Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a idő, amit (1069 db)

Ti mennyi idõ alatt értek be a munkába? Mennyi a maximum, amit utazásra fordítanátok?

Jelenleg állást keresek. Találtam egyet, ami tetszene, viszont az út kicsivel több, mint 1 óra lenne tömegközlekedéssel. Ti jelentkeznétek, vagy keresgélnétek tovább? Budapestrõl van szó.

Legjobb válasz: 1ó10p jelenleg nekem az út.

1ó10p jelenleg nekem az út.
Jelenleg 0, és max. 2*1 órát (oda-vissza) vállalnék.
Most fél óra, a legtöbb majdnem 1 óra volt. Ennél többet nem nagyon szeretnék, mondjuk az a baj, hogy Pest melletti városban lakom, kb. 1, 5-2 órányira a jó álláslehetõségektõl.. de kinek van kedve napi 4 órát elutazgatni? A párom meg nem akar költözni.
A kérdező hozzászólása: Igen, nekem is a maximum 1 óra lenne. Nekem túl fárasztó lenne többet utazni. Végül jelentkeztem, meglátjuk mi lesz. Egyébként egy észak-pesti kerületbõl kéne utazni egy dél-pesti kerületbe. Csak 1x kell átszállni, szóval annyira talán nem vészes.
Jelenleg 2x30 perc, de ha megérné, utaznék 2x4 órát is, kit érdekel. Oda kell menni, ahol a munka van.
Attól függ mennyit fizetnek, minimálbérért nem utazok többet napi 2 óránál (oda-vissza)
Jelenleg 10 perc séta a munkahelyem. Jobb fizetésért szerintem vállalnám a több utazást is.
Erõsen fizetés-függõ.

Mennyi az a idő, amit naponta tanulással lehet eltőlteni?

Itt a lehet, azt jelenti, hogy amekkora még belefér az agyba, tehát oda tud rá figyelni és nem csak tompán peregnek a szeme el?tt a szöveg bet?i.

Legjobb válasz: Erre én is kíváncsi lennék.. Én jogot tanulok, de én utáááááálok tanulni...mármint nem a tanulással van problémám, mert ha már benne vagyok akkor élvezem is..:P Nehezen tudom rávenni magam, hogy leüljek tanulni..LUSTA vagyok,,ennyi. Amúgy nem vagyok hülye... Igen az egész napos tanulás garantált, bár nekem a szûkös idõ végett (lustaság miatt) az éjszakák is...

