Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a ill (650 db)

Mennyi pénzt "illik" adni nászajándékba testvérnek, akivel nagyon jó is a kapcsolat?

Meg van az összeg már, csak szeretném tudni, hogy mások mennyit adnának körülbelül. Azért adok egyébként pénzt, mert a párnak már van egy berendezett lakása, semmilyen tárgyat nem nélkülöznek és már a nászutat is megkapták ajándékba. Tudom, hogy a pénzt jobban fel tudják használni és ennek fognak örülni.

Legjobb válasz: Nekem nincs tesóm, de anyukám a saját testvére gyerekének, tehát unokatesómnak 50.000-t adott. Amúgy meg nincs ilyen , h mennyit illik. Amennyit bírsz, úgy hogy magadat nem veszélyezteted vele.

èn ha tehetném egy milliót is adnék neki, de ha csak 10 ezret tudok bele dobni akkor sem sértödne meg.
Nekem nincs tesóm, de anyukám a saját testvére gyerekének, tehát unokatesómnak 50.000-t adott. Amúgy meg nincs ilyen , h mennyit illik. Amennyit bírsz, úgy hogy magadat nem veszélyezteted vele.
En 30 es 50 ezer kozott adnek, lehetosegeimhez merten.
Szerintem felejtsük már el ezt az "illik" hülyeséget. Ha jó a kapcsolatod a tesóddal úgyis annyit fogsz adni neki amennyit tudsz. Semmi értelmét nem látom az olyan ajándékozásoknak, ahol utána az ajándékozó zsíroskenyeret eszik egy hónapig. Kérdezd meg, mit kérnek és eldöntöd, hogy meg tudod-e adni. Ha jó a kapcsolat, akkor ezt meg lehete beszélni.
2007-ben volt az esküvõnk, én is 100ezret kaptam a tesómtól, és a párom tesója is 100ezret adott nekünk.
Anyagi helyzettõl függ: Ha jobb, akkor én 100 ezret, ha kevésbe, akkor 50ezret adnék.
Kérdés az , hogy mennyit engedhetsz meg magadnak.Mi az asszony testvérének 2 éve 70.000 Ft-ot adtunk.Azért ennyit mert aut.mosógépet kértek és úgy gondoltam ennyibõl kijön.
Elkepeszto, hogy azert le lettem pontozva, mert nem tudnek 50 ezer forintnal tobb penzt adni. Gratulalok. 1. valaszolo
2005-ben volt az esküvõnk nõvéremék 50 ezret adtak, bátyáméktól 30 ezret kaptunk, férjem egyik húgától is 30 ezret, a másik hugától 70 ezret. ili
Lehetõségeidhez mérten cselekedj. Én is adnék 100.000-et, ha megtehetném, de ha jelenleg a férjem öccse bejelentené, hogy esküvõ, nem tudnék ennyit kigazdálkodni. De min. 50.000-et adnék (az én tesómnál már nem áll fent ilyen veszély). Mi az én az unokahúgom (apukája az édes unokatesóm) lagzijába megyünk a férjemmel a nyáron. Mivel nagyon közvetlen a kapcsolat és folyamatosan, rendszeresen összejárunk ezért 40.000.- Ft ra gondoltam. Megpróbáljuk kiszorítani, már most gyûjtünk rá. Ráadásul ugyanabban a hónapban még egy nagyon kedves barátnõm is férjhez megy, ahova szintén hivatalosak vagyunk :)
Én nem voltam nagyon elereszteve, mikor férjhez ment a tesó, úgyhogy a 20-30.oooet nem akartam borítékba tenni, inkább nászajándék címszó alatt kifizettem nekik a menyasszonyi tortát, ami szebb lett annál, mint amire számítottak!
Annyit adj, amennyit megengedhetsz magadnak. Ha nem tudsz túl sokat adni, a tesód nem fog megsértõdni, hiszen ismeri a helyzetedet és jó a kapcsolatotok. Megérti. De ha van mibõl akkor 100 körül adhatsz neki, én annyit biztosan adnék a tesómnak.
Amennyit megengedhetsz magadnak. Mivel én pillanatnyilag még munkahely problémákkal is küszködök, bárki bejelentené, nem tudnék nagy összeget kiszorítani, úgyhogy inkább valami más módon ajándékoznék. Nincs illik, én ezt már rég elfelejtettem. Ha adok, azt tegyem jó szívvel, ha nem megy, akkor inkább semmi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Engem csak az érdekelt, hogy más mennyit ad/adna, nem adok az "illikre". Én 100-at fogok adni.

