Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a ido (15479 db)

Lakás vásárlás esetén, mennyi a¾ idô, míøe a mi. Tulajdonunkba kerul a haz es lehet koltozni bele? .

a hazhoz Majd hitel ugyintezes is tarsulna,vagyis hitelbol szeretnenk venni. igy hany nap kell kb?

Legjobb válasz: A lakás pontosan akkor kerül a tulajdonodba, mikor a vevõ számlájára megérkezett az utolsó vételár részlet is tõletek, és megkaptátok az eladóktól a kulcsokat :)

A lakás pontosan akkor kerül a tulajdonodba, mikor a vevõ számlájára megérkezett az utolsó vételár részlet is tõletek, és megkaptátok az eladóktól a kulcsokat :)
Nekem a lakás elsõ megtekintésétõl, hitelügyintézéssel együtt olyan 1.5 hónap volt. De már volt addigra ügyvédem, és elõzetes hitelbírálatom a bankban. És közben dolgoztam, tehát nem tudtam mindig rögtön rohanni, ha kellett valami.
Tulajdonodba akkor kerül, amikor kifizetted az utolsó vételár-részletet is az eladó(k)nak, az ügyvéd pedig a tulajdonjogról lemondó nyilatkozattal elcsattog a Földhivatalba és beadja. Ha hitelügyintézés is lesz, akkor azért szerintem szerencsés a szerzõdés aláírásától számítottan kb 2 hónapos fizetési határidõt megállapítani, nehogy a bankügyintézés miatt csúszás legyen és probléma. Egyébként finanszíroz bankot már szerzõdéskötés elõtt ki kell választani, mert az adás-vételi szerzõdésben szerepelnie kell, tehát elõtte érdemes körbejárni a bankokat, hogy hol milyen feltételekkel kapsz hitelt, így ki tudod választani a legoptimálisabb finanszírozót. (Meg persze az is kiderül, hogy az adott banknál Te hitelképes vagy-e, vagy sem.)
Nálunk már minden a banknál volt és ha jól emlékszem onnantól 30 napon belül fizet a bank.Nekünk ez a 19. napon történt meg + ugye az se 1 nap volt mire eljutottunk idáig. Összességébe olyan 1, 5 volt az egész
Az adásvételi szerzõdésbe okvetlen írjátok bele, hogy az utolsó részlet kifizetése pillanatában azonnal beköltözhettek a házba, vagyis az eladó azonnal átadja a kulcsokat, esetleg írhattok kötbért, mondjuk napi 5000 forintot, ha nem költöznek ki. A mienkbõl ez hiányzott, mert egy hanyag sz*rházi disznó volt az ügyvédünk, a vételár kifizetése után több, mint két hét múlva húztak el a kedves eladóink és jogilag nem lehetett vele semmit tenni. Mi meg majdnem utcára kerültünk egy újszülött gyerekkel, mert a régi házból költöznünk kellett, a mi vevõink jóindulatán múlott minden.

A csajoknak mennyi ido kell h elmenjen? Es mennyi a fiuknal?

Legjobb válasz: Errõl szerintem nincs statisztikai adat. Nálad ez hogy van? Mennyi idõ kell hoyg elmenj?Te megtudod mondani? Mérted már az idõt?

Errõl szerintem nincs statisztikai adat. Nálad ez hogy van? Mennyi idõ kell hoyg elmenj?Te megtudod mondani? Mérted már az idõt?
Nálunk én megyek el hamarabb, a pasim tovább birja..:DDD
Szia!Én lány vagyok.Az aktus minõségétõl, intenzitásától függ, meg attól, h mikor elégültem ki utoljára.Van, h elég pár perc is hozzá és van, h tovább húzom 15-20perc, tovább nem szoktam, mert ha már fáradok, akkor nehezebben megy.De ha pl az elõzõ órákban már volt orgazmusom, akkor nem 100%, h menni fog utána.Vagy ha 2-3 napja nem volt, akkor meg seperc alatt elmegyek.Szeretkezés/dugás közti különbség is számít...Szerencsére mi a párommal már megtanultunk egyszerre elélvezni.Ha sietünk, akkor neki is elég néhány perc, de Õ is bírja sokáig..akár 30-40 percig is.Szóval sok minden besolyásolja, igyekeztem mindet leírni. /Szmötyi/
Fogalmam sincs, mert nem mérem, de kb 10 perc lehet.
fél perc is elég fiúnak 27/f
Nekem ez túl gyorsnak tûnik
alapállapotból, de csak akkor sikerül, ha magamnak csinálom. de persze nem mindig tudok ilyen gyors lenni, legtöbbször nem is akarok.
Honnan számolod a 1, 5 percet?
én csaj vagyok, változó, 1, 5-5 perc alatt elmegyek. pasik 1 percen belül is elmennek, ha akarják.
ez foleg csajfuggo. pl a baratnomnek kb 10-15 perc kell es nehezen is nedvesedik, de a szeretom mar kb egy erintestol csopog es nehany pillanat alatt elmegy. mire nekem sikerul addigra neki mar tobb is volt. baratnommel egyszerre szoktunk elvezni es tobbnyire midnketten csak egyszer.