Reggel 8tól olyan egy két óráig, ilyenkor jó ha pihensz , de ne olvass, ne netezz, vagy nézz tév-t mert ezek a szemedet nagyon fárasztják, valami sport, fizikai munka vagy alvást ilyenkor jobb. Majd du. 4 órától 7 óráig a leg befogadó képesebb az agy, aztán pihenhetsz egy órát, és utána addig amíg te bírod.. nem hiába van akkor tanítás, és szilencium az iskolákban.
Én a humán tárgyakból puskát csináltam. Ehhez át kellett olvasnom az anyagot, jegyzetet készíteni, és a jegyzetbõl sûrítményt csinálni. Elég volt a vizsgán felidézni a süritménybõl valamit, és az felhozta az egész anyagot.
Erre én is kíváncsi lennék.. Én jogot tanulok, de én utáááááálok tanulni...mármint nem a tanulással van problémám, mert ha már benne vagyok akkor élvezem is..:P Nehezen tudom rávenni magam, hogy leüljek tanulni..LUSTA vagyok, , ennyi. Amúgy nem vagyok hülye... Igen az egész napos tanulás garantált, bár nekem a szûkös idõ végett (lustaság miatt) az éjszakák is...
Nekem az információ mennyiségével van probélmám. Anno gimiben történelembõl tz elõtt az elsõ 15-20 évszám ment minden gond nélkül. Viszont 25 volt, amit tudni kellett. Amint túlléptem a keretet, egybõl kavarni kezdtem a megelõzõ évszámokat is, addig azonban nem. Fura, de én mindig ezzel szenvedtem. Amik magolósak voltak, sok információval, arra rávenni magam is nehezen ment, és utána a tanulás is lassú volt. Viszont a megértõseket csak meg kellett értenem... Igaz, hogy a péntek estéim (du. 4-tõl este 8-ig, de néha akár 10-ig is) kémia példák megoldására ment el, de az alatt megoldottam 30-40 feladatot, köztük olyanokat is, amikkel még nem találkozatm azelõtt. És mivel azt szerettem is csinálni, nem is éreztem, hogy sok idõt elvenne az életembõl. Azóta is jól megy a kémia számolási feladatok megoldása (pedig már 4 éve nem foglalkozom vele, csak kb fél éve kezdtem megint, ahogy itt GYK-n oldom meg mások leckéjét néha). Biológiából pedig (biosz specen) nem is tanultam, csak elolvastam egyszer a könyvet tz elõtt, mégis kitûnõ tanuló voltam. Egyetemen (biológusnak tanulok) szintén a természetvédelmi tárgyak a nehezek számomra, a sok törvénnyel, rendelettel tájakkal... A biokémiát meg szinte csak át kell olvasnom... Igaz, hogy az lassú, mert mindent megpróbálok megérteni belõle, de ha egyszer megvan, akkor azt már nem felejtem el. Viszont a lexikális memóriám sajnos rövid életû... Abból hiába tanulom meg 8x az anyagot, nem megy... Az én idõbeosztásom nem a legszerencsésebb, mert én év közben nem szeretek tanulni, így mindig vizsga elõtt kell. Akkor 3-4 nap alatt bevágom az egész féléves anyagot, legtöbbször úgy, hogy reggel 10 körül kezdek tanulni és hajnali 3kor hagyom abba. Eléggé dekoncentrált vagyok, én is nehezen veszem rá magam a tanulásra ebbõl a tiszta tanulási idõ kb 5-6 óra lehet, de hát ez van... :S Lassan tanulós típus vagyok. Egyébként nekem néha a "tompán peregnek a szeme elõtt a szöveg betûi" is jó módszer, csak akkor nem egyszer olvasom el, hanem 10x, de akkor is legalább a lényege megmarad, ha fáradt vagyok, így tanulok. Ezt másnap átolvasom, és feleannyi idõ alatt megtanulom, mint normálisan, esetenként így jobban meg is marad az anyag.
Vizsgaidõszakban, olyan napi 14 óra ami belefér, közötte elszórva 4 órányi pihenés (kaja stb.) darabokban, 20 percek, 6 óra alvás, 2 naponta pedig 8 óra alvás is belefér.Ezt max 1 hónapig bírja az ember aztán megbolondul, ekkor reset-elni kell az agyat egy bebaszással. Szorgalmi idõszakban mivel suliban vagy így az otthoni házifeladatok, rajzok 3-4 óra. Egy BME-s
Kedves utolsó hozzászóló! Abban igazad van, hogy nem mindegy, hogy mit nyüstölsz, én meg hozzátenném, hogy az sem mindegy, ki nyüstöli. Én a reál tárgyakat már az iskolában megtanultam, a tanár elõadásai alapján. A humán tárgyak megjegyzése a bonyolultabb, amiben logika nyomokban sincs.
Szerintem jóval többet lehet tanulni, mint 4 óra csak az intenzitás fog degradálódni! Illetve nem mind1 ugye, hogy mikor tanulsz... Déltõl este 10ig simán el lehet tanulni folyamatosan 2-3 10 perces szünettel ha van erõd hozzá.. Meglesz az eredménye pozitív irányba úgy hiszem! Viszont nagyban befolyásolja ezt az órát az, hogy épp mit tanulsz. Ha egy magolós tantárgyat nyomatsz amit nem kell különösebben megérteni akkor megy a töménytelen mennyiségû tanulás is egyszerre. Viszont, ha egy reál tantárggyal hadakozol amit folyamatosan fel kell fogni memorizálni kell és megérteni akkor lehet elfáradsz egy pillanat alatt és még azt a 4 órát is soknak találom..
nem tudom.... általában az iskola után 3-ra hazaérek és 12-ig vagy éjjel 1-ig tanulok..... vagy tovább....
Megfelelõ ütemben váltogatva a tárgyakat akár egy éjszakán át is tudnak egyes egyetemisták tanulni a vizsgaidõszakban, hogyha másnap vizsga.
Én olyan tipus vagyok, aki nehezen tanul és könnyen felejt. Tanulhatok én egész nap, úgy se tudok semmit se jól megtanulni.
Hát akkor zseni vagy:D Erre mit lehet mondani?:) Úgy gondolom, hogy elég gyorsan tanulok, talán a képességeimmel sincsen sok probléma, de azért megnézném, hogy két óra tanulással kinek lenne ötös kollokviuma biokémiából vagy anatómiából;)
A kérdező hozzászólása: Nekem ellenkezõek a tapasztalataim, egyetemen alig bejárással és egyszeri átolvasással alig 2 óra tanulással zsebben volt a jeles kollokvium, de a kvantumfizikusok az átlagnál jóval jobban megy a megértés. Arra vagyok kíváncsi hogy mások ezt hogyan élik meg.
Majd egyetemen megtudod, hogy bizony nem 4 óra. Volt már, hogy reggel 8-tól délutánig/estig tanultam. Persze kell néha egy kis szünet (kajálás, egy negyed óra netezés...).

