium is kell ahhoz hogy terhes legyel. elovaladekban nincs alap esetben spermium, meg ha mindenki azt is mondja. igen tartalmazhat az elozo aktusbol, tehat ha nem onkielegitett a parod elotte akkor az eselye hogy teherbe esel nagy NULLA. ha nem hiszed el, keress ra a wikipedian az elovaladekra. 37F
0, 0001% az eselye
A kérdező hozzászólása: Kedves 11-es. Köszönöm, hogy nyomoréknak nevezel, de úgy érzem, nem szolgáltam rá. Tisztában vagyok vele, hogy ha nem használok óvszert, akkor teherbe eshetek, pontosan ezért le is írtam, hogy ilyen még 2, 5 év alatt nem fordult elõ velem. Tanácsért jöttem, a fejmosást már megkaptam mástól. A továbbiakban megköszönném, ha nem a tettemre kapnék visszajelzést, hanem a kérdésemre. Köszönöm.
# 10/11 Idõpont ma 10:36 Ne hazudozz már ennyit te kamugép:D
Jegyezzük már meg végre ha gumi nélkül beteszi "pár percre" akkor is lehetsz terhes. Ne legyél már ennyire nyomorék...ennyire csórók vagytok?:D
mi 2éve igy csináljuk, és semmi gond:P de nem buzdítani akarlak, most próbálunk áttérni a gumira, és csak a terméketlen napokon fogunk megszakitást alkalmazni.. néha-néha....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, remélem, hogy nem történik baj. Ha az számít, szept. 22.-én volt meg utoljára, ez pedig 2 napja történt.
Az én személyes véleményem szerint nem szükséges tablettát bevenned, de tudnod kell, hogy esély azért mindig van, így az én esetem csak egy eset és csak egy vélemény. A te életedrõl én nem döntök! Ellenben ha ennyire aggódsz, máskor ne csináld gumi nélkül, és akkor nincs mitõl félni. Én ebben az öt évben azért kicsit úgy álltam a dologhoz, hogy azért számoltam vele, hogy lehet baleset.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak nagyon köszönöm! Azon gondolkozom, hogy vajon van-e értelme tablettát bevenni, mert nem szeretném feleslegesen mérgezni a szervezetemet. Még sosem volt rá szükségem, mert eddig nem jártam hasonlóan.
A kérdező hozzászólása: Köszi :D Csak ez most nem sokat segít rajtam :)
igen, spermiumból lesz.... de az elõváladékban amúgy is kevés van(ha egyáltalán tartalmaz spermát, mert még ez se bizonyitott), ha meg tartalmaz, akkor keveset, és kevés az esély h abból a kevésbõl lesz egy kitartó, amelyik eljut a célig. nem mellesleg meg minél jobban ijesztgetik a fiatalokat, azok annál több gumit meg tablettát fognak venni, és ezzel is a gyógyszergyárak rakják tele a zsebeiket.. ennyi..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!