LG Optimus One, mennyi a beszélgetési ideje kb? Mennyi idő alatt merül le?

Legjobb válasz: Készenléti idõ 700 óra Beszélgetési idõ 480 perc i'am the god

Készenléti idõ 700 óra Beszélgetési idõ 480 perc i'am the god
A kérdező hozzászólása: Köszi

Emelt szintû magyar szóbeli érettségin hogy van az idõbeosztás? Mennyi percig kell beszélni? Ebbõl mennyi az irodalomra és mennyi a nyelvtanra szánt idõ?

Legjobb válasz: Összesen maximum 20 perc, ezen belül annyit beszélsz, amennyit tudsz. Ha valami fontosat kihagytál, rákérdeznek. Nincs beosztva külön az irodalom és a nyelvtan ideje, de a nyelvtan kevesebb idõt igényel.

Összesen maximum 20 perc, ezen belül annyit beszélsz, amennyit tudsz. Ha valami fontosat kihagytál, rákérdeznek. Nincs beosztva külön az irodalom és a nyelvtan ideje, de a nyelvtan kevesebb idõt igényel.
Irodalomból olyan tíz perc-negyed óra, nyelvtanból talán tíz perc, de le lehet tudni rövidebb idõ alatt is
Idén 200, jövõre azt hiszem 240.
A kérdező hozzászólása: Mert 500 pont lesz a max pontszámítást is átvariálják valahogy? Többet fognak érni a tantárgyak, érettségi, vagy lesz újabb plusz pont? Ez hogy lesz?
Azt lényegében nem fogják átvariálni, csak eddig 80 pluszpontot lehetett megszerezni, ez fog 100-ra nõni. Ezáltal lesz a 480-ból 500 pontos felvételi eljárás. Igen, . valóban 240 pont kell a minimum bejutáshoz. Ez azt jelenti, hogy ezáltal - és a pontok megnövelésével - fognak még kevesebb felvételizõt valamilyen szakra felvenni. (Fõleg államilag támogatottakat...)

Kecskeméti dévényesekkel kapcsolatban szeretnék információt gyűjteni. Mennyi a tarifa, mennyi a várakozási idő, mennyire voltatok elégedettek és bármi, ami eszetekbe jut még?

Lehet privátban is, ha árat nem akartok kiírni. A válaszokat el?re is köszönöm! Fontos lenne!

Legjobb válasz: Locskay Mariannt tudom ajánlani. Tavaly 3000 Ft volt 1 óra, de az tényleg 60 perc volt, és végig aktívan foglalkozott a babával. Én nagyon elégedett voltam vele. Izomerevséggel vittem hozzá a 6 hós lányomat, 11 hónapos korára teljesen rendbetette. Kb két hetet kellett várnunk az elsõ idõpontra, onnantól fix heti egy idõpontunk volt.

