Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a kor a szüzesség (10 db)

Mennyire gyakori, ha miután valaki elvesztette (ilyen 20-25 éves korban) a szüzességét az utána azért szakít a párjával (akivel ugye elvesztette) mert még nem élte ki magát, és kiszeretné mással is próbálni?

szerintetek?

Legjobb válasz: Nekem azt se mondja már meg senki, hogy mikor éljem ki magam. Ha 30 fölött akarom, akkor 30 fölött fogom és leszarom, hogy másnak ennyi idõsen már családja van.

Nekem azt se mondja már meg senki, hogy mikor éljem ki magam. Ha 30 fölött akarom, akkor 30 fölött fogom és leszarom, hogy másnak ennyi idõsen már családja van.
Én még szûz vagyok de ha lenne gy barátnõm akivel olyan komolyra fordulna a kapcsolat hogy házasság lenne belõle akkor nem bánnám. Nekem nem az az élet hogy állandóan pörgök, bulizok, szórom a pénzt, hanem hogy dolgozok(ha végeztem a sulival), teszek félre hogy nekem és a családomnak(ha lesz) jobb élete legyen. Van olyan haverom aki velem egyidõs de állandóan bulizik, képes elmenni 100km-t egy buliért, nem az elsõ barátnõje a mostani. Nem mondom hogy ettõl rossz ember lenne, de õ rengeteg pénzt kap a szüleitõl, nagyszüleitõl, még se tud semmit se felmutatni. Én legalább elvégeztem egy középsulit, jövõre végzek a következõvel és ha felvesznek akkor lesz egy harmadik is.:) Ezen kívül letettem a jogsim (B kat.) és vettem magamnak egy motort. Nekem ez fontosabb mint a szórakozás.
Inkább fiatal korában élje ki magát az ember, mint majd 30 fölött mikor már általában férje és gyerekei vannak.
Nem egy ilyet ismerek. Pontosabban úgy, hogy tizenéves korukban összejöttek, csak egymással szexeltek eddig, ismerek olyat, ahol már házasság is lett belõle... huszonpárévesen pedig mind szakítottak/alváltak, mert rájöttek, hogy ez nekik eddig kevés volt.
Én átéltem már ezt - mármint a kísértést -, kétszer az elmúlt három és fél évben. 19 voltam, mikor elõször feküdtem le a barátommal, akivel még azóta is együtt vagyok. Felmerült párszor, hogy felkeltette a kíváncsiságomat egy másik srác, akivel éppen sokat beszélgettünk, meg jól elvoltunk. Eddig sikerült legyõznöm a kísértést, de én is félek, hogy majd esetleg akkor jön ez ki rajtam igazán, mikor gyerekeim meg családom lesz. Ettõl függetlenül úgy érzem, hogy a mostani párommal le tudnám élni az életem, ezért is vagyok még mindig vele. 22L
Így bizony. Én nem is házasodnék meg olyannal akinek csak én voltam az életében, minek, elõbb utóbb úgy is kijönne belõle a kíváncsiság. A tudat nem lenne rossz hogy nem járt benne más, de szinte biztos hogy késõbb bajok lennének belõle.
Ez hülyeség, a mai modern világ baromság, a kiélés egyébként is egy pejoratív negatív értelmû szó, az ember amúgyis had döntse el már maga, hogy szeretne élni, és ne mások döntsék már el, hogy ha te egy lánnyal/pasival voltál az nem jó. Szerintem meg inkább az ideális, mint hogy egyéjszakás kalandok, meg alkalmi szex meg hasonlók. És nincs igazság abban, teljesen személyfüggõ, én 20 után vesztettem el, imádom a párom, soha senkiért nem hagynám el csak úgy.
jajjjj ez a kérdés olyan, mintha a barátom tette volna fel, mert szerintem titokban õ is ettõl fél... 20L
Na és hány pasival "kell" (!) szexelnie ahhoz egy nõnek, hogy kellõképpen kiélt legyen? Ha egy pasival már szexelt elõtte, az már kiéltség? Vagy kell minimum három, négy, öt? Hány pasit szedjek fel gyorsan, hogy kellõképp kiélt legyek, és ne hagyjanak el emiatt? Mert akkor bizony bele kell húznom! :D (Most vagyok 26, még szûz vagyok.) No comment. Komolyan, amelyik férfinak emiatt nem kellek, hát az mehet a levesbe.

Mennyi a ideális kor a szüzesség elvesztésére?

Tudom h attol fugg h fel e van ra keszulve a lany/fiu,testileg de plane lelkileg...De ezt tuti me,tudja ·betartani· egy 13eves...en most 15vagyok...ugy erzem h kesz vagyok csak pasim miatt aggodok kicsit mert o 14eves...de idosebnek nez ki(16nak)...szal ez mar igy jo vagy meg nem???:S segitsetek plss..

