Találatok a következő kifejezésre: Mennyi az a teherbe esésnek (42 db)

Mennyire befolyásolja a teherbe esésemet, ha a párom az elmúlt 3hónapban szájon át (nem szúrta magát) kokszolt? Úgy tudom, csak aki évekig szedett ilyesmiket, azoknál van spermalassúság, meddőség stb.

Már nem szedi,de fájdogál a veséje,és ez is egy mellékhatás!De remélem 3hónap elég kevés ahhoz,hogy bármi baj legyen!lehet ennyi id? után beteg babánk?

Legjobb válasz: Hát pedig inkább edzene, mint drogozna!

Hát pedig inkább edzene, mint drogozna!
Egy drogos embertöl nem szabad teherbe esni, ennyire nem lehetsz könnyelmü!!!!!! Megigérni könnyü, hogy abba fogja hagyni, de ez mindig csak igéret marad.
Befolyásolhatja sajnos. Kérdezz meg orvost, mert nem mindegy gondolom, milyen szert szedett, több féle van gondolom. A baba szerintem nem lehet ettõl beteg, de a kokszolás viszont elég beteg dolog, ne hagyd, hogy a párod tönkre tegye magát vele! Igen, meddõség, impotencia is lehet a mellékhatása, nem ér semmi ennyit. A szerencsésebbeknél késõbb jelentkeznek ezek, a kevésbé szerencséseknél elõbb.. Én soha nem hagynám, hogy a párom ilyeneket szedjen, próbáld lebeszélni!
A kérdező hozzászólása: Igyekszem, csak volt egy 3hóanpos szünetünk, és ezalatt neki fogott, de sokat regélek neki és megígérte, h nem szedi!Néha már könyörögtem, de tudom, h nem szedi, de a veséje fáj, ezért sztem elmegyünk orvoshoz!Köszönöm
A kérdező hozzászólása: Basszus, jól leoltottál!Azelõtt soha nem csinálta és most meg van ijedve, hogy fáj a veséje!Azóta sem, és bízom benne annyira, h nem is fogja teszi!Õ is nagyon szeretne babát, és bármit megtenne az érdekében!Egyébként egy normális ember, ez az egy kilengése volt!De azért köszi...
A kérdező hozzászólása: Jól leírtam, na mindegy...bízom benne, h nem teszi, azóta edzeni sem jár...!
Egészségedre! Ennyinek nincs semmi káros hatása.
A bor kismértékben gyógyszer! nyugodtan ihatsz, legalább kicsit el is lezulsz estére és nem csak a pé-re koncentrálsz. A tömény szesz az ártalmas. De egy pohár finom bor az nem.

Babát szeretnénk de közben rendszeresen tornázok. Leginkább hasizom erősítést csinálok. Mennyire befolyásolja a teherbe esést vagy ha már megfogant a baba az intenzív tona amíg nem veszem észre a terhessége?

Legjobb válasz: Szia! Az intenzív torna, fõleg hogyha hastájékra csinálod vetélést is okozhat! Én elmentem az Aviva módszert (torna) megtanulni, ahol csak hastájékra, medencére, és csipõre dolgoztunk. Ennek 2 funkciója is lehet: 1. ciklusod elsõ felében ha rendszeresen csinálod elõsegíti az ovulációt, és megerõsít 2. vannak olyan gyakorlatok, amelyeket kifejezetten arra talált ki, hogy a nem kívánt terhesség elmenjen, és ezt fõleg a ciklus végén kell csinálni, és bizonyított a sok-sok visszajelzés alapján! Szóval szerintem azért óvatosan kellene, ha babát szeretnél. Azt is hallottam, hogy a nagyon ugrálós sportok, és trappolós szögdécselések sem tesznek jót! Sok szerencsét kívánok, és remélem segítettem.

