Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a hogy (14350 db)

6413 binárisban: 1100100001101 11010000101 decimálisan: 1669
A kérdező hozzászólása: köszönöm a decimálisból át tudom váltani binárisra de visszafele nem szokott sikerülni. Valaki eltudná magyarázni hogy hogyan lehet könnyedén megcsinálni ?
uppsz... pedig mennyit nyomkodtam a szóközt, hogy egymás alá kerüljenek a helyiértékek :( mindegy, remélem, azért érthetõ
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

21 hetes kismamik! Hogy vagytok? Bármi panasz? Mennyit érzitek a babátokat mozogni? Hogy írnátok le az érzést? Mennyire változékony, hogy melyik nap mennyit mozog?

Köszi.

Legjobb válasz: 21 hetes vagyok pont, néha húzódik eléggé mindenféle dolog odalent, és már úgy mozgok, mint egy pingvin :) de egyébként jól bírom, igaz, én már itthon vagyok egy hete. akkor van nagy buli odabent, amikor a bal oldalamon nyugiban fekszek, de 1-1 rúgás más helyzetekben is. nem érzem még nagyon élesen, inkább ez a tompa püfölés megy egész nap :) olyan egyébként, mint egy jó nagy szívdobbanás. nagyon