Legjobb válasz: manapság a legtöbb fiatal már 13-15 éves korában elveszti a szüzességét, mert úgy érzik hogy készen vannak rá... szerintem ennek semmi érteme, a szex nem arról szól hogy minél elõbb túl legyünk rajta. Hidd el, lehet most úgy érzed hogy kész vagy rá, de a tested még nem elég érett hozzá, és a szexet csak akkor lehet igazán élvezni, ha már tényleg, testileg-lelkilg készen vagy rá! Ha valaki így veszti el a szüzességét biztos, hogy felejthetetlen élménybe lesz része, a jó értelemben!:) De ha te már tényleg ennyire felkészültnek tartod magad, akkor tedd meg... a te életed, nem akarok beleszólni, de ma már minden 15 éves úgy gondolkozik, ahogy te, nem lehet, hogy csak emiatt gondolod, hogy készen álsz rá? Szerintem elõbb gondolkozz el ezen, nem kötelezõ mások példáját követni, semmit nem kell elsietni, mindennek eljön egyszer a maga ideje:)

Szerintem várnotok kéne még...a srácok alapból késõbb érnek, 14évesen az osztálytársaim még kb legoztak, meg kommandósat játszottak a suli folyosóján...pedig õk is idõsebbnek néznek ki.
manapság a legtöbb fiatal már 13-15 éves korában elveszti a szüzességét, mert úgy érzik hogy készen vannak rá... szerintem ennek semmi érteme, a szex nem arról szól hogy minél elõbb túl legyünk rajta. Hidd el, lehet most úgy érzed hogy kész vagy rá, de a tested még nem elég érett hozzá, és a szexet csak akkor lehet igazán élvezni, ha már tényleg, testileg-lelkilg készen vagy rá! Ha valaki így veszti el a szüzességét biztos, hogy felejthetetlen élménybe lesz része, a jó értelemben!:) De ha te már tényleg ennyire felkészültnek tartod magad, akkor tedd meg... a te életed, nem akarok beleszólni, de ma már minden 15 éves úgy gondolkozik, ahogy te, nem lehet, hogy csak emiatt gondolod, hogy készen álsz rá? Szerintem elõbb gondolkozz el ezen, nem kötelezõ mások példáját követni, semmit nem kell elsietni, mindennek eljön egyszer a maga ideje:)
Én 20 voltam, és még ráértem volna.Nagyon.
Szerintem varjatok meg ezzel. Az egyaltalan nem szamit, hogy hanyavesnek nez ki a pasi, az csak latszat es mas a valosag. Igazan szeretitek egymast? Vagy csak ugy tul akarsz esni rajta? Csak azert kerdem , mert sajnos sok korodbeli azt teszi aztan megbanja, de utana keso bankodni. Szoval most gondold at.
hát az h mennyinek néz ki a barátod az nem függ össze avvalh készen áll-e a szexre...sztem még nem kéne elhamarkodni és most vagyok 16 és a barátomis annyi és én szeméyl szerint megbántam h túl hamar lefeküdtem vee...és lehet h azt állítja a pasid h akarja meg készen áll rá...nah de 14 éves fjjel minden gyerek ezt mondja...sõõõt...sajnos a mostani emberkék elég korán veszítik el és vannak esetek amikor ezt csak ey baba juttatja el a tudatukig...én nem feküdnék még le a te helyedben asráccal de te tudod..ha õszintén azt érzed h vele le akarsz feküdni(és talán a szüzességedet is neki adni, csak mert ez nem derült ki) akk tedd csak meg ne bánd cupcup
Szerintem ne kapkodd el az elsõt.Ha szeretitek egymást, akkor késõbb is együtt lesztek.Egy 14 éves pasi, ha akár 20-nak is nézne ki, nem biztos, hogy teljesen érett már, felkészült a szexre. Az elsõt nagyon meg is lehet ám bánni(ha valami nem ugy sikerül pl), ugyhogy gondold át szerintem, mert utána már nem lehet nem megtörténtté tenni.
Szia pettingeltetek mär vagy maszturbäläsEsetleg együtt mert kell ez elötte vagy ajänlatos Vagy ezek közben èrezted mär hogy valami vastagabbat szeretnèl oda bedugni mint az ujjad Aztän majd ha csak nagyon ugy èrzed akkorOsztäjtärsaid nem szüzek märAkkor mond te is hogy mär te se vagy ès nem nèznek le
ahogy jónak gondolod...
Azt csak tõle tudhatod meg. beszélgess el vele ezekrõl a dolgokról és, ha õ is úgy gondolja h oké akkor tegyétek meg. De tényleg csak akkor hogyha teljesen készen állsz rá!! A fiúknak kb ez az ideális kor amikor elvesztik. (14-15 évesen). De a fiúknak nincs olyan, h testi/lelki érettség. Õk pusztán kiváncsiságból csinálják, nem a felkészültség kérdése. De azért tényleg kérdezd meg elötte, h õ mit gondol errõl! cukorfalat
