Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a után (6012 db)

25 év körüliek! Mennyi idő után jegyeztek el? Illetve mennyi idő után kérted meg a barátnőd kezét?

Legjobb válasz: 6,5 fél év után kérte meg. Ekkor 28 éves voltam. Rá 8 hónapra volt az esküvõ.

6, 5 fél év után kérte meg. Ekkor 28 éves voltam. Rá 8 hónapra volt az esküvõ.
24 éves voltam, mikor megkérte a kezem, 4, 5 év után. Az esküvõ szinte pontosan egy évvel késõbb volt.
Ne reménykedj, odébb lesz..
Júniusban kiderült kisbabánk lesz júliusban elkezdtük szervezni az esküvõt. Októberben összeházasodtunk eljegyzés nem volt. 8 év után 26 évesek vagyunk...(5 éve együtt élünk)
2 év után kérte meg a kezem, ennek már 2 éve. Esküvõhöz meg nincs sok kedvem, családi perpatvar miatt. ... 28/n
pont a 25.szulinapomon 4 ev utan, eskuvo meg nincs kilatasban. 26/L
Bár már nem vagyok 25 éves, de ennyi idõsen kérték meg a kezem :) 6 év után. Az esküvõ 5 év múlva volt.
Másfél év után volt eljegyzés. 24/N és 29/F
25 évesen házasodtam (tavaly). 19 évesen, három hónap után kérte meg a kezem. És nem õ nem igyekezett a házassággal, hanem én nem voltam rá korábban hajlandó.
Már az elsõ hónap után elkezdtünk beszélgetni, hogy ha meglesz a nyelvvizsgám, és megkapom a diplomámat, elkezdek dolgozni, akkor össze fogunk házasodni. Aztán, amikor 7 hónapja voltunk együtt és egy hónapja már együtt éltünk, szülinapomra kaptam egy gyûrût és anyukámtól megkérte a kezemet. Én azt a gyûrût tartom az összetartozásunk jelképének, amíg meg nem vesszük a karikát, mert azzal fogja majd feltenni a bûvös mondatot. :) De amióta most szeptemberben bejelentettük a családnak, hogy jövõre esküvõ, azóta jegyben járunk. Szóval bonyolult.:) Ha a bejelentést nézzük, akkor 1.5 év után. 24N és 31F
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs, én nem pontoztam senkit semmilyen irányba, nem tudom ki szórakozik. :S
na a szubjektiv szot is sikerult hiba nelkul leirnom az elozo kommentemben:-):-):-)
nekem tavaly kérte meg a párom a kezemet, idén töltöttem a 25-öt. a házasságot meg pont feleslegesnek tartom. mégis kinek bizonygatnánk azzal a papírral, hogy szeretjük egymást? az államnak? mivel ugye náluk kell aláírni :) a családunk és a barátaink tudják, h mi a stájsz, mi is tudjuk mit szeretnénk egymástól, innentõl nem írunk alá semmit :) õ szerette volna, de meggyõztem, h az egész nettó baromság, nincs rá szükségünk. egyébként sem öltöznék habcsóknak, nem kell kidobni egy nap miatt 100ezreket, és semmi kedvem egy nyilvántartásba belevetetni, hogy kivel tervezem az életemet.
Tök, jó, hogy nulla százalékos lettem... :) ...
