Találatok a következő kifejezésre: Mennyi annak esélye, hogy valaki (21 db)

Ez hülyeség, lesz, de mennyire gyakori, az hogy valaki a hetedik hónapig menszeszeljen? Nekem mesélték, hogy van ilyen, és hányingerek leptek meg, azért csináltam tesztet és negatív lett. Úgye semmi esélye nincs annak, hogy terhes legyek?

(nem nagyon örülnék a dolognak. ) (Annyit még, hogy a teszten azt írta, hogy már a három napos terhességet is jelzi. )

Legjobb válasz: Ha 7 hónapos terhes lennél, már régen éreznéd mozogni, rugdosni a babát. Ha a mensid normálisan megjött, kizárt, hogy terhes legyél!

Ha 7 hónapos terhes lennél, már régen éreznéd mozogni, rugdosni a babát. Ha a mensid normálisan megjött, kizárt, hogy terhes legyél!
Anyum nõvér, és tanulta, hogy olyankor az agy jelet küld minden hónapban hogy menszi jön és elindul a vérzés. Veszélyes nagyon. Ritkán van ilyen, de van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Egyébként nem arra gondoltam, hogy 7 hónapos lennék. Az volt a lényeg, hogy attól mert menstruálok lehetek-e még terhes.
Szia.Lehetséges az ilyen.Barátnömnek is megvolt 5 hóapos terhesen maradt el neki de, mikor megmozdult akkor tudta meg csak hogy kismama.Most én is hasonló cipõben járok mint Te:teszt negativ ultrahangon nem látnak semmit de mikor megvizsgált akkor közölte babát várok, mensim van görcsölök is kicsit, hányinger, szédülés megvan.Most másik orvost keresek.mi szeretnénk ezt a babát.!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, és drukkolok nektek :-)

Mennyi annak az esélye, hogy valaki felgyógyul rákból?

Legjobb válasz: Most fedezték fel nála a múlt héten. 17 éves és lány. És lehet hogy átétes is :'(

