Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a idő amig egy új (6 db)

Mennyi a megfelelő idő amig egy új baráttal intim kapcsolatba lephetek?

Még nem járok vele, mert elöször kiszeretném deriteni ha komoly szándékai vannak.Õ 21, én 20.De azt rovid ido alatt honnan tudhatom meg? A másik, megh ezelött is hosszu kapcsim volt, 2 éves, és azzal a sráccal is 6 honapot vártam.Most megint komoly kapcsolatot akarok,regimodi csaj vagyok, nem szeretem az egy éjszakásokat.de mennyi a normalis v amire azt mondhatnam h nem épp könnyen kapato vagyok? mert az nem szeretnék lenni. (a csufolkodásokat nem fogom elolvasni)Ha a srác komolyat akar, akkor várni fog nem? Vagy ez most hogy mük?dik?

Legjobb válasz: Szia! Én is hasonló helyzetben vagyok. Március óta ismerek egy fiút, aki állítólag "tud rám várni", bár errõl csak kb 1 hónapja van szó. Én is úgy vagyok vele, hogy még 1-2 hónapot szeretnék várni a járással, megnézem, hogy más lányok után nem koslat-e, mennyire iagzakat mond (nem változik-e pl a magáról mondott infok március óta), és ha esetleg ez 1 fellángolás, akkor elmúlik-e neki. Szerintem ezt te fogod érezni, hogy mennyi idõ kell neked, hogy tényleg párként elfogadd, megbízz benne.Valakinek már pár nap után megy, valakinek meg hónapok kellenek ehhez. Ha tényleg akar a srác téged, akkor ki fogja várni azt az akármennyi idõt, ami neked is megfelelõ. Ez a pasi nekem mindig azt mondja, hogy õ tud várni, s szereti, ha 1 nõnek van tartása:-).Remélem tudtam segíteni.

Szia! Én is hasonló helyzetben vagyok. Március óta ismerek egy fiút, aki állítólag "tud rám várni", bár errõl csak kb 1 hónapja van szó. Én is úgy vagyok vele, hogy még 1-2 hónapot szeretnék várni a járással, megnézem, hogy más lányok után nem koslat-e, mennyire iagzakat mond (nem változik-e pl a magáról mondott infok március óta), és ha esetleg ez 1 fellángolás, akkor elmúlik-e neki. Szerintem ezt te fogod érezni, hogy mennyi idõ kell neked, hogy tényleg párként elfogadd, megbízz benne.Valakinek már pár nap után megy, valakinek meg hónapok kellenek ehhez. Ha tényleg akar a srác téged, akkor ki fogja várni azt az akármennyi idõt, ami neked is megfelelõ. Ez a pasi nekem mindig azt mondja, hogy õ tud várni, s szereti, ha 1 nõnek van tartása:-).Remélem tudtam segíteni.
Helyes, hogy komoly kapcsit akarsz. Nem, nem vagy régimódi. Bár mindenki hasonlóan gondolkodna.
Szerintem teljesen igaza van az elõttem válaszolóknak!:) Mindenkinék változó, hogy mennyi idõre van szüksége ahhoz, hogy teljes mértékben megtudjon bizni a barátjába és tudjon velem intim kapcsolatot létesíteni. Az megy egyáltalán nem régimódiság, hogy hosszú kapcsit akarsz, ez természetes szerintem. Bár mindenki így gondolná!!! Mert ezek az egy éjszakás kalandok nem vezetnek sok jóra(fõleg, ha ez vkinek a kapcsolatába rondít bele).Legalábbis szerintem! Nah de drukolok neked, hogy összejönnön a kapcsi:)
Szia! Nagyon örülök, hogy vannak ilyen lányok is, és nem csak az a menõ, hogy kit visznek hamarabb az ágyba... A kérdésedre válaszolva: ez nagyban függ attól is, hogy 1. mióta ismered a fiút 2. mikor kezdtek el járni 3. mennyi idõt töltötök együtt Én a mostani párommal, akitõl gyermeket várok és augusztustól már a férjem:) négy éve vagyok együtt. Két hónap ismeretség után kezdtünk járni, onnantól szinte minden nap találkoztunk (nyár volt, mi meg diákok...:D), de úgy, hogy 10-12 órát együtt töltöttünk, így abszolút megbíztunk egymásban és nagyon alaposan megismertük egymást, így rá két hónapra már elérkezettnek láttuk az idõt az intim kapcsolatra. Gyönyörû volt vele már akkor is! Az sem lett volna jó, ha többet várunk ebben a helyzetben, egyszerûen elérte azt az érettségi szintet a kapcsolat, amikor már igényeltük az együttlétet. Volt elõtte olyan kapcsolatom, ahol nem voltam benne biztos, hogy a srácnak komoly szándékai vannak, nem találkoztunk gyakran, de "azt" akarta volna már 2-3 hét múlva, én meg nemet mondtam és nem bántam meg. Az, hogy mennyire komoly szándékai vannak, hidd el, hamar kiderül. Ha gondolkoznod kell rajta vagy egy csöppnyi kételyed is van, rég rossz! Igazából onnan válik egyértelmûvé, hogy mennyit gondol rád, mennyire figyelmes, mennyi idõt akar veled eltölteni, felhív-e gyakran... ha ezek közül egyik sem, lépj tovább, mert nem érdekled igazán (esetleg csak "az")!