24-es, akkor viszont érdekelne, hogy hogy tette fel a párod a kérdést? "hozzám jössz feleségül?" "leszel a feleségem?" ha erre igent mondtál, akkor nem értem a kommented többi részét. Viszont ha csak azt kérdezte, hogy szerenéd-e velem leélni az egész életed, és erre mondtál igent, azt értem, csak akkor nem értem, minek kellett a gyûrû, ha enélkül is tudjátok? Vagy csak odaadta? És kérlek, ne sértõdj meg, nem kötekszem, csak tényleg érdekel, mert kicsit tök ellentétes, amit írsz. Elfogadom bármit, ha látok benne logikát és megmagyarázod! :)
Nem vagyok 25 éves, de általában cca. 1-2 hónap alatt.
én négy év után kértem meg.
Anyámék 1 hónap után házasodtak össze, és 30 éve házasok, a barátnõmék 8 év után. Az idõ nem jelent semmit ilyen szempontból. Nektek kell eldönteni, hogy összeillõek vagytok-e vagy sem, tudnátok-e egymással egy egész életet leélni.
engedjetek meg egy kerdest: erre a kerdesre tenyszeru valaszok erkeztek.., ha jol emlekszem 2 tartalmaz szibkektiv velemenyt. mi alapjan lett lepontozva az osszes valasz?!:-):-):-) komolyan nem ertem...
Azért az érdekelne, hogy már megint milyen szempontok alapján lettem lepontozva...Ennyi rosszindulatú, megmondós embert, ez hihetetlen.
A kérdező hozzászólása: Én a lány vagyok, 8 éve vagyunk együtt a párommal. :)
sosem fogom senkiét megkérni, mert teljesen feleslegesnek tartom. A boldogsághoz sok-sok dolog elengedhetetlen, de az a papír, meg az az eskû az egyház színe elõtt, na ezek pont feleslegesek.
Én 32 vagyok, a feleségem 26! Karácsonykor lesz 3 éve, hogy együtt vagyunk! A lánykérés tavaly szeptember 19-én történt meg. Az eljegyzést tavaly november 27-én tartottuk. Az esküvõ pedig idén május 12-én volt. Ha valami mûködik, és érzed, hogy Õ az igazi és hajlandó is vagy elõrébb lépni a kapcsolatban, akkor felesleges halogatni a dolgot! Ezt tapasztalatból mondom!
pár nappal azután kérte meg a párom a kezem a 4. évfordulónkon, mikor betöltöttem a 24-et. Rá pont egy évre volt az esküvõ most nyáron. Tehát 4 év után eljegyzés 24 évesen, 5 év után esküvõ 25 évesen.
18 voltam, amikor megkérte a kezem. Õ 26 volt, másfél éve voltunk együtt. Egy év múlva pedig esküvõ volt. Azóta már van két fiunk és egy kislányunk. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat Mindenkinek! 10.34-es kommentelõvel egyet értek!:)
2, 5 év járás után kérte meg a kezem, másfél év múlva lesz az esküvõnk. 25L
4 év után kértem meg, elsõre igent mondott, és remélem egy éven belül össze is házasodunk... :) 27/F
Kedves kérdezõ! Te a fiú vagy a lány vagy? Ha a fiú, készülsz már valamire? Mióta vagytok együtt? :)
Én 25 vagyok és nem vagyok eljegezve. Szerintem még néhány évig nem is leszek. 2, 5 éve vagyunk együtt, párom 32F. Nem állunk úgy anyagilag, hogy összeköltözzünk és alig fél éves munkaviszonyom van. Így szerintem felesleges lenne egy eljegyzés.

