Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a idő amig egy (203 db)

Mennyi a megfelelő idő amig egy új baráttal intim kapcsolatba lephetek?

Még nem járok vele, mert elöször kiszeretném deriteni ha komoly szándékai vannak.Õ 21, én 20.De azt rovid ido alatt honnan tudhatom meg? A másik, megh ezelött is hosszu kapcsim volt, 2 éves, és azzal a sráccal is 6 honapot vártam.Most megint komoly kapcsolatot akarok,regimodi csaj vagyok, nem szeretem az egy éjszakásokat.de mennyi a normalis v amire azt mondhatnam h nem épp könnyen kapato vagyok? mert az nem szeretnék lenni. (a csufolkodásokat nem fogom elolvasni)Ha a srác komolyat akar, akkor várni fog nem? Vagy ez most hogy mük?dik?

Legjobb válasz: Szia! Én is hasonló helyzetben vagyok. Március óta ismerek egy fiút, aki állítólag "tud rám várni", bár errõl csak kb 1 hónapja van szó. Én is úgy vagyok vele, hogy még 1-2 hónapot szeretnék várni a járással, megnézem, hogy más lányok után nem koslat-e, mennyire iagzakat mond (nem változik-e pl a magáról mondott infok március óta), és ha esetleg ez 1 fellángolás, akkor elmúlik-e neki. Szerintem ezt te fogod érezni, hogy mennyi idõ kell neked, hogy tényleg párként elfogadd, megbízz benne.Valakinek már pár nap után megy, valakinek meg hónapok kellenek ehhez. Ha tényleg akar a srác téged, akkor ki fogja várni azt az akármennyi idõt, ami neked is megfelelõ. Ez a pasi nekem mindig azt mondja, hogy õ tud várni, s szereti, ha 1 nõnek van tartása:-).Remélem tudtam segíteni.

Szia! Én is hasonló helyzetben vagyok. Március óta ismerek egy fiút, aki állítólag "tud rám várni", bár errõl csak kb 1 hónapja van szó. Én is úgy vagyok vele, hogy még 1-2 hónapot szeretnék várni a járással, megnézem, hogy más lányok után nem koslat-e, mennyire iagzakat mond (nem változik-e pl a magáról mondott infok március óta), és ha esetleg ez 1 fellángolás, akkor elmúlik-e neki. Szerintem ezt te fogod érezni, hogy mennyi idõ kell neked, hogy tényleg párként elfogadd, megbízz benne.Valakinek már pár nap után megy, valakinek meg hónapok kellenek ehhez. Ha tényleg akar a srác téged, akkor ki fogja várni azt az akármennyi idõt, ami neked is megfelelõ. Ez a pasi nekem mindig azt mondja, hogy õ tud várni, s szereti, ha 1 nõnek van tartása:-).Remélem tudtam segíteni.
Helyes, hogy komoly kapcsit akarsz. Nem, nem vagy régimódi. Bár mindenki hasonlóan gondolkodna.
Szerintem teljesen igaza van az elõttem válaszolóknak!:) Mindenkinék változó, hogy mennyi idõre van szüksége ahhoz, hogy teljes mértékben megtudjon bizni a barátjába és tudjon velem intim kapcsolatot létesíteni. Az megy egyáltalán nem régimódiság, hogy hosszú kapcsit akarsz, ez természetes szerintem. Bár mindenki így gondolná!!! Mert ezek az egy éjszakás kalandok nem vezetnek sok jóra(fõleg, ha ez vkinek a kapcsolatába rondít bele).Legalábbis szerintem! Nah de drukolok neked, hogy összejönnön a kapcsi:)
Szia! Nagyon örülök, hogy vannak ilyen lányok is, és nem csak az a menõ, hogy kit visznek hamarabb az ágyba... A kérdésedre válaszolva: ez nagyban függ attól is, hogy 1. mióta ismered a fiút 2. mikor kezdtek el járni 3. mennyi idõt töltötök együtt Én a mostani párommal, akitõl gyermeket várok és augusztustól már a férjem:) négy éve vagyok együtt. Két hónap ismeretség után kezdtünk járni, onnantól szinte minden nap találkoztunk (nyár volt, mi meg diákok...:D), de úgy, hogy 10-12 órát együtt töltöttünk, így abszolút megbíztunk egymásban és nagyon alaposan megismertük egymást, így rá két hónapra már elérkezettnek láttuk az idõt az intim kapcsolatra. Gyönyörû volt vele már akkor is! Az sem lett volna jó, ha többet várunk ebben a helyzetben, egyszerûen elérte azt az érettségi szintet a kapcsolat, amikor már igényeltük az együttlétet. Volt elõtte olyan kapcsolatom, ahol nem voltam benne biztos, hogy a srácnak komoly szándékai vannak, nem találkoztunk gyakran, de "azt" akarta volna már 2-3 hét múlva, én meg nemet mondtam és nem bántam meg. Az, hogy mennyire komoly szándékai vannak, hidd el, hamar kiderül. Ha gondolkoznod kell rajta vagy egy csöppnyi kételyed is van, rég rossz! Igazából onnan válik egyértelmûvé, hogy mennyit gondol rád, mennyire figyelmes, mennyi idõt akar veled eltölteni, felhív-e gyakran... ha ezek közül egyik sem, lépj tovább, mert nem érdekled igazán (esetleg csak "az")!

