Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a maximális (120 db)

Iwiwen a csajok és pasik alkalmazásban mennyi a maximális pontszám? Arra értem mikor írja, hogy : XY szexi pontszáma . Látogató szerint . <-? Ez!

Legjobb válasz: Értékelni is tudsz, és ott max 10 pontot tudsz adni: 10 az elérhetõ maximális pontszám, de ahogy néztem, 5 már jónak számít :P

Értékelni is tudsz, és ott max 10 pontot tudsz adni: 10 az elérhetõ maximális pontszám, de ahogy néztem, 5 már jónak számít :P
A kérdező hozzászólása: Király, csak mert nekem annyi van! :-D Köszi szépen a választ!
Én akiknek néztem mindenkinek(kivétel nélkül) háromegészvalamennyi volt.Bár nem néztem meg sok emberét.Én pont ezért filózok, hogy felvegyem-e alkalmazásokba.Nem örülnék, ha ilyen 2-5 lenne:P. vagy egy:D
A kérdező hozzászólása: Nekem pont ez volt a baj, 2, 5 volt a szexi pontszámom. Egybõl le is töröltem, mert ez azért nagyon megalázó volt számomra mikor szerintem ennél jóval többet érdemlek... És ezt nem beképzeltségbõl mondom csak azért szerintem égõ hogy 2.5 és ezt mindenki látja, és ezért inkább letöröltem. Szóval jól gondold meg hogy felveszed-e. Jah meg tele van 30-40 évesekkel......

Mennyi a maximális altató amit be lehet venni?

hallottam,hogy a tul sok altatotol komaba lehet esni.ez igaz?

Legjobb válasz: De amúgy gyógyszer fajtàjàtól függ, hogy mennyit vehetsz be biztonsàgosan.

De amúgy gyógyszer fajtàjàtól függ, hogy mennyit vehetsz be biztonsàgosan.

Jár e a munkanélkülis segély és mennyi? Le kell mondanom a GYESről? Járhat e a gyerek bölcsibe? Mennyi a maximális munkanélküli segély?

4 év munkaviszony után közös megegyezéssel jött el, felmondtak a férjemnek a munkahelyén. Én gyesen vagyok itthon, a férjem bejelentkezik munkanélkülire, a kisebbik fiam bölcsibe jár.

Legjobb válasz: Jár a férjednek a munkanélkülis segély. A gyes is marad mert azt te kapod nem a férjed. Az sem akadály hogy bölcsibe jár a kicsi. Hogy mennyi segélyt kap, azt a férjed fogja megtudni bent a munkaügyi központban. Ugyanis a fizetésétõl és a ledolgozott idõtõl függ.

Jár a férjednek a munkanélkülis segély. A gyes is marad mert azt te kapod nem a férjed. Az sem akadály hogy bölcsibe jár a kicsi. Hogy mennyi segélyt kap, azt a férjed fogja megtudni bent a munkaügyi központban. Ugyanis a fizetésétõl és a ledolgozott idõtõl függ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Igen de sajnos a munkanélküli már csak 3. hónapig jár.
Igen, 3 hónapig, max. 60 000 Ft. Akorábbi 9+3 hónap helyett. Akkor senki nem tiltakozott ellene.


Mennyi a maximális órajele ennek a processzornak?

Intel Celeron D 330

Legjobb válasz: és ez mennyire jó processzor?

A kérdező hozzászólása: és ez mennyire jó processzor?
Ez egy irodai megoldás, a tuningot kb. semennyire nem bírja. Talán egy-kétszáz MHz-et talán emelhetsz rajta, de erõsen köhögni fog.
Celeron D 330 256K Cache, !!!2.66 GHZ!!!, 533 MHz FSB

Mennyi a maximalis adag Lecitinbol egy nap, ha vizsgaidoszak van es szorit az ido sok idegen nyelvu szoveg megtanulasanal bevehetek 2-t?

holnap vizsga :S

Legjobb válasz: Nem fog megártani, van olyan amiben egy kapszulában is több van.

Nem fog megártani, van olyan amiben egy kapszulában is több van.
23 ;)
Szerintem 25ig.
5-6 év max. felfelé, a fiú javára. lefelé meg olyan 1-2 év. 18 éves lányhoz.
5 év.
Neked kell tudnod, hogy mennyi fér bele nálad. Ez mindenkinél más.
Szerintem ez mindenkinek más.:)
35 éves
szerintem 5 év. De nekem ennek ellenére általában 10-15 évvel idõsebb barátaim voltak, és ismerek olyan házaspárt, ahol még ennél s nagyobb a korkülönbség. Szóval ne ez alapján válassz. Minden esetre ha a fiú 14 év alatti, akkor még hagyjad, várj vele pár évet :D
18 éve lánynál szerintem egy 10-12 év még elfogadható.
26! :D
Ez attól függ hogy hány éves emberekrõl van szó.Egy 14 éves lány és egy 18 éves fiú is sok, egy 30 éves nõ és egy 45 éves férfi, már nem sok.
25-6
Ahogy érzed.
1855 nap, egy perccel sem több!
Én max. 28-at mondanék. De esetfüggõ. (Vajon befolyásol a válaszomban, hogy én 28 éves vagyok? :D)

Mennyi a maximális idõ?

