Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a ido amit egy fiu (5 db)

Mennyi a normalis ido amit egy fiu kibir az agyban? ( orgazmus elotti ido - az elojatek )

Es mennyi ez az ido az elso szex eseteben es normalisan par szex utan is ?

Legjobb válasz: Ugy ertem, hogy az elojatekot leszamitva !

A kérdező hozzászólása: Ugy ertem, hogy az elojatekot leszamitva !
egyénenként változó!ha elõtte van egy kis elõjáték és õ akkor is elmegy akkor utána tovább birja!ha elõjátéknál nem megy el akkor bztos nem fogja sokáig birni mert már nagyon felizgattad! ha elõjáték abszolut nincs akkor az olyan alp idõ az kb 10-20 perc átlagosan, de mosnom változó!van aki5 perc alatt is elmegy van aki fél óra után
Hát nem tudom mi volt a titka, de volt már olyan nekem, akinek elsõ alkalomra több óra hossza volt.
az én barátommal amikor mindkettõnknek az elsõ volt, akkor az kb olyan 10 perc lehetett. így mint látom, ez viszonylag hosszú idõ így elsõre. mondjuk õ 21 éves, no mindegy:) a leguttóbbi fél órás volt. vagy több. szóval nem a lányon múlik, ha pl te vagy alul, hanem csakis rajta. ezt a hegyikecskét meg ki kéne már herélni, aztán a kezébe adni, hogy azzal foglalkozzon, ne ide írogasson hülyeségeket.
sok itt is a nagyokos... bocs de simán kifutja 2 óra a barátnõmmel és miután elmentem ki is jöhet rá egy következo kor... nem, nem hazudok és nem is egozok... van ien... mi a titka? 20as vagyok...korban 22...nemtom... adottság, akarat...nemtom... de ez van... hála az égnek :D udv:A
elsõ alkalom úgy 5 másodperc és a becsõdölés között szokott mozogni. Én spec nem tudtam elélvezni, mert már annyira el volt durranva az agyam. Normális szex meg 5-20 perc, annál többet sok lány nem szeret... de lehet nyújtani, az gyakorlat kérdése, olyankor a határ a türelem :)
Szia. teljesen a hangulattol, hogy milyen régóta nem volt nõvel, mennyire van felizgulva. nkünk vot, hogy a barátom pár percigbirta de volt amikor 3 órán át. nah az brutál voltXD:D
A kérdező hozzászólása: Ertem, es kozonom szepen !

Mennyi idő amire egy fiunak ki jőn a spermaja?

Legjobb válasz: nálam 2 óra tömör gyönyör míg kijönnek a kis srácok

nálam 2 óra tömör gyönyör míg kijönnek a kis srácok
attól függ mennyire ügyes kislány a partnere :D
A kérdező hozzászólása: én lány vagyok 19 éves
De úristen, 2óra az rohadt sok, h bírod, mondjuk igaz h a fiúknál ez inkább csak elõny, de ez akkor is nagyon sok...én lány vagyok és akár 15mp alatt is elélvezek ha akarok...
gyakorlás kérdése Fõleg fejben dõl el Már arra is képes vagyok, hogy egy meghatározott idõben menjek el és minél tovább tart annál több az apatejem.
Mmmmmmm...:) )

Amikor leszólítok egy fiút az utcán, akkor mennyi ideig beszélgessek vele, vagy mik azok a kérdések, amiket feltehetek neki? Az jó, ha megkérdezem a hobbiját vagy azt egy megbeszélt találkozón tegyem fel neki, ha lesz?

Legjobb válasz: "Szerintem ez a hogy vagy szöveg nem nyerõ..:D És szerintem a pasinak kell leszólítani a lányt...:)" Szóval fogalmatok sincs mit mondanátok tennétek ti lányok igaz? De a pasi tegyen bármit, az nem baj ha a pasi leégeti magát, vagy le van koptatva, számít?? nem számít... De ha titeket akár csak 1x elutasítanak már megy a rinya.

