Találatok a következő kifejezésre: Mennyi anyag egy (82 db)

Mennyi anyag kell egy férfi öltönyhöz?

Magas vagyok, és vékony és sehol nem kapok olyan öltönyt ami jó lenne rám. Az öltöny méretem kb. 5Oes csak egy kicsit hosszabb ujj kellene hozzá. Gondoltam varratok egyet, mennyi anyagot vegyek egy zakóhoz, egy mellényhez meg egy nadrághoz?

Legjobb válasz: Elõször egy varrónõvel vagy egy szabóval kellene beszélni, és õ majd mértvétel után fogja tudni megmondani, hogy mennyi anyag kell összesen.

Elõször egy varrónõvel vagy egy szabóval kellene beszélni, és õ majd mértvétel után fogja tudni megmondani, hogy mennyi anyag kell összesen.
Sokkal egyszerûbb ha elmész egy férfu szabóhoz általában õ szokta megrendelni az anyagot is hozzá méretvétel után, megbeszélés alapján

Fiúk! Ti Nektek átlagosan mennyi anyag jön ki egy maszturbálás után?

Továbbá érdekelne milyen gyakran csináljátok hol és hogyan. :) Kort és nemet is kérek!

Legjobb válasz: Jujj èn beleverem egy poharba majd atontogetem.is feles palinkas poharakkal hogy tudjam.hogy mennyi... Ki az a gyoker aki ezzel foglalkozik hogy lemeri az anyagja mennyiseget? Marha.... Ennyi esszel szabad labon leasnek a fold kozepe fele s betemetnem magam

Jujj èn beleverem egy poharba majd atontogetem.is feles palinkas poharakkal hogy tudjam.hogy mennyi... Ki az a gyoker aki ezzel foglalkozik hogy lemeri az anyagja mennyiseget? Marha.... Ennyi esszel szabad labon leasnek a fold kozepe fele s betemetnem magam
És azok a kulcs szavak most viccesek? :O
A kérdező hozzászólása: Megteszed, hogy a kérdésre válaszolsz? Köszi!
Napi 4 szer, 5 ször.elég sok jön, vc be szoktam, vagy az ágyba.f 35
Tenyér Tímea XDDDDD
Evõkanálnyi, naponta 2-3 alkalommal, vagy éppen heti 2-3 alkalommal. Kedv függõ. Otthon többnyire, van hogy munkahelyen, uszodában, stb. Húzogatom... Kor és nem.

Mennyibe kerül egy fürdő megépítése, hol vegyek hozzá anyagokat, milyen anyagokat vegyek, hol zudom ezeket olcsobban megvenni, fürdő+WC megépítése mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Attól függ milyen fürdõt akarsz. Lehet 300 ezertõl 3 millióig. Tervezd meg és kérj árajánlatot kivitelezõktõl.

Attól függ milyen fürdõt akarsz. Lehet 300 ezertõl 3 millióig. Tervezd meg és kérj árajánlatot kivitelezõktõl.
Nézz szét a neten, sok akciós dolog van. A kádtól a csaptelepig. Pl. a [email protected]án sok akciós csaptelep van. Mi ott találtuk meg a srácot, akitõl jó áron megvettük. Ja meg volt egy üzlet, ahol lehetett szállítássérült mosdókat venni viszonylag jó áron, csak elõre nem tudják megmondani, hogy mennyire sérült, csak akkor látod, ha bemész az üzletbe, mi ezért nem ott vettük, mert nem Pesten lakunk, és gázos lett volna rohangálni. Csempét sztem a lakhelyedhez közel vegyél, mert rossz szaladgálni 1 négyzetméterért, ha mondjuk kevés lesz, vagy eltörik.


Párnahuzatot milyen anyagból lehet varrni, és körülbelül mennyibe kerül egy anyag?

Legjobb válasz: Milyen huzatot? Díszpárnára? Szinte mindenbõl, ha illik a többi kárpithoz. Az ára az anyag típusától, minõségétõl függõen nagyon eltérõ. Ágynemûnek? Évszak- és igényfüggõ, lehet például krepp (vékony, hûvös és olcsó), erõs vászon (rusztikus, közepes áron), damaszt (minõségi, puha, drága), flanel (puha, meleg, olcsó), stb.,stb.

Milyen huzatot? Díszpárnára? Szinte mindenbõl, ha illik a többi kárpithoz. Az ára az anyag típusától, minõségétõl függõen nagyon eltérõ. Ágynemûnek? Évszak- és igényfüggõ, lehet például krepp (vékony, hûvös és olcsó), erõs vászon (rusztikus, közepes áron), damaszt (minõségi, puha, drága), flanel (puha, meleg, olcsó), stb., stb.

Mennyibe kerül egy kerti tó? kb 3x3 méterest szeretnék. Nem a fröccsöntött mûanyagot szeretnék hanem amit tófóliából csinálok én magam.

sziklával mindennel együtt.

Legjobb válasz: Ha te magad csinálod akkor megnézed mennyi a fólia megnézed mennyi a kõ és annyiba fog kerülni a tó.Had ne számoljunk helyetted.