Ha van áttét, rosszabb sajnos a helyzet, de semmi sem lehetetlen! Ismered/ismeritek az agykontroll nevû módszert? ...Ha nem, feltétlenül ajánlom, hogy ismerkedjen meg vele a barátõd (meg te is), rengetegen vannak, akik ezzel a módszerrel gyógyultak ki olyan betegségbõl, amit orvosok gyógyíthatatlannak mondtak. Ezt a módszert könyvbõl is el lehet sajátítani, de a legjobb talán a tanfolyam. (Ha érdekel, itt tudsz róla további infókat szerezni: http://www.agykontroll.hu - javaslom, mutasd meg a barátnõdnek is!)Az orvosi kezelés ezzel a módszerrel kiegészítve + esetleg a táplálákozási szokásokon való változtatás nagyon-nagyon magasra növeli a gyógyulási esélyt! Mihamarabbi felépülést kívánok! :) Sikerülni fog ez! :)
A kérdező hozzászólása: Most fedezték fel nála a múlt héten. 17 éves és lány. És lehet hogy átétes is :'(
Függ attól is, hogy milyen típusú rák. Pl. a méhnyakrákot ha az elején észrevszik, akkor szinte 100%!!! De a többinál is ez a helyzet, ha idõben észlelik, akkor szinte biztos a gyógyulás!
A kérdező hozzászólása: Azt mondta hogy csak szinte fehérvérsejtje van és alig van vörösvérsejtje. :'(
A kérdező hozzászólása: Köszi a kommentet! Én is remélem hogy felgyógyul! Mihamarabb
A rákból, ha idõben észerveszik, elég jók az esélyek. Tényleg nagyon sokat számít, hogy õ is harcol-e érte! Cukorbetegségre idáig csak tüneti kezelés volt - de újabban õssejtekkel már gyógyítható is (késõbb, ha a veséje is sérülne miatta, akkor az is). Egyelõre 'kicsit' drága - de mûködik! Bátorítsd, önts beléje lelket!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, aranyosak vagytok! Azon vagyok, hogy lelket öntsek bele! Tudom, hogy megfog gyógyulni, minél hamarabb!
A tegnapi, 18:21-es válaszadó vagyok. Feltétlen mutasd meg neki a http://www.agykontroll.hu oldalt! Ha esetleg te nem is hiszel ebben a módszerben, add meg neki a lehetõséget, hogy õ eldönthesse, érdekli-e! Ez nem egy szekta vagy ilyesmi - akik elvégzik a tanfolyamot, egyszerûen csak megismerkednek egy praktikus módszerrel, aminek a lényege betegség esetén, hogy ellazult állapotban elképzeli magát az illetõ egészségesen, stb., különféle technikákat alkalmaz, és "meggyógyítja" magát... Nem az orvosi kezelés helyett, hanem azt kiegészítve célszerû alkalmazni. Nagyban megnöveli a gyógyulási esélyt, hidd el! :) (Ha pedig megfogja a téma, javaslom ezt az oldalt is: http://www.esettanulmanyok.hu - itt rengeteg ösztönzõ sikert olvashattok a Sikerek rovatban) Emellett fontos, hogy biztassátok, nehogy elveszítse a hitét! Sok sikert kívánok! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!
A kérdező hozzászólása: (De) Úgy féltem szegényt! :'(
A Cukorbetegség nem gyógyitható.Ha egyszer az lett , mindig az marad , ahogy te fogalmaztál , krodában kell tartani egész életében.De sztem ez nem a világ vége , sok cukorbeteg ember van:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat...
Minél korábban fedezik fel, annál nagyobb az esély. Számít, hogy milyen típusú, és van-e áttét. Az embertõl is függ, mekkora a hite, akaratereje.
A kérdező hozzászólása: És ha van átét, akkor az baj?? :'(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, kicsit megnyugodtam!:)
2. válaszoló vagyok ismét! Neked is hinned kell a gyógyulásban és akarnod kell megygógyulni!!!!Bízz az orvosodban! Mert lehet, hogy hihetetlen, de a gyógyulni akarás és egy jó orvos csodákra képes! :) Szorítok, hogy hamar meggyógyulj! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! De (szerencsére) nem én vagyok beteg! Hanem a legjobb barátom! (akkor se szerencsére) :S
Ja, bocsi félreértettem! :S ;) De akkor bátorítsd és állj mellette, mert nagyon sokat számít ilyenkor ez is! Az én legjobb barátomnak agydaganata volt és felépült teljesen kb.2év alatt, úgy, hogy a kontroll vizsgálatokon sincs semmi neg.! :) Szorítok a barátnõdnek! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Én is nagyon szorítok neki, hiszek benne nagyon hogy felfog gyógyulni minnél elöbb. És midig mellette vagyok/leszek!:)
A kérdezõ kommentje://Bocs hogy eltérek a témától// Cukorbetegségbõl mennyi az esélye, hogy felgyógyul (vki)? Most derült ki nála ez is :'((( Vagy a cukorbetegséget nem lehet gyógyítani? (vagy csak ugymond "kordában" tartani?) Köszi a válaszokat! ;)
Ismét én! :) A cukorbetegséget nem lehet teljesen meggyógyítani, de kordában lehet tartani és nagyon jól együtt lehet élni vele! Az én anyukám 25éves kor óta cukorbeteg és teljesen rendben van, csak diétázik és tornázik rendszeresen! Ezt a betegséget ma már nagyon jól ismerik az orvosok és, ha mindent betart(pl.nem eszik olyan ételeket, amik a tiltó listán vannak[ezt Anyumnak a doki adta]), akkor hosszú és gondtalan élete lehet! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, megint neked:)
Szia! hogy van a barátnõd? Ugye meggyógyult?
Elég nagy!
mi 23 voltunk az osztályban, és a biosztanár azt mondta hogy 4 ember valószínûleg rákos lesz. De ezt ugye nem lehet elõre megmondani, sok mindentõl függ.
A kérdező hozzászólása: 18 éves vagyok és eléggé tartok, hogy én is rákos leszek, tudom hülyeség ilyeneken parázni de bárkivel megtörténhet :S Hogy lehet elkerülni?
Hogy lehet elkerülni? Stresszmentes, nyugodt élettel (ehhez fontos a jó párválasztás, hogy a házastársad ne idegesítsen halálra), minõségi élelmiszerek fogyasztásával (méregnélküli alapanyagokból saját magunknak fõzni, nem fogyasztani készételeket). C-vitamin mega-mennyiségben is segít a rák visszaszorításában.
nálunk is megmondta biosztanár, hogy statisztikailag ennyi meg ennyi az esélye, hogy azok leszünk.. én is féltem tõle régebben. de attól még, hogy félsz, nem tudod megakadályozni, ha jönni akar, épp ezért fölösleges ezen parázni. megakadályozni nem tudod semmivel, max élj egészségesen, és szûresd magad gyakran.
Sehogy, ha jönni akar akkor jönni fog, sajnos bármilyen formában és bármilyen korban. De 18 évesen találj magadnak elfoglaltságot, tûzz ki célokat, éld az életed, mert az állandó görcsölés, meg a rossz dolgokaon való töprengés csak fokozza a lehetõségét.
A kérdező hozzászólása: Oké csak olvastam 1 nagyon szomorú történetet itt gyk-n, hogy valaki 24 évesen újra rákos lett és inkább elhagyta a családját mint hogy lássa õket szenvedni :S
Magyarországon a halálozások körülbelül negyedének oka daganatos megbetegedés. Ez persze leginkább idõs embereket jelent (egyszer valamiben muszáj meghalni), de sajnos a fiatalabbaknál is Európa élvonalában vagyunk daganatos betegségekben.
Az ember, amíg él, életveszélyben van. Utána már nincs. :D Ezt meg lehet szokni, nem kell rajta görcsölni. Hallgass az elõttem szóló Tápira, + kerüld a bagót, meg a piát, tartózkodj sokat a szabadban (lehetõleg ne nagyvárosban), ürítkezz minden nap, izzadj meg minden nap, és jó eséllyel elkerülöd a rákot.