Kismamák Nyíregyházán, akik mostanában szültetek vagy fogtok, mennyit adtatok ill. adtok a fogadott dokinak ill. a szülésznőnek? Vagy mennyit kért a doki?

Ma hallottam egy olyan vad összeget (a doki mondta neki), hogy majdnem rosszul lettem!! Az én dokim nem mondott összeget és az el?z?eknél annyit adtam, amennyink volt! Ezen rágódom reggelt?l!

Legjobb válasz: Szia. Én úgy gondolom, hogy a dokinak 60 ezret fogok adni, a szülésznõnek 15 ezret. Bár én még a dokira konkrétan nem kérdeztem rá, de akármennyit mondana én ennyit adnék max. Megkérdezhetem hogy ki a fogadott dokid, és mennyi összeget mondott? 33 hetes

Szia. Én úgy gondolom, hogy a dokinak 60 ezret fogok adni, a szülésznõnek 15 ezret. Bár én még a dokira konkrétan nem kérdeztem rá, de akármennyit mondana én ennyit adnék max. Megkérdezhetem hogy ki a fogadott dokid, és mennyi összeget mondott? 33 hetes
A kérdező hozzászólása: Az én dokim nem mondott összeget, bár nem is beszéltünk róla. Az egyik ismerõsömnek a simára 80-at, a császárra 100-at mondott a doki, de a doki nevére nem emlékszem. Én 2 éve 40-et adtam, meg 15-t a szülésznõnek. Most se szándékoztam többet, de ezeket az összegeket hallva?!
Nekem császár lett a vége és én 100-at adtam.
Novemberben császárral szültem, 80-at adtunk a dokinak (kerek perec megmondta, hogy sima 60, császár több...)a szülésznõnek 20-at!
Nem, semmilyen szabály nincs erre.
A mai világban minden ciki, és semmi sem ciki. Csináljátok úgy, ahogy nektek jólesik. Mindig lesz, aki leszól benneteket valamiért, kár is törõdni vele.
elsõsorban ne az alapján akard megítélni egy dolog helyességét, hogy hozzáméred a vonatkozó konvencióhoz. A kapcsolatodra koncentrálj, és a hosszú jegyességet abból kiindulva értékeld
A kérdező hozzászólása: Hát 2 év múlva már lesz annyi félretett pénzünk amibõl el tudjuk kezdeni a közös életünket, mint férj és feleség.És ez a 2 év az én mániám, szóval nagyon nincs is benne logika, csak így lenne jó szerintem :) !
A kérdező hozzászólása: Igazából nem is a külvilág érdekel, hogy ki mit szól.Hanem, hogy mikorra tervezzük? Mert hát ez nagy dolog, de nem tudom, mikor kéne, mennyi az, amit jó, ha az ember csak így jegyességen tölt a párjával.Jó persze, van akik el sem jegyzik egymást csak összeházasodnak meg ismerek olyat is akik már huszonx éve jegyesek...
A kérdező hozzászólása: Hogy jön ide az egyetem? Mindketten dolgozunk már...Nem értem!
A kérdező hozzászólása: Eljegyzés az volt 21.én :) !
Az én családomban 3 hónaptól 5 évig terjed a jegyben járás. Emiatt nálunk nincs megszólás. :)
Nincs szabály, és nem ciki, csak értelme nincs sok. De ha nektek jól esik, csináljátok, nem ettõl romlik meg egy jó kapcsolat, ahogy attól sem, ha nem jegyzik el egymást x idõn belül. Mondjuk az eljegyzésnél szerintem fontosabb lenne az együttélés megoldása, legalábbis elég rizikós elkötelezõdni úgy, hogy még egy napig nem voltatok összezárva egy fedél alatt, annak minden konfliktuslehetõségével.
Á, most nézem, jöttek válaszok, és eyüttéltek. Akkor meg semmi akadály.
A kérdező hozzászólása: Na mondjuk ebben van valami, köszi a válaszokat :) !
HÁt ha szerinted és a Párod szerint is így jó, akkor semmi probléma. :) Bár én személy szerint az eljegyzést kevésbé tartom fontosnak, így nálunk csak i lett tûzve az idõpont és amikor ezt a családnak is bejelentettük, onnantól járunk jegyben. Se vacsi, se külön eljegyzési gyûrû. De ha Te hagyományos eljegyzést szeretnél, akkor arra is rá kell készülni, anyagilag is. És akár most is megejthetitek. Szerintem. :)
Engem meg 24.-én kért meg a párom, de hogy esküvõ mikor lesz az még a jövõ titka...:(
Mi az ok, amiért csak 2 vagy több év múlva tudtok házasodni?
A kérdező hozzászólása: Utolsó, egyébként ott a válasz a kérdésemre!
A kérdező hozzászólása: Igen, együttélünk!
Együtt éltek màr?
7-es vagyok: az egyetemnek semmi köze az eljegyzéshez. Sõt, egyátalán senkinek semmi köze ahhoz, kit-mikor-hogyan jegyeznek el.
Semmi szabály nincs erre, gondolom elõtte befejezitek az egyetemet.
Semmi probléma nincs vele, ne idegeskedj másokon. Õk mindent nagyon jól tudnak más életében miközben a saját életük nagyon nincs rendben.
A kérdező hozzászólása: Hát igen.Nekünk most volt az eljegyzésünk, de csak 2 vagy még több év múlva tudnánk összeházasodni.Ezért kérdeztem.
Mi 1 év, 8hónapig jártunk jegyben, igy alakult, ha meg is szólt vki, a szemünkbe nem merte mondani, az ilyen emberek és megjegzések meg annyit is érnek, mint aki mondta:)
Nekünk augusztusban volt az eljegyzésünk, valószínûleg majd 2 év múlva lesz az esküvõnk, ha lesz rá akkor keret. Ha nem, még késõbb, bár nem szeretnénk húzni...:-S