Szia! Az intenzív torna, fõleg hogyha hastájékra csinálod vetélést is okozhat! Én elmentem az Aviva módszert (torna) megtanulni, ahol csak hastájékra, medencére, és csipõre dolgoztunk. Ennek 2 funkciója is lehet: 1. ciklusod elsõ felében ha rendszeresen csinálod elõsegíti az ovulációt, és megerõsít 2. vannak olyan gyakorlatok, amelyeket kifejezetten arra talált ki, hogy a nem kívánt terhesség elmenjen, és ezt fõleg a ciklus végén kell csinálni, és bizonyított a sok-sok visszajelzés alapján! Szóval szerintem azért óvatosan kellene, ha babát szeretnél. Azt is hallottam, hogy a nagyon ugrálós sportok, és trappolós szögdécselések sem tesznek jót! Sok szerencsét kívánok, és remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Nem szoktam ugrálós spotot ûzni csak kerózok és hasizmot erõsítek és egy kicsit megmozgatom a testrészeimet :) Akkor nem csinálom célzottan a felüléseket.
Sztem nyugodtan sportolj azt és annyit amennyi jólesik. A hasizomgyakorlat akkor nem javasolt ha már terhes vagy! ELõtte semmi összefüggés nincs a teherbeesés és a torna között. Ki hallott már ilyet? :-) Persze nem vitázom, de a jó kondi, izmos test, egészséges élet, pont hogy elõsegíti.

Ha a zuhany alatt pár percig gumi nélkül csináltuk, mennyi az esélyem a teherbe esésre?

Nem tartott sokáig és nem élvezett el a srác. Tudom, hogy nincs biztos válasz, hogy 5,92%, vagy bármi, csak szimplán érdekelne a vélemény, esetleg tapasztalat, hogy ki az akinek lett 'baja' ennyiről, és ki az, akinek nem. Mennyire van okom az aggodalomra?

Legjobb válasz: Fogok írni egy programot Teherbe Esés Esély Kalkulátor néven és milliomos leszek belõle:D