Kb. mennyi idő, amíg egy új filmhez DVDRip-es verzió lesz a neten?

Ha amcsi filmr?l van szó, az ottani megjelenést?l számítva.

Legjobb válasz: ha mozikban adják ki elõször akkor,csak a dvd-s megjelenés után viszont sok film nem megy moziban,ahogy kijön dvd-sben,vki megveszi és feltolja dvdben és dvdripben!

ha mozikban adják ki elõször akkor, csak a dvd-s megjelenés után viszont sok film nem megy moziban, ahogy kijön dvd-sben, vki megveszi és feltolja dvdben és dvdripben!
amcsiban nemsokra rá ahogy lekerül a mozimûsorról kijön DVD-n. kb olyan premiertõl (amerikai) számítva olyan 1-1, 5 hónap szerintem
Semennyit nem kell várni, ahogy kijön a forrás, valaki leripeli, legfeljebb nem tudsz róla, hogy valahonnan le lehet szedni.
Gondolom az Avatárra vársz te is ;) Amúgy körülbelül 1-2 hónap.
Alapban és hivatalosan 6 hónap az igazi DVD rip kiadásig a legtöbb esetben. Ennyi idõ amíg egy siker filmet lefutattnak odakint. Többnyire megvan elöbb az un. DVD screener verzió, ami kereskedelmi minta példány, de a gyártók tudják, hogy ez egy biztonsági kiskapu így pl a Star Trek új mozi filmnél nem is volt ilyen, ott ki kelett böjtölni a fél évet.
Ha az Avatar-ra gondolsz az már van DVDrip-ben ! amerikában már megjelent és a magyar mozis hang alá lett vágva.. tehát a kép az dvdrip, de a hang még mozis
Avatárról marhára nincs még igazi dvd rip, csak egy jobb minõségûbb, de még mindig gánya kamerás felvételt raktak fel dvd formátumra. Szóval dvd-n van, de minõségileg kamerás, azaz nem dvdrip.
A kérdező hozzászólása: ahhoz még nincs szerintem se

Kb. Mennyi idő alatt termelődik újra az a spermamennyiség, amit egy orgazmus során kilövellek?

nagyon szeretek minden nap maszturbálni, amikor beindulok van napi 2x is, de így pár nap múlva nagyon vízszer? lesz a spermám - igen, tudom, azért, mert nem termel?dött annyi de ha kevesebb a távozó sperma, kisebb az élvezet is; ezért érdekelne a dolog 16F

Legjobb válasz: Folyamatos "használat" mellett gyengül a sperma minõsége, és csökken a mennyiség is. Ha többet akarsz kilövellni várj egy pár napot és utána csináld. Ha spermabankba mész anyagot leadni, akkor ott megkötés, hogy elõtte 1 héttel ne legyen semmi szexuális érintkezés, még maszturbálás se. Ugyanis úgy jóval több sperma képzõdik.

Folyamatos "használat" mellett gyengül a sperma minõsége, és csökken a mennyiség is. Ha többet akarsz kilövellni várj egy pár napot és utána csináld. Ha spermabankba mész anyagot leadni, akkor ott megkötés, hogy elõtte 1 héttel ne legyen semmi szexuális érintkezés, még maszturbálás se. Ugyanis úgy jóval több sperma képzõdik.
A kérdező hozzászólása: engem az érdekelne h konkrétan hány napot kellene várnom? nem spermabankba kell
nekem 1 nap bõven elég
kb 4-5 nap
Ejakulációnként 40-360millió spermium távozik, a herék percenként kb 1000-et termelnek. Számolj! :P
A kérdező hozzászólása: köszi :D meglesz :P de komolyan...tényleg köszi a választ :D


Nektek mennyi idő szokott lenni szakítás után mire találtok magatoknak egy új barátot/barátnőt? Mi volt a leghosszabb szünet, amikor szinglik voltatok?

Legjobb válasz: Nincs idõhöz kötve, engem nem érdekel, hogy kinek mikor sikerült, nem lóverseny ez. Nem is keresek, majd az élet az utamba sodorja, ha úgy gondolja. Régen rossz, ha csak azért akarok kapcsolatot, vagy azért megyek bele kapcsolatba, mert másnak van, vagy mert úgy érzem ketyeg az óra. Egyébként 2 éve volt kapcsolatom.

