Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a hogy megjön (29 db)

A szoptatás abbahagyása után mennyivel várhatom hogy megjön a menstruációm? Ti a szoptatás után fogytatok vagy híztatok?

Legjobb válasz: A legtöbbünknek még a szoptatás alatt szokott újra megjönni, az elsõ év folyamán valamikor. Sokban függ attól, hogy ki mennyi ideig szoptatott kizárólagosan és igény szerint. (A szopinak van egyfajta természetes fogamzásgátló hatása (LAM), de csak szigorú feltételek mellett.) Hogy ilyen esetben az elválasztás után mikor fog megjönni, leginkább a hormonmûködéstõl függ, szerintem nem lehet megmondani. A fogyásra/hízásra nincs válaszom, még szopizunk.

A legtöbbünknek még a szoptatás alatt szokott újra megjönni, az elsõ év folyamán valamikor. Sokban függ attól, hogy ki mennyi ideig szoptatott kizárólagosan és igény szerint. (A szopinak van egyfajta természetes fogamzásgátló hatása (LAM), de csak szigorú feltételek mellett.) Hogy ilyen esetben az elválasztás után mikor fog megjönni, leginkább a hormonmûködéstõl függ, szerintem nem lehet megmondani. A fogyásra/hízásra nincs válaszom, még szopizunk.
Szia! Nekem is megjött már alatta. 4 hós volt a fiam. Elõször nem zavarta, de az ötödik hónapban Õ magát választotta le... Én kb. tartottam a súlyom, talán pár kilót híztam.
nekem is megjött 3 hónaposan, 9 hónapig szopizott.nem híztam, de nem is fogytam utána...sajnos

Szerintetek mennyire "gyakori", hogy valakinek rendesen megjön a menstruációja, de közben mégis terhes?

Múlt hónapban a menstruációm végén voltam együtt a párommal, elvileg holnap kéne megjönnie, de tegnap reggelre megjött. Nem csak pecsétel? vérzés. Ez alapján kizárható a terhesség? Vagy egy tesztet érdemes lenne csinálni azért?

Legjobb válasz: Szerintem kizárható. :) Ritka az, hogy valaki menstruáljon terhesség alatt, az hogy rendesen, az meg teljességgel, hiszen azzal leválna az egész méhnyálkahártya, és azzal a baba is. Ha így megjön, az azért minõségben és mennyiségben eltér a rendes menzesztõl.

Szerintem kizárható. :) Ritka az, hogy valaki menstruáljon terhesség alatt, az hogy rendesen, az meg teljességgel, hiszen azzal leválna az egész méhnyálkahártya, és azzal a baba is. Ha így megjön, az azért minõségben és mennyiségben eltér a rendes menzesztõl.
Figyi Én kb.3 hónapja terhesnek érzem Magam...pedig menstruáltam pontosan, de a tüneteim nem múltak.Most 11-én kellett volna megjönnie, de még késik...Nemtudom mi van Velem.Egyébként halottam már olyat is, hogy x hónapig még rendesen volt menzesz, de terhesség is, de hallottam olyat is, hogy akkor kevesebb mennyiségileg.
Bocsi egyszerre írtuk, csak lassabb voltam.:) 2-es
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Tesztet nem csináltál? Én múlt hét pénteken csináltam egyet (habár szerintem korai volt, semmi értelme), de az negatv lett.
Kedves Kérdezõ! Nekem is volt nega tesztem, az elsõ "terhesnek érzem Magam" hónap környékén csináltam 2-õt is. Az most egy ideig meggyõzött...
Nem volt korai a teszt, ha azt nézzük, hogy a menstrtuációd végén voltatok együtt. Ha akkor teherbe estél volna, akkor a pénteki teszt már kimutatta volna.

Ha egy igénylet okmánynál azt írják, hogy a kiállítása folyamatban van, akkor kb. mennyi ídõ amíg megjön?

A Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások

Legjobb válasz: Neked hány nap múlva jött meg, mikor már ezt írta ki? Mert nekem ez ma jelent meg. Ha segítesz, azt nagyon köszönöm!! :)

Neked hány nap múlva jött meg, mikor már ezt írta ki? Mert nekem ez ma jelent meg. Ha segítesz, azt nagyon köszönöm!! :)
A kérdező hozzászólása: Egy hét.

Mennyi idő alatt ürül ki az utrogestan a szervezetből? Ha tegnap már nem használtam, akkor mikorra várható hogy megjön?

A melleim is nagyon érzékenyek még mindig, gondolom az utrótól lehet... Előre is köszönöm a válaszokat!!!

Legjobb válasz: Nekem utro mellett jött meg sajnos mindkét inszemnél.Úgyhogy akármikor megjöhet, de úgy tudom, max 2-3 nap lehet.

Nekem utro mellett jött meg sajnos mindkét inszemnél.Úgyhogy akármikor megjöhet, de úgy tudom, max 2-3 nap lehet.
Nekem asszem 4. nap jött meg az abbahagyás után.

Mennyire gyakori a terhesség elején, hogy megjön?

Megjött a vérzésem, de nagyon híg vérszinű valami jön. Közben a mellem jelentősen megnőtt, és feszül is. Érdemes lenne tesztelnem, hátha nálam is ez van?

Legjobb válasz: Én csütörtökön véreztem, de aztán elállt, szombaton teszteltem és pozitív lett. Ma viszont megint barnáztam,holnap megyek dokihoz, nem tudom mi lesz,amúgy elvileg 5+3 hetes vagyok...:( szurkolok neked is meg magamnak is:)

Én csütörtökön véreztem, de aztán elállt, szombaton teszteltem és pozitív lett. Ma viszont megint barnáztam, holnap megyek dokihoz, nem tudom mi lesz, amúgy elvileg 5+3 hetes vagyok...:( szurkolok neked is meg magamnak is:)
Ritka és általában valami bajt jelez.
A kérdező hozzászólása: szorítok kedves elsõ!! akkor ezek szerint teszteljek?
elsõ vagyok.Én lehet várnék, ha beerõsödik, akkor sajna szinte biztos, hogy nem terhesség... Én csak azért teszteltem, mert elmúlt a vérzés.
A kérdező hozzászólása: egy hete vérezgetek kb, szóval mintha megjött volna, de elég napi egy betét, sõt, sok is..nem tudom :S
Sziasztok! Velem is ez történt az elõzõ 2 hónapban a tesztek meg negativok lettek, én ma megyek nõgyógyászhoz.
elsõ vagyok, voltam tegnap dokinál és babás vagyok:) csak éppen van egy hematóma a baba mellett ezért feküdnöm kell, hogy felszívódjon. Ha nagyon nem megszokott a vérzésed akkor inkább tesztelj és ha pozi akkor menj dokihoz!!!sok sikert:)

Mennyi esély van arra, hogy terhes legyen egy lány 18 évesen annak ellenére, hogy a menstruációja megjön rendesen?

Nem engedte belem a baratom,de hallom hogy elovaladektol is teherbe lehet esni s ezert felek.Nem vagyok rosszul csak hanyingerem van,epezek is neha es amr nemtudom hogy miert van hanyingerem:( felek,nagyon elgondolkoztat ez hogy fiatalon vagyis 18-19evesen mennyi eselye van annak hogy rendesen jelentkezo menstruacio mellet is terhes lehesek:( :|

Legjobb válasz: Középsuliban volt egy osztálytársam aki teherbe esett,és az elsõ 3 hónapban rendesen volt menstruációja! Szóval szerintem jobb félni,mint megijedni,csinálj egy tesztet!

Középsuliban volt egy osztálytársam aki teherbe esett, és az elsõ 3 hónapban rendesen volt menstruációja! Szóval szerintem jobb félni, mint megijedni, csinálj egy tesztet!
Az elõváladékban nagyon kis számban vannak életképes spermák. A mensid is megjött rendesen... A z esély arra, hogy terhes vagy nulla! Végsõ megnyugtatásként vegyél egy terhességi tesztet és csináld meg. Papolni nem akarok, de ha védekeztek megfelelõen akkor nincs ez a para...
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszaitokat, csinaltam testet s nincs gond:D

SOS. Mellbõl hogyan történik a mintavétel? Mennyi idõ mire megjön az eredmény?