Házhoz kijövő védőnőnek mennyit szokás/illik fizetni? Ezentúl havonta kijön? Vagy csak szülés után? A 16. hétben vagyunk.

Legjobb válasz: Mi az hogy mennyit illik adni??? Semennyit ! Neki kutya kötelesseége kimenni ha már megvan a baba, sõt elötte is kimegy 1x-2x hogy ellenõrizze megfelelõ környezetbe születik-e a kisbaba. Sõt ha hazaértetek a kórházból akkor másnap vagy lehet még aznap a gyerekorvossal együtt mennek ki. Az más ha te szeretnél neki valamennyit adni.

Mi az hogy mennyit illik adni??? Semennyit ! Neki kutya kötelesseége kimenni ha már megvan a baba, sõt elötte is kimegy 1x-2x hogy ellenõrizze megfelelõ környezetbe születik-e a kisbaba. Sõt ha hazaértetek a kórházból akkor másnap vagy lehet még aznap a gyerekorvossal együtt mennek ki. Az más ha te szeretnél neki valamennyit adni.
Én sosem adtam neki semmit, mert nem is gondoltam, hogy kellene. Soha nem láttam rajta, hogy várna valamit. Annyira kedves, rendes velünk, hogy majd a névnapjára csináltatok neki egy csomagot, de pénzt nem gondolom, hogy adni kellene.
Szia! Nem kell neki pénzt adni, viszont illik valamivel megkínálni. Az nem egy nagy dolog, de jól esik neked is neki is. Neked, mert bár ez a dolga, de elmegy hozzád és segít a bab gondozásában, a kérdéseid megválaszolásában és így nem érzed azt, hogy "tartoznál". Ez most így elég hülyén hangzik, de biztos tudod, mire gondolok. Neki is jól esik, mert a kedveskedés kinek ne esne jól, fõleg ha aznap már a ki tudja hanyadik babát látogatja, úton van folyamatosan...
Jó ég!Nehogy adj neki pénzt, így kezdõdik mindig..(hálapénz stb.)Még a végén õk is rászoknak...
Mi van ebben az országban??? Úristen!! Ennyi erõvel fizessünk a postásnak, mert kihozza a levelet, a kukásnak, mert elviszi a szemetet, stb...
Szia! A védõnõknek tényleg nem kell fizetni. Ez a munkája, megkapja õ fizetését a kijárások után. Vagy te hallottál mást is?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Csak abból indultam ki, hogy manapság sajna tényleg mindenkinek mindenért szokás...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Ez egy nagyon aranyos védõnõ - mint kiderült, nem is fogadott el semmit se...

A győri kórházban a Bodai doktornál, és Drozgyik Csabánál mennyibe kerül ill. mennyit illik adni a szülés levezetésért?