Van e arra valamilyen jogszabály, vagy törvény, hogy üzemképes autóval aminek érvényes műszaki vizsgája van mennyi ideig parkolhatok ugyanazon a parkolóhelyen ami egy nagyközség forgalommentes övezetében van és a lakók parkolását nem akadályozom?

Feljelenthetnek érte? A hatóság felléphet ellenem? Lefoglalhatják az autót? Elvehetik a forgalmi engedélyt? Elvontathatják a járművet?

Legjobb válasz: Nincs. Azokat a régóta egy helyben álló autókat szokták elvinni, amelyik körözés alatt áll, vagy akadályoz, illetve idõközben lepusztult, szétlopták, rohad stb. Vannak papíron (már) nem létezõ autók, amitõl így szabadulnak meg. De ha úgy teszed le a kocsit, hogy minden papírja rendben, te vagy az üzembentartója, csak nem használod hónapokig, akkor csak jogilag nincs mirõl beszélni a parkolásról.

Nincs. Azokat a régóta egy helyben álló autókat szokták elvinni, amelyik körözés alatt áll, vagy akadályoz, illetve idõközben lepusztult, szétlopták, rohad stb. Vannak papíron (már) nem létezõ autók, amitõl így szabadulnak meg. De ha úgy teszed le a kocsit, hogy minden papírja rendben, te vagy az üzembentartója, csak nem használod hónapokig, akkor csak jogilag nincs mirõl beszélni a parkolásról.

Mennyi idő amíg egy láva lámpa rendesen elkezd működni? Mmint h menjen benne a cucc?

Legjobb válasz: Hát nekem elsõre 1,5 óra is volt kb, most olyan 20-30 perc... de most nem használom, mert érdekes formába száradt vissza az az izé ami benne van, szval inkább úgy hagyom:P

Hát nekem elsõre 1, 5 óra is volt kb, most olyan 20-30 perc... de most nem használom, mert érdekes formába száradt vissza az az izé ami benne van, szval inkább úgy hagyom:P
A kérdező hozzászólása: idõvel kevesebb lessz ami alatt beindul?
hát nekem az elsõ tartott nagyon sokáig :D


Mennyi a normalis ido amit egy fiu kibir az agyban? ( orgazmus elotti ido - az elojatek )

Es mennyi ez az ido az elso szex eseteben es normalisan par szex utan is ?

Legjobb válasz: Ugy ertem, hogy az elojatekot leszamitva !

A kérdező hozzászólása: Ugy ertem, hogy az elojatekot leszamitva !
egyénenként változó!ha elõtte van egy kis elõjáték és õ akkor is elmegy akkor utána tovább birja!ha elõjátéknál nem megy el akkor bztos nem fogja sokáig birni mert már nagyon felizgattad! ha elõjáték abszolut nincs akkor az olyan alp idõ az kb 10-20 perc átlagosan, de mosnom változó!van aki5 perc alatt is elmegy van aki fél óra után
Hát nem tudom mi volt a titka, de volt már olyan nekem, akinek elsõ alkalomra több óra hossza volt.
az én barátommal amikor mindkettõnknek az elsõ volt, akkor az kb olyan 10 perc lehetett. így mint látom, ez viszonylag hosszú idõ így elsõre. mondjuk õ 21 éves, no mindegy:) a leguttóbbi fél órás volt. vagy több. szóval nem a lányon múlik, ha pl te vagy alul, hanem csakis rajta. ezt a hegyikecskét meg ki kéne már herélni, aztán a kezébe adni, hogy azzal foglalkozzon, ne ide írogasson hülyeségeket.
sok itt is a nagyokos... bocs de simán kifutja 2 óra a barátnõmmel és miután elmentem ki is jöhet rá egy következo kor... nem, nem hazudok és nem is egozok... van ien... mi a titka? 20as vagyok...korban 22...nemtom... adottság, akarat...nemtom... de ez van... hála az égnek :D udv:A
elsõ alkalom úgy 5 másodperc és a becsõdölés között szokott mozogni. Én spec nem tudtam elélvezni, mert már annyira el volt durranva az agyam. Normális szex meg 5-20 perc, annál többet sok lány nem szeret... de lehet nyújtani, az gyakorlat kérdése, olyankor a határ a türelem :)
Szia. teljesen a hangulattol, hogy milyen régóta nem volt nõvel, mennyire van felizgulva. nkünk vot, hogy a barátom pár percigbirta de volt amikor 3 órán át. nah az brutál voltXD:D
A kérdező hozzászólása: Ertem, es kozonom szepen !

