Találatok a következő kifejezésre: Mennyi anyag egy férfi (2 db)

Mennyi anyag kell egy férfi öltönyhöz?

Magas vagyok, és vékony és sehol nem kapok olyan öltönyt ami jó lenne rám. Az öltöny méretem kb. 5Oes csak egy kicsit hosszabb ujj kellene hozzá. Gondoltam varratok egyet, mennyi anyagot vegyek egy zakóhoz, egy mellényhez meg egy nadrághoz?

Legjobb válasz: Elõször egy varrónõvel vagy egy szabóval kellene beszélni, és õ majd mértvétel után fogja tudni megmondani, hogy mennyi anyag kell összesen.

Elõször egy varrónõvel vagy egy szabóval kellene beszélni, és õ majd mértvétel után fogja tudni megmondani, hogy mennyi anyag kell összesen.
Sokkal egyszerûbb ha elmész egy férfu szabóhoz általában õ szokta megrendelni az anyagot is hozzá méretvétel után, megbeszélés alapján

Nők! Mennyire fontos nektek a férfi anyagi helyzete? Mit szólnátok, ha ismerkednétek egy fiúval, aki nagyon tetszene, de kiderülne róla, hogy már jó ideje nincs munkája és teljesen le van égve?

Csak egy régi autója van, ami már elég balesetveszélyes, nem tud luxusrandikat szervezni, mint például étterem, vagy komolyabb ajándékokat venni alkalmakkor. 23/F

Legjobb válasz: Minden nõt csak a pénz érdekel ,ha eddig nem jöttél volna rá , ilyen világban élünk ....

Minden nõt csak a pénz érdekel , ha eddig nem jöttél volna rá , ilyen világban élünk ....
Engem ez sosem érdekelt, de azt nem tûröm el, hogy nekem kelljen eltartanom.
Ugyan, egy normális nõ nem fogja nézni..nyugi fogsz találni olyan lányt aki önmagadért fog szeretni.Kitartás..
Pénz, vagy külsõ. Egy magát normálisnak valló nõ is azt fogja nézni idõvel, nyugi.
A páromnak csak egy bringája volt, mikor megismerkedtünk, a kocsit (használtan, olcsón) már közös erõbõl vettük majdnem két év együttélés után. Szóval ennyire.
Hát ha csak lakásra mentek fel szexelni, meg max filmet néztek, és nincs közös program, akkor az szexkapcsolat.
Elõször is félteném, ha a balesetveszélyes autójában közlekedik, és megkérdezném tõle, miért nem a tömegközlekedést választja. Luxusrandira, étteremre sosem vágytam, az ajándék pedig nem a pénzbeli értékétõl lesz komoly. A személyisége, világlátása érdelkelne. Hosszú távon viszont a férfi érezheti magát rosszul (igaz?), ha a nõ többet keres, ezt látom kérdésesnek.
Nem minden a pénz. azért nem mindenkit érdekel a külsõ inkább a belsõ.jó a plázacicáknak biztos. de egy normális lánynak nem a pénz az elsõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!