Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a világrekord (10 db)

Mennyi a világrekord?

100-on, 800-on, 1500-on, 3000-en

Legjobb válasz: www.google.hu

jfgi
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?um=1&hl=hu&sa=N&tbm=isch&tbnid=p..
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?um=1&hl=hu&client=opera&sa=N&rls..
100 on 2345 800on 5, 5673 a többit nem tudom
Futás, úszás, kerékpár? Légy nagyfiú és keresd meg a neten, bizz magadban sikerülni fog..
A kérdező hozzászólása: utolsó elõtti kicsit sok a 800 on az 5perc feletti idõ. ugyhogy az bizts nem jó

Mennyi a világrekord felülésből 1 perc alatt?

Legjobb válasz: GreenTea Biztos vagy benne, hogy van hivatalosan ilyen rekord? Én 100-130 közé tenném max.

GreenTea Biztos vagy benne, hogy van hivatalosan ilyen rekord? Én 100-130 közé tenném max.
http://www.topendsports.com/testing/records/situps.htm itt találsz párat, igaz napra és órára lebontva.

Mennyi a világrekord idö 2000m-en kajakban?

Legjobb válasz: wikipédia azt írja, hogy a hivatalos versenyszámok 200, 500, és 1000m-esek. 2000m-eset sehol nem találtam.

wikipédia azt írja, hogy a hivatalos versenyszámok 200, 500, és 1000m-esek. 2000m-eset sehol nem találtam.
Van 2000m-ük is mint maratoni táv. A világrekordot sajnos nem tudom.
A kérdező hozzászólása: értem! azé kösz fiuk!
a kajak-kenuban nem mérnek világrekordot mert a természet is befolyásolja
Persze, ezek relatív idõ eredmények mert sosincs kétszer ugyanolyan hogy minden környezeti tényezõ megegyezzen de ettõl független még számon vannak tartva a legjobb idõ eredmények. Kérdés hogy hol... pont ezt keresem én is és bukkantam rá erre googleból erre a kérdésre.
90es évek végén az akkor menõ MTK férfi kajakoscsapatában is felmerült ez a kérdés, a srácok úgy gondolták megoldják a gordiuszi csomót amúgy Nagy Sándor módon, így nekiálltak és felállítottak egyet... Horváth Gábor negyedmagával elindult. Õ maga végig bölcsõn ülve, a segítõket 500m-ként cserélve ment egy 7:2x-es idõt (pontosat sajna már nem tudok), viszont az nyilvánvaló volt már akkor is, hogy ilyen idõt senki se ment egyesben. A "világrekord" messze nem hivatalos, senki se hitelesítette, de valahogy senki nem is kérdõjelezte meg. Amolyan játék volt :)


100m síkfutásban mennyi a világrekord?

Legjobb válasz: Férfiaknál 9.69 másodperc. A pekingi olimpián futotta Usain Bolt. Nõknél 10,49 másodperc. Ez Florence Griffith-Joyner nevéhez fûzõdik. Õ még 1988-ban állította be ezt a világcsúcsot. Azóta senkinek nem sikerült megdöntenie. Kutatók szerint nem is fogja már senki.

Férfiaknál 9.69 másodperc. A pekingi olimpián futotta Usain Bolt. Nõknél 10, 49 másodperc. Ez Florence Griffith-Joyner nevéhez fûzõdik. Õ még 1988-ban állította be ezt a világcsúcsot. Azóta senkinek nem sikerült megdöntenie. Kutatók szerint nem is fogja már senki.
Mindig ezt mondják. Hogy ezt meg azt már nem lehet megdönteni. Nézd, 20 éve lehetetlennek tartották a 10 mp alatti százat még a férfiaknál is. Elõbb-utóbb (inkább utóbb) a nõknél is meglesz a 9.99. Lehet hogy 20 év múlva, de meglesz.
az a vicc hogy minden rekord elvileg megdõl, nem?:) legközelebb vki lehet h 9.2-t fut, nem elképzelhetetlen mer nem sokkal gyorsabb Boltnál.. aztán ezt is megdönthetik épphgy aztána vköetkezöt végén ott tartanánk hogy a 100m-t1 mp alatt futják... de h hameg nem megdönthetö a rekord.. akkorviszont az nyer aki megtalálja azt az idõt ami nem átléphetõ egy ember számára és örökre benn maradt a történelemben, mert az emberek mindig csak a LEGgyrsabbatjegyzik meg, azt h ki volt bolt elött a leggyorsabb vagy azelött kevesen jegyzik...
én 70 m-t futok 9mp alatt :D 12/F XD
Mostmár 9.58 Usain Bolt
Hello! ;-) Igen, minden rekord megdönthetõ, ebbõl adódóan a férfi 100m-es futás világrekordja, és a nõ 100m-es futás világrekordja idõvel meg fog dõlni. Nincs lehetetlen. "Ha semmi sem biztos, minden lehetséges." :-) Örülök hogy segíthettem. Ha nem is sokban, de legalább egy kicsiben...De ez is elég, hisz sok kicsi sokra megy. :-)
Usain Bolt 9:58 2009 Berlin világbajnokság Ez szerintem csak Bolt maga tudja megdönteni

Mennyi a húzóckodás világrekord?

Legjobb válasz: Te valami analfabéta vagy?