A kérdező hozzászólása: koszi valaszokat:Dvarni fogunk meg az tuti...es en ugy erzem h nekem a mostani elso pasim a nagy o:D es ez kolcsonos
Ja es egy okos 13 eves mar tud helyesen irni!
Elozo hozzaszolonak: Azert mert valaki "okos" az meg nem jelenti azt, hogy 13 evesen nemi eletet kell eljen. Epp ellenkezoleg, ha olyan erett es okos vagy mint ahogy te mondod, akkor kellene tudd, hogy 13 evesen nagyon korai elkezdeni. Gyerek vagy meg ehez.
sziasztokk én azert irokk mert 13 eves vagyok ess koravén vagyokk nagyonn! mint testileg meg lelkileg.. teljess ugy latom a vilagot mint a nagyobak es sokal okosab vagyok! a lényeg annyi hogy 4honapja jarokk a baratomal megujazot egy párszor es ugyy erzemmm nem jott ell a idejee hogyy még nem akarok nemi életet élni ezz baj? mert sokak szerint ugye mindenbe sokal hamarab érek és hogyy eljott annak iss idejee... akkor nyugodtann megengedhetemm a baratomnak hogy tobb tortenjenn mint ujazas es csok?
17 vagyok, 14, 5 koromban vesztettem el a nagy szerelememmel.... nagyon szerelmes voltam, de egy évvel késõbb kiderült, hogy kár volt neki adni, mert megcsalt, akkor okos dolognak tûn, (1, 5évig voltunk együtt) Ha tehetném akkor a mostani barátomnak adnám :) Szerintem még bõven ráértek, ne siessetek el semmit ;) Majd eljön a nagy õ és azt észre fogod venni ;)
Szerintem is ráértek még. Én 24 voltam - akkor értem meg rá-- és nagyon jó volt. Igaz azóta már férjhez mentem (máshoz)és most várjuk a közös babánkat 27 évesen. Gondold meg jól mert ez az az élmény amire mindig emlékezni fogsz. Ha jó azért ha meg nem (remélem nem így lesz) akkor meg azért!
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat:D szerintem is meg varni kellene...nemakarok semmit elkapkodni es azt akarom minden nagyon szep es jo legyen es nebanjuk meg:D
Szerintem még nem kellene kiprobálnotok... Rolad már lehet azt mondani, hogy 1 kis érett nö vagz, viszont a barátod...valahogz úgy...ahogy ay elöttem szóló irt:még a lego jobban izgatja õket....azért kipróbalnák mert hajtja õket a kiváncsiság... én 14 epp hogy voltam , mikor elöször pettingeltünk a barátommal, aki a nagy szerelmem volt...16 éves koromig voltunk együtt, szamtalanszor pettingeltünk de valahogy éreztük, h a szex még nem nekünk való, pedig lett volna alkalmunk azt is kiprobalni... 17 voltam mikor lefeküdtem a barátommal(az akkorival) és megbántam!Azt is hogy elhamarkodtam és hogy õ volt az akivel az elsö megtörtént.... Attol függetlenül nem csinálnák vissza semmit...de másként is eltúdtam volna képyelni a dolgokat... Minden esetre beszéld meg vele....es jol gondold át.Ne csak divatbol probaljátok ki.
Hät akkor vägjatok beleDe elötte olvasgassatok a szexröl a neten pär dolgot hätha valami mèg nem tiszta
A kérdező hozzászólása: koszi valaszokat:Digen pettingeltunk mar...es en nagyon szeretem itet(aztmondja h o is engem)
A kérdező hozzászólása: koszi szepen a valaszokat:D es szerintetek pasim hogy alhat???
én sem vagyok túl sokkal idõsebb nálad, de az tuti, hogy azért nem feküdnék le a pasimmal mert pl. az osztályból már mindkinek megvolt az elsõ szexel kapcsolatos élménye.Nem tudom mekkora és milyen lehet egy 14 éves pasi nemiszerve de sztem attól még h 16nak néz ki nem lesz jobb.Nem akarlak elkeseríteni, de ha túlságosan elképzeled a dolgokat lehet, h csalódás ér!Amúgy meg ha mégis rosszul sül el a dolog, úgy értem terhes leszel, nem hiszem, hogy egy 14 éves általános iskolás srác kitart melletted és vigasztal, bármiben számíthatsz réá, valószínûleg õ jobban megijed a dolog hallatán mint Te és rögtön szakít Veled, vagy hzzádvág egy kis pénzt, hogy menj el abortuszra.Gondolg végig alaposan mielõtt megteszted!Bocsi, ha ez a prédikációnak tûnik, de egy barátnõmmel hasonló történt és hidd el nem kívánom Neked h átéld azokt a dolgokat!!!!

