Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a világrekord (9 db)

Mennyi a világrekord?

100-on, 800-on, 1500-on, 3000-en

Legjobb válasz: www.google.hu

jfgi
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?um=1&hl=hu&sa=N&tbm=isch&tbnid=p..
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?um=1&hl=hu&client=opera&sa=N&rls..
100 on 2345 800on 5, 5673 a többit nem tudom
Futás, úszás, kerékpár? Légy nagyfiú és keresd meg a neten, bizz magadban sikerülni fog..
A kérdező hozzászólása: utolsó elõtti kicsit sok a 800 on az 5perc feletti idõ. ugyhogy az bizts nem jó

Mennyi a világrekord felülésből 1 perc alatt?

Legjobb válasz: GreenTea Biztos vagy benne, hogy van hivatalosan ilyen rekord? Én 100-130 közé tenném max.

GreenTea Biztos vagy benne, hogy van hivatalosan ilyen rekord? Én 100-130 közé tenném max.
http://www.topendsports.com/testing/records/situps.htm itt találsz párat, igaz napra és órára lebontva.

Mennyi a világrekord idö 2000m-en kajakban?

Legjobb válasz: wikipédia azt írja, hogy a hivatalos versenyszámok 200, 500, és 1000m-esek. 2000m-eset sehol nem találtam.

wikipédia azt írja, hogy a hivatalos versenyszámok 200, 500, és 1000m-esek. 2000m-eset sehol nem találtam.
Van 2000m-ük is mint maratoni táv. A világrekordot sajnos nem tudom.
A kérdező hozzászólása: értem! azé kösz fiuk!
a kajak-kenuban nem mérnek világrekordot mert a természet is befolyásolja
Persze, ezek relatív idõ eredmények mert sosincs kétszer ugyanolyan hogy minden környezeti tényezõ megegyezzen de ettõl független még számon vannak tartva a legjobb idõ eredmények. Kérdés hogy hol... pont ezt keresem én is és bukkantam rá erre googleból erre a kérdésre.
90es évek végén az akkor menõ MTK férfi kajakoscsapatában is felmerült ez a kérdés, a srácok úgy gondolták megoldják a gordiuszi csomót amúgy Nagy Sándor módon, így nekiálltak és felállítottak egyet... Horváth Gábor negyedmagával elindult. Õ maga végig bölcsõn ülve, a segítõket 500m-ként cserélve ment egy 7:2x-es idõt (pontosat sajna már nem tudok), viszont az nyilvánvaló volt már akkor is, hogy ilyen idõt senki se ment egyesben. A "világrekord" messze nem hivatalos, senki se hitelesítette, de valahogy senki nem is kérdõjelezte meg. Amolyan játék volt :)


100m síkfutásban mennyi a világrekord?

Legjobb válasz: Férfiaknál 9.69 másodperc. A pekingi olimpián futotta Usain Bolt. Nõknél 10,49 másodperc. Ez Florence Griffith-Joyner nevéhez fûzõdik. Õ még 1988-ban állította be ezt a világcsúcsot. Azóta senkinek nem sikerült megdöntenie. Kutatók szerint nem is fogja már senki.