Ügyvédi megbízás után mennyi azaz idő ami megengedet a keresetlevél elkészítésére és beadására a Bíróságra! Ha eltelt már egyév akkor mi a tehendőm mit kell tennem és hova kell fordulnom panaszra? ! Köszönöm gyors válaszokat

Legjobb válasz: Szervusz! A helyedben én elõször is írásban felmondanám az ügyvéddel kötött megbízási szerzõdésemet és új ügyvédet bíznék meg. Ahova panasszal fordulhatsz, az szerintem az Ügyvédi Kamara.

Szervusz! A helyedben én elõször is írásban felmondanám az ügyvéddel kötött megbízási szerzõdésemet és új ügyvédet bíznék meg. Ahova panasszal fordulhatsz, az szerintem az Ügyvédi Kamara.
A kérdező hozzászólása: szia ! Igen én is erre gondoltam de azt a jelentõs összeget amit átadtam a megbízáskor nem kapom vissza amit természetesen szeretném ! Hiszen nem kis pénzrõl van szó!
Nincs határidõ, de nyilván elvárható, hogy - az ügy jellegére tekintettel - ésszerû idõn belül tegye meg azt, amire megbízták. A szerzõdést mondd fel, és panasszal a Kamarához fordulhatsz. De azért én a helyedben elõbb beszélnék az ügyvéddel, hogy mi volt az oka a késlekedésnek, lehet, hogy meg tudja magyarázni.
A kérdező hozzászólása: meg biztosan , csak észerü magyarázatot nem fog tudni adni , mert még elérni sem lehet !
Ha elérni sem tudod, akkor én a helyedben elõbb fordulnék a kamarához, hátha õk tudnak segíteni valamit, vagy legalább tanácsot adhatnak. Egy próbát megér.


Mennyi idő amíg a Tgyást küldik? Jövőhéten fogom igényelni az OEP-nél, és mennyi az elbírálási idő és mennyi időre utalják ki mostanság?

Legjobb válasz: Attól függ hol! De hivatalosan van rá 30 napjuk! Én november végén igényeltem, és csak januárban kaptam elõször!

Attól függ hol! De hivatalosan van rá 30 napjuk! Én november végén igényeltem, és csak januárban kaptam elõször!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Hát nem kapkodják el!
A kérdező hozzászólása: Ja, az lemaradt, hogy pesten.:)

Lányok-Nők! Mennyi idő alatt (hány perc kb) mentek el szex közben és mennyi idő amíg a partneretek elélvez?

Legjobb válasz: Akár 1perc is elég. De jó sokáig szoktam húzni, mert imádom az éhségérzetet. :) A partnerem akkor megy el, amikor én akarom. Tudom irányítani. Akár 1perc alatt Õ is.. vagy fél óra. Aktív, élménygazdag az együttlétünk. Na és napi többször is, ha van rá idõ.

Akár 1perc is elég. De jó sokáig szoktam húzni, mert imádom az éhségérzetet. :) A partnerem akkor megy el, amikor én akarom. Tudom irányítani. Akár 1perc alatt Õ is.. vagy fél óra. Aktív, élménygazdag az együttlétünk. Na és napi többször is, ha van rá idõ.
Én a bevett gyakorlat ellentéte vagyok. Bármit csinálok minimum fél óra kell, hogy elmenjek. Ez néha nagyon jó a barátnõmnek, viszont így egy gyors menet nálunk esélytelen, ami néha azért jól jönne. :) 24F
#4 és ebbõl mennyi ideig áll a farkad?
A kérdező hozzászólása: Elolvasva válaszod azt kell hogy mondjam hogy nem a te válaszodra vagyok kíváncsi.... De attól ez a válasz hasznos. Jó neked meg a párodnak bár minden nõ képes lenne erre amire te!
1-20 perc
#5: Nem szoktam stopperelgetni, miért? :)
Kb. 2 hónapja sikerült elõször elélveznem szex közben, 3 év után. Általában most már olyan 10-15 perc között szokott lenni, a barátom pedig kb. utánam 1-2 perccel.