Mit gondoltok, mennyire korai 15 éa fél évesen elveszíteni a szüzességet? Vagy egyáltalán korai-e?

Legjobb válasz: Én mikor ilyeneket olvasok, és hozzá a kommentárokat elgondolkodok: Vajon most olyan 20év körüliek irják, akik idejébe nem volt ilyen, vagy valami "nagyon" tapasztalt észlény. ;) A mai világba szerintem a 15évesek legalább 45% nem szûz, szóval ez most már természetesnek számít. (Persze valakik hülyeségnek gondolják, de a mostani fiatalabbak érettebbek mint annak idején) Nekem sincs nagy tapasztalatom, de 15,5 évesen elveszteni nem korai.És ha azt mondják hogy k***a vagy meg ilyenek NE hidd el. :) Ez teljesen a te döntésed. És a negativ "korai" véleményekre szerintem ne figyelj. ;)

Én mikor ilyeneket olvasok, és hozzá a kommentárokat elgondolkodok: Vajon most olyan 20év körüliek irják, akik idejébe nem volt ilyen, vagy valami "nagyon" tapasztalt észlény. ;) A mai világba szerintem a 15évesek legalább 45% nem szûz, szóval ez most már természetesnek számít. (Persze valakik hülyeségnek gondolják, de a mostani fiatalabbak érettebbek mint annak idején) Nekem sincs nagy tapasztalatom, de 15, 5 évesen elveszteni nem korai.És ha azt mondják hogy k***a vagy meg ilyenek NE hidd el. :) Ez teljesen a te döntésed. És a negativ "korai" véleményekre szerintem ne figyelj. ;)
Nagyon.
lotyó vagy
csaj vagy?
utolsó: az szép :) szerintem ha így folytatjátok ez esküvõ gyanús..:D
szerintem nem korai már :) ha együtt vannak egy ideje. ilyenkor már bõven érette rá a lányok. (általában)
Szerintem nem az itteni válaszolókra kéne hallgatni, akik java része szintén tini mint te, és ugyanúgy fogalmuk nincs az életrõl. Kérdezd meg anyukád mit gondol errõl, de komolyan neki nagyobb élettapasztalata van, és jót akar neked. 15 évesen pedig igenis még korai, ez az én véleményem! 24/N
Ja és attól még, hogy pl a társadalom x % lop, csal hazudik attól még az nem lesz helyes, ugyanúgy, attól még hogy sokan 15 évesen már nem szûzek, az még nem lesz követendõ...
"A kérdező hozzászólása: Igen, lány vagyok, és elég érettnek gondolom már magam!Védekezés persze meglesz." Aha, persze! Furcsa, hogy mindegyik tini (aki ennyi idõsen vagy még fiatalabb korában veszíti el a szüzességét) ugyanezt mondja. -.-"
amíg ezen töröd az agyad, és másoktól kérdezed meg, hogy korai-e, addig igen, az.
Én 12 évesen jöttem össze a barátommal(igen. tényleg!) és a 15.születésnapomon vesztettem el a szüzességem vele. A vicc az, hogy 17 éves vagyok, és még mindig együtt vagyunk:D
22f
szerintem nagyon korai meg ...minden kis tiny az gondolja , hogy erett de a valosagban ez nem igy van szerintem .... es szerintem varj meg 2-3 evet ezzel :) ..boven raersz az egyetemen is elvesziteni :P
A kérdező hozzászólása: Az értelmes válaszokat köszönöm! utolsó:azt nem kértem h rólam mondj véleményt..
Csak rajtad múlik, ne hallgass senkire sem, se arra aki itt ír, se a barátaidra se a pasidra akár le, akár rá akarnak beszélni, te döntsd el és akkor jó döntés lesz.
F/L?? mer nagyon nem mind1...
A kérdező hozzászólása: Igen, lány vagyok, és elég érettnek gondolom már magam!Védekezés persze meglesz.
attól függ. ha nagyon szereted a barátod, szerelmes vagy belé, és 100%osan biztos vagy benne, akkor nem korai. meg hát ha éretten tudsz hozzáállni, meg védekezésrõl is gondoskodni. :)
Nem vagyok tini, lassan 30 vagyok és mégis azt mondom, hogy ezt mindenki maga döntse el akár 15 akár 18 éves nem azon múlik, csak a megfelelõ kapcsolat számít és az hogy a saját döntése legyen. Persze mivel felraktad ezt a kérdést semmiben sem vagy biztos addj idõt magadnak tudni fogod, mikor jött el az ideje.

Csajok, aki 25 év körül vesztette el a szüzességét, mennyi idõ múlva volt petting majd végül a szex?

és milyen gyakran tudtatok találkozni?

Legjobb válasz: Én 23 voltam akkor. Hetente tudtunk találkozni, petting a legelejétõl volt (ki voltam éhezve), szex 1,5 hónap után. Szerintem ez így korai volt, de végül 8 hónapig együtt maradtunk.

Én 23 voltam akkor. Hetente tudtunk találkozni, petting a legelejétõl volt (ki voltam éhezve), szex 1, 5 hónap után. Szerintem ez így korai volt, de végül 8 hónapig együtt maradtunk.
Van egy olyan barátnõm, aki 24 évesen még szûz, három hóna után sem adta oda magát a barátjának. Egyéni vérmérséklet függvénye. (1-es voltam)
De miért érdekel ez ennyire? Láttam h egyszer már feltetted a kérdést.
24 voltam. Kb. második héttõl petting - akkor aludtam elõször nála, mert nem tudtam haza menni -, és egy hónap után lefeküdtünk. Kb. hetente 1-2x, néha itt is aludtam.

Szerintetek mennyi idős kor ideális a szűzesség elveszítésére?