Fogok írni egy programot Teherbe Esés Esély Kalkulátor néven és milliomos leszek belõle:D
Mindenesetre kevesebb az esély, mint arra, hogy Andorra 10-0 -ra ver minket este.
A laikusoknak: Andorrában annyian laknak, mint Tatabányán vagy Kaposváron.
Bírom, az ilyen 50-50%-os meg orosz rulettes hasonlatokat... Elõre leszögezem: senkit sem biztatok semmire sem! A megszakításos védekezés valóban kockázatos, nagyon komoly önismeret szükséges hozzá. Egy tapasztalatlanabb ember, aki nagyon nem tervez még gyereket, inkább ne védekezzen így. Amit írok, csak azért írom, mert idegesít a sok mellébeszélés. Én úgy öt éven keresztül védekeztem a párommal megszakítással. Öt éven keresztül semmi probléma nem történt. Millió sztorit hallottam ilyen teherbeesésekrõl, néha el is gondolkodtam, hogy esetleg valamelyikünkkel gond lehet, mert öt évig nem jött be a hibafaktor. Az elmúlt idõszakban eljutott az életünk odáig, hogy azt mondtuk, hogy ha nem is még most, de hamarosan jöhet a gyerek; ha most, az sem lesz probléma. Annyi történt, hogy néha-néha, a nem termékeny idõszakban nem volt megszakítás. Ha minden jól megy, jövõre boldog apuka leszek. Ennyit az 50-50%-ról. Még egyszer hangsúlyoznám: SENKIT NEM BIZTATOK SEMMIRE! A megszakítás igenis rizikós, de a sok szexuálstatisztikus, aki mindenkit leolt az orosz rulettes és "vagy teherbe esel, vagy nem" jellegû okosságaival, egy kicsit legyen szíves picit visszavenni.
50%. Vagy teherbe esel vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az utolsó válaszolónak!
1. elõváladék sem igen kerülhetett beléd 2. gondolom nem ovuláció környékén történt a dolog Nulla az esélye. Mi 6 évig csináltuk megszakítással. Nem történt semmi. Most kezdtünk el nem megszakítani már gyerek nemzés céljából, és még most sincs semmi szóval, nem megy az olyan könnyen.
A kérdező hozzászólása: Legutóbb szeptember 22-én jött meg, általában 30 napos szokott lenni, ez pedig szombaton történt.
Ugyanannyi, mintha ágyban csináltátok volna gumi nélkül.
# 15/19 Idõpont ma 15:58 Gondolom orvos vagy, és tájékozott.. Ha nem akkor ne szólj bele-köszi
Kedves csórózó, nyomorékozó: gondolom, te sem vagy orvos, akkor te milyen alapon szólogatsz be? Vagy nálad az a rendszer, hogy a beszóláshoz nem kell semmilyen megalapozottság, csak a válaszhoz?
nem vagyok orvos de tajekozott. ha hiszed ha nem spermiumbol lesz a gyerek es nem a golya hozza.
a kozhiedelemmel ellentetben nem olyan konnyu teherbe esni. majd ha egyszer szeretnel gyereket rajosz. a masik meg amit hozzafuznek hogy spermium is kell ahhoz hogy terhes legyel. elovaladekban nincs alap esetben spermium, meg ha mindenki azt is mondja. igen tartalmazhat az elozo aktusbol, tehat ha nem onkielegitett a parod elotte akkor az eselye hogy teherbe esel nagy NULLA. ha nem hiszed el, keress ra a wikipedian az elovaladekra. 37F
0, 0001% az eselye
A kérdező hozzászólása: Kedves 11-es. Köszönöm, hogy nyomoréknak nevezel, de úgy érzem, nem szolgáltam rá. Tisztában vagyok vele, hogy ha nem használok óvszert, akkor teherbe eshetek, pontosan ezért le is írtam, hogy ilyen még 2, 5 év alatt nem fordult elõ velem. Tanácsért jöttem, a fejmosást már megkaptam mástól. A továbbiakban megköszönném, ha nem a tettemre kapnék visszajelzést, hanem a kérdésemre. Köszönöm.
# 10/11 Idõpont ma 10:36 Ne hazudozz már ennyit te kamugép:D
Jegyezzük már meg végre ha gumi nélkül beteszi "pár percre" akkor is lehetsz terhes. Ne legyél már ennyire nyomorék...ennyire csórók vagytok?:D
mi 2éve igy csináljuk, és semmi gond:P de nem buzdítani akarlak, most próbálunk áttérni a gumira, és csak a terméketlen napokon fogunk megszakitást alkalmazni.. néha-néha....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, remélem, hogy nem történik baj. Ha az számít, szept. 22.-én volt meg utoljára, ez pedig 2 napja történt.
Az én személyes véleményem szerint nem szükséges tablettát bevenned, de tudnod kell, hogy esély azért mindig van, így az én esetem csak egy eset és csak egy vélemény. A te életedrõl én nem döntök! Ellenben ha ennyire aggódsz, máskor ne csináld gumi nélkül, és akkor nincs mitõl félni. Én ebben az öt évben azért kicsit úgy álltam a dologhoz, hogy azért számoltam vele, hogy lehet baleset.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak nagyon köszönöm! Azon gondolkozom, hogy vajon van-e értelme tablettát bevenni, mert nem szeretném feleslegesen mérgezni a szervezetemet. Még sosem volt rá szükségem, mert eddig nem jártam hasonlóan.
A kérdező hozzászólása: Köszi :D Csak ez most nem sokat segít rajtam :)
igen, spermiumból lesz.... de az elõváladékban amúgy is kevés van(ha egyáltalán tartalmaz spermát, mert még ez se bizonyitott), ha meg tartalmaz, akkor keveset, és kevés az esély h abból a kevésbõl lesz egy kitartó, amelyik eljut a célig. nem mellesleg meg minél jobban ijesztgetik a fiatalokat, azok annál több gumit meg tablettát fognak venni, és ezzel is a gyógyszergyárak rakják tele a zsebeiket.. ennyi..

