Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a szájban egy (12 db)

A száj alatti piercing beszúrása mennyire fáj? Csak egy kis körfélét szeretnék. És mennyi idő alatt forr b ha kiveszem?

Legjobb válasz: Ellehet turni a fajdalmat, nem nagyon faj. Hogy mennyi ido alatt forr be azt nem tudom. 18 f/karpatalja

Ellehet turni a fajdalmat, nem nagyon faj. Hogy mennyi ido alatt forr be azt nem tudom. 18 f/karpatalja

Normális, alapos előjáték után kb mennyi ideig tart egy nőt a csúcsra vinni kézzel és szájjal?

Bár gondolom egyénenként eltér?, akkor a minimum a maximum meg az átlagos érdekelne.

Legjobb válasz: Még az egyéneknél is változó szerintem. Ha a fiú megtalálja a G-pontot gyorsabb. De szerintem 2prctól tarthat akár 10ig is. A srácon is múlik, mennyire ügyes

Még az egyéneknél is változó szerintem. Ha a fiú megtalálja a G-pontot gyorsabb. De szerintem 2prctól tarthat akár 10ig is. A srácon is múlik, mennyire ügyes
szerintem meg ellehet játszadozni akár 20 30 percig is de sok mindentõl függ azért a 2 percet inkább 4 re tenném de legyen átlag 10-15 perc ez neked megfelel
a sráctól is függ, mennyire ügyes, meg a csaj mennyire tud ellazulni, meg egyáltalán, mennyire ismerik egymás testét. bejáratott kapcsolatban, ha tényleg csak az a cél, hogy minél elõbb elmenjen a csaj, simán meg lehet oldani 2-3 perc alatt is, de szerintem sokkal jobb dolog 10-15 percig kinozni, és csak azután "engedni" elélvezni. egyébként meg ez nem lóverseny, nem az nyer, aki a leggyorsabb.
az én párom még 2 óra múlva se tud!!Se magát se engem!!


Mennyibe kerül egy piercing csináltatása? (a száj sarkánál felül)

Legjobb válasz: Nem azt kérdezte,hoyg undorító-e vagy sem.Van akinek jól áll,ha úgy gondolja,hoyg neki jól állna,miért ne?!:) Nekem az orromban van.Amúgy 5 ezer körül lehet.

Nem azt kérdezte, hoyg undorító-e vagy sem.Van akinek jól áll, ha úgy gondolja, hoyg neki jól állna, miért ne?!:) Nekem az orromban van.Amúgy 5 ezer körül lehet.
Nekem nincs de a tesóm, Jászberényben csináltatta 2500Ft-ért Piercinggel együtt, a Börtön udvarban:)
Cegléden a szúrás 3000 és a piercing egy bizsusban 1200. Természetesen gyógypiercing.
A kérdező hozzászólása: Monroe piercing
lány vagy :? szerintem tök undorító egy lánynak de te tudod
A kérdező hozzászólása: Igen, lány vagyok. -.- Második válaszolónak köszi. :)
Én 2000ért csináltattam, de a pc-t nekem kellett vinnem. Bár nekem nem Monroe van, hanem az alsó ajkamban egy patkó, de legközelebb jön a Monroe is>.< És sztem egy lánynak rohadt jól áll a pc - természetesen ha megy az arc berendezéséhez, és az egyéniséghez.
Sziia.. Nem attól függ, hogy hova akarsz:) 2000ft.-tól 5000-ig mehet. Én Nyíregyen csináltattam. Az elsõ szúrás 3000 volt + 1500 Pc, de szerencsére 3 nap után leesett a teteje(nyelv pc.) és keresni kelett másik helyet ahol újra átfurathatjuk. Ott 2000ft volt! Szerintem is jól áll egy csajnak! Hajráá:D Az a lényeg, hogy jó embert találj aki átfúrja, és akkor a pénz nem számít.
Nekem semennyire.
Bocs, de sztem meg [email protected] egy nõn a piercing! Ahogy látom a "nagy" többség is ellenzi, ahogy én is!
A nyelven lévõ sztem gusztustalan.
Kizáró ok. Valami észveszejtõen jónak kell lennie a lánynak, hogy egyáltalán felmerüljön bennem a gondolat, hogy esetleg foglalkozzak vele.
Tök mind hol van nekem akkor sem tetszik!:)
Hát szerintem nagyon "tinis"vagy gyerekes és viszataszító fõleg egy csajnál, max, ha [email protected] akkor ér valamit, de amúgy kiábrábdító:)
Undorító!!
Nekem se jön be, bocs:(
háth ha jól áll a csajnak akkor ok, de + pontot azt nem ér nálam
A nyelvpiercing is undorító? (gondolom a szájáBAN alatt ezt értette) Hát ezt még valahogy nekem sosem mondták.:)
Szerintem meg tökjó a nyelvpc. Nekem van és imádom. Senki sem mondta még h nemjó. És emiatt sosem voltam még elutasítva fiúknál. :D
Megcsókolni se tudnám, hogy a farkam a szájába adjam az meg teljesen kizárt.
Szerintem szexi:) Persze nem az ilyen csicsás... 19/F
Undorító, semennyire!!!
Ajkakon nagyon undorító A nyelvpiercing izgató is lehet, de csak egy egyéjszakás lányon, aki csak "arra" kell. Barátnõnél nem tetszene.
barátnõmnek van nyelc Pc-je és orálnál si nagyon jóó :D