Locskay Mariannt tudom ajánlani. Tavaly 3000 Ft volt 1 óra, de az tényleg 60 perc volt, és végig aktívan foglalkozott a babával. Én nagyon elégedett voltam vele. Izomerevséggel vittem hozzá a 6 hós lányomat, 11 hónapos korára teljesen rendbetette. Kb két hetet kellett várnunk az elsõ idõpontra, onnantól fix heti egy idõpontunk volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi, várok még válaszokat!
Én Minda Andit tudom ajánlani. Sajnos nekünk a Locskai Mariann nem volt szimpatikus, illetve a védõnõnk sem ajánlotta. De ez az én véleményem. Andi nagyon aranyos, és szakképzett.Sajnos kicsit többet kell várni az elsõ idõpontra. Viszont nekünk megérte. Kislányomnak kötöttek voltak az izmai. Nagyon szépen rendbe jött. Késõbb nem akart mászni, de a segítségével 1 hónap alatt azt is megtanulta. Nekem az tetszett még, hogy megmutatott gyakorlatokat, amit otthon is tudtam csinálni és így csak havonta egyszer kellet mennünk ellenõrzésre. Anyagi szempontból ez nagyon jó volt. Egy óra nála 3500ft volt tavaly. Szép tiszta tágas helyen dolgozik. Maximálisan meg voltunk vele elégedve. Ha bármi kérdésen van írj nyugodtan privátban is, mert szívesen segítek.
Elsõ vagyok! Mariannról valóban megoszlanak a vélemények, mert nem igazán kommunikatív az anyukákkal, annyira a gyerekre koncentrál. De nagyon jó szakember, és Õ is betanítja az otthoni tornát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindkettõtöknek a válaszokat, sokat segítettek. Leginkább én is Mariann után érdeklõdtem volna, azt hiszem, megpróbáljuk nála.

Mennyi a megfelelő idő amig egy új baráttal intim kapcsolatba lephetek?

Még nem járok vele, mert elöször kiszeretném deriteni ha komoly szándékai vannak.Õ 21, én 20.De azt rovid ido alatt honnan tudhatom meg? A másik, megh ezelött is hosszu kapcsim volt, 2 éves, és azzal a sráccal is 6 honapot vártam.Most megint komoly kapcsolatot akarok,regimodi csaj vagyok, nem szeretem az egy éjszakásokat.de mennyi a normalis v amire azt mondhatnam h nem épp könnyen kapato vagyok? mert az nem szeretnék lenni. (a csufolkodásokat nem fogom elolvasni)Ha a srác komolyat akar, akkor várni fog nem? Vagy ez most hogy mük?dik?

Legjobb válasz: Szia! Én is hasonló helyzetben vagyok. Március óta ismerek egy fiút, aki állítólag "tud rám várni", bár errõl csak kb 1 hónapja van szó. Én is úgy vagyok vele, hogy még 1-2 hónapot szeretnék várni a járással, megnézem, hogy más lányok után nem koslat-e, mennyire iagzakat mond (nem változik-e pl a magáról mondott infok március óta), és ha esetleg ez 1 fellángolás, akkor elmúlik-e neki. Szerintem ezt te fogod érezni, hogy mennyi idõ kell neked, hogy tényleg párként elfogadd, megbízz benne.Valakinek már pár nap után megy, valakinek meg hónapok kellenek ehhez. Ha tényleg akar a srác téged, akkor ki fogja várni azt az akármennyi idõt, ami neked is megfelelõ. Ez a pasi nekem mindig azt mondja, hogy õ tud várni, s szereti, ha 1 nõnek van tartása:-).Remélem tudtam segíteni.