Legjobb válasz: 22. Úgyhogy valaki nagyon gyorsan segítsen rajtam :D f voltam

22. Úgyhogy valaki nagyon gyorsan segítsen rajtam :D f voltam
nincs ideális kor
15, 658-9
18
Szerintem amikor akarja, de a divat szerint minél hamarabb.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
Szerintem ez tök mindegy. Amikor úgy érzed, felkészültél, és tisztában vagy a védekezéssel és a betegségek kockázatával.

Korai magomles mennyire befolyasolja a szuzesseg eleveszteset?

Bocsi nem tudtam h irjam ki a kerdest

Legjobb válasz: elojáték során elégítsd ki ot, ha kell akk 2x is és utána szex kozben jobban fogja bírni.....és majd idovel belejon, gyakoroljatok sokat, és remélhetoleg jobb lesz....sok sikert hozzá 19/F

elojáték során elégítsd ki ot, ha kell akk 2x is és utána szex kozben jobban fogja bírni.....és majd idovel belejon, gyakoroljatok sokat, és remélhetoleg jobb lesz....sok sikert hozzá 19/F
Az kemény... vagyis nem kemény, éppen ez a baj, 3 napig semmi :D
Pár napig várhatsz? [email protected] küld a p.csába az ilyet, aki 3at lõ aztán napokig lóg a [email protected]!
A kérdező hozzászólása: 6honapja gyakorljuk 3 szor elelvez azutan par napig varhatok amig fel all neki :(
hoppáré....xD impotens a barátod... szerintem elég gáz, legközelebb röhögd ki és hagyd ott, ha rossz a szex akkor ez a kapcs. hatására is mehet, és még az elején hagyd el a süllyedõ hajót, vagy nagyon meg fogod bánni!
A kérdező hozzászólása: Minden ember nem tokeletes h nagy lo-fa-szal rendelkezzen s orak hosszaig birja tul sok pornot neztetek , kar h nem irtok rendes valaszokat
félre értetted..azon nevettek hogy 3napot kell várni mire feláll neki.- kb orgazmus után 15-20perc után max újra ágaskodnia kéne a himbi-limbinek.
A barátoddal az a baj, hogy gyorsan elmegy, és hiába próbálkozol, elmegy 3Xgyorsan, aztán 3 napig csak kakaót tunkolni, pisilni, és egyéb hasznos dolgokat tud a lankadt szerszámával alakítani. Ezen röhögnek. Más is ment már el túl hamar, de nem ütötte ki 3 napra :D Most már kezd érdekelni mennyi az a hamar, megírhatnád. Lehet itt fikázzuk a csávót, és 3X ilyen másfél órákat kínzod, és arra mondod hogy rövid :D
sztem olyan gyorsan mint az amerikai pite 1-be a csávó...az 2x egymás után elég hamar elment..és még sehol semmi sem volt xDDD
12 - 13?
Jóval 16 felett lenne, de sajnsos sokan még 10 éves kor környékén elvesztík manapság. Amúgy sz.tem nincs ilyen, ha úgy érzed meg van a megfelelö személy , mérlegelted, h ez mekkora felelösséggel jár meg minden, akkor oké. Ám igazán érett az ember kb 18 éves korára lesz, de mindegy ez hosszú...... Én speciel 19 éves vagyok és abszolúte szûz :D
Nem eladó.
Mér akkor úgy intézed?
A mai világban már túl korán érnek a gyerekek
5-6 éves kor. Én az óvodában vesztettem el Pistivel. *__*
12-13, de amúgy 15 se késõ még!
nem igaz a legjobb ha 9 évesen a szomszéd magyar Heffner-el:DDDDDD
Szerintem két részre lehet kell venni a kérdést: -Aki egy valakivel szeretne nemi életet élni. Akár csókolózni is! -Aki több nõvel vagy férfival. De mindkét esetben 16-18 év alatt nagyon nagyon nagyon nagy valószínûséggel ez nem normális. Vagyis alapvetõen nem tekinthetõ normálisnak ha valakiben hajlam van, hogy fiatalokkal élje ki magát. Ez a társadalom nagy részét érinti! Szinte mindenkiben megtalálható érdeklõdés fiatalabbak iránt! Vagy fiatalok érdeklõdése a nemileg érettebbek iránt! Ez valahol normális! Az ha egy fiatalabbat érdekel a sex! Nehéz meghúzni a határt! Az aki normális házasságot szeretne -nem eskövõ a feltétele, alapvetõen szûzen találta meg a neki megfelelõt vagy ilyesmi! Az 18 év alatt esélytene de inkább 22, mert nem tudja kiszûrni azokat akik hazudnak. Vagy nincs világképpe a választékról! És nem egésszen felnõtt akarat erõvel rendelkezik sexuális téren sem! -Aki több valakivel szeretne, fog is! Egy valakivel, vagy több fiúval lánnyal szeretne gyerekeket! Az érzelmek, és a védekezés a legfontosabb... -ez sokat elárul errõl a rétegrõl! Ezekbõl az egyszerû parasztokból van a leg több! Na most hogy van fogamzásgátlás elég könnyen megszerezhetõ sokat indít a dolog kezdetén. Én ezt nem tekinteném normálisnak! Nyílván ez az érdekes, e szerint mi elfogadható. Ez a hivatalos 18 év. De ez se normális, csak elfogadható több szerint is! Az átlagos egyszerû nép számára nem mérce ezen túl keresni valakit! Egyébként 22 a normális inkább! Alapvetõen lehet beszélni a nemi késztetésbõl amivel mindenki maga rendelkezik adottság terén! Van a társadalmi feltételei! Alapvetõen a belsõ késztetés teszi ki a nagyobb részét, a társadalmi meg egy kényszer megoldás! Ezt összehangolva hiába elfogadott egyes esetekben 16 év után , vagy 18 alatt! A sikeressége nulla szinten lebeg! Ezért a normális gondolat 18, hogy ne legyen esélytelen! Fölleg, mert ezután van egy plusz határozottság, élet lehetõség! Tapasztalat sexuális téren is a látottakból hallottakból, olvasottakból tanultakból! 