Nők, lányok! Eddigi praxisotokban mennyi volt a legrövidebb idő, amely egy addig ismeretlen férfival/fiúval való találkozás és a szájjal történő kielégítése között eltelt?

Legjobb válasz: Praxis :DDDDD Legrövidebb: legutóbb beszélgettem egy órát chaten egy fickóval, másnap fél órát webcameráztunk, aztán este átjött, azt hiszem 5 perccel késõbb már szoptam a farkát. Elõtte megivott egy kólát. :) Ez az 5 perces volt a leggyorsabb.

#3 vagyok, kicsit félreérthetõ voltam. A 60 perc arra vonatkozott, hogy ENGEM sz.ptak le, és nem vagyok se meleg, se biszex, úgyhogy privát üziktõl kíméljetek! Köszi szépen!
Kb. 4-5 ora, de csak pali nyalt!
Praxis :DDDDD Legrövidebb: legutóbb beszélgettem egy órát chaten egy fickóval, másnap fél órát webcameráztunk, aztán este átjött, azt hiszem 5 perccel késõbb már szoptam a farkát. Elõtte megivott egy kólát. :) Ez az 5 perces volt a leggyorsabb.
30 vagyok, 41 volt a "fickó" :) Mivel tudott lenyûgözni? Hû, hát azzal, hogy nagyon magabiztos volt, érezhetõ volt a beszélgetésbõl, hogy tudja, mit csinál az ágyban is. Nem csalódtam, életem legjobb dugása volt. :) Igazából szexpartnert kerestem aznapra, tehát könnyû dolga volt.
Hát, akiknek "praxisa" van, azoknak nyilván nem túl sok :P
nahiszen, bezzeg nekem nem írt senki :D több itt a [email protected], mint a férfi? :D Feneegyemeg. :)
Én F vagyok, de 60 perc. :)
mekkora egy tahó kérdés... remélem fogsz még lány után sirni :)
A kérdező hozzászólása: 5.: hány éves vagy, és hány éves volt az a fickó? Hogyan, mivel tudott ilyen gyorsan lenyûgözni? :D
iszunk egy whisky kolát? -én nem, elõtte menjünk ki és leápollak, majd utána iszunk! -nõ a diszkóban, utána kb 2 perc volt a kocsimig az út, és meg is volt.
10 perc szemezgetés + 20 perc
Mivel én alkalmi szexkapcsolatokra keresem a férfiakat átlag pár óra szokott eltelni a legtöbbször. A legrövidebb pár perc lehetett. 32/N
60-80 perc. õ volt az elsõ :)
A kérdés minõsíti a kérdezõt. Ez egy bunkó kérdés.

Mennyire zavaró egy anyajegy a szájon?

Nem érezhet? egy sikban van, nem is nagy, de van akit zavarhat?

