Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a szénhidráttartalma (3 db)

Inzulinrezisztencia-mennyi a szénhidráttartalma a bulgurnak?

Tudom, nem ez lenne a megfelel? témakör, de talán ide írnak az IR-esek. Köszi

Legjobb válasz: 100 gramm nyers bulgur szenhidrattartalma 69 gramm. Forras: http://www.joegeszseget.hu/?135,bulgur-500g Nem vagyok IR-es, csak hasznaltam a google-t.

100 gramm nyers bulgur szenhidrattartalma 69 gramm. Forras: http://www.joegeszseget.hu/?135, bulgur-500g Nem vagyok IR-es, csak hasznaltam a google-t.
A kérdező hozzászólása: Én is használtam...még a cukorbetegek honlapján sem volt fent. Köszi

A félegyházi pékségben mennyi a kenyerek szénhidráttartalma?

Teljes ki?rlés? vekni ,Rozscipó ,Teljes ki?rlés? tönköly kenyér ,Teljes ki?rlés? tönkölyös rozskenyér ,Teljes ki?rlés? vekni ,Magvas kenyér érdekelne!

Legjobb válasz: Érdeklõdj a pékségben... illetve a cégtõl.

Érdeklõdj a pékségben... illetve a cégtõl.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudtak segíteni!

Mennyi a hajdina szénhidráttartalma?

Cukorbeteg gyereknek szeretnék változatosabb köreteket, de a Tápanyagtáblázatban nincs benne. Az is jó lenne, ha a neten mutatna nekem valaki egy honlapot. Köszönöm!

Legjobb válasz: itt mindenrõl "megemlékeznek róla, csak a szénhidráttartalomról nem, viszont tök jó receptek vannak a végén: http://www.elelmezesvezetok.hu/szamok/05/02/12.htm itt írja, hogy 343 kcal http://dietetika.hu/kaloriatablazat/kaloria.pdf és itt megtaláltam nagy nehezen: http://efrira1.antsz.hu/oeti/kozerdek/tapanytbl.pdf hajdina: E: 1427 kJ / 341 kcal, fehérje: 9,8 g, zsír: 1,7 g, szh: 71,3 g a tizenharmadik a táblázatban! :)

itt mindenrõl "megemlékeznek róla, csak a szénhidráttartalomról nem, viszont tök jó receptek vannak a végén: http://www.elelmezesvezetok.hu/szamok/05/02/12.htm itt írja, hogy 343 kcal http://dietetika.hu/kaloriatablazat/kaloria.pdf és itt megtaláltam nagy nehezen: http://efrira1.antsz.hu/oeti/kozerdek/tapanytbl.pdf hajdina: E: 1427 kJ / 341 kcal, fehérje: 9, 8 g, zsír: 1, 7 g, szh: 71, 3 g a tizenharmadik a táblázatban! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!