Ha te magad csinálod akkor megnézed mennyi a fólia megnézed mennyi a kõ és annyiba fog kerülni a tó.Had ne számoljunk helyetted.
A tófólia négyzetméterének ára mindenhol más, kell egy szûrõ, ez legegyszerûbben úgy lehet megoldani, hogy veszel egy szivattyút(50-60 ezer), ez kinyomja egy hordóba a vizet, a hordóban pedig lávakõ és szivacs van(lávakõnél jobb a Sera Siporax, de drágább), és a hordóból visszafolyik a víz a tóba. Az is megoldható, hogy a tó legalább felét dúsan benövényesíted és kevés halat telepítesz, így szûrés nélkül is mûködhet, bár valami vízmozgató berendezés így sem árt bele. És igen, odavonzza a békákat.
nálunk több éve van kerti tó békákat egyáltalán nem vonz csak amit ebihal kora óta nevelgettem amikor elég nagy lett beengedtem a tóba azóta is csak õ van itt semmi más béke, néha elkóborol de utánna visszajön
Majd mehetnek a békák is a cefrébe, Humbák úr.

Budapesten mennyit kérhet egy tisztességesen dolgozó vízszerelõ egy wc víztartály cserére anyaggal együtt? Ha cseréltetettek mostanában, leírnátok, mennyi volt?

Köszönöm! :)

Legjobb válasz: Tartálytól is függ,de ha oda kell vinni és úgy szerelni akkor (dömötör)kb.15 ezer.

Tartálytól is függ, de ha oda kell vinni és úgy szerelni akkor (dömötör)kb.15 ezer.
Kiszállással együtt 8-12e+ÁFA és az anyag.
Minden férfi mûszaki analfabéta a környezetedben? :-) Én nemrég csináltam egy ismerõsnek, ittam néla egy kv-t és kértem 2 dobozos sört.Kb 10-15 perc az egész.
7000ft össz vissz... megvettük annyiért a tartályt és különösebb tudás nélkül pikk pakk kicseréltük.
A kérdező hozzászólása: Szó szerint antitálentumok körülöttem a férfiak ilyen téren! Elég, ha annyit mondok, hogy azért kell cserélni, mert a férjem úgy gondolta, hogy megcsinálja a csöpögést? :) :) :)
Én 10.000Ft körül cserélem + a tartály.

Mennyi anyagot vegyek egy 220X180 cm-es függöny elkészítéséhez? És kb mennyibe fog kerülni így a függöny?

Legjobb válasz: attól függ milyen függöny én most vettem készrevarrtan 180x245-ös függönyt yisk-ben 3000-ért de ha olyan az igényed,több tizezerbe is tud kerülni,anyagfüggõ

attól függ milyen függöny én most vettem készrevarrtan 180x245-ös függönyt yisk-ben 3000-ért de ha olyan az igényed, több tizezerbe is tud kerülni, anyagfüggõ
Minimum az ablak szélességének a dupláját, az ár rendkívül változó anyagtól függõen.
Milyen függöny? Sötétítõ? Voil? Muszlin? Mintás, vagy sima? Mennyire szeretnéd, hogy ráncos legyen? Melyik méret az ablak szélessége?
A kérdező hozzászólása: szélesség 220 cm, magasság a 180 cm. valami szép de nem túl drága megoldás érdekelne, nincs konkrétum.
Õrbódé lesz?
A kérdező hozzászólása: Olyasmi lenne, csak 3fal és egy tetõ, csak nem akarok se tul keveset se tul sokat rendelni az anyagokból.
A falvastagság is jó lenne. 0, 36m3 homokos kavics, 72kg mész, 150kg cement kell a vakoláshoz 3cm vastagsággal számolva. 0, 24m3 homokos kavics, 50kg mész, 100kg cement 2cm-el számolva Ha nem alapozol alá hanem csinálsz egy 15cm vastag aljzatot akkor 0, 15m3 beton jön ki, de 0.25m3-enként van kiszállítás a legtöbb helyen ha betont rendelsz. Max marad egy-két talicskányi, vagy vastagabban húzod hogy elfogyjon.

Ha egy 150*105cm-es babzsák fotelt szeretnék varrni, mennyi anyagra és mennyi "töltelékre" lesz szükségem?

IKEA-s méterárut szeretnék huzatnak, (bels? huzatnak pedig flanelt, jó ötelt? ) szerintetek ez bírná a strapát? Vagy valami er?sebb anyagot válasszak? Ez lenne a küls? huzat. Http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/33080380 El?re is köszi a segítséget! Légyszi válaszoljatok, m. sürg?s lenne. Köszi

Egy elöl rövid hátul hosszú tüll menyasszonyi szoknya készítéséhez mennyi anyaggal számoljak? Hogy érdemes nekiállni, csak rávarrom ráncolva egy gumira egyben és elöl levágom ahol rövid legyen?

(Nem szeretném hogy átlátszon, legyen azért tartása meg anyag benne, de óriáshabcsókot sem szeretnék)Valami hasonlót:

Legjobb válasz: lehet már késõ, de én úgy csinálnám, hogy elöbb méretre vágnám a tüllt ésutána varrnám egybe akár gumira is

lehet már késõ, de én úgy csinálnám, hogy elöbb méretre vágnám a tüllt ésutána varrnám egybe akár gumira is


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!