Legjobb válasz: Én pont négy évvel ezelõtt Bodai Károlynál szültem. Nem a fogadott dokim volt (enyém lelépett egy vendégségbe). Ráadásul császárra került a sor. Én akkor 30 ezer forintot, és egy ritka, jó minõségû bort adtam neki. De handsúlyozom, nem a fogadott dokim volt.

Én pont négy évvel ezelõtt Bodai Károlynál szültem. Nem a fogadott dokim volt (enyém lelépett egy vendégségbe). Ráadásul császárra került a sor. Én akkor 30 ezer forintot, és egy ritka, jó minõségû bort adtam neki. De handsúlyozom, nem a fogadott dokim volt.
Szia, én novemberben szültem a Bodai dokinál, nem volt fogadott dokim sem õ sem más, és nem kért, nem is kapott semmit. A másik dokinál szült egy ismerõsöm õneki õ volt a fogadott dokija úgy emlékszem 70000 ft-t kapott.

Mennyi pénzt illik adni méhnyak műtét (conisatio) esetén az orvosnak, ha én kértem fel a műtétre? Egyáltalán, mennyit adtok kisebb-közepes műtétekért?

Legjobb válasz: Nem tudom az pontosan milyen mûtét illetve mennyi ideig tart. Én tavaly olyan nõgyógyászati mûtétért ami egy órás volt és három napot kellett bent lenni 20 ezret adtam, egy másik egynaposért ami 15 perc volt 15 ezret.

Nem tudom az pontosan milyen mûtét illetve mennyi ideig tart. Én tavaly olyan nõgyógyászati mûtétért ami egy órás volt és három napot kellett bent lenni 20 ezret adtam, egy másik egynaposért ami 15 perc volt 15 ezret.
Tekintve, hogy magánrendelésen egy szimpla vizsgálat is 10 ezer körül van, én 15-20 ezret adnék.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. Akkor ha én 30-at gondoltam, az sok? Ez kis mûtétnek számít.
Szerintem kismûtétért 20 is elég. De ha neked ez nem gond akkor biztos örül majd neki a doki. :) Ha viszont a 30 nagyon megterhelõ számotokra akkor nem muszáj annyit adni.

Akik már külön éltek a családotoktól a párotokkal, ti milyen gyakran látogatjátok meg a családotokat? Szerintetek mennyi időnként illik meglátogatni őket? 2 hetente?

Legjobb válasz: Ebben a kérdésben sem írott, sem íratlan szabályok nincsenek! Mindig a helyzettõl függ, a viszonyon múlik. Ha azért akarsz elmenni, mert most "kötelezõen illik", ne menj el. Eljönni is úgy fogsz, hogy ránézel az órára, hopp', letelt az idõ...? Ha párod miatt mentek és õ mondja azt, hogy "úgy illik", õ azért mondja, mert ezt szeretné! Ne a nagy átlagból készített statisztika alapján menjetek.