Te valami analfabéta vagy?
van sok típusú húzódzkodás, plusz vannak különbözõ idõkorlátok is, ezért minden számban más az elért eredmény. itt vannak- http://www.recordholders.org/en/list/chinups.html

Mennyi a konfetti világrekord? Ha egyáltalán van ilyen

mert ha nem sok akkor meg akarom dönteni

Mennyi húzódzkodásból a világrekord?

Mennyiségre gondolok, megállás nélkül, lendítés nélkül.

Legjobb válasz: http://www.recordholders.org/en/list/chinups.html google. szívesen.. xd

Mennyi a fekvőtámasz világrekord?

vagy ha van országos, akkor ott mennyit értek el??

Legjobb válasz: Egy birminghami férfi öt óra alatt 8794 szabályos félkezest teljesített. Egy magyar férfi megdöntötte az egykezes fekvõtámasz eddigi Guinness-rekordját, amelyet egy kanadai fiatalember állított fel 96-tal. Ez a szám mostantól 100-zal kerül be a rekordokkönyvébe. Ezek kb. 2001-es adatok!

Egy birminghami férfi öt óra alatt 8794 szabályos félkezest teljesített. Egy magyar férfi megdöntötte az egykezes fekvõtámasz eddigi Guinness-rekordját, amelyet egy kanadai fiatalember állított fel 96-tal. Ez a szám mostantól 100-zal kerül be a rekordokkönyvébe. Ezek kb. 2001-es adatok!
A kérdező hozzászólása: köszi! És sima fekvõtámaszba nincs rekord csak félkezesbe?
Sima fekvõtámaszban 3416 egy óra alatt. De ez is már kb. 2 éves adat.
Pavel Gusejnov egy moszkvai tornateremben Hat és fél óra alatt 9263 fekvõtámaszt :D ügyes

Mennyi felkészülési idõ és "befektetés" szükséges ahhoz, hogy a maratonon megdöntsem a világrekordot (2:03:23)?

Hány km-eket kell futni naponta, hogyan növeljem a sebességem stb.?

Legjobb válasz: ahhoz inkább egy gyógyszertár kell! remélem nem abban a tévhitben élsz, hogy az olimpiai szintidõt, csak úgy lefutják páran?? azzal a tempóval a felénél vagy még az elején szívmegállásod lenne. vagy ha végig szenvednéd azzal a tempóval, és még ha csak ott futnál a többiek után, a táv végén olyan savasodás lépne fel a testedben, hogy azért halnál meg.

ahhoz inkább egy gyógyszertár kell! remélem nem abban a tévhitben élsz, hogy az olimpiai szintidõt, csak úgy lefutják páran?? azzal a tempóval a felénél vagy még az elején szívmegállásod lenne. vagy ha végig szenvednéd azzal a tempóval, és még ha csak ott futnál a többiek után, a táv végén olyan savasodás lépne fel a testedben, hogy azért halnál meg.
Itt van egy pár edzésterv 2:15-ön belüli idõre is, lehet vele barátkozni. :) A felkészülési idõ meg nagyon sok mindentõl függ. Milyen szintrõl indulsz, mennyi idõt tudsz rászánni, mennyit tudsz pihenni, milyen gyorsan regenerálódsz. Ahhoz, hogy ilyen eredményeket érj el, már a genetika is rengeteget számít. Meg persze hogy megvan-e a megfelelõ háttered hozzá. Ezt szerintem csak élsportolói szinten lehet megközelíteni (edzõi, orvosi csapat, minden idõdet erre tudd fordítani).
ez csak úgy dikerûlhet, ha ez az ÉLETED és benne vab egy élet MUNKÁJA
ez csak úgy sikerûlhet, ha ez az ÉLETED és benne vab egy élet MUNKÁJA
2. vagyok, csak a lényeget hagytam le :) [link]
Ha ezt itt kérdezed meg, soha nem fogod megdönteni, de megközelíteni sem. Akik világcsúcsokat döntögetnek, azoknál minden tényezõ a top-on van. Genetika, edzések, pihenés, regenerálódás, dopping szerek, orvosi felügyelet, szakértõi-edzõi segítség, profi eszközök, felszerelés az edzéshez, étrend és sok-sok év edzés a hátad mögött. Ez nem úgy van, hogy Józsi kitalálja Mucsröcsögén, hogy megdönti a világcsúcsot és keményebben edz, mint Rocky az Eye of the tiger zenéjére pár hónapig.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, 2. köszi az edzéstervet. :)

Mennyi volt a legtöbb tojás, amit egy tyúk egy év alatt tojt? Létezik ilyen "világrekord"?

Tudom, hogy az ISA Brown nevü tojóhibridek a legtermékenyebbek, ennek utánanéztem. Csak arra nem kaptam választ sehol, hogy van-e "egyéni csúcs".

Legjobb válasz: Ilyen világrekordot szerintem nem lehet felállítani. Ahhoz az kéne, hogy egy bizottság egy teljes éven keresztül figyelje az adott tyúkot, hogy mennyit tojik. Nem hiszem, hogy ezt bárki is megfinanszírozná :D

Ilyen világrekordot szerintem nem lehet felállítani. Ahhoz az kéne, hogy egy bizottság egy teljes éven keresztül figyelje az adott tyúkot, hogy mennyit tojik. Nem hiszem, hogy ezt bárki is megfinanszírozná :D
A kérdező hozzászólása: Társadalmi munkában talán elvállalnám, ha lenne rá igény, bár van egy olyan érzésem, hogy még így sem "finanszírozná meg" senki.:) Amúgy köszönöm a választ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!