Mennyi a megfelelő idő amig egy új baráttal intim kapcsolatba lephetek?

Még nem járok vele, mert elöször kiszeretném deriteni ha komoly szándékai vannak.Õ 21, én 20.De azt rovid ido alatt honnan tudhatom meg? A másik, megh ezelött is hosszu kapcsim volt, 2 éves, és azzal a sráccal is 6 honapot vártam.Most megint komoly kapcsolatot akarok,regimodi csaj vagyok, nem szeretem az egy éjszakásokat.de mennyi a normalis v amire azt mondhatnam h nem épp könnyen kapato vagyok? mert az nem szeretnék lenni. (a csufolkodásokat nem fogom elolvasni)Ha a srác komolyat akar, akkor várni fog nem? Vagy ez most hogy mük?dik?

Legjobb válasz: Szia! Én is hasonló helyzetben vagyok. Március óta ismerek egy fiút, aki állítólag "tud rám várni", bár errõl csak kb 1 hónapja van szó. Én is úgy vagyok vele, hogy még 1-2 hónapot szeretnék várni a járással, megnézem, hogy más lányok után nem koslat-e, mennyire iagzakat mond (nem változik-e pl a magáról mondott infok március óta), és ha esetleg ez 1 fellángolás, akkor elmúlik-e neki. Szerintem ezt te fogod érezni, hogy mennyi idõ kell neked, hogy tényleg párként elfogadd, megbízz benne.Valakinek már pár nap után megy, valakinek meg hónapok kellenek ehhez. Ha tényleg akar a srác téged, akkor ki fogja várni azt az akármennyi idõt, ami neked is megfelelõ. Ez a pasi nekem mindig azt mondja, hogy õ tud várni, s szereti, ha 1 nõnek van tartása:-).Remélem tudtam segíteni.

Szia! Én is hasonló helyzetben vagyok. Március óta ismerek egy fiút, aki állítólag "tud rám várni", bár errõl csak kb 1 hónapja van szó. Én is úgy vagyok vele, hogy még 1-2 hónapot szeretnék várni a járással, megnézem, hogy más lányok után nem koslat-e, mennyire iagzakat mond (nem változik-e pl a magáról mondott infok március óta), és ha esetleg ez 1 fellángolás, akkor elmúlik-e neki. Szerintem ezt te fogod érezni, hogy mennyi idõ kell neked, hogy tényleg párként elfogadd, megbízz benne.Valakinek már pár nap után megy, valakinek meg hónapok kellenek ehhez. Ha tényleg akar a srác téged, akkor ki fogja várni azt az akármennyi idõt, ami neked is megfelelõ. Ez a pasi nekem mindig azt mondja, hogy õ tud várni, s szereti, ha 1 nõnek van tartása:-).Remélem tudtam segíteni.
Helyes, hogy komoly kapcsit akarsz. Nem, nem vagy régimódi. Bár mindenki hasonlóan gondolkodna.
Szerintem teljesen igaza van az elõttem válaszolóknak!:) Mindenkinék változó, hogy mennyi idõre van szüksége ahhoz, hogy teljes mértékben megtudjon bizni a barátjába és tudjon velem intim kapcsolatot létesíteni. Az megy egyáltalán nem régimódiság, hogy hosszú kapcsit akarsz, ez természetes szerintem. Bár mindenki így gondolná!!! Mert ezek az egy éjszakás kalandok nem vezetnek sok jóra(fõleg, ha ez vkinek a kapcsolatába rondít bele).Legalábbis szerintem! Nah de drukolok neked, hogy összejönnön a kapcsi:)
Szia! Nagyon örülök, hogy vannak ilyen lányok is, és nem csak az a menõ, hogy kit visznek hamarabb az ágyba... A kérdésedre válaszolva: ez nagyban függ attól is, hogy 1. mióta ismered a fiút 2. mikor kezdtek el járni 3. mennyi idõt töltötök együtt Én a mostani párommal, akitõl gyermeket várok és augusztustól már a férjem:) négy éve vagyok együtt. Két hónap ismeretség után kezdtünk járni, onnantól szinte minden nap találkoztunk (nyár volt, mi meg diákok...:D), de úgy, hogy 10-12 órát együtt töltöttünk, így abszolút megbíztunk egymásban és nagyon alaposan megismertük egymást, így rá két hónapra már elérkezettnek láttuk az idõt az intim kapcsolatra. Gyönyörû volt vele már akkor is! Az sem lett volna jó, ha többet várunk ebben a helyzetben, egyszerûen elérte azt az érettségi szintet a kapcsolat, amikor már igényeltük az együttlétet. Volt elõtte olyan kapcsolatom, ahol nem voltam benne biztos, hogy a srácnak komoly szándékai vannak, nem találkoztunk gyakran, de "azt" akarta volna már 2-3 hét múlva, én meg nemet mondtam és nem bántam meg. Az, hogy mennyire komoly szándékai vannak, hidd el, hamar kiderül. Ha gondolkoznod kell rajta vagy egy csöppnyi kételyed is van, rég rossz! Igazából onnan válik egyértelmûvé, hogy mennyit gondol rád, mennyire figyelmes, mennyi idõt akar veled eltölteni, felhív-e gyakran... ha ezek közül egyik sem, lépj tovább, mert nem érdekled igazán (esetleg csak "az")!