Ebben a kérdésben sem írott, sem íratlan szabályok nincsenek! Mindig a helyzettõl függ, a viszonyon múlik. Ha azért akarsz elmenni, mert most "kötelezõen illik", ne menj el. Eljönni is úgy fogsz, hogy ránézel az órára, hopp', letelt az idõ...? Ha párod miatt mentek és õ mondja azt, hogy "úgy illik", õ azért mondja, mert ezt szeretné! Ne a nagy átlagból készített statisztika alapján menjetek.
2 hetente se idõm, se pénzem nem lenne hazautazni. 2-3 havonta jó, ha összejön, de õszintén szólva ennyi nekem elég is.
A párom szülei közelebb élnek, õket két hetente látogatjuk, az én szüleim messzebb, õket 2-3 havonta.
anyukám 2 emelettel lejjebb lakik a párjával, és mivel tolószékben van, így majdnem minden nap megyek, minden 4. nap "szabad", akkor a párja otthon van. Apukám a város másik végén van, õt havonta szoktuk látogatni. Mehetnénk sûrûbben is, de nekünk is kell egy kis szabi, és hát lássuk be, õ sem jön sûrûn. A férjem szülei viszont 250 km-re, én pl. nem is tudom, mikor voltam utoljára, ha jól emlékszem júniusban, ballagáson, legközelebb karácsonyra megyünk.
Bátyám 18 éves kora óta nem lakik velünk, eleinte havonta hazajárt kb., mostmár családja van, általában egy évben 2-3 alkalommal jönnek: karácsonykor, a szülõk egyben tartott szülinapján (2 hét van közte), és a saját szülinapján. Én ha innen elköltözök, akkor külföldre fogok, nem túl gyakran fogok látogatni szerintem. Ha a szomszéd utcában laknak, akkor "illik" meglátogatni õket 2 hetente, de azért azt ne várja már el senki, hogy 250 km-rõl autózzon/vonatozzon a gyerek haza kéthetente, mert azt úgy illik. Még akkor se, ha megtehetné anyagilag. A bátyámnak sem okozna gondot, ha minden héten haza kéne járnia, kb. 150 km-rõl, mert a benzinre futná. De azért elpazarolni annyi idõt utazással azért, hogy egy pár órát itt töltsenek... Semmi értelme. Többet ér egy telefon szerintem.
Egy városban élünk a szülõkkel, a párom szüleihez minden hétvégén megyünk, vagy szombat, vagy vasárnap du be szoktunk nézni 1-2 órára beszélgetni egyet. Ha úgy alakul, hogy programunk van, akkor telefonon szoktuk õket felhívni. Én a szüleimmel együtt is dolgozom, tehát minden nap találkozom velük (:D), de így is van, hogy hétvégén átnézünk hozzájuk is, vagy legalább 2 hetente 1x, mert a párom nem találkozik velük így mint én.
Ja, bocs helyesbítek, 10-es vagyok. Ha mind2 családhoz 2 hetente mennénk az nem 6 hanem 12 ezer :D 25/L
Kb. 2 havonta megyünk párom szüleihez és anyuékhoz is. Akkor ott töltünk egy hétvégét. Nekünk ez bõven elég, amúgy sem költenénk csomó pénzt vonatjegyre, 6 ezer Ft két hetente kicsit sok lenne. 25/L
Heti 2szer találkozunk mindkettõnk szüleivel, egy városban élünk.
Anyukámtól és hugomtól max. fél óra sétára lakunk. Velük 2-3 hetente legalább egyszer tuti találkozunk. Apukám és az élettársa olyan fél órára laknak a munkahelymetõl velük havonta, férjem szülei olyan 200 km-re laknak, velük csak alkalmakkor, kb. évi négyszer. Mindig mi megyünk õk még sose voltak nálunk, merthogy drága az utiköltség. Mintha mi olcsóbban vennénk a benzint... Bár most elvileg jönnek hozzánk szülinapozni a hónapban avyga jövõhónapban, amint véget ért a szüret, mert apósom szõlész
Mi közel lakunk egymáshoz, kb 15-20 perc séta. Szóval minden héten találkozunk és egyik nap a hétvégén náluk szoktunk ebédelni is. A bnõm szüleivel ritkán találkozunk mert 150km-re laknak, de skype-on (néha telón) majdnem mindennap beszélget az anyukájával (fõként vele). De 2-3 havonta leutazunk oda is a hétvégére.
Anyukám 6 km-re lakik tõlünk, amíg nem volt gyerekünk, addig hetente akár 2 alkalommal is mentünk, gyerek mellett hetente egyszer-2 hetente egyszer, amúgy meg anyukám jön.
Anyámmal hetente találkozom, bár inkább csak húgom miatt megyek, de vele egy városban élünk. Apukámékhoz havonta megyek kb. Anyósomékhoz 2-3 hetente megyünk, de attól is függ, hogy éppen van-e valami családi összejövetel, ami náluk elég gyakori.
Én egy városban lakok velük, így ha arra járok mindig benézek. A szüleimmel hetente legalább háromszor találkozom, ha éppen nem érek rá menni akkor felhívom a családomat. Amúgy nálunk mindenki aki elköltözött, legalább heti egyszer hazajött, de ez nyilván függ attól, hogy mennyi idõd van és milyen messze laknak.
Szüleimhez 2 hetente járunk oda-vissza 70 km lakunk tõlük. Anyósékat is kb így látom (egy városban élünk) párom egy munkahelyen dolgozik vele, max telefonon felhívjuk apóst és ennyi.

Ha terhesgondozáson felfogadtam az orvost, akkor szülésnél mennyi pénzt illik adni, ha nem mondott semmit azzal kapcsolatban, hogy mennyi nála a szülés? Muszáj 50000-t adni vagy adhatok annyit amennyit tudok!