Menstruáció után 3-4 nappal mennyi az esélye a teherbe esésnek? (csak előváladék volt, nem élvezett el. Évek óta gyógyszert szedtem de most nem kezdtem el a levéllel. )

Legjobb válasz: menzesz után pár nappal kicsi az esélye, viszont az elõváladékkal vigyázni kell, mert attól is teherbe eshetsz

menzesz után pár nappal kicsi az esélye, viszont az elõváladékkal vigyázni kell, mert attól is teherbe eshetsz
3 fajta nõ van: 1. tabi abbahagyása után a petefészke elkezd baromira mûködni, azonnal lesz peteérése, és nagyon könnyen teherbe esik 2. simán visszaáll a ciklusa, normális idõben lesz peteérése 3. több hónapig nem áll vissza a peteérése és a menzesze Hogy te melyikbe tartozol, azt max a jóisten tudja. Elõfordulhat terhesség. De nem értem, hogy 1. ha nem akarsz gyereket, akkor miért hagytad abba, vagy miért nem védekezel máshogy (normálisan)? 2. ha gyereket akarsz, miért szakítottátok meg?
velem is ez volt :D most már 2 gyerekem van...

Nekem 2-hete lesz, hogy abortuszom volt. Azóta elmúlik és megjön a menszeszem, normális dolog ez? Volt már igy valaki? És még valami, hogy ha nem várjuk ki a 6-hetet, mennyi az esélye a teherbe esésnek?

Legjobb válasz: Teherbe eshetsz. Szerintem várjatok még a dologgal, nehogy még összeszedjél egy fertõzést, ilyenkor hamarabb megy. Az abortuszhoz nem tudok hozzászólni, mert nekem még nem volt, az orvos nem mondott semmit hogy meddig tart a vérzés? Ha nem múlik el érdemes lenne visszamenni a dokihoz.

Teherbe eshetsz. Szerintem várjatok még a dologgal, nehogy még összeszedjél egy fertõzést, ilyenkor hamarabb megy. Az abortuszhoz nem tudok hozzászólni, mert nekem még nem volt, az orvos nem mondott semmit hogy meddig tart a vérzés? Ha nem múlik el érdemes lenne visszamenni a dokihoz.
Nekem missed-ab om volt, ugyanolyan mûtét, mint a sima abortusz. Én 1 hétig véreztem utána. A 6 hetet pedig várjátok ki, bár nekem csak 2 hét volt, de védekezés nélkül szinte elsõre teherbe eshetsz megint!!!!Ez nem játék, hogy vagy-vagy! Persze ha sima abortuszod volt és nem missed-ab. Abban az esetben is megkell várni azt az idõt amit az orvosod mondott!
Nekem 2hónapja volt abortuszom, de azóta 1 hetet megvan, 2 napot kihagy.1 hónap után elkezdett dõlni belõlem a vér 1, 5hétig.Vettem pásztortáskateát, azt kezdtem el inni és tökéletesen rendbe jöttem.Megnyugtatásod érdekében menj vissza az orvosodhoz!Nekem nem volt hozzá kedvem, mert megbántam, hogy elvetettem a babát!
Igyál pásztortáskateát pár napig reggel éhgyomorra 1 pohárral, az majd kitisztit.Lehet a ciszta is eltûnik!Próbáld meg.Ihatsz majd utánna cickafark és kamillatea fõzetet, az eltünteti a gyulladásokat a szervezetedbõl és visszaáll reméljük a menzeszed is!Ird meg majd, hogy tudtam-e segiteni!Javulást!:)
Hogy mi?
A kérdező hozzászólása: azóta megint volt egy mütétem, bennem maradt vmi a babából, azért véreztem.vissza kell mennem még ultrahangra, de még mindig fáj a hasam.
A kérdező hozzászólása: azóta kiderült hogy cysztám van állitólag fel szivódik igaz ez?és azt tudjátok hogyan?

