Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a reggel (584 db)

Mennyi a reg adó egy 2002-es Opel Vectra C GTS 2.2 DTi-re?

Érvényes külföldi okmányokkal.

Legjobb válasz: Ha a környezetvédelmi besorolása 6-8, akkor 198000,ha csak 4 akkor 266400 ( euro3 - euro2 ).

Ha a környezetvédelmi besorolása 6-8, akkor 198000, ha csak 4 akkor 266400 ( euro3 - euro2 ).

Erre az autóra kb mennyi a regi adó? Meg az átírás? Plusz milyen költségek vannak még?

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/opel-vectra-2-2-sehr-ge..

Legjobb válasz: Bármilyen kalkulátort megtalálsz a neten, csak be kell írnod a google-ba hogy regisztrációs adó 2013, teljesítmény adó kalkulátor 2013 stb.

Bármilyen kalkulátort megtalálsz a neten, csak be kell írnod a google-ba hogy regisztrációs adó 2013, teljesítmény adó kalkulátor 2013 stb.

Mennyit érne most a régi 20 forintos meg a pengő stb? mennyiért tudnám beváltani? Bankban vagy csak régésznél vagy magánkérőnél lehetne?

van egy csomó és szeretném pénzé tenni a pénzt:)

Legjobb válasz: nekem is van régi pénzem.. sorozatban is.. aukciós oldalakon meg tudod nézni, h mennyi az annyi.. bank, régész, magánkérõ..ezeknél nem próbálkoztam..

nekem is van régi pénzem.. sorozatban is.. aukciós oldalakon meg tudod nézni, h mennyi az annyi.. bank, régész, magánkérõ..ezeknél nem próbálkoztam..
Pengõt egyik pénzintézet sem vált be. Aukciós oldalakon vagy régiség üzletekben érdeklõdj.
Szia! Írj egy e-mailt. Ha nekem akarod adni. Nagyon szeretem a történelmet. Vagy ha kell megvesszem.


Dolgozatot kell írnom a 21. -ik századi beszédrõl, a mostani társalgásról, a mai világot és a régit kellene összehasonlítani, hogy mennyivel volt akkor jobb a helyzet. Meg, hogy ezek a számítógépek mennyire rontanak el minket stb?

15 vagyok szóval én is ebben az elektronikus vilgában nõttem fel szinte ezért szeretnék segítséget kérni.

Legjobb válasz: Szia! Milyen terjedelemben kell írnod? Általános bevezetõként kezdhetnéd mondjuk a kommunikációval és szerepével, majd kitérhetnél a szóbeli kommunikációra. Szerintem ez kiindulásnak jó.Megfogalmazhatod a témához való személyes vélekedésed.Hasonlítsd össze a korábbi érintkezési formákat a maiakkal (pl. régen levél, élõbeszéd, késõbb telefon), ha nagyszüleidtõl maradtak fenn levelek,azok sok mindent elárulnak egy korábbi idõszak nyelvhasználatáról). Figyeld,hogyan beszélnek ma a környezetedben a fiatalok,a felnõttek, megkérdezheted a nagyszüleidet, régen hogy volt ez. Ha sok embert ismersz, összeállíthatsz számukra egy mini kérdõívet is a témában. Hirtelen ennyi.