Legjobb válasz: kit érdekel?:D én vok a legönbizalomdúsabb dalmata :D

kit érdekel?:D én vok a legönbizalomdúsabb dalmata :D
Engem nem zavarna. Sõt szerintem sexy is :D
Egyántalán nem zavaró..ha egy síkban van, akkor semmi probléma sincs vele. Barátnõmnek is pont ilyen van :DDD
Ha nem all ki szor belole akkor okes.
egyáltalán nem zavar, ez legyen a legnagyobb gond :D
A kérdező hozzászólása: remek !! :D

Mennyi a testhője szájban egy 5-6 hetes kismamának?

ebredeskor es napkozben,ha terhes vki kerem irja meg a hojet,h tudjak mihez viszonyitani

Legjobb válasz: Ez mindenkinek más. Ha eddig mérted neked is volt alcsony meg magas is. A ciklus elsõ felébe alacsonyabb a termékenységkor hirtelen megemelkedik és utánna fent marad míg meg nem jön, ha megjön leesik, ha terhes lettél fent marad a hõ 1-2hónapig. De nem tudsz viszonyítani mert ez egyéni! Nekem mikor alacsony volt 36,6 volt mikor termékeny 37-37,2. Mikor teherbe estem nem esett le hanem maradt 37,1-37,2. Jah és ébredéskor kell merni!

Ez mindenkinek más. Ha eddig mérted neked is volt alcsony meg magas is. A ciklus elsõ felébe alacsonyabb a termékenységkor hirtelen megemelkedik és utánna fent marad míg meg nem jön, ha megjön leesik, ha terhes lettél fent marad a hõ 1-2hónapig. De nem tudsz viszonyítani mert ez egyéni! Nekem mikor alacsony volt 36, 6 volt mikor termékeny 37-37, 2. Mikor teherbe estem nem esett le hanem maradt 37, 1-37, 2. Jah és ébredéskor kell merni!
Ha a ciklus.hu-n bemész a fórumokba, ott teherbeesésen igyekvõ és friss terhes lányok pont ilyesmikrõl beszélgetnek.

Mennyi ideig van a babáknál a szájpenész? Mi már 2.5 hósak vagyunk de még mindig van egy kicsi. Ez normális pedig tisztítom neki a kis száját.

Legjobb válasz: Nekünk elmúlt nagyon hamar, de én nem tisztítgattam a száját, mert 1. nem engedte, 2. meg úgy sem éred el a hátsó részeket. Én a cumiját kentem be naponta többször rózsamézzel, úgy tettem be a szájába és bõ egy hét alatt elmúlt. Az, hogy meddig normális azt nem tudom.

Nekünk elmúlt nagyon hamar, de én nem tisztítgattam a száját, mert 1. nem engedte, 2. meg úgy sem éred el a hátsó részeket. Én a cumiját kentem be naponta többször rózsamézzel, úgy tettem be a szájába és bõ egy hét alatt elmúlt. Az, hogy meddig normális azt nem tudom.
Szerintem ne izgulj, el fog múlni. Próbáld meg egy kis citromlével bekenni a száját, az is jó a szájpenészre. Ha egy hét múlva sem múlik el, akkor kérdezz rá a dokinál, biztos ami biztos. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Nagyon rendesek vagytok.Akkor nem izgulok.Remélem hamar elmúlik már neki.

Tudom, hogy sok ilyen kérdés van, de konkrétan az az egy érdekelne, hogy ha orálisan közösülök valakivel és az a fél hiv+ aki engem elégít ki akkor mennyire kell, hogy bármilyen seb legyen akár az én hímvesszőmön, vagy a lány száján?

Egyáltalán szükség van-e rá, hogy legyen seb, vagy elég a nyál és a hímvessz?m érintkezése? Ilyen esetben ha a lány hiv fert?zött én biztos, hogy megkapom-e. Ha tesztet szeretnék csináltatni mennyi id?nek kell eltelni az aktus és a teszt között?

Legjobb válasz: Kell seb, mert anélkül elég kicsi az esély az átadásra. 4-6 hét, amíg kimutatható.

Kell seb, mert anélkül elég kicsi az esély az átadásra. 4-6 hét, amíg kimutatható.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!