Mensi előtti napokban mennyi az esély a teherbe esésnek? Kik vannak ilyen helyzetben?

Babát akarunk de sok helyen azt olvastam hogy nem középid?ben esett teherbe hanem mensi el?tti napokban, persze ez ritka eset, de van ilyen. Azért érdekel mert mi is védekeztünk már igy 1x, aztán megjött, de most ismét szeretnék, nem csak normál id?ben. Szerintetek van konkrét nap mensi el?tt? ciklusaim nem egyformák, 28-35 naposak....

Legjobb válasz: szia! én vagyok az élõ példa arra h ne csak a félidõ legyen kihasználva!!! mi csináltuk végig. a mensim kimaradt,tesztem + lett,ciklus szerint 6hetesen elmentem dokihoz. semmi. 2 hétre rá: 6hetes baba szívhanggal. épp a végén estem teherbe. a születése is 2 héttel késõbb lett mint ami a ciklusból számítódott. szóval,ha rám hallgatsz: ahogy elmúlik a mensid,hajrá!! minden másnap,misszionárius póz,fenék alatt párna,szex után gyertyaállás,utána fekve maradás. és elevit. 2 babás anyuka aki mind2x így csinálta,elsõ gyerek elsõ hónapban összejött,2.gyerek a próbálkozástól számítva a 2.ban

szia! én vagyok az élõ példa arra h ne csak a félidõ legyen kihasználva!!! mi csináltuk végig. a mensim kimaradt, tesztem + lett, ciklus szerint 6hetesen elmentem dokihoz. semmi. 2 hétre rá: 6hetes baba szívhanggal. épp a végén estem teherbe. a születése is 2 héttel késõbb lett mint ami a ciklusból számítódott. szóval, ha rám hallgatsz: ahogy elmúlik a mensid, hajrá!! minden másnap, misszionárius póz, fenék alatt párna, szex után gyertyaállás, utána fekve maradás. és elevit. 2 babás anyuka aki mind2x így csinálta, elsõ gyerek elsõ hónapban összejött, 2.gyerek a próbálkozástól számítva a 2.ban
A kérdező hozzászólása: Elnézést de most vettem észre hogy elirtam egy mondatot. A második sorban, ami igy kezdõdik : "azért érdekel mert mi is igy védekeztünk" nem igy akartam irni, hanem igy : Azért érdekel mert mi is igy vagyunk együtt, mensi elõtt is, meg normál idõben is. Még is megjött... Köszönöm a választ, a tanácsodat, próbálkozunk aztán...
1.vagyok ha gondolod vizsgáltassátok meg magatokat. mi ugyan nem voltunk, de nem is kellett, viszont elég türelmetlen fajat avgyok, tuti mentem volna 3 próba után :)
Szerintem aki nem a rendes középidõs pé-kor esik teherbe annak magyarázat az lehet , hogy vagy spontán peteérése volt , vagy a jónás napján sikerült a babának megfogannia. Hisz nagyon sokan jónás napon esik teherbe. Százalékban sokkal több az esély ezeken a napokon mint normál pé-kor.
a 3. gyerekem rá a példa. akkor fogant, mikor kb meg kellett volna jönnie. de nekem a szülések után nem rendezõdött a ciklusom, ennek tudom be. elõtte nekem is 33-35 napos volt, és kb a 20. napon fogant az elsõ lányom

Mutéten estem át, elhalt, saját tengelye korul megtekeredett, bevérzett petevezetékemet (méhkurt) távolították el. Mennyi az esélyem a teherbe esésre amennyiben ez a szerv már nem jon létre ujra az eltávolítást kovetoen?