Ja és az orvos nem is foglalkozik velem jobban és mindig 2-3 óra hosszát kell várnom mire sorra kerülök a kórházba!

Legjobb válasz: szerintem szülés után döntsd el mennyit adsz, mi is így tettünk. annyit adj amennyit megérdemel, nem kell 50 ezer, ha nincs annyitok és ha szerintetek nem érdemli meg.

szerintem szülés után döntsd el mennyit adsz, mi is így tettünk. annyit adj amennyit megérdemel, nem kell 50 ezer, ha nincs annyitok és ha szerintetek nem érdemli meg.
Az összes ilyen orvost felkötném, egytõl-egyik, családjával együtt.
Szerintem annyit amennyit jónak látsz. Vannak akinél fix tarifák vannak, vannak ahol helyben kialakult szokás a tarifa, van aki szerint az anyasági támogatás összegét "illik" adni. Én annak idején ebbõl az összegbõl leszámítottam azt amit hónapról hónapra a magán rendelõben hagytam.
egyértelmû, hogy annyit adj amennyit tudsz. és persze amennyit megérdemel. Az orvos etikett azt mondja hogy a magánrendelésen elkért összeg 10 szeresét kell adni a szülésért.Persze megegyszer hangsúlyozom amennyit tudsz és gondolsz.Talán várd meg a szülést a döntés végével mert tt sok minden történik amiért azt mondod ennyit sem adsz vagy hogy többet is adsz mert megérdemli.
Mi csak 30000-t tudtunk adni, de így is ugyan úgy foglalkozott velem. Amúgy minden hónapban elkért 5000 ft-ot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Miskolcról Kecskemétre hány óra VONATTAL ill. BUSSZAL leérni? Ill. diáknak mennyi a jegy? !

Legjobb válasz: sajnos nem tudok rajta eligazodni.. eddig nem nagyon jártam se vonattal se busszal, most pedig kénytelen leszek!

A kérdező hozzászólása: sajnos nem tudok rajta eligazodni.. eddig nem nagyon jártam se vonattal se busszal, most pedig kénytelen leszek!
http://www.elvira.hu az nem elég pontos megfogalmazás, hogy "diáknak mennyi a jegy", ha én utaznék, akkor 4970 Forint lenne (Miskolc - Budapest InterCity 1. osztályon, Budapest - Szeged komfortkocsiban). A másik véglet 2100 Forint (végig személyvonattal, 3 átszállás). Tehát nyisd meg az Elvirát, és válaszd ki Te, hogy melyik vonatnem melyik kocsiosztályán szeretnél utazni, és akkor meg tudod nézni, hogy mennyibe fog kerülni. Meg is tudod venni a jegyedet interneten, amit otthon is ki lehet nyomtatni.
Üdv. Miksolcról Kecskemétre busszal a menetidõ 4 óra 20 perc. De a menetrendek.hu oldalán a keresõbe beírva megtalálod. 197Km esetén a diákjegy ára:1710 forint. Ezt is megtalálod a menetrendek.hu oldalon.
23:04-es vagyok. a jegyárakat a menetrendek.hu oldalon kattints a volán menetrend menüre, majd a díjszabásra.Itt találod a jegyárakat, a diákokra az 50%-os mezõ vonatkozik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) :D Busszal fogok járni, átszállás nélkül, ez így gyorsabb.
Igen Busszal egyszerûbb.Vonattal ha jól tudom csak átszállással lehet eljutni Miskolcra. Kunság Volán egész jó kocsikat küld Miskolcra, de néha becsúszik egy-két alkalommal régebbi Ikarus is. :D
A kérdező hozzászólása: és nem is egyszer kell átszállni, tehát így sokkal több idõbe telik míg vagy Miskolcig vagy Kecskemétig elérek. Ezért marad a busz.:)

Hajfestés — hol lehet kapni, ilyen hajfestéket? Tapasztalat van valakinek? Mennyire vörös, ill. mennyire tartós? Esetleg ebből a márkából próbált már valaki más színt?

http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://pics2.ds-static.co..

Legjobb válasz: Garnier.... ez egy elég népszerû márka... Menj be egy Dm-be vagy Rossmannba ott szerintem lennie kell. vagy egy fodrászkellékesben.

Garnier.... ez egy elég népszerû márka... Menj be egy Dm-be vagy Rossmannba ott szerintem lennie kell. vagy egy fodrászkellékesben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!