"Szerintem ez a hogy vagy szöveg nem nyerõ..:D És szerintem a pasinak kell leszólítani a lányt...:) " Szóval fogalmatok sincs mit mondanátok tennétek ti lányok igaz? De a pasi tegyen bármit, az nem baj ha a pasi leégeti magát, vagy le van koptatva, számít?? nem számít... De ha titeket akár csak 1x elutasítanak már megy a rinya.
Ha lány vagy ne szólits le fiút sehol!Ezzel csak lejáratod magad és olcsónak fogsz tûnni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat. És igen, lány vagyok.
Az utcán ne szólítsál le senkit. Olyan helyen, ahol többször megfordulsz és õ is, szóval látásból már többedszer látod.. Na ott talán lehet. De akkor se kérdezgessél. Csupán egy közhelyes beszélgetés kell. Aztán elköszönsz. Legközelebb meg ismét köszönsz neki, de akkor már csak annyit. Ha tetszel neki akkor majd õ odamegy hozzád beszélgetni... Ennyi. Igen egyszerû
jah persze...hogyne... Ez egy tévhit, hogy jajj akkor mindenki [email protected] néz majd. Lófaszt! Kicsivel több az esélyed az ismerkedésre mint egy pasinak fordítva. Ugyanúgy a pasi is sokszor LEJÁRATJA MAGÁT!! Üljetek be vagy le valahová.
A kérdező hozzászólása: Most már tényleg nem tudok semmit. De mikor leszólítok vkit, akkor hogy kezdjem el? Hogy Én: Szia! Hogy vagy? És ezután?
Szerintem ez a hogy vagy szöveg nem nyerõ..:D És szerintem a pasinak kell leszólítani a lányt...:)
az igaz h utcán nehéz..és necces...mindenki megy valahová van egy uticélja és siet stb...szóval nehézkes..és ki tudja lehet h éppen a párjával találkozik egy megállóban vagy valahol...
sztem úgy csinálsz ha leszólítasz vkit hogy odaülsz mellé a mekibe egy nagy menüvel vagy valami. megkérded hogy odaülhetsz-e, és elkezdesz beszélni a kajáról vagy valami :D f18


Szerintetek ha egy kapcsolatban a lány is és a fiú is szűz mennyi idő a normális, amíg nem fekszenek le egymással?

Bocs, nem tudtam jobban megfogalmazni. Az érdekelne, hogy ilyen esetben mennyit várnátok? Már fél éve ismerjük egymást, de csak nemrég jöttünk össze.

Legjobb válasz: Én akkor tenném meg, amikor már úgy érzem, hogy megérett a helyzet. De elõször mindenképp a pettinggel kezdeném, majd szépen fokozatosan haladnék a cél felé. Hetek kérdése. Bár errõl már lekéstem szerencsére :)