18 éves egyébként se képes megvédeni magát, a gyerekét sem! 20 évesben nincs meg az az erõ, hogy mindent megtudjon tenni ebben a társadalomban a fiatalokért! Nem képes felnevelni! Nem tud szembeszálni a gyereke érdekeiért a 30-40 éves pénzes korosztályjal! Maga is képtelen meghatározni mit is szeretne az életben! Vagy azt úgy is kezelni, annak megfelelõen! Alapvetõen a nemi beállítottságának megfelõ fiút lányt választani! Ismerkedni! Vagy elfogadni a sexualitás elemeit! pl nincs fiú lány közt barátság és ezt a sexuális vonzódást érdeklõdést irányítani Egyszerûen nem azért ismerkednek, mert ismerettségre van szükségük ez alapvetõen sexuális vágyból származik a másik iránt . Ami alapvetõen nem normális, hogy mindenki dugna mindenkivel, ha kicsit sötétebb lenne. Viszont a sexuális érdeklõdés vonzalom normális fiatalabban is (szerintem bocsi lehet kicsit parasztabb vagyok). Ha van normális gátlás, félénkség ezen a téren! De ha valaki elérkezik hogy szeretne ba***ni, akkor szembe kell néznie a valósággal! Ha nem képes viszonylag nyíltan kezelni, vagy nem tudja a környezetében, akkor nem érett rá! Mindig valami beteges dolognak tüntenik fel a félénkséget, gátlásosságot, határozottlanságot. Ez egy ideig természetes. Ez a normális! A népesség nagy része szerint véve! Ha valaki gyenge úszó, ne mennyen addig a mély vízbe! Ezen a téren is a nyer, aki nem mer egyenlõre! A feltételek kellenek! Az önmagában beszédes, ha valaki nem hívja fel a figyelmet arra, hogy lehet szüzen is élni arát választani, szûzen is találni valakit, aki illik hozzá! És nem feltétlen kell mást keresni utánna! Ha valakinek ez nem megy azt is így kell kezelni! Akkor az nem egy nõvel férfival lesz! Ez nagyon egyszerû értelmesen nézve! Ilyenhez mérten kell kérdezni, feltenni kérdéseket, kezelni a közeledést! Ha valaki érzi, hogy a másiknak más a szándéka hagyni lehet! Szóba se kell állni vele köszönni sem kell! Fölleg azok, akik többet szeretnének, azok nem fogják tiszteletben tartani a másik szûzi szándékait! És nem is tudják, mert ellentétes érdeklõdésûek! Ezt azért emeltem ki, mert nyílván ebben inkább az az érintett akinek fontos a szüzessége! Vagy szerelmet vár. nincs tisztában a hajlamokkal! A hazugságokkal szándékokkal! Esetleg feltételezi, hogy a fiú hûséges szándékkel közeledik! A szerelem nem egyenlõ a hûséggel! Az is lehet szerelmes akinek nincs szándéka hûségesnek lenni! Én 22 szavaznék számszerûen kifejezve, értve utánna se kötelezõ azonnal. Azért szoktam fiatalabb lányok iránt is érdeklõdni, fölleg mert akkor könnyebb szüzet találni!
Boldog névnapot. 14 évesen még szûz vagy?
A nevedbõl ítélve 13-14 lehetsz, szóval szerintem még ráérsz vele. A szüzesség nem szégyen, sokkal inkább érték.
No comment.. 14éves kor alatt semmiféleképpen ne. A törvény is bünteti..Meg amúgyis.. A lányok a mai világban hamar érnek...Meg amúgyis.. Az érzelmek, és a védekezés a legfontosabb... Ha a kettõbõl egy hiányzik..Semmiféleképp nem kell.. Egy 14éves lány is SZERETHET!ISMÉTLEM SZERETHET (SZERETET nem egyenlõ a SZERELEMMEL). A szerelem intenzívebb, a szeretet pedig hosszabb, és kellemesebb.. Ha a lány, már túl van a szerelmi fázison, és nem csak szerelembõl van együtt a fiúval..Hanem szeretetbõl, kötõdésbõl.. Nah akkor jött el az ideje, illetve ha úgy érzi, annyira szereti és megbízik a fiúba, hogy akár a legféltettebb kincsét is neki adná.. Nah akkor jött el az idõ arra, hogy elveszítsd vele..
20 év felett!!! (34-srác)
16+
A kérdező hozzászólása: nem csak kiváncsi voltam rá
szerintem nem kortól függ de amugy 16 fölött de van akinek a 14 sem korai, hogyha megvannak az érzelmek hozzá.
18 felett. a hülye p*rasztoknál szokás b*sznikorán...már bocs!
A kérdező hozzászólása: *korotok, bocsi
A kérdező hozzászólása: **szüzességeteket Bocsi, ezt át kellett volna még olvasnom, mielõtt kiírtam volna. :)
hát én már majdnem 23 voltam mire a fiúmmal lefeküdtem. Nem véletlen vártam annyit, úgyhogy alaposan meggondoltam, tudtam, én hogy szeretem imádom, de akkor is muszáj volt várni. úgy éreztem kell. kb 4 hónap randizgatás után történt meg az elsõ szex. Úgy, hogy rengetegszer voltam náluk, aludtam is ott. Volt ez meg az , de maga szex nem volt addig. Igazából már második randin lefeküdtem volna vele ha a testemre hallgatok, de így jobb volt. most vagyok 23.
21 voltam, de nem volt a párom. Éreztem, hogy meg akarom vele tenni, akarom, készen állok rá, miért ne.Nem bántam meg.Késõbb egymásba szerettünk, mára együtt vagyunk.