Férfiaknál 9.69 másodperc. A pekingi olimpián futotta Usain Bolt. Nõknél 10, 49 másodperc. Ez Florence Griffith-Joyner nevéhez fûzõdik. Õ még 1988-ban állította be ezt a világcsúcsot. Azóta senkinek nem sikerült megdöntenie. Kutatók szerint nem is fogja már senki.
Mindig ezt mondják. Hogy ezt meg azt már nem lehet megdönteni. Nézd, 20 éve lehetetlennek tartották a 10 mp alatti százat még a férfiaknál is. Elõbb-utóbb (inkább utóbb) a nõknél is meglesz a 9.99. Lehet hogy 20 év múlva, de meglesz.
az a vicc hogy minden rekord elvileg megdõl, nem?:) legközelebb vki lehet h 9.2-t fut, nem elképzelhetetlen mer nem sokkal gyorsabb Boltnál.. aztán ezt is megdönthetik épphgy aztána vköetkezöt végén ott tartanánk hogy a 100m-t1 mp alatt futják... de h hameg nem megdönthetö a rekord.. akkorviszont az nyer aki megtalálja azt az idõt ami nem átléphetõ egy ember számára és örökre benn maradt a történelemben, mert az emberek mindig csak a LEGgyrsabbatjegyzik meg, azt h ki volt bolt elött a leggyorsabb vagy azelött kevesen jegyzik...
én 70 m-t futok 9mp alatt :D 12/F XD
Mostmár 9.58 Usain Bolt
Hello! ;-) Igen, minden rekord megdönthetõ, ebbõl adódóan a férfi 100m-es futás világrekordja, és a nõ 100m-es futás világrekordja idõvel meg fog dõlni. Nincs lehetetlen. "Ha semmi sem biztos, minden lehetséges." :-) Örülök hogy segíthettem. Ha nem is sokban, de legalább egy kicsiben...De ez is elég, hisz sok kicsi sokra megy. :-)
Usain Bolt 9:58 2009 Berlin világbajnokság Ez szerintem csak Bolt maga tudja megdönteni

Mennyi a húzóckodás világrekord?

Legjobb válasz: Te valami analfabéta vagy?

Te valami analfabéta vagy?
van sok típusú húzódzkodás, plusz vannak különbözõ idõkorlátok is, ezért minden számban más az elért eredmény. itt vannak- http://www.recordholders.org/en/list/chinups.html

Mennyi a konfetti világrekord? Ha egyáltalán van ilyen

mert ha nem sok akkor meg akarom dönteni

Mennyi húzódzkodásból a világrekord?

Mennyiségre gondolok, megállás nélkül, lendítés nélkül.

Legjobb válasz: http://www.recordholders.org/en/list/chinups.html google. szívesen.. xd

Mennyi a fekvőtámasz világrekord?

vagy ha van országos, akkor ott mennyit értek el??

Legjobb válasz: Egy birminghami férfi öt óra alatt 8794 szabályos félkezest teljesített. Egy magyar férfi megdöntötte az egykezes fekvõtámasz eddigi Guinness-rekordját, amelyet egy kanadai fiatalember állított fel 96-tal. Ez a szám mostantól 100-zal kerül be a rekordokkönyvébe. Ezek kb. 2001-es adatok!

Egy birminghami férfi öt óra alatt 8794 szabályos félkezest teljesített. Egy magyar férfi megdöntötte az egykezes fekvõtámasz eddigi Guinness-rekordját, amelyet egy kanadai fiatalember állított fel 96-tal. Ez a szám mostantól 100-zal kerül be a rekordokkönyvébe. Ezek kb. 2001-es adatok!
A kérdező hozzászólása: köszi! És sima fekvõtámaszba nincs rekord csak félkezesbe?
Sima fekvõtámaszban 3416 egy óra alatt. De ez is már kb. 2 éves adat.
Pavel Gusejnov egy moszkvai tornateremben Hat és fél óra alatt 9263 fekvõtámaszt :D ügyes

Mennyi volt a legtöbb tojás, amit egy tyúk egy év alatt tojt? Létezik ilyen "világrekord"?

Tudom, hogy az ISA Brown nevü tojóhibridek a legtermékenyebbek, ennek utánanéztem. Csak arra nem kaptam választ sehol, hogy van-e "egyéni csúcs".

Legjobb válasz: Ilyen világrekordot szerintem nem lehet felállítani. Ahhoz az kéne, hogy egy bizottság egy teljes éven keresztül figyelje az adott tyúkot, hogy mennyit tojik. Nem hiszem, hogy ezt bárki is megfinanszírozná :D

Ilyen világrekordot szerintem nem lehet felállítani. Ahhoz az kéne, hogy egy bizottság egy teljes éven keresztül figyelje az adott tyúkot, hogy mennyit tojik. Nem hiszem, hogy ezt bárki is megfinanszírozná :D
A kérdező hozzászólása: Társadalmi munkában talán elvállalnám, ha lenne rá igény, bár van egy olyan érzésem, hogy még így sem "finanszírozná meg" senki.:) Amúgy köszönöm a választ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!