Nincs idõhöz kötve, engem nem érdekel, hogy kinek mikor sikerült, nem lóverseny ez. Nem is keresek, majd az élet az utamba sodorja, ha úgy gondolja. Régen rossz, ha csak azért akarok kapcsolatot, vagy azért megyek bele kapcsolatba, mert másnak van, vagy mert úgy érzem ketyeg az óra. Egyébként 2 éve volt kapcsolatom.
foreveralone vagyok 22/L
Nálam már 2 éve tart. 30F
Januárban lesz 2 éve h szingli vagyok.. nekem általába 2-3 év szokott lenni, max csak ismerkedek, randizom.. nem görcsölök Én rajta, nem lóverseny ez, meg most amugy se keresek párt... Élvezem a singli létet. Majd jön ha jön. :D L/23
Nem azért voltam sokáig egyedül, ha úgy alakult, mert az elõzõ kapcsolatomat gyászoltam. Egyszerûen nem mindig talál az ember olyat, akivel jó. Nekem 2 év volt a leghosszabb, amikor szingli voltam.
27 eve egyedul vagyok es ez igy is marad eletem vegeig, mivel romai katolikus papnak keszulok 27/F
14 hónapja egyedül vagyok, de már nagyon szeretnék egy új kapcsolatot. Csak semmi nem jön össze. 27F
Húsz éve szingli vagyok! 20F
Hát olyan, hogy teljesen egyedül lettem volna 1 évnél tovább, olyan még nem volt.(szóval kisebb kapcsolatok pl)
3 nap, két óra, 20 perc, 45 másodperc
7 hónap, 24F
hmm, hát nálam meg másfél éve tart. 27F az is fontos ilyenkor, hogy az elõzõvel hány évig voltatok együtt.... (mi több, mint 6)
2-3 év volt kb. De úgy, hogy szerelmes voltam és aztán megint szerelmes lettem, 7 év kellett.
3-6 hónap.
Ez nincs idõhöz kötve! Akkor keress valakit amikor akarsz/készen állsz rá..
ezt senki nem tudja megmondani, neked kell érezni mikor állsz készen.mikor leszel teljesen túl az elõzõn.meg mikor ismersz meg valakit, aki teljesen levesz a lábadról.
Amíg nem tetted túl magad rajta, ez tõled függ.
ezt te erzed hogy mikor allsz keszen egy uj kspcsolatra.
A kérdező hozzászólása: alig pár hete tortént ez.nem mondom, hogy nem szemezgetek a fiúkkal, de most jelenleg, hogyha valaki olyan jonne, azzal is tuti, hogy egy honapig ismerkednék minimum...
"Ez nincs idõhöz kötve! Akkor keress valakit amikor akarsz/készen állsz rá.." így van ahogy a 2-es mondja. Ha olyan pasi jön el akkor majd érezni fogod h menni fog e.
én az elsõ komoly párkapcsolatom vége után 4 nappal jöttem össze a jelenlegi barátommal, pont ma vagyunk 7 hónaposak :) A kapcsolatunk elején persze még gyászoltam a régit, de nagyon jól megvagyunk és nagyon szeretem a barátomat.

Mennyi az a minimális idő, amit "illik" eltölteni egy új munkahelyen, mielőtt az ember bejelenti, gyereket vár?

Legjobb válasz: Ha jól tudom próbaidõn kirakhatnak, ez 3 hónap volt, talán most változott 6 hónapra, de nem vagyok benne biztos. Amúgy mindegy, mert van ahol 10 év után is húzzák a szájukat és nem vesznek vissza:(

Ha jól tudom próbaidõn kirakhatnak, ez 3 hónap volt, talán most változott 6 hónapra, de nem vagyok benne biztos. Amúgy mindegy, mert van ahol 10 év után is húzzák a szájukat és nem vesznek vissza:(
A próbaidõ lejártáig a te szempontodból várni kellene. Viszont az új törvények szerint amint megtudod, szólni kell róla. http://www.kismamatitkok.hu/website/index.php/ni-szerepek/ka..
Ez csúnyán hangzik, de engem pont nem érdekel, mit illik, a gyermekemrõl van szó! Saját példa: cégen belül, de a lakóhelyemhez közeli munkahelyre akartam átkerülni. Pont a pályázat (no komment, hogy az is kellett hozzá) kellõs közepén tudtam meg, hogy várandós lettem. Én csak a 12. hét után szóltam az új helyen, és mire konkrétan átkerültem, már nõtt a hasam. Mégsem utálnak a kolleganõim. De ha így lenne sem izgatna.
Én megszívtam, mert talán ki tudtam volna húzni 3 hónapig, hogy ne látsszon, és akkor bejelenteni (ugye elvileg akkor már nem tehetnek ki emiatt), de nem néztem utána a dolgoknak, és egybõl el is küldtek. Ami GYES-t így kapok, az az eddigi megszokott fizetéshez képest semmi. Abból a gyereket alig lehet ellátni 1 hónapra étellel, pelussal, kenõccsel, esetleg gyógyszerrel, ruhácskával, és akkor még nem vettél neki egy fél csörgõt sem... Szóval, ha nem szeretnéd, hogy havi 38 ezer forinttal kiszúrják a szemed, akkor várj, amíg tudsz, sajnos a mai világban vannak olyan szemetek, hogy a sok "munka" miatt a bõrfotelbõl nem jut idejük gondolni a másik jövõjére, fõleg, ha új munkaerõ...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!