Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a hogy megjön rendesen a (5 db)

Szerintetek mennyire "gyakori", hogy valakinek rendesen megjön a menstruációja, de közben mégis terhes?

Múlt hónapban a menstruációm végén voltam együtt a párommal, elvileg holnap kéne megjönnie, de tegnap reggelre megjött. Nem csak pecsétel? vérzés. Ez alapján kizárható a terhesség? Vagy egy tesztet érdemes lenne csinálni azért?

Legjobb válasz: Szerintem kizárható. :) Ritka az, hogy valaki menstruáljon terhesség alatt, az hogy rendesen, az meg teljességgel, hiszen azzal leválna az egész méhnyálkahártya, és azzal a baba is. Ha így megjön, az azért minõségben és mennyiségben eltér a rendes menzesztõl.

Szerintem kizárható. :) Ritka az, hogy valaki menstruáljon terhesség alatt, az hogy rendesen, az meg teljességgel, hiszen azzal leválna az egész méhnyálkahártya, és azzal a baba is. Ha így megjön, az azért minõségben és mennyiségben eltér a rendes menzesztõl.
Figyi Én kb.3 hónapja terhesnek érzem Magam...pedig menstruáltam pontosan, de a tüneteim nem múltak.Most 11-én kellett volna megjönnie, de még késik...Nemtudom mi van Velem.Egyébként halottam már olyat is, hogy x hónapig még rendesen volt menzesz, de terhesség is, de hallottam olyat is, hogy akkor kevesebb mennyiségileg.
Bocsi egyszerre írtuk, csak lassabb voltam.:) 2-es
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Tesztet nem csináltál? Én múlt hét pénteken csináltam egyet (habár szerintem korai volt, semmi értelme), de az negatv lett.
Kedves Kérdezõ! Nekem is volt nega tesztem, az elsõ "terhesnek érzem Magam" hónap környékén csináltam 2-õt is. Az most egy ideig meggyõzött...
Nem volt korai a teszt, ha azt nézzük, hogy a menstrtuációd végén voltatok együtt. Ha akkor teherbe estél volna, akkor a pénteki teszt már kimutatta volna.

Mennyi esély van arra, hogy terhes legyen egy lány 18 évesen annak ellenére, hogy a menstruációja megjön rendesen?

Nem engedte belem a baratom,de hallom hogy elovaladektol is teherbe lehet esni s ezert felek.Nem vagyok rosszul csak hanyingerem van,epezek is neha es amr nemtudom hogy miert van hanyingerem:( felek,nagyon elgondolkoztat ez hogy fiatalon vagyis 18-19evesen mennyi eselye van annak hogy rendesen jelentkezo menstruacio mellet is terhes lehesek:( :|

Legjobb válasz: Középsuliban volt egy osztálytársam aki teherbe esett,és az elsõ 3 hónapban rendesen volt menstruációja! Szóval szerintem jobb félni,mint megijedni,csinálj egy tesztet!

Középsuliban volt egy osztálytársam aki teherbe esett, és az elsõ 3 hónapban rendesen volt menstruációja! Szóval szerintem jobb félni, mint megijedni, csinálj egy tesztet!
Az elõváladékban nagyon kis számban vannak életképes spermák. A mensid is megjött rendesen... A z esély arra, hogy terhes vagy nulla! Végsõ megnyugtatásként vegyél egy terhességi tesztet és csináld meg. Papolni nem akarok, de ha védekeztek megfelelõen akkor nincs ez a para...
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszaitokat, csinaltam testet s nincs gond:D

Mennyire gyakori az, hogy terhesség alatt többször megjön rendes mennyiségbe, görcsösen a menstruáció? Hány %?

Legjobb válasz: Ha valaki vérzik is, az általában sokkal kevesebb mennyiségû és nem jár görcsökkel, inkább pecsételés. Olyat még nem hallottam, hogy valakinek görcsökkel és rendes mennyiségben megjön és terhes. Persze lehet hogy ilyen is elõfordul, de szerintem elég ritka, mert akkor minden mensi után tesztelhetnénk, hogy nem-e.....

Ha valaki vérzik is, az általában sokkal kevesebb mennyiségû és nem jár görcsökkel, inkább pecsételés. Olyat még nem hallottam, hogy valakinek görcsökkel és rendes mennyiségben megjön és terhes. Persze lehet hogy ilyen is elõfordul, de szerintem elég ritka, mert akkor minden mensi után tesztelhetnénk, hogy nem-e.....

Mennyi a valószínűsége, hogy megjön rendesen a menzesz, miután az ember teherbe esett?

Mert nem használtunk gumit, viszont nem is élvezett el, de attól még lehetett sperma az el?váladékban. Megjött rendesen a vérzésem, de hallottam, hogy gyakran el?fordul, hogy a terhesség ellenére is megjön. Mekkora az esélye, hogy terhes lehetek?

Legjobb válasz: Kicsi az esélye, de ha biztosra akarsz menni, akkor a menzesz után egy héttel érdemes egy terhességi tesztet csináltatni. Csak azért, nehogy késõ legyen.

Kicsi az esélye, de ha biztosra akarsz menni, akkor a menzesz után egy héttel érdemes egy terhességi tesztet csináltatni. Csak azért, nehogy késõ legyen.

Mennyire gyakori az, hogy valaki terhes, de a vérzése rendesen, időben megjön, akár több hónapon keresztül is, olyan, mint mindig (mármint a menstruáció), semmilyen egyéb tünetet nem produkál, nincs mellfeszülés, hányinger, kívánósság? (folyt. Lent)

Szóval milyen gyakran fordul ez el?, hogy a menzesz megléte miatt valaki nem gondol a terhességre, és mégis terhes? Volt már valaki így?

Legjobb válasz: én voltam 20 évesen, nem szedtem gyogyszert egyszer voltam egy fiuval együtt, nem gondoltam terhességre, de 2 honapig ugy jött meg hogy volt vérzés de kevesebb, amugy semmi bajom nem volt, éhgyomorra szivtam a piros multit:) aztán a kolleganöimnek feltün hogy meggy beföttet eszek rántottával mindennap, alvittem a dokihoz, uh, 12 hetes voltam. másnap a fiu meghalt igy a gyereket elvetettem, alig pár napom volt gondolkodni, de utolag ugy emlékszem, nem csináltam teszte. most 34 éves vagyok és hál istennek van egy gyönyörü egy éves kisfiam:) ha bizonytalan vagy csinálj tesztet.

én voltam 20 évesen, nem szedtem gyogyszert egyszer voltam egy fiuval együtt, nem gondoltam terhességre, de 2 honapig ugy jött meg hogy volt vérzés de kevesebb, amugy semmi bajom nem volt, éhgyomorra szivtam a piros multit:) aztán a kolleganöimnek feltün hogy meggy beföttet eszek rántottával mindennap, alvittem a dokihoz, uh, 12 hetes voltam. másnap a fiu meghalt igy a gyereket elvetettem, alig pár napom volt gondolkodni, de utolag ugy emlékszem, nem csináltam teszte. most 34 éves vagyok és hál istennek van egy gyönyörü egy éves kisfiam:) ha bizonytalan vagy csinálj tesztet.
Kolléganõm mindkét terhessége alatt 6 hónapig menstruált. Teszt!!
tesóm is és én is menstruáltunk még terhesen, tesóm talán 3* is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!