Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a kap egy (152 db)

Mennyi fizetést kap egy honvéd őrmester, aki a Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóaljnál teljesít szolgálatot? Amikor külföldi misszióba mennek, akkor elég jó fizetést kapnak, de amikor itthon vannak, akkor mennyi a fizetésük?

Legjobb válasz: Erre a leg egyszerübb a Válasz Ithhon azért kevesebb a fizetésük mert itthon nincsenek veszélyben kint külföldön pedig veszélyeségi pótléktól mindent megkapnak. Amúgy meg lényegében mindegy hogy mien zászlóajnál teljesít szolgálatot Õrmesteri rangjához méltóan kap fizetést de a fizetéssel kapcsolatos dolgokat megtalállod a magyar honvédség hivatalos honlapján Http://www.honvédelem.hu Itt böngész rá

Erre a leg egyszerübb a Válasz Ithhon azért kevesebb a fizetésük mert itthon nincsenek veszélyben kint külföldön pedig veszélyeségi pótléktól mindent megkapnak. Amúgy meg lényegében mindegy hogy mien zászlóajnál teljesít szolgálatot Õrmesteri rangjához méltóan kap fizetést de a fizetéssel kapcsolatos dolgokat megtalállod a magyar honvédség hivatalos honlapján Http://www.honvédelem.hu Itt böngész rá

Óraadó tanárnak mennyi a fizetése? Egy óra után mennyit kap kb?

Legjobb válasz: Attól függ, hol tanít, és mit. Én nyelvet tanítottam anno és 1500-at kaptam egy óra után.

Attól függ, hol tanít, és mit. Én nyelvet tanítottam anno és 1500-at kaptam egy óra után.
Attól (is) függ, hány osztályben kell tanítanod meg heti hány órában.

Magyarországon mennyire vannak megbecsülve a mentõsök? Kb. mennyi fizesést kap egy mentõorvos/mentõtiszt?

Legjobb válasz: Nincsenek megbecsülve abszólút. Szerintem minimálbér körül keresnek.

Nincsenek megbecsülve abszólút. Szerintem minimálbér körül keresnek.
Nincsenek megbecsülve, de a tudásuk se sok. Mamámnak magas a vérnyomása amikor kijöttek hogy megvizsgálják, arra nem voltak képesek hogy megnézzék a vérnyomását!-RÖHEJ!!! A fizetésük pedig attól függ , milyen rangot töltenek be az orvoslásban, de nem keresnek jól. Egy átlag orvos kb 80-ezret keres havonta!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kedves utolsó válaszadó! Ha nem tudod a pontos választ a kérdezõ kérdésére, akkor jobb ha hallgatsz, és nem olyan válaszokat ìrsz a mentõkröl, amik sértõek lehetnek, ha nem értesz hozzá, hogy pontosan mi is a menete egy ilyen esetnek, akkor ne állìts róluk hamis vádat.Ha jól értettem nagyidnak magas volt a vérnyomása, ezért kihìvtátok a mentõket. Mivel nem volt életveszélyben, szállìtható állapotban volt, ezért automatikusan kórházba szállìtották. Nekik nem az a feladatuk, hogy kezeljék a beteget, hanem az, hog szállìtható állapotban betudják vinni a legközelebbi kórházba. Õk nem mozgó TAJtaxik! Sajnos ezt sokan elfelejtik!A tudásuk, emberségük, pedig lenyûgözõ! Amit õk tesznek az emberekért az példaértékû, és az hogy annyi fizetést kapnak amennyit az azt is tükfözi, hogy õk ezt nem munkaként, hanem hivatásként kezelik.... Havonta 15 napon keresztül 12 óráznak, és néha ha van egy plusz eset, õk nem mondhatják azt, hogy de fõnök lejárt a mûszak, õk mennek. És mindezt 110ezer forintért. Méghogy nem nagy a tudásuk?! Mégis hány ember köszönheti nekik az életüket? Gondolj csak bele. Nekik ránézésrõl a tünetekbõl tudni kell milyen gyógyszert adjanak, hogy lássák el a sérültet. És ugyanúgy "jelen kell lenniük" olyan esetnél is, amit egy laikus el se tud képzelni.nekik akkor is teljesen a maximot kell kihozni magukbol, és hidd el nem
Elõzõ válaszadó vagyok.. Folytatom: éy ki is hozzák. Sajnálom, hogy ìgy jött le nektek ez a kép a mentõkröl. üdv:Egy mentõtiszt hallgató.