Mennyire fájdalmas? Sztk alapon lesz, nem magándokinál

Legjobb válasz: Attól függ milyen technikával csinálják. Édesanyámnak ugy volt a mintavétel hoyg egy pisztolyszerûséggel belöttek egy tût és az vett mindtát. Közben uh-gal vagy röntgennel figylték hova kell löni. (nem emlékszem már pontosan hogy melyikkel nézték közben. helyileg volt érzéstelenitve de azért igy is kellemetlen volt neki kicsit, föleg hogy az elsö nem volt elég. De nem volt fájdalmas. Utána pár napig fájdogált neki és össze volt ragasztva.

Attól függ milyen technikával csinálják. Édesanyámnak ugy volt a mintavétel hoyg egy pisztolyszerûséggel belöttek egy tût és az vett mindtát. Közben uh-gal vagy röntgennel figylték hova kell löni. (nem emlékszem már pontosan hogy melyikkel nézték közben. helyileg volt érzéstelenitve de azért igy is kellemetlen volt neki kicsit, föleg hogy az elsö nem volt elég. De nem volt fájdalmas. Utána pár napig fájdogált neki és össze volt ragasztva.
Fájdalmas kicsit... de azért kibírható.
Érzéstelenítenek, egy nagy tût vezetnek be az elváltozásba és "kiszívnak" belõle, közben folyamatosan nézim uh-val hogy jó helyen jàrnak e. Eredmény változó, pár nap v. hét több mindentõl függ.
Érzéstelenítés után egy hosszú tûvel mintát vesznek. Hason kell feküdnöd és egy luk szerûn "lóg" lefelé a melled közben, amit rögzítenek. Fáj egy kicsit, de azért kibírható.

Ha leszoktunk a szopiról mennyi idő után várható hogy megjön?

Tapasztalatok? Mióta szoptatok még nem jött meg,de szerintem már nem sokáig fogok szoptatni.

Legjobb válasz: Hogy abbahagytad a szopit :)

Hogy abbahagytad a szopit :)
Nekem 6 hónappal a szopi abbahagyása után jött meg elõször.
nekem rá két héttel megjött, ahogy abbahagytam a szopit.
de ez szerintem tök változó.
A kérdező hozzászólása: Mit hogy visel a férjem elsõ válaszoló?
Aktív szoptatás abbahagyása után 2-3 héttel már megjött (azóta is rendszeres).

Ha márkaszervízben tárolom az autót a szervíz ideje alatt azért kell fizetni, hogy ott tárolom mondjuk 3 napig, amíg megjön hozzá az alkatrész? Ha igen kb. mennyi a tárolási díj / nap?

Legjobb válasz: Apám régen márkaszervizben dolgozott, akkor még nem számoltak fel plusz díjat érte. Ha volt hely az udvaron, akkor maradhatott a kocsi.

Apám régen márkaszervizben dolgozott, akkor még nem számoltak fel plusz díjat érte. Ha volt hely az udvaron, akkor maradhatott a kocsi.
Amíg az alkatrészre vár az autó, addig értelemszerûen nem kell tárolási díjat fizetned. Akkor szoktak ilyesmit felszámolni, ha már kész az autó, de valamiért még napokig ott tárolod. De egyébként nem mindenhol számolnak fel azért sem díjat. Az adott helyen kérdezd meg.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm. És ha messze van helyileg a márkaszervíz ott lehet hagyni nyugodt szívvel az autót mondjuk 1 hétre? Vigyáznak rá? Nem lesz semmi baja szerintetek? Mert hallottam olyat, h valakinek nagyobb kárt csináltak, mint hasznot, úgy h hetekig ott volt az autója.
semmitõl nem jön meg elõbb...legfeljebb hormongyógyszertõl , a mit a doki felír
ahogy az elsõ mondja

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!