Mennyi az ideális kor és a kapcsolat hossza a szüzesség elvesztéséhez? Hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket?

Legjobb válasz: Hát én 16 voltam, és még csak pár órája ismertem az illetõt. Nekem jó volt így, de attól még nem gondolom, hogy mindenki számára ez az ideális.

Hát én 16 voltam, és még csak pár órája ismertem az illetõt. Nekem jó volt így, de attól még nem gondolom, hogy mindenki számára ez az ideális.
én 15 L, 2 hónap után
14 voltam, 3 hónap után. néha úgy gondolom h nem kellett volna, de már nem tudok mit csinálni... 18L
Mi 16 évesek voltunk, és fél év kapcsolat után vettük el egymás szüzességét. Erre szerintem nem lehet egy bizonyos ideális kort mondani. Érettség függõ. De szerintem 16 alatt hülyeség.
15 voltam, 3 hónap után feküdtem le a sráccal...
Én az elsõ barátommal nem feküdtem le, nem volt az akinek úgy gondoltam, hogy oda adnám magam. Így a mostani barátommal, a kapcsolat elsõ éve után 21 évesen történt meg. 23/L
16 voltam, 1 év után. Mai eszemmel még vártam volna. 31/L
Pár napja voltam csak 17, és 3 hónap után
15 voltam, 2 hònap utàn.
Én 17 évesen vesztettem el, 3 hónap után, a barátom is szûz volt. Így volt tökéletes.
19/L, jó kapcsolat, 2 hónapja vagyunk együtt, még várni akarok. De petting van.
Pont ezt akartam írni:D szintén 17 szintén fél év után:)
Nekem 17 évesen volt a természetes fél éves kapcsolat után.
ez nem idõ kérdése, hanem azé, hogy hogyan érzed! Ha képes vagy vele elveszíteni, úgy hogy tudod nem bánod meg, akk nem számít az idõ, lehet az 1 hónap vagy 1 év.... az érzés a fontos...
Fiú vagy vagy lány? Nézz amerikai pitét :) Lányoknak nagy kincs tovább õrizni, fiúknak gáz, nekik minél elõbb. Persze ez csak a filmben volt:D
én 16 és 3 nap után!

Mennyire elítélendő a szüzesség 30 éves kor felett?

Legjobb válasz: Nem elítélendõ, mert ez a te dolgod és senkinek nincs hozzá köze, hogy neked hogy jó. Tehát másnak nincs jog ítélkezni feletted. Az más kérdés, hogy nem maradtál-e le valamirõl. De még ez sem feltétlenül igaz, mert akkor is ugyanúgy lehet tök jó a szex, ha késõbb kezdi az ember. 21/l