Mennyi fizetést kap egy árufeltöltő a Lidl-ben?

Legjobb válasz: Szia!Lidl-s vagyok. Nincs olyan munkakör,hogy árufeltöltõ:) Mindenki csinál mindent. Pakolás,kassza,takarítás. Lidl.hu-n megnézheted,hogy kinek mennyi a fizetése. Egy 6 órás dolgozó bruttó 105 ezret keres.

Szia!Lidl-s vagyok. Nincs olyan munkakör, hogy árufeltöltõ:) Mindenki csinál mindent. Pakolás, kassza, takarítás. Lidl.hu-n megnézheted, hogy kinek mennyi a fizetése. Egy 6 órás dolgozó bruttó 105 ezret keres.
A miénke van egy csajszi õ árut tölt és takarit neki olyan 95 körül van
Én azt szeretném tudni a Lidl szokott-e kiírni álláshirdetést, vagy be kell menni oda, és jelentkezni, hogy szeretnél ott dolgozni. Kell-e valamilyen végzettség, kihez kell menni, ha csak úgy bemész?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Engem 6órásba bruttó 90.000-nel vettek fel
szia, nekem bruttó 450-es órabérem van :S nem valami nagy pénz.

A Tóth István ösztöndíj szerint mennyi pénzt kap egy középiskolás?

4.9 volt az ?átlagom 11.es vagyok kb. mennyi pénzt kaphatnék

Mennyi idő kb egy bankkártyát igényelni? Azt kipostázzák, vagy a helyszinen kapom meg? Ha postázzák kb mennyi idő mig megérkezik?

Legjobb válasz: Igényelni számlanyitáskor azonnal lehet, a kártyát 2 héten belül kapod meg, postai úton. Aztán aktiválnod kell.

Igényelni számlanyitáskor azonnal lehet, a kártyát 2 héten belül kapod meg, postai úton. Aztán aktiválnod kell.

Egy 14 tagú diákcsoportban 10 fiú és 4 lány van.2 jegyet akarnak kisorsolni. Mennyi a valószínűsége, hogy a) két lány kapja b) két fiú kapja c) egy fiú és egy lány kapja?

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy jó de szerintem: kedvezõ/összes eset a: 10alatt2 szorozva 4alatt0 /14alatt2 b: 10alatt0 szorozva 4alatt2 /14alatt2 c: 10alatt1 szorozva 4alatt1 /14alatt2

Nem biztos, hogy jó de szerintem: kedvezõ/összes eset a: 10alatt2 szorozva 4alatt0 /14alatt2 b: 10alatt0 szorozva 4alatt2 /14alatt2 c: 10alatt1 szorozva 4alatt1 /14alatt2

Egyedül vagy családban nevelitek a gyereket? Mennyi gyerektartást kap, aki egyedül?

Legjobb válasz: Egyedül már 1 éve 54.455 ft-ot kapunk havonta gyerektartást,de ez nem pótolja az apját

Egyedül már 1 éve 54.455 ft-ot kapunk havonta gyerektartást, de ez nem pótolja az apját
A kérdező hozzászólása: Mi történt? Nálunk apuka mégsem tart ránk igényt.
Mi családban hál istennek.Ne haragudjatok, de olyan fura hogy egy apa nem tart igényt a gyerekére, hogy lehetnek ilyenek...
A kérdező hozzászólása: Szerelembõl csináltuk a fiamat. Terhességem alatt már voltak fura dolgai, azt sem engedte hogy hozzáérjek... aztán totál elhidegültünk. Pszichésen taszította a hasam. :( Könyörgöm az õ gyereke volt benne. Na és azóta nem vagyok a szemébe nõ. Csak anya. Én azt mondta a gyerek kell neki de én nem. Mikor mondtam hogy a gyerek kiegyensúlyozott a szüleimnél (8hetes most), azt mondta akkor maradjunk ott.
Jó nagy bunkó, már bocs! Egyébként én is egyedül, bár mi az elejétõl így állapodtunk meg. Nem fizet semmit, néha megkérdezi hogy vagyunk.
Egyedül nevelem.Apuka nem vállalta, nem fizet.én nem pereskedtem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!