Mennyi az esély arra, hogy valaki terhes legyen annak ellenére, hogy rendesen menstruált?

Legjobb válasz: Azt nem tudom mennyi az esélye, de hasonló kérdést már egyszer tett fel valaki, nekem a sógornõm 6 hónapos korig menszizett talán mennyiségbe volt kevesebb, 25 hetes kismama:)

Azt nem tudom mennyi az esélye, de hasonló kérdést már egyszer tett fel valaki, nekem a sógornõm 6 hónapos korig menszizett talán mennyiségbe volt kevesebb, 25 hetes kismama:)
Van rá esély de nagyon kevés. kb 100 nõbõl 5 menstruál RENDESEN terhesség alatt. Nem ez az általános. Mert ha még csak pecsételés-barnázás. Teszt? Ha negatív szinte biztos nincs baba. De a doki uh-val rögtön megmondja.

Mennyi az esélye annak, hogy valaki fogamzásgátló szedése mellett terhes lesz (rendes szedéssel, anélkül, hogy elfelejtette volna időben bevenni)? Van valakinek ilyen tapasztalata?

Legjobb válasz: statisztikailag 0.5% körül van ebbe az is benne van, hogy az illetõ nem csak minden szemet bevesz, de hányás, hasmenés, illetõleg anitbiotikum vagy más a foggátló hatását csökkentõ gyógyszer szedése esetén használ kiegészítõ védekezést