Mennyi idő után kérte meg a kezed? Mennyi idő után költöztetek össze?

Legjobb válasz: Nem akar elvenni, és már egy év után összeköltöztünk.

Nem akar elvenni, és már egy év után összeköltöztünk.
valaki megkerte a kezem??...nem remlik...
1 év után azt mondta, hogy korai lenne még az összeköltözés... majd 20 év múlva talán elvesz...

Magas a prolaktin szintem. Ki mit szedett rá, és mennyi idő után ment le normálisra? Mennyi az az érték, aminél már teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Szia, én 2 hete szedek most már napi 3x1 bromocriptint. Eredményt még nem tudok, mert 1 hónap gyógyszerszedés után lesz ismételt vérvétel. Neked mennyire magas?

Szia, én 2 hete szedek most már napi 3x1 bromocriptint. Eredményt még nem tudok, mert 1 hónap gyógyszerszedés után lesz ismételt vérvétel. Neked mennyire magas?
És peteérésed, tejed van?
A kérdező hozzászólása: Én 3hete szedem, kb 1hete nincs tejem.65 volt, 28-án megyek ismét vérvételre.Neked mennyi?

Akit elhalt terhesség miatt kellett műteni, hogy érezte magát a műtét után? Volt panaszotok, mennyit pihentetek? Mennyi ideig voltatok betegállományban? Mennyi idő után jött meg?

Mennyi id? múlva kellett kontrollra menni?

Legjobb válasz: ja 6 hétig voltam betegszabin.elsõ voltam.De pihenni szerintem 1 hetet pihentem.mivel nem fájt igy nem fogtam vissza magam

ja 6 hétig voltam betegszabin.elsõ voltam.De pihenni szerintem 1 hetet pihentem.mivel nem fájt igy nem fogtam vissza magam
Sziasztok! Nekem 8 hetesen hat el nekem a mûtét borzasztóan fájt utána kaptam is infúziós fájdalom csillapított...igaz 4 napja véreztem...és 2 napig feküdtem mire megmûtöttek... sose kívánom senkinek azt a fájdalmat se elõtte se utána... és összesen több mint 2 hónapot véreztem mert a drága kórház nem adott méh összehúzott... minek is azt...
10 hetesen kellett mûteni, és elég sokáig volt alhasi fájdalmam, mintha késsel keresztbehasítottak volna, olyan éles. Kontrollra mentem 1 hét múlva, majd 6 hét múlva, de semmi rendelleneset nem találtak. 2 hétig voltam itthon, de addig tényleg végig pihentem, aztán visszatértem az ülõmunkámhoz. Nekem a mûtéthez számított 4. hétre jött meg, és elég bõséges volt.
nekem 11hetesen halt el a magzatom.mütét után semilyen fájdalmam nem volt.Kicsit véreztem kb 10napig.6 hét után van kontrol.Majd 3 honap mulva ujra terhes lettem és már 18hónapos.:) )
8. vagyok megint. 2 munkatársam ugyanígy járt, õk 2 nap múlva már dolgoztak. Ja és nekem a lelki fájdalom csak utána jött elõ, kb. 2 hétre rá kezdtem igazán felfogni, hogy ez akár ismétlõdõ is lehet (bár próbáltam az ilyen gondolatokat elhessegetni), és belegondoltam, mi van, ha én eleve nem tudok kihordani egy terhességet, mert ugye vannak olyanok. 2, 5 hónap múlva már könyörögtem a páromnak, hogy próbálkozzunk újra. Õ eszembe juttatta, hogy mekkora testi fájdalmaim voltak, és megkérdezte, hogy akkor is akarom-e, ha esetleg megint úgy lesz. Persze, hogy akartam. Aztán végülis "besikerült", 2 bebarnázás miatti 3 nap kórház és 2 hét szigorú fekvés után jelenleg a 2. kritikus idõszakban vagyunk (13. hét).
9 hetesen mûtöttek üres petezsák miatt. Nekem sajnos mûhiba miatt fel kellett vágni a hasamat, ezért nagyon nehezen gyógyultam. 4 nap után engedtek haza a kórházból, varratszedésre vissza kellett mennem, majd 6 hetes kontrollra. 1-1, 5 hétig véreztem. Nehezen gyógyultam fel testileg és lelkileg is.
13 hetesen halt el. Mola terhesség. Fizikailag semmi, lelkileg összetörtem. 6 hétig véreztem, ez alatt állandó kontroll, mert hetekig + terhességi teszteket produkáltam.Ez alatt 10 kilót fogytam, utáltam a világot. Azóta 3 csodás gyerkõcöm van.
Szia! 13 hetesen halt el a baba. Nem éreztem utána semmi fizikai fájdalmat, a szívem viszont majd meg szakadt :-( 3 hétig voltam itthon, nem akartam emberek közé menni. 5 hét múlva jött meg. Mûtét után 2 hónappal terhes is lettem. 8 hónapos a fiúnk :-)
Az elsõ elhalt terhességem után (4 is volt) 1 hetet voltam otthon betegállományban. Igazán nagy fájdalmaim nem voltak. Kicsit véreztem. 6 hét után kellett menni kontrollra. 5 hét múlva jött meg.
Szia, nekem 4 hete volt a mutetem 8, 5 hetesen, fizikai fajdalomrol nem panaszkodom , annal nagyobb a lelki.Azota meg nem volt nem mensim, s 2 napot pihntem, mert van egy 15 hos kislanyom es mellette nem igazan lehet pihenni.
Jah és 3 napot feküdtem vele otthon utána mentem dolgozni kimaradt utána egy mensim állítólag ahogy én hallottam a mûtét után 3 héttel kell elõször megjönnie... Nekem rá más fél hónapra és elöntött a vér a lakás közepén(mint a filmekbe amikor elvetélnek)...(bocsánat a kifejezésért)