A fogaimat szeretném rendbe tetetni. Ha kihúzza a rosszakat akkor kb 4-4 marad alul felül. Mennyibe kerül egy rfogakhoz rögzített fogsor? Mennyi idő amíg elkészül?

Legjobb válasz: Egy kisebb vagyonba :) Az idõ pedig attól függ, hogy mennyit húz ki és mennyi idõ alatt gyógyul be a seb. Mert ha nem gyógyul meg rendesen és duzzadtan csinálják meg, késõbb problémád lesz vele.

Egy kisebb vagyonba :) Az idõ pedig attól függ, hogy mennyit húz ki és mennyi idõ alatt gyógyul be a seb. Mert ha nem gyógyul meg rendesen és duzzadtan csinálják meg, késõbb problémád lesz vele.
200ezer alatt ezt nem lehet megúszni..
Egy munkatársamnak egy hét alatt lett kész az új felsõ alsó fogsor úgy hogy egy fogat húztak.És azt hiszem 240ezer volt de nem vagyok benne biztos.

Kecskeméti dévényesekkel kapcsolatban szeretnék információt gyűjteni. Mennyi a tarifa, mennyi a várakozási idő, mennyire voltatok elégedettek és bármi, ami eszetekbe jut még?

Lehet privátban is, ha árat nem akartok kiírni. A válaszokat el?re is köszönöm! Fontos lenne!

Legjobb válasz: Locskay Mariannt tudom ajánlani. Tavaly 3000 Ft volt 1 óra, de az tényleg 60 perc volt, és végig aktívan foglalkozott a babával. Én nagyon elégedett voltam vele. Izomerevséggel vittem hozzá a 6 hós lányomat, 11 hónapos korára teljesen rendbetette. Kb két hetet kellett várnunk az elsõ idõpontra, onnantól fix heti egy idõpontunk volt.

Locskay Mariannt tudom ajánlani. Tavaly 3000 Ft volt 1 óra, de az tényleg 60 perc volt, és végig aktívan foglalkozott a babával. Én nagyon elégedett voltam vele. Izomerevséggel vittem hozzá a 6 hós lányomat, 11 hónapos korára teljesen rendbetette. Kb két hetet kellett várnunk az elsõ idõpontra, onnantól fix heti egy idõpontunk volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi, várok még válaszokat!
Én Minda Andit tudom ajánlani. Sajnos nekünk a Locskai Mariann nem volt szimpatikus, illetve a védõnõnk sem ajánlotta. De ez az én véleményem. Andi nagyon aranyos, és szakképzett.Sajnos kicsit többet kell várni az elsõ idõpontra. Viszont nekünk megérte. Kislányomnak kötöttek voltak az izmai. Nagyon szépen rendbe jött. Késõbb nem akart mászni, de a segítségével 1 hónap alatt azt is megtanulta. Nekem az tetszett még, hogy megmutatott gyakorlatokat, amit otthon is tudtam csinálni és így csak havonta egyszer kellet mennünk ellenõrzésre. Anyagi szempontból ez nagyon jó volt. Egy óra nála 3500ft volt tavaly. Szép tiszta tágas helyen dolgozik. Maximálisan meg voltunk vele elégedve. Ha bármi kérdésen van írj nyugodtan privátban is, mert szívesen segítek.
Elsõ vagyok! Mariannról valóban megoszlanak a vélemények, mert nem igazán kommunikatív az anyukákkal, annyira a gyerekre koncentrál. De nagyon jó szakember, és Õ is betanítja az otthoni tornát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindkettõtöknek a válaszokat, sokat segítettek. Leginkább én is Mariann után érdeklõdtem volna, azt hiszem, megpróbáljuk nála.