Legjobb válasz: Sajnálom ami veled történt, bizony ez a szerved már a múlté, de a Jóisten kettõ petefészket adott a nõknek és jó esélyeid vannak hogy spontán teherbe essél. A hormonrendszer mûködése miatt lehet hogy csak minden második ciklusban lesz peteérésed, de az is lehet hogy minden ciklusban érik majd egy pete, hiszen milliónyi tüszõ van egy petefészekben arra várva hogy megérjen. A test olyan kiválóan alkalmazkodik a megváltozott struktúrához, hogy nem kell aggódnod, biztosan lehet babád.

Sajnálom ami veled történt, bizony ez a szerved már a múlté, de a Jóisten kettõ petefészket adott a nõknek és jó esélyeid vannak hogy spontán teherbe essél. A hormonrendszer mûködése miatt lehet hogy csak minden második ciklusban lesz peteérésed, de az is lehet hogy minden ciklusban érik majd egy pete, hiszen milliónyi tüszõ van egy petefészekben arra várva hogy megérjen. A test olyan kiválóan alkalmazkodik a megváltozott struktúrához, hogy nem kell aggódnod, biztosan lehet babád.
Nagyon sajnállak, tudom min mentél keresztül. Nekem 3, 5 éve méhenkívüli terhesség miatt kellett eltávolítani az egyik petevezetékem. Én is teljesen kétségbe estem, hogy nem lehet többé gyerekem, igaz akkor volt már egy 8 éves fiam. Pedig mindenki biztatott, hogy ílyenkor a még mûködõ petefészek, átveszi a másik szerepét. Nme hittem pedig IGAZ!! Most 12 hetes a kicsi fiam. Igaz 3 évet kellett várnom rá. Ne izgulj, sikerülni fog!!
Lehetsz terhes!!! Én egy petevezetékkel és kisebb méhvel születtem, és most terhes vagyok. Természetes úton, gyógyszerek és minden nélkül sikerül. Mondjuk nekem a másik oldal az teljesen alkalmas volt a dologra. Neked mit mondtak erre?

Aki olvasta Zita West: Gyereket szeretnénk c. könyvét és követte a táplálkozási tanácsait az segített a teherbe eséshez? Mennyi idő múlva sikerült a baba?

Legjobb válasz: Nem tudom mennyiben segített, de nekünk a következõ hónapban sikerült 3 sikertelen év után.

Nem tudom mennyiben segített, de nekünk a következõ hónapban sikerült 3 sikertelen év után.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat! Gratulálok a gyermekáldáshoz!!!
Én is megvettem a könyvet és már következõ hónapban nem jött meg.
A kérdező hozzászólása: Kedves második! Neked is szívbõl gratulálok! Köszönöm a válaszokat. Remélem, hogy én is hamarosan követem a mintátokat!:)
nekem is megvan a könyv, nagyon jó, értelmes dolgok vannak benne. ugyan kicsit több idõ kellett a terhességhez nekem, de könyv is rengeteget segített. Sok sikert.

Mennyi az esélye a teherbe esésnek?

Második babát szeretnénk,és még ez az első próba hónapunk,és az ovulációs teszt segitségével,egyértelműen kimutatta a peteérés napját.Elötte való nap,aznap,másnap,majd egy napot kihagyva voltunk együtt a férjemmel. Már olyan kiváncsi vagyok,igy hogy pontosan tudtam mikor van peteérésem,sikerül-e.A kislányomnál nem csináltam ilyen ovulációs tesztet ,igy nehéz volt eltalálni,mert eléggé kusza a mensesem,de most is sikerül :) Van esetleg olyan aki ugyanigy van esetleg? Köszönöm

Legjobb válasz: simán összejöhet, mint pé. napján voltunk együtt:) 14 hkm

simán összejöhet, mint pé. napján voltunk együtt:) 14 hkm
*mi
A kérdező hozzászólása: Szia És Te az utánna való egy hétben nem éreztél petefészeknél tompa fájást, sajgást? Mert nekem igy volt.Az elsõ terhességemnél már nem emlékszem hogy volt e ilyen. Köszi hogy irtál.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!