statisztikailag 0.5% körül van ebbe az is benne van, hogy az illetõ nem csak minden szemet bevesz, de hányás, hasmenés, illetõleg anitbiotikum vagy más a foggátló hatását csökkentõ gyógyszer szedése esetén használ kiegészítõ védekezést
0, 1-1%
0, 05°%
Szia! Az esetek döntõ többségében van a szedés közben valami baki pl.: hányás, hasmenés, gyógytea, antibiotikum vagy más gyógyszer, ami csökkenti a felszívódást... Én most gyógyszer mellett lettem terhes (12 hetes vagyok), szemet nem hagytam ki, nem hánytam és nem volt hasmenésem, így elég értetlenül álltam a dolog elõtt. Aztán ahogy nézegettem a naptárt, megtaláltam a "bakit". A kisfiamtól elkaptam Karácsony után egy vírust, ami nála hasmenést okozott, nálam csak enyhe gyomorfájást 5 hétig. Akkor azt gondoltam, hogy nem lehet gond a gyógyszerrel, nem is foglalkoztam vele, hiszen egyéb tünetem nem volt. Nos, már tudom, hogy fertõzés esetén hányás és hasmenés nélkül is csökkenhet a felszívódás... Életem legszerencsésebb betegsége volt. :) )
Nekem sikerült, most 15 hónapos a kislányom.
Ne félj, engem már ötször mûtöttek :/ 14/F
A kérdező hozzászólása: De félek.xdddd

Találkozott valaki már ilyennel? Mennyi az esélye annak hogy ez kamu?

chekkoljátok pls ?!

Legjobb válasz: Kamu. Gondolom te is pornó nézés közben akadtál bele, mint ahogy én is, már kétszer is. Ha rákerestél volna a neten a kulcsszavakra (xy átverés) akkor te is megtalálod magadtól. Annyi a nagy trükkje, hogy ugye nem engedi bezárni azt a lapot, amin ez van megnyitva. Válts át egy másik lapra. Ezután ne próbáld bezárni a Mozillát (úgysem engedi), hanem csak menj az újraindításra. Ekkor bezáródik magától a Mozilla és újraindul a géped. Mikor újraindult, nyisd meg a Mozillát. Ugye ilyenkor csak azt az egyet tölti be elsõre, amelyik lap a bezáráskor meg volt nyitva. Mivel te elõtte átmentél egy másik lapra, ezért a fenti sorban a görgõvel kattintva bezárhatod a fertõzöttséget jelzõ oldalt. Ennyi.

Kamu. Gondolom te is pornó nézés közben akadtál bele, mint ahogy én is, már kétszer is. Ha rákerestél volna a neten a kulcsszavakra (xy átverés) akkor te is megtalálod magadtól. Annyi a nagy trükkje, hogy ugye nem engedi bezárni azt a lapot, amin ez van megnyitva. Válts át egy másik lapra. Ezután ne próbáld bezárni a Mozillát (úgysem engedi), hanem csak menj az újraindításra. Ekkor bezáródik magától a Mozilla és újraindul a géped. Mikor újraindult, nyisd meg a Mozillát. Ugye ilyenkor csak azt az egyet tölti be elsõre, amelyik lap a bezáráskor meg volt nyitva. Mivel te elõtte átmentél egy másik lapra, ezért a fenti sorban a görgõvel kattintva bezárhatod a fertõzöttséget jelzõ oldalt. Ennyi.
Be se jön az oldal.
A kérdező hozzászólása: A lényege az hogy kaptam egy oldalt amiben az áll hogy: pornógráf anyagokat találtak a gépemen(neten nézte illetve letöltötem) és fizessek be 25 E HUF vagy ha nem akkor megbirságolnak illetve leis csukhatnak 5-11 évre (hivatalosnak tûnik a dolog, és blokkolják a böngészõmet. Nemzeti nyomozó iroda. szted ez mennyire kamu?
Mintegy 100 százalékban.
ctrl+alt+del, feladatkezelõ, adott oldal lecsukása. Egyébként vicces oldal :)
Parazita oldal! Vírusirtóm most szedte le, 1 giga szemetet rányomott a gépemre! Nagyon szépen köszönöm te tetves, büdös, paraszt!

Tegyük fel ha valaki elkapja a HSV 2 virust, akkor mennyi annak az esélye hogy a HIV virust is elkapja?

Legjobb válasz: Ugyanannyi mint bárki másnak... lényegtelen hogy más vírussal is fertõzõdött vagy-e, egy teljesen egészséges ember is ugyanúgy elkaphatja a HIV vírust...