Nem elítélendõ, mert ez a te dolgod és senkinek nincs hozzá köze, hogy neked hogy jó. Tehát másnak nincs jog ítélkezni feletted. Az más kérdés, hogy nem maradtál-e le valamirõl. De még ez sem feltétlenül igaz, mert akkor is ugyanúgy lehet tök jó a szex, ha késõbb kezdi az ember. 21/l
Senki nem fog ezért elítélni, milyen jogon tenné? Ez a te döntésed, fogadják el, nem?
nyugi, az én pasim 40 volt
Nem elítélendõ, csak ritka. Meg felethetõleg van valami oka.
nem elítélendõ, hanem furcsa inkább hogy ennyi idõs korodra nem tudtál senkit így közel engedni magadhoz, illetve nem közeledett feléd senki
Az elsõ szex elgyer gázabb lesz. Én 49 voltam a mikor megvilágosodtam, és bizony hasonló korú jutott. A lötyögõs segg nem túl nyerõ! 59F
pokolra jutsz
nem elítélendõ ez csak gáz:D ha valaki ennyi idõs korára sem tudott becserkészni valakit, mennyen el kurv*zni. Ha viszont szándékosan szûz még akkor ne tegyen fel ilyen kérdést.
Elítélendõnek nem elítélendõ, de ha rosszul érzed magad tõle, akkor rossz.
Szerintem nem gáz... Csak véleményem szerint ki maradt az életben nagyon sok "szép" dologból. De nem gáz. Elõször is azért, mert magánügy. Másodszor meg azért, mert jobb mint ha 12 évesen már a [email protected] szopná a wc-be, vagy éppen ku*vázna.
ha akarod egy hetvegen kiverem neked... NE A GEPET VERD, HANEM MENJ EMBEREK KÖZÉ! gyík...
nem akarlak megbántani, de miért írsz ki ilyen kérdést? elõre lehet tudni, h milyen válaszokat fognak adni és ewel csak magadat "bántod"... mert most már az a divat, ha vkinek 12 évesen már 5689 abortusza volt és minden nap mással ossza meg az ágyát.én mondjuk 1 vkinek tartom a szüzességemet és még csak nem is érdekel mit csinálnak és gondolnak a többiek.a te életedhez senkinek sincs köze!
Ha téged nem zavar akkor nem gáz, bár párválasztásnál nehéz dolgod lesz, mert egy tapasztaltak szeretik, ha a fiú is tapasztalt, de ez nem törvényszerû. Ha nagyon zavar ha még szûz vagy, és nincs párod akkor, menj el fizetõs helyre, vannak akik a saját otthonukban, normális körülmények között fogadják az embert.
Miért lenne gáz? Ja úgy, ma nem trendi ez.
Mitõl??
ez nem elitélendõ, EZ GÁÁÁZZZZ!!!!!
14:08. "Mindig van valami oka, ha az ember egy bizonyos kor fölött egyedül van. Lehet, hogy szándékosan él egyedül, mint Nicola Tesla, lehet, hogy egyszerûen csak nem jött még el az igazi, de az is lehet, hogy valami gubanc van vele, azért nem sikerült még tartós kapcsolatot kialakítania senkivel. Ez utóbbi nem jó hír; ha veled is ez van, akkor sürgõsen tegyél ellene! Keress segítséget, pl pszichológus, jó barát, lelkész személyében." Szia Én 31 vagyok f és szintén szûz. Járok szakemberhez már egy jó ideje(pszichológus) , de egyszerûen nem megy az ismerkedés. Ha meglátják a képemet vagy találkoznak velem élõben egybõl lekoptatnak, nem jönnek velem randizni. És az a baj hogy kezdek belefásulni. Ha megszakadok se sikerül ismerkednem.
Nem gáz. A férjemmel mindketten szüzek voltunk, 30 évesen kötöttünk házasságot, és csak az esküvõ után kezdtünk nemi életet élni. Mindkettõnk esetében tudatos választás volt a szüzesség, nem csak "úgy maradtunk". A szexuális életünk nem szenvedett tõle hátrányt, jól megy a szekér, most várjuk az elsõ babánkat. Mindkettõnk számára élvezetes és csodálatos a szex. Magát a technikát viszonylag gyorsan megtanulja az ember, egymás megismeréséhez azonban kell egy élet. Mi mindketten örülünk, hogy a múltunkban nincs senki más, és hogy mindent egymással tanulhattunk meg. Mindig van valami oka, ha az ember egy bizonyos kor fölött egyedül van. Lehet, hogy szándékosan él egyedül, mint Nicola Tesla, lehet, hogy egyszerûen csak nem jött még el az igazi, de az is lehet, hogy valami gubanc van vele, azért nem sikerült még tartós kapcsolatot kialakítania senkivel. Ez utóbbi nem jó hír; ha veled is ez van, akkor sürgõsen tegyél ellene! Keress segítséget, pl pszichológus, jó barát, lelkész személyében.
A kérdező hozzászólása: én is úgy gondolom, mint ahogy az elõzõ leírta. 30 éves vagyok és szûz pasi. Prostizni nem akarok, mert nem akarok fertõzést kapni. Egy olyan lányt szeretnék, aki szeretne. Négy éve szeretek egy lányt, csak nem jöttünk össze.
Nem elítélendõ. Anyám 40 évesen szûzen ment férjhez. Nem akart szexelni házasság elõtt, volt 6 kérõje (elsõ 16 éves korában), nem tetszettek neki annyira, hogy hozzájuk menjen. Aztán jött apu. Nem csinált belõle problémát, sõt ellenkezõleg! Becsülte hogy kitartott.
Hmm, szerintem ez már 22 évesen sem nagyon jó dolog. Én legalábbis már nagyon szeretném elveszteni, de ahogy az elõttem szólók is mondták ennek meg van az oka, hogy miért valaki olyan béna, hogy nem tud egy normális kapcsolatot kialakítani. Ha meg szándékosan maradtál szûz, akkor meg miért kérdezed, ez esetben egy tudatos választás volt...
Nem vagy terhes?
Hát gáz az biztos.
Na és aki ötven felett is az? Mert hívõ ember, mert soha nem ment bele egyéjszakás kalandokba, attól el kellene ítélni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!