Nektek mennyi volt a leghosszabb idő amíg egyedűl voltatok?

25 éves vagyok és soha nem volt még párkapcsolatom, csak 1éjszakás. a rokonaim kezdik azt hinni hogy nem vagyok normális, vagy hogy leszbi lennék, pedig csak nem jön össze senkivel.

Legjobb válasz: 15 év. Késõbb kb 1-1,5 év, talán 2, nem emlékszem már pontosan.

15 év. Késõbb kb 1-1, 5 év, talán 2, nem emlékszem már pontosan.
Leszámítva egy 4 hónapos kapcsolatot gyakorlatilag ami óta megszülettem :) 24 F
Lassan 3 éve, nehéz egy normális lányt találni, sajna. 20/f
16 év :D Azóta viszont nem volt olyan, hogy nincs senkim, a kapcsolataim végén már mindig elkezdett kirajzolódni, hogy ki lesz a következõ. Viszont nem volt sok kapcsolatom, most vagyok együtt a 3. barátommal. Szóval nem a mennyiségre hajtok. :) 22L
21 év :D De kellett is az, elõbb nem akartam volna semmilyen kapcsolatot. 24/N
Én lassan 22 leszek de eddig csak alkalmi, vagy szexkapcsolatom volt valahogy nem jön öysze komolyabb volt akivel akartam neki nem kellettem csak szexre....igazság szerint félek belevágni egy kapcsolatba az életvitelem is közre játszik meg a bizalmatlanságom fõleg....de ettõl függetlenül nyitott vagyok és ha úgy hoza az élet lehet beadnám a derekam :)
kapcsolatfüggõ vagyok, így mióta belekezdtem a csajozásba, max 2 hónap amit egyedül voltam. nagyon nem jó dolog ez..:/
2év
majdnem 17 év
Sajnos csak 3 hónap.
Mostmár 1 éve lassan :D Nem találok normális lányt.
Én 1 éve vagyok egyedül megint.. Most kezdenek épp el már bekattanni a barátnõim és mindegyik nekem akar pasit fogni, pedig köszönöm szépen jól vagyok egyedül.. 23/L
Fene tudja. talán 2 év. Nekem is inkább az egy éjszakás kalandok jönnek össze, nem találok egy normális lányt sajnos. Most is már fél éve hogy nincs barátnõm. A legutóbbi kapcsolatom is tartott bõ 3 hónapig majd lelépett egy másik tag miatt. Ez van sajnos ilyen az én sorsom, de õszintén szólva én tökéletesen elvagyok egyedül is. Igaz hogy néha unalmas de engem annyira nem zavar, de örülnék is egy normális párkapcsolatnak 21/F

Mennyi volt a leghosszabb idő amit egy lányra vártál?

Nem szexre értem, hanem hogy a párod legyen.