Ugyanannyi mint bárki másnak... lényegtelen hogy más vírussal is fertõzõdött vagy-e, egy teljesen egészséges ember is ugyanúgy elkaphatja a HIV vírust...
Semmi köze a kettõnek egymáshoz.

Üdv! Kaptam matematikából egy olyan feladatot Hogy mennyi az esélye annak hogy 5 feladatból 1 jó 2 jó 3 jó 4 jó 5 jó vagy egysem. Valószínüségszámítás lenne ez. Valaki megoldaná?

Legjobb válasz: Mindig meg kell számolni a kedvezõ eseteket és az összes esetet. Milyen lehetõségeid vannak? - mind az 5 feladat jó - 4 feladat jó, 1 rossz - 3 feladat jó, 2 rossz - 2 feladat jó, 3 rossz - 1 feladat jó, 4 rossz - mind rossz Tehát összesen 6 lehetõség van. Mi a kedvezõ eset az elsõ feladatnál? Az, hogy 1 jó, a többi pedig rossz. Tehát a 6 lehetõségbõl 1 jó csak nekünk. Kedvezõ eset/összes eset=1/6.

Mindig meg kell számolni a kedvezõ eseteket és az összes esetet. Milyen lehetõségeid vannak? - mind az 5 feladat jó - 4 feladat jó, 1 rossz - 3 feladat jó, 2 rossz - 2 feladat jó, 3 rossz - 1 feladat jó, 4 rossz - mind rossz Tehát összesen 6 lehetõség van. Mi a kedvezõ eset az elsõ feladatnál? Az, hogy 1 jó, a többi pedig rossz. Tehát a 6 lehetõségbõl 1 jó csak nekünk. Kedvezõ eset/összes eset=1/6.
n=6 lehetõség van. Ha egyik sincs kitüntetett szerepben, akkor 1/6 az esély minden egyes lehetõségre.
És azzal mire mész, ha vki megoldja? Attól nem leszel okosabb.
18:55 Mindez rendben, de ettõl még nem jó az általad írt válasz. Az a 6 eset, amit felírtál ("0 jó"; "1 jó"; ... "5 jó") nem lesz azonos valószínûségû.
17:46-os vagyok. Én is gondolkodtam azon, hogy nem pontos a feladat. De ebbõl a leírásból nekem az jön le, hogy "pontosan 1 jó", "pontosan 2 jó" stb. Úgy gondoltam, ha nem erre lenne kíváncsi, akkor azt írná "legalább 1 jó". Meg úgy vettem, hogy a feladatok sorrendje sem számít, nincs közöttük különbség:)
Igazából ennyi adatból nehéz megmondani. Tegyük fel, hogy minden feladatot ugyanakkora eséllyel tudsz megoldani (mondjuk ez legyen p). Ekkor annak, hogy 0 feladatot oldottál meg, (1-p)^5 az esélye, annak, hogy mindegyiket, p^5. A többit találd ki te.
Az úgy 16%, de nem igazán szokás átírni.
Mert ne képleteket tanulj meg, hanem az értelmét. Ez a paj, hogy nem tudod mit hova rakj, mert fogalmad sincs, hogy mi a p és mi a k. Na ezt tanuld meg, hiába mondjuk el, ha dolgozatban aztán nem lesz segítséged.
A kérdező hozzászólása: Igen de hány százalák az esély arra? p=k/ö nekem ez a képlet van de nem tudom hogy mit hova rakjak
Hm...igazad van^^:)

Mennyi annak az esélye, hogy így teherbe essen valaki?

Ha megfogom az ondós gumit, rá 15 percre pedig magamhoz nyúlok... Lehetséges így? Úgy hallottam, hogy még több órát élnek levegőn is.

Legjobb válasz: Igen, lehetséges

Igen, lehetséges
Én így fogantam^^
A kérdező hozzászólása: külsejét fogtam meg, de lehetséges, hogy került oda is. Rá negyed órára volt, de akkor száraz volt a kezem.
Nem zárható ki a lehetõség, de azért egész nyugodtan megmoshatod a kezed közben.
de miért lenne g.ecis kívülrõl?
Lehetséges.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!