Ha vki tidő után szineződik el a terhes mennyi idő után szineződik el a mellbimbó udvara és mennyire lesz sötét, Hanyadik héten hónapban lsz ez?

Legjobb válasz: Az eredeti kérdés: Ha vki terhes mennyi idõ után szinezõdik el a mellbimbó udvara és mennyire lesz sötét, Hanyadik héten hónapban lesz ez?

A kérdező hozzászólása: Az eredeti kérdés: Ha vki terhes mennyi idõ után szinezõdik el a mellbimbó udvara és mennyire lesz sötét, Hanyadik héten hónapban lesz ez?
17 hetes vagyok, de eddig még nem történt semmi a melleimmel, pedig sok helyen olvastam, hogy a 3. hónap után várható (vagy akár elõbb is), hogy sötétebb lesz a mellbimbó udvara...Szóval késõbb mondjuk még lehet, jelenleg viszont még semmi változás.

Closty szedése után mennyi idő után lehetséges a terhesség? Már nagyon szeretnénk babát.5hónapja próbálkozunk és még semmi sajnos

Legjobb válasz: nekunk elso honapban osszejott. en ugy tudom, 3 honapig tarthat egy closty kura, utana pici szunet, es megint, de biztos vannak, akik megcafolnak, mert hallottam azt is, hogy fél évig. mivel probalkoztok closty mellett? mennyi probalkozas utan kaptal clostyt? vagy volt valami mas oka?

nekunk elso honapban osszejott. en ugy tudom, 3 honapig tarthat egy closty kura, utana pici szunet, es megint, de biztos vannak, akik megcafolnak, mert hallottam azt is, hogy fél évig. mivel probalkoztok closty mellett? mennyi probalkozas utan kaptal clostyt? vagy volt valami mas oka?
Bocsi, az elõzõ vagyok, és rendszertelen mensit akartam írni, nem rendszertelen cisztákat....
szia, nekem a 6.-ik clostys hóban jött össze, 13 hónap próba után
szio, elso vagyok. sokan mondjak ("sajnos" nem volt alkalmam kiprobalni, mert hamar jott a baba) a palastfu-cickafarkfu teat, olvass utana, esetleg kerdezz ra a dokidnal, mert sokan eskusznek ra! talan az is segit valamennyit, minden pici segitseg jol jon ilyenkor :) sok sikert!
Szia! Remélem jött a baba azóta! Én most kezdem el a closty kúrát! Remélem neked pozitív tapasztalataid voltak! :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Én még kaptam dulphastont mellé és még a hõmérõs módszert alkalmazom. 3 hónap sikertelen próbálkozás után fordultam dokihoz és megnyugtatott, hogy ezek majd segítenek, bízom benne, mert nagyon jó doki! És mások is ajánlották! Kedden kiderül, hogy mik a további tehendõink, vagy egyáltalán lesznek-e még tehendõim. Már nagyon várom a pocaklakót :)
Szió!Nkem is duphaston volt, meg closty.Nekem azért, mert PCO-m van.Ez semmi tünettel nem jár, csak a cisztákkal, meg rendszertelen cisztákkal.ez a második clostys hónapom, az elsõbõl nem lett Babó. Mivel Pco-m van, szedek még Metfogamma tabit, az inzulin rezisztencia miatt. Remélem sikerül már végre....mondjuk csak szeptember óta próbálkozunk... Sok sikert Neked is!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ és tiszta szívembõl kívánok sok sikert nektek is a babához!!!
A kérdező hozzászólása: Igazad van, ilyenkor minden segítség jóljön. Köszi a tanácsot!
kít hít után mutassa ki
A kérdező hozzászólása: ha helyesen értelmezem akkor 2 hét ?
így van
A kérdező hozzászólása: és ha 2 hétnél késõbb csinálom meg az is oké ? akkor is valós eredményt mutat?
"és ha 2 hétnél késõbb csinálom meg az is oké ? akkor is valós eredményt mutat?" Ezt ugye most nem komolyan kérdezed?
A kérdező hozzászólása: jóvan oké :D bocsi hülye vagyok :D ez tényleg hülye kérdés volt
Ha ennyire hülye vagy, akkor inkább hanyagold a szexet, ne szaporodj!
A kérdező hozzászólása: helyes válasz !!!