Legjobb válasz: 4 hónap

4 hónap
Kb. fél éve várok egy lányra, amióta megismertem. Akkor még volt pasija, most már nincs, de sokáig kell puhítani. Alapból nem érdemes várni egy lányra, de õ annyira tökéletes lenne számomra, h nem akarom feladni.
õszíntén? 3nap nem vagyok váróterem.
barátnõmmel :D nem vártunk egyszer csak úgy megtörtént :D
A kérdező hozzászólása: de írhatnak lányok is csak az más kategória, õk gondolom többet várnak... és akkor már írhatjátok szexre mennyit vártatok na :D
A kérdező hozzászólása: az rohadt soknak :D
Úgy, hogy nem próbálkoztam közben más csajnál, nem vártam senkire. Gondolom te úgy érted a várakozást, hogy azalatt nem csajozol, hanem csak arról az egyrõl ábrándozol. Szerintem nem érdemes. Baromi rosszul esik, ha vársz rá hónapokat, õ meg összejön valaki mással. 31F
én szerintem baromság ez h várni valakire én sose várok 1 srácra se de a legjobb bnõmbe szerelmes volt 1 srác durván másfél évig és igaz h néha a srác 1 éjszakás csajt kereset magának igy is nagyon sokáig várt rá de hiába és mostanára fogta fel h nem lessz semmi és a srác tökre összetört szerintem ezért felesleges várni mert beleörüész !! 17/L
A kérdező hozzászólása: Azt mondja semmi baj nincs velem, csak rossz idõben érkeztem :/ Szóval, ha elmúlik ez a dolga akkor még lehet belõle valami :)
Ez pont annyira lehet igaz, mint kamu, hogy meg ne sértsen. A nõk igencsak hadilábon állnak az õszinteséggel ugyanis.
A kérdező hozzászólása: De ezt nem csak 1x mondta. Mikor még neten beszélgettünk is megemlítette, hogy jól nézek ki. Elsõ találkozáson csók is volt. Nincs nap, hogy ne jutna eszembe :/ Pont ilyen lányra vágytam és vágyok, nem akarom elszalajtani. Lehet hülyeség, de úgy sem vagyok valami kelendõ, szóval nem sokat vesztek. :)
Nekem kilenc év ismeretség után sikerült megszerezni a mostanit! Ez elég soknak számít nem?
A kérdező hozzászólása: mindenkinek adtam zöld kezet
Oszinten 4 evig voltam szerelmes egy sracba es o is belem (nem jartunk) majd jartunk egy honapig es utana durvan fel evet vartam ra h visszakapjam. L.
már 9 hónapja, de járni fog a jövendõbeli osztálytársammal :'( 15/L
8 hónap aztán pofára estem :(
A kérdező hozzászólása: Nyugi én 20 vagyok, de nekem sem volt még semmi komoly. Õ lenne az elsõ, ha sikerülne.
sok hosszú év, ami még nem telt le 25/f
A kérdező hozzászólása: ma 18:09 Én is így vagyok. Csak neki meg már a kapcsolatokból, az átverésekbõl és ilyesmikbõl van elege és egyelõre nem akar kapcsolatot. Így pont [email protected] érkeztem. De , , nem adom fel míg egy darabban látsz" :D Meg nem sok veszteni valóm van hisz nem tolonganak értem a lányok. Jöhet még válasz.
Várni azt nem tudom.. megõrizni viszont sok évig.
Csak hülyít a csaj, hagyd inkább!

10 hónapos kislányom ma szélsebesen elindult, fogom a kezecskéjét de nagyon akar menni. Kb mennyi idő amig egyedül fog totyogni?

Legjobb válasz: A lányom két hét után már ment magától, néha letottyant, nagyon ügyesen tudott esni. 10,5 hónaposan már egyedül járt. Most 15 hónapos és egyedül fel tud mászni az ülõgarnitúrára, rendesen kiver a víz, egy pillanatra sem lehet magára hagyni, olyan kis izgága.