Szia! Milyen terjedelemben kell írnod? Általános bevezetõként kezdhetnéd mondjuk a kommunikációval és szerepével, majd kitérhetnél a szóbeli kommunikációra. Szerintem ez kiindulásnak jó.Megfogalmazhatod a témához való személyes vélekedésed.Hasonlítsd össze a korábbi érintkezési formákat a maiakkal (pl. régen levél, élõbeszéd, késõbb telefon), ha nagyszüleidtõl maradtak fenn levelek, azok sok mindent elárulnak egy korábbi idõszak nyelvhasználatáról). Figyeld, hogyan beszélnek ma a környezetedben a fiatalok, a felnõttek, megkérdezheted a nagyszüleidet, régen hogy volt ez. Ha sok embert ismersz, összeállíthatsz számukra egy mini kérdõívet is a témában. Hirtelen ennyi.
A kérdező hozzászólása: Legalább 1, 5 oldalt dolgazat füzetnyi nagyságban.Csak írnál légyszi pár mondatot így a bevezetésnek?Meg aztán, hogy kéne befejezni?
szerintem ahhoz a részhez, hogy a számítógépek mennyire rontanak el titeket írd azt, hogy: pl a gyakori kérdésen kérdezek meg mindent ahelyett, hogy elkezdenék gondolkodni, netán még utánajárnék a dolgoknak, hátha még egy cseppnyi lexikális tudásom is lenne.
Mostani tarsalgas Szamitogep, email, sms - felgyorsult eletvitel, smsek - roviditett szavak pl. micsi, mizu, h, vmi, vki Ezek hatasara nyelvromlas Angol divatszavak bekerulese a mindennapi beszedbe pl. likeol, facebookozik, emailezik, Esetleg irhatnal par mondatot a hiperkorrekciorol, hiperurbanizmusokrol. Irhatnal arrol, hogy az idosek szokincse mennyire kulonbozik a fiataloketol.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ez sokat segít!:)
A régi barna személyivel nem engednek át, csak az új plasztikkal, vagy útlevél.
A kérdező hozzászólása: Azt megkérdezhetem, hogy ezt honnan tudod/mibõl gondolod?
Miért nem magad keresel rá ha nem hiszed el a választ? http://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?r.. Ez szerint egyébként lehet bármilyen személyivel utazni, viszont pár éve voltam Horvátországba ahol csak az újat fogadták el. (Én is úgy tudtam, hogy a régi nem jó). Szóval ezért is jobb lenne ha magad néznéd meg hivatalos oldalakon (vagy csörögj a Román Nagykövetségre).

Hány kérdés van már itt? És mennyi a max? A régi kérdések folyamatosan törlődnek?

Legjobb válasz: 5 oldalnyi kérdésem van már. Szerintem nincs határ, hogy mennyit lehet kérdezni, de alul van a szerkesztõk elérhetõsége, kérdezd meg tõlük. Azt tudom, hogy óránként 1-et lehet. Nem törlõdnek a régi kérdések, vissza tudod nézni õket, és válaszolni rájuk adott esetben.

5 oldalnyi kérdésem van már. Szerintem nincs határ, hogy mennyit lehet kérdezni, de alul van a szerkesztõk elérhetõsége, kérdezd meg tõlük. Azt tudom, hogy óránként 1-et lehet. Nem törlõdnek a régi kérdések, vissza tudod nézni õket, és válaszolni rájuk adott esetben.
a 600-800 nagyon kevés :) csak az egyéb kérdések kategóriában eddig 274 oldalnyi kérdés van (274x20=5480). és ez csak egy kategória:) szerintem simán lehet itt 100ezer kérdés is már. érdekes lenne valami kérdésszámlálót tenni az oldalra, olyasmit, mint a látogatottság számoló szokott lenni a honlapokon.
áááá, attól sokkal több.Össszeszámoltam a Kedves kérdezõ kedvéért (meg egy kicsit engem is érdekelt).hihetetlen adatok. Összes kérdés eddig: 230260 kérdés!! (+ - 25) azt, hogy mennyi lehet a max, nem tudom.
Nagyon sok. :-) A max. a tárhely-szerver méretétõl függ, majd ha kicsi lesz, és az oldal szerkesztõi nem akarják bezárni, akkor bõvítik, de szerintem még bõven van hely. :-) Szerintem nem törlõdnek, legfeljebb a moderátorok törlik, ha olyan, vagy ha valaki nyomós indokkal kéri a törlést.
Ja, félreértettem, azt hittem, hogy nekem hány kérdésem van már. :) Szerintem több száz lehet. 6-8 száz lehet szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!:)
Szerintem is meg van 100 ezer. De nekem is lenne egy kérdésem nem tudom hol találhatom az én kérdéseimet és ha rámegyek arra hogy kérdéseid nem add ki semmit pedig már kettõt is csináltam.