Szia! Én is hasonló helyzetben vagyok. Március óta ismerek egy fiút, aki állítólag "tud rám várni", bár errõl csak kb 1 hónapja van szó. Én is úgy vagyok vele, hogy még 1-2 hónapot szeretnék várni a járással, megnézem, hogy más lányok után nem koslat-e, mennyire iagzakat mond (nem változik-e pl a magáról mondott infok március óta), és ha esetleg ez 1 fellángolás, akkor elmúlik-e neki. Szerintem ezt te fogod érezni, hogy mennyi idõ kell neked, hogy tényleg párként elfogadd, megbízz benne.Valakinek már pár nap után megy, valakinek meg hónapok kellenek ehhez. Ha tényleg akar a srác téged, akkor ki fogja várni azt az akármennyi idõt, ami neked is megfelelõ. Ez a pasi nekem mindig azt mondja, hogy õ tud várni, s szereti, ha 1 nõnek van tartása:-).Remélem tudtam segíteni.
Helyes, hogy komoly kapcsit akarsz. Nem, nem vagy régimódi. Bár mindenki hasonlóan gondolkodna.
Szerintem teljesen igaza van az elõttem válaszolóknak!:) Mindenkinék változó, hogy mennyi idõre van szüksége ahhoz, hogy teljes mértékben megtudjon bizni a barátjába és tudjon velem intim kapcsolatot létesíteni. Az megy egyáltalán nem régimódiság, hogy hosszú kapcsit akarsz, ez természetes szerintem. Bár mindenki így gondolná!!! Mert ezek az egy éjszakás kalandok nem vezetnek sok jóra(fõleg, ha ez vkinek a kapcsolatába rondít bele).Legalábbis szerintem! Nah de drukolok neked, hogy összejönnön a kapcsi:)
Szia! Nagyon örülök, hogy vannak ilyen lányok is, és nem csak az a menõ, hogy kit visznek hamarabb az ágyba... A kérdésedre válaszolva: ez nagyban függ attól is, hogy 1. mióta ismered a fiút 2. mikor kezdtek el járni 3. mennyi idõt töltötök együtt Én a mostani párommal, akitõl gyermeket várok és augusztustól már a férjem:) négy éve vagyok együtt. Két hónap ismeretség után kezdtünk járni, onnantól szinte minden nap találkoztunk (nyár volt, mi meg diákok...:D), de úgy, hogy 10-12 órát együtt töltöttünk, így abszolút megbíztunk egymásban és nagyon alaposan megismertük egymást, így rá két hónapra már elérkezettnek láttuk az idõt az intim kapcsolatra. Gyönyörû volt vele már akkor is! Az sem lett volna jó, ha többet várunk ebben a helyzetben, egyszerûen elérte azt az érettségi szintet a kapcsolat, amikor már igényeltük az együttlétet. Volt elõtte olyan kapcsolatom, ahol nem voltam benne biztos, hogy a srácnak komoly szándékai vannak, nem találkoztunk gyakran, de "azt" akarta volna már 2-3 hét múlva, én meg nemet mondtam és nem bántam meg. Az, hogy mennyire komoly szándékai vannak, hidd el, hamar kiderül. Ha gondolkoznod kell rajta vagy egy csöppnyi kételyed is van, rég rossz! Igazából onnan válik egyértelmûvé, hogy mennyit gondol rád, mennyire figyelmes, mennyi idõt akar veled eltölteni, felhív-e gyakran... ha ezek közül egyik sem, lépj tovább, mert nem érdekled igazán (esetleg csak "az")!

Sok sutemenyreceptnel nincs kiirva hogy mennyi ido alatt sul meg, csak az hogy hany fokon. Segitene valaki hogy az ismertebb sutemenyeknek mennyi a sutesi ideje? Gazsutorol van szo.

Legjobb válasz: Azért nem írják ki, mert a sütõk sem teljesen egyformán sütnek. A héjában sült krumplinak pl. itthon majdnem egy óra kell, az albiban meg ugyanolyan hõfokon (8-as fokozat) húsz perc alatt szénné égett az egész. Szóval ki kell tapasztalnod, hogy nálad mennyi idõ után lesz kész a süti.

Azért nem írják ki, mert a sütõk sem teljesen egyformán sütnek. A héjában sült krumplinak pl. itthon majdnem egy óra kell, az albiban meg ugyanolyan hõfokon (8-as fokozat) húsz perc alatt szénné égett az egész. Szóval ki kell tapasztalnod, hogy nálad mennyi idõ után lesz kész a süti.
Ha a piskóta 40 perc, akkor az összes kavart megsül kb annyi idõ alatt mint pl. muffinok. Kelt tésztának akkor kellhet kb. 1 óra. Linzer karika, mézes krémes lap, apró sütemények 20perc. Általában a sütemény illatát lehet érezni, amikor már majdnem kész, hagyatkozhatsz az orrodra is :) vagy ha látod hogy kezd nõni a tészta, ill barnulni a teteje, akkor tudsz következtetni hogy még mennyi idõ kell neki.
A kérdező hozzászólása: Peldaul a piskota kb.negyven perc alatt sul meg.Ezt megjegyeztem mert gyakrabban keszitem.De van amikor kiserletezek valami ujat es akkor olyan rossz hogy allandoan kell felnem hogy tul koran vagy tul keson veszem ki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!