A lányom két hét után már ment magától, néha letottyant, nagyon ügyesen tudott esni. 10, 5 hónaposan már egyedül járt. Most 15 hónapos és egyedül fel tud mászni az ülõgarnitúrára, rendesen kiver a víz, egy pillanatra sem lehet magára hagyni, olyan kis izgága.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt!
1, 5 hónap
3 hónap
6 hónap, kiment külföldre és nem volt pénzünk látogatni egymást. Nehéz volt, de kibírtuk. :)
Nyáron volt 3 hétig edzötáborom, miután hazajöttem, másnap délelött Ö ment el 2 hétre edzeni... Szóval picit több mint 1 hónap, de egyszer azért találkoztunk
2-3 órahossza.
1 hét.
Néhány óra.
Pár hét, de 15 éves kapcsolatban.
Mikor még csak jártunk olyan 2. év körül, tudod amikor kezd leesni a rózsaszín szemüveg. Na akkor volt kb 2-3 hét. De ott elég komoly problémáink voltak, sok idõbe telt( kb fél év) mire rendezni tudtuk a dolgainkat. Azóta sosem volt ilyen nagy pedig 8 éve vagyunk együtt. Mióta együtt is élünk csak pár óra. Pl reggel összekapunk és délután mikor hazamegyünk akkor már beszélünk.
fél óra... ezalatt elgondolkodunk, összeszedjük a mondandónkat, megnyugszunk, és már higgadtan megbeszéljük a vita okát, és megoldását.
Egyszer volt 3 HÉT! Ez nem is olyan régen történt, nyár elején. Gondolhatjátok, nem kis ramazúr volt. Egyébként annó/ezelõtt max. 1 napot bírtunk ki.
Talán 2, 2és fél nap. Pocsék volt úgy egy légtérben lenni. Annyi volt az össz beszéd, hogy: "Eszel te is?"
1-2 nap volt a leghosszabb, de mióta együtt élünk fél óránál több nem szokott lenni
Sose volt ilyen . Nálunk nincs olyan , hogy haragszom rád , nem szólok hozzád. Olykor vannak viták , nézeteltérések , de arra törekszünk , hogy mielõbb tisztázzunk , megbeszéljünk mindent .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Nálunk szerdán lesz egy hete, hogy utoljára beszéltünk. Mindig én nyitok felé, most nem fogok, ráadásul, most tényleg õ volt az oka - bár ezek szerint õ nem így gondolja. :-( Nem tudom, mit csináljak...
2-3 óra. Ez idõ alatt mérgelõdök magamban egy sort, olyankor nem tudnék vele beszélni egy szót sem. De a nap bármely szakában fordul elõ sosem fekszünk le haraggal.
Még mindig 4-es vagyok.:) Azt tudja hogy így érzel, mondtad már valamikor -> "Mindig én nyitok felé"? Én például nem vettem észre, amíg nem mondta. Arra célzok, ha tudná, hogy így érzel, erõt venne szerintem. Ha tudja, akkor is csak ezt tudom tanácsolni, hogy hívd fel erre újra a figyelmét...:) Azért mosolygok, mert érzem, hogy akkor ez is nyitás, de inkább csak bátorítás.;)
Fél óra. Ha szereted és akarod õt, akkor tedd félre a hiúságodat és nyiss felé. Megbeszélitek a nézeteltérést és majd amikor minden rendben, akkor azt is megbeszélheted vele, hogy miért mindig neked kellett eddig nyitni. Elmondod majd neki, hogy õ is nyisson, keressen téged ha össze vagytok veszve, neked is jól esne érezni, hogy fontos vagy számára. Na gyerünk, hívd fel már :)
A kérdező hozzászólása: Nem egyszer mondtam már neki, hogy mindig én keresem, de kb. hidegen hagyja. :-( Tudom, hogy szeret, csak olyan önfejû, hogy az nem igaz. Felhívni nem akarom, holnap lesz egy közös programunk, gondolom amiatt majd keresni fog. Remélem sikerül majd megbeszélni a dolgainkat, mert nagyon szeretem!
Na keresett? 4.
tíz év.
4-es vagyok. Nálatok mi újság Kérdezõ?
Fél, vagy egy teljes napig, este viszont kibékültünk.
@16: olyan szívmelengetõ volt olvasni amit írtál :)
1-2 óra. Kétszer aludtunk el úgy, hogy nem öleltük át egymást és haraggal szenderültünk álomra. Na ilyet soha többet nem csinálunk!
Általában pár óra. Lefekvésnél mindig kibékülünk. Nem szexre kell gondolni, kibékülünk! Talán 1-2x volt olyan hogy még másnap sem beszéltünk de este kibékültünk.
20 ev a valas utan.
2-3 óra.
1-2 óra...
Fél óra talán. De az is fájó volt. Nem szabad úgy lefeküdni, hogy haragban vagyunk, még ha nem is komoly. És ha egyikõnk nem ébred fel?!
A kérdező hozzászólása: Szerdán volt egy programunk, ami már régen be volt tervezve. Felhívott, találkoztunk, tegnap pedig egy hosszú beszélgetés keretében megbeszéltük a dolgokat. :-)

Mennyi idő amire egy fiunak ki jőn a spermaja?

Legjobb válasz: nálam 2 óra tömör gyönyör míg kijönnek a kis srácok

nálam 2 óra tömör gyönyör míg kijönnek a kis srácok
attól függ mennyire ügyes kislány a partnere :D
A kérdező hozzászólása: én lány vagyok 19 éves
De úristen, 2óra az rohadt sok, h bírod, mondjuk igaz h a fiúknál ez inkább csak elõny, de ez akkor is nagyon sok...én lány vagyok és akár 15mp alatt is elélvezek ha akarok...
gyakorlás kérdése Fõleg fejben dõl el Már arra is képes vagyok, hogy egy meghatározott idõben menjek el és minél tovább tart annál több az apatejem.
Mmmmmmm...:) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!