Én akkor tenném meg, amikor már úgy érzem, hogy megérett a helyzet. De elõször mindenképp a pettinggel kezdeném, majd szépen fokozatosan haladnék a cél felé. Hetek kérdése. Bár errõl már lekéstem szerencsére :)
Háát szerintem ez nem idõfüggõ, amikor úgy érzitek mindketten, hogy itt az ideje megtenni akkor hajrá :) És csatlakoznák az elsõ válaszolóhoz...szépen fokozatosan, nem kell fejest ugrani a mélyvizbe!De mindenképpen védekezzetek! :) :)
akivel elvesztettem még szûz volt és mi 1 hónapot vártunk... de ha úgy vesszük, évek óta ismertem, mert bátyám osztálytársa volt, és régebben sokat voltunk együtt, aztán kb 3 év kimaradással megint találkoztunk (közös baráti társaság) és nyáron összejöttünk. ... csak 2 hónapot jártunk :'D túlságosan különböztünk (és az ellentétek NEM vonzzák egymást egy idõ után) 17/L
Szerintem attól is függ, hány évesek. 14 évesen lehet 2 évet is várni, de 20 körül szerintem már van egy ember annyira felnõt, érett testileg-lelkileg, hogy ha kívánja a szexet, akkor ne legyen elõtte ilyen jellegû akadály. Szóval szerintem ha megvan a szerelem, és a szexuális vágy, akkor a világ legnagyobb baromsága várni. Minek? Mi értelme lenne?
Mi 2 évet vártunk. Tudom, hogy ez így soknak tûnik, de mi úgy csináltuk, hogy folyamatosan egyre többet engedtünk meg magunknak. Szóval elõször csak csók, aztán tapi, aztán szépen egyre több, míg már csak a szex maradt hátra. Én nem bántam, 18 évesen veszítettem el. Nem bánom egyáltalán azt a 2 évet, nem voltam még elég érett hozzá. Semmirõl se maradtunk le, minden bepótolható. Nem vagyok híve a feküdjünk le egymással mert ciki szûznek lenni 18 évesen dolognak. Szerintem akkor tegyétek meg, ha mindketten fel vagytok rá készülve. És tényleg semmirõl se maradtok/maradtatok le eddig. 20L
Szerintem ebben a korban 1-6 hónap járás után. Gondolom, hogy azért mindketten utánaolvastatok már a témának, esetleg valamennyire már ismeritek is a saját testeteket. Szóval elõször petting, aztán spontán amikor mindketten úgy érzitek, hogy mehet a dolog tovább, akkor menjen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Mi 16 és 15 évesen fél év után feküdtünk le egymással. Sok petting, és beszélgetés után.
L/22 Én és a barátom is szüzek voltunk mindketten.7 hónap járás után mentünk bele a dologba.elõtte felfedeztük egymás testét, pettingeltünk, és amikor már kezdtünk ennél többre vágyni akkor, elhatároztuk hogy megtesszük.de mivel akkor és ott nem volt rá lehetõség, ezért meg kellett szervezni, hogy mikor és hol...emiatt eleve kicsit feszültek voltunk mindketten, õ félt hogy nekem fájni fog, ezért elég nehezen ment.nem volt elég merev.de végül sikerült.Ezért azt ajánlom neked hogy ha pettingeltek és úgy érzed hogy eléggé fel vagytok izgulva mind a ketten, és nincs semmilyen akadály akkor tegyétek meg, és nem fogsz úgy izgulni mint ahogy mi, mert akkor már a vágy fog hajtani, és nem pedig a cél hogy elveszítsd...

Mennyi idő az amikkor a fiú mondja egy lánynak hogy szereti? Most olyan furán érzem magam.

Mert a barátommal nem olyan régen 2hete jöttünk össze, én többet érzek már mint "kedvelés" de ? azt mondta nekem hogy csak kedvel, bár azt is mondta hogy én állok az els? helyen akit meg tud és akit meg akarna szeretni.

Legjobb válasz: Nincs meghatározott idõkorlát... Amikor úgy érzi, komolyan gondolja...na, akkor fogja mondani.

Nincs meghatározott idõkorlát... Amikor úgy érzi, komolyan gondolja...na, akkor fogja mondani.
Hát biztosan nem akar hazudni neked. Ez már jót jelent. Remélem lesz több is. Türelem.
én nagyon ritkán mondom ki ezt a szót, mások naponta mondják... szerintem inkább éreztetni kell a szeretetet mint kimondani
Így van, nem kell annyit mondogatni mert elkopik. Sok boldogságot nektek!
Az a gond, hogy a pasik eléggé zárkózottak az érzelmek kimondásával kapcsolatban, ha tényleg szeret, akkor úgyis mutatja ezeket a jeleket, nem kell kicsikarni belõle azt, hogy mondja is ki, ha érzed, akkor minden rendben van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!