Mennyi idő a minimum ami után lehet lakáshitelt felvenni? Melyik banknál érdemes? Forint vagy svájci frank alapú?

ja és még 1 kérdés:

Legjobb válasz: "Mennyi idõ a minimum ami után lehet lakáshitelt felvenni?" Ezt a kérdést nem értem. Mire gondolsz konkrétan? Sokféle variáció lehetséges azok alapján, amiket leírtál, akár önerõ nélkül is lakáshitelhez tudnátok jutni, de ahhoz, hogy valós információkat tudjak adni, sokkal több információra lenne szükségem. Merre laktok?

"Mennyi idõ a minimum ami után lehet lakáshitelt felvenni?" Ezt a kérdést nem értem. Mire gondolsz konkrétan? Sokféle variáció lehetséges azok alapján, amiket leírtál, akár önerõ nélkül is lakáshitelhez tudnátok jutni, de ahhoz, hogy valós információkat tudjak adni, sokkal több információra lenne szükségem. Merre laktok?
A kérdező hozzászólása: bocsi.amennyi idõ alatt a munkára gondoltam.félév, év vagy mennyi? Komárom-Esztergom megyében van a ház.most épp békés megyében lakunk.

Mennyi idő, amíg regenerálódik a hajam, egészségesebb lesz?

3 évig elég s?r?n vasaltam az egyébként göndör hajam, szinte napi szinten. Most kb. másfél hónapja egyáltalán nem vasalom már, és a töredezett végeket is levágattam. Szebb is valamivel, de még mindig elég szálkás. Gondolom ez is a hajvasalás miatt van. Így, hogy már nem vasalom, javulni fog az állapota? Ha igen, mennyi id? után kb.? Minden mosás után teszek rá hajpakolásokat, hajvégápolót. Mivel segíthetnék még rajta?

Legjobb válasz: Hát, pont annyi idõ, amíg lenõ és teljesen új hajszálaid lesznek. :D Sajnos varázslat regenerálhatná csak. Ha rendszeresen vágatod és ápolod, akkor nem romlik a helyzet leglaább, és átmenetileg kicsit szebbnek tûnhet, de egészséges még nem igazán lesz. Szóval sok idõ. :( De látszatra tényleg sokat dob már annyi is, amit megtettél, remélem lassan észhez tér az összes szétégetett egyenfrizus emberke. :/

Hát, pont annyi idõ, amíg lenõ és teljesen új hajszálaid lesznek. :D Sajnos varázslat regenerálhatná csak. Ha rendszeresen vágatod és ápolod, akkor nem romlik a helyzet leglaább, és átmenetileg kicsit szebbnek tûnhet, de egészséges még nem igazán lesz. Szóval sok idõ. :( De látszatra tényleg sokat dob már annyi is, amit megtettél, remélem lassan észhez tér az összes szétégetett egyenfrizus emberke. :/
Én aug. közepe óta nem vasalom, elõtte 4 évig naponta. Nekem is ugyanez volt a problémám. Fodrászodtól vegyél professzionális hajpakolást(nekem Selective nutri pak van) nagyon szépen rendbehozta. 3hónap után látványos lesz a változás!:) 19/L
Lehet rajta javítani valamennyit különbözõ pakolásokkal, de mivel a haj egy halott anyag, ha megsérül, akkor nem hozza semmi rendbe. Attól, hogy nem törött, tehát nem nyílnak szét a hajvégek, még lehet roncsolódott. Sajnos meg kell várnod, amíg lenõ.
minden hajmosásnál tegyél rá valamilyen hajpakolást és töredezett hajra való sampont használj
ez nekem is a problémám, de teljesen szép lesz, ha levágatod a letöredezett végeket, és raksz rá egy kevés balzsamot, amit nem kell lemosni. Fél hónapja voltam fodrásznál, úgy, hogy levágattam a végét, 17 év alatt elõször dicsérték meg ennyien a frizum.(:17l


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!