Szakítottunk a barátommal 1 hónapja! Lett is neki barátnõje! 1 hétig nem beszélgettünk és nem is kerestük egymást! Nagyon szeretem és újból elkezdtünk beszélgetni! Elmondta hogy nagyon hiányzom neki és még mindig csak rám tud gondolni! Nem szeretnék rányomulni de vissza szeretném kapni. Csak nem tudom vissza kaphatom e és hogy mennyit várjak! Vagy egyáltalán érdemes e várni!

Legjobb válasz: csak megakarna dugni...ne edd már meg

csak megakarna dugni...ne edd már meg
Tmax=2460h

Mennyi a maximális korkülönbség?

Ti mit gondoltok, mennyi az a legnagyobb korkülönbség ami még elfogadható egy fiú és egy lány közt, ha több van köztük a barátságnál?

Legjobb válasz: 18-26 beleférhet, ha mindketten komolyan gondoljátok...hajjaj, én is leszek ilyen bajban, már most látok/ismerek pár 6-7 évvel fiatalabb kislányt, akiken látszik, hogy nagyon szépek, sportosak, kedvesek és intelligensek lesznek. De most még csak aranyosak és cukik sajnos, várni kell még sokat;) 20/f

18-26 beleférhet, ha mindketten komolyan gondoljátok...hajjaj, én is leszek ilyen bajban, már most látok/ismerek pár 6-7 évvel fiatalabb kislányt, akiken látszik, hogy nagyon szépek, sportosak, kedvesek és intelligensek lesznek. De most még csak aranyosak és cukik sajnos, várni kell még sokat;) 20/f
Információk nélkül nem meghatározó számot kérsz.
Szia! 18 évesen a 26 éves az már egyáltalán nem sok, itt már csak az a kérdés, hogy: -Elég érettek vagytok egymáshoz? Mert én már találkoztam olyannal, hogy 25 éves volt a srác, de agyilag nagyon éretlen volt. De például egy 15 éves kontra 21 éves között sok a korkülönbség. Remélem tudtam segíteni! 18/F
A kérdező hozzászólása: Koszonom a segitseget!
Mivel nem nagyon udvaroltam még 8 évvel fiatalabb lánynak érthetõ okokból, így nagyon tanácsokat sem tudok adni. Ha egykorúak lennétek, talán;)
A kérdező hozzászólása: haha hamar el fog szallni az a par ev! :D Orulok, hogy vegre valaki megert! Mert ez mindigis az a fura helyzet marad, raadasul en meg nem is az a bator tipus vagyok. Ezalatt azt ertem, hogy nem a kezdemenyezo. Meg az o jelei is felreerthetoek. Szerinted mibol tudhatnam, meg, hogy o is tobbet akarhat?
A kérdező hozzászólása: Haat igen ez az, a srac nagyon kedves, helyes meg minden, es kedvel az biztos, de nem tudom, hogy erez-e tobbet annal... lehet, hogy o is tart kisse a dologtol mint en :S
A 26 simán jó! Kérdés össze illik e az életetek most...
A kérdező hozzászólása: haha elottem szolo :) ) es igen inkabb felfele nezegetunk (az en korosztalyom beliek)
A kérdező hozzászólása: Mondjuk 26?
Hát figyelj...14-24 sok sõt még a 14-20 is. Viszont a 40-50 nem. Pedig ugyanúgy csak 10 év....Konkrétumokat kérünk vagy találgatunk....Rólad van szó?? szerény megítélésem szerint egy 18 éves lánynak 24 körül lehet a határ, de egy picivel többel is lehet kalkulálni. Ha lefele kacsintgatsz, akkor mittom én. Olyannal ritkán találkoztam mondjuk 16. Ha gazdag, akkor 50;).
Max., nagyon max. 18-19 év.
meghatározható*
max 7 év. 18 év felett. szóval 18+11 évesek neeem.

Estrimxból mennyi a maximális napi adag?

Fagyasztott embriótranszferre készülök, és a dokim megemelte az adagot 3x1-r?l 3x2-re, azaz napi 6-ot szedek, és eléggé érzem a mellékhatásait.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!