Mennyire nehéz a középszintű érettségi annak, aki még a régi rendszerben érettségizett?

Mondjuk magyarból, és úgy hogy hármasra érettségiztem belőle? Októberire jelentkeznék. Tapasztalatokat várnék elsősorban! Előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Erre nem tudok mondai semmit, mivel nem tudom milyen volt a régi. Nézd meg a korábbi éveket és döntsd el te, hogy mennyire nehéz: http://www.oh.gov.hu/korabbi-erettsegi

Erre nem tudok mondai semmit, mivel nem tudom milyen volt a régi. Nézd meg a korábbi éveket és döntsd el te, hogy mennyire nehéz: http://www.oh.gov.hu/korabbi-erettsegi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos választ!

Meg tudná nekem valaki mondani, hogy ezek a régi butorok mennyit érhetnek? Éjjeliszekrényből, szekrényből egy pár van.

http://kephost.hu/kep/2011/07/kep0295.jpg

Legjobb válasz: Szerintem ahhoz nem elég régi,hogy jó árat kapj érte.Pár ezer forintot szerintem.

Szerintem ahhoz nem elég régi, hogy jó árat kapj érte.Pár ezer forintot szerintem.
Ezek nem antik bútorok. Lehetetlen eladni õket pár 10e Ft-nál többért (az összesért egyben).
Semennyit. Ilyen bútort szinte mindenki örököl, és szinte senki nem tud velük mit kezdeni. Nem is valami szépek, borzasztó sötétek, és aránytalanul nagy helyet foglalnak.

Emlékeztek a régi-régi Bedeco tejbe való porokra? Volt epres, vaníliás, banános ízben is. Hová lettek? Más márkájúba lehet esetleg kapni? Ha igen hol, és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Szia! Én koromnál fogva nem emlékszem a régire. Bedeco kakaó most is van de én a többi ízt még nem láttam. Metróba láttam epres Nesquiket meg talán banánosat. De vaníliásat még nem láttam nagy bánatomra, legutóbb Németországból tudtam hozni.

Szia! Én koromnál fogva nem emlékszem a régire. Bedeco kakaó most is van de én a többi ízt még nem láttam. Metróba láttam epres Nesquiket meg talán banánosat. De vaníliásat még nem láttam nagy bánatomra, legutóbb Németországból tudtam hozni.
Én a tejes ilyen dolgokat nem szeretem de szerintem a D.r. oetker shake ilyen lehet , amikor vettem 90 ft volt. Tescoba biztos van
Én már vagy 15-20 éve sehol nem láttam. A kakaós jó volt, de az epres ízére is emlékszem a mai napig, még most is kifordul tõle a gyomrom.. Váááá :S

Mennyire kell réginek lennie a valami réginek?

Esküv?re kell a menyasszonynak valami régi, valami új, valami kék, és valami kölcsönkapott.

Legjobb válasz: Pl valami anyukád vagy nagyid dolgai közül.

Pl valami anyukád vagy nagyid dolgai közül.
Ha komolyan veszed ezt a szokást akkor minnél régibb annál jobb.Pl varj egy antik gombot a kék comb szallagra vagy, hogy hívják.Az nem is látszik mégis megvan.
Rajtam az Anyukám kísérõgyûrûje volt.
Jó a gyûrû. :) Az a lényeg, hogy ne kifejezetten az esküvõre megvett dolog legyen.
A kérdező hozzászólása: A gondom az hogy anyutól és déditõl is arany cuccokat kaptam, nekem meg a ruhához ezüst ékszerek vannak. Eddig annyi ötlet volt hogy felrakom a bokámra vagy a hasamra a láncot, de jó lenne valami jobb. Pl a 18. szülinapomra kapott gyûrû anyuéktól nem elég régi? Az mindig rajtam van! :)
rajtam anyukám fátyla volt.kislány korom óta abban akartam esküdni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!