Szerintetek hány hónap után számít egy kapcsolat komolynak? És mennyi idő után lehet tervezgetni a közös jövőt?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy meg lehet határozni azt, hogy mennyi idõ után lehet komoly egy kapcsolat. Én 3 hónap ismeretség után házasodtam össze a volt férjemmel, és 2 gyermekünk született. Sok-sok év után nem emiatt váltunk el. A mostani páromat a neten ismertem meg és egy hét után hozzáköltöztem. Még csak 3 éve vagyunk együtt, de mind a ketten úgy érezzük, mintha mindig is ismertük volna egymást. Õ az én másik felem.

Nem hiszem, hogy meg lehet határozni azt, hogy mennyi idõ után lehet komoly egy kapcsolat. Én 3 hónap ismeretség után házasodtam össze a volt férjemmel, és 2 gyermekünk született. Sok-sok év után nem emiatt váltunk el. A mostani páromat a neten ismertem meg és egy hét után hozzáköltöztem. Még csak 3 éve vagyunk együtt, de mind a ketten úgy érezzük, mintha mindig is ismertük volna egymást. Õ az én másik felem.
Ha hosszú távon nézzük akkor szerintem minden 5ik év a legkritikusabb.Akik addig megmaradnak együtt az már nagy szó mostanság...persze rosszul mûködõ kapcs.ban is ellehet húzódni évekig de miért is lenne jó? Egy pár hónapos kapcs.ot nem lehet komolynak nevezni az még nagyon a kezdete a dolgoknak.
3-4 év szerintem.lehet komoly már az elejétõl egy kapcsolat, de a közös jövõ...hát az más.
Ez azért sok mindentõl függ. Van, akik már hetek múlva úgy érzik, hogy õk egymásnak vannak teremtve, vannak, és sülve-fõve együtt vannak, tervezgetnek. Vannak, akik 15 év után sem terveznek semmit, csak elvannak egymással.
Ezt nem az idõ fogja megszabni. Jó nem azt mondom, hogy pár hónapos kapcsolat után már tervezgessen az ember. De lehet az akár 5 év is, ha nem tudnak pl. kölcsönösen megbízni egymásban, akkor felesleges közös jövõt tervezgetni. Szóval ez inkább a kapcsolat milyenségétõl függ, mintsem a hosszától.
Én is évekrõl beszélnék. 2-3 év után lesz igazán komoly egy kapcsolat. Addig még ingatag. Ami meg utána se szilárdul folyamatosan, szerintem nem is mûködik. Ennyi idõ után már ellehet kezdeni tervezgetni a közös jövõt. Persze vannak kivételes esetek, amikor ez az idõ már sok, vagy épp kevés, de szerintem ez így átlagban mûködik.
szerintem az elsõ nagyobb megpróbáltatás után lehet komolynak nevezni. ha azt túléli egy kapcsolat, a többit is túl fogja.
Nagyon sok mindentõl függ!Vannak párok akik 3-4hónap után már komolynak gondolják a dolgot, de vannak akik évek múlva is csak vannak, semmi közös tervvel, ez a leányzó és a férfi érettségén is múlik.Mi a párommal 5éve vagyunk együtt, de mi úgy 6hónaptól gondoltuk komolynak.:-) 21/N
Szerintem attól függ ti mennyire gondoljátok komolyan. Vannak akik 3 hónap után összeköltöznek és minden rendben mûködik. Emberfüggõ is. Ha úgy érzed h nem kell senki más és ezt nagyon komolyan gondolod, nem csak egy fellángolás akkor komoly, persze akkor ha a másik fél is ezt gondolja.
A kérdező hozzászólása: Egyébként a normális válaszokat köszönöm:)
szerintem az együttélés már komoly kapcsolat :D szerintem ez a felek érzésein múlik. ha 2 hónap után mindketten komolyan veszik, akkor komoly. ha 3 év után is csak úgy együtt vannak, mert épp nincs jobb akkor meg nem.
Érdekes kérdés! Mi a párommal alapból olyanok vagyunk (voltunk), hogy csak "komolyra", hosszúra terveztünk minden kapcsolatunkat. Az más, hogy a végén, hogy alakult. Szóval õ a kezdetektõl komolyan vett, én is õt, 2 hónap után ajándékozott nekem egy gyûrût és azt mondta ez azt jelképezi, hogy nagyon szeret...láttam rajta...Aztán eltelt 1 év, 2 év, 3 év....most a negyediket tapossuk, hamarosan az ötödiket, most már biztos vagyok benne, hogy nekünk együtt kell megöregednünk:) Mivel elég fiatalon jöttünk össze eljegyzés még nem volt, de én biztosra veszem, hogy lesz:) (egyetem miatt nem tudni még mikor...) Magunkból kiindulva szerintem olyan 2 év után komolyodtunk végre meg, mikor eltûntek a fölöslegesen kreált problémák... 21-L
Komoly olyan egy év után, közös jövõ tervezése kb. 2 év.
Attól függ, ki mit szeretne és nem attól, hogy mit hozol ki a másikból. Ha valaki úgy keresi a párját az interneten, hogy házasodni, babázni szeretne, valószínû, hogy hamar megleli, és úgymond komollyá válik a dolog. (1-2 hónap ismeretség után is akár). Kérdés ugye, hogy mi számít komolynak. Az együttélés is lehet laza, ha nincsenek különösebb közös jövõtervek, tehát komolytalan. Daniella, szexológus
Mi például 1 hónap után összeköltöztünk. Nem bántuk meg, tudtuk már az elején, hogy együtt képzeljük el az életünket. Azóta már házasok vagyunk, és van egy kislányunk is. De pl. van olyan ismerõsöm, akik 7 év után jegyezték el egymást, majd egy év múlva szétmentek. Szóval nem idõ függvénye szerintem, hanem az érzelmeké.

Kérdeznem, hogy a NOVYNETTE fogamzasgatlo tabletta mennyi idő utan hat? Hany het? Tudom, hogy hogyan kell szedni, csak azt szeretnem tudni, hogy mennyi idő utan eri el hatasat? Biztos valaszt szeretnek.

Legjobb válasz: a betegtájékoztató szerint már az elsõ tabletta után. én is ezt szedek, én két hét után mertem óvszer nélkül szeretkezni, akkor már az orvosom is azt mondta, hogy okés.

a betegtájékoztató szerint már az elsõ tabletta után. én is ezt szedek, én két hét után mertem óvszer nélkül szeretkezni, akkor már az orvosom is azt mondta, hogy okés.
Én is azt szedtem.Már a 3.szemnél mertem, nekem az orvos és a betegtájékoztató szerint is már véd.De ha nagyon biztosra akarsz menni akkor 1 hetet várj.

Az mennyire igaz, h ha sokáig nem szexelek össze szűkül a p**ci? És ez kb mennyi idő után?

L

Legjobb válasz: Fél év után szûz leszel, egy év után összenõ teljesen a lyukad, és meghalsz.

Fél év után szûz leszel, egy év után összenõ teljesen a lyukad, és meghalsz.
Semennyire
2-es azt kihagytad, hogy a 8.hónapban egy ideiglenes pénisz kerül a helyére, de azt hamar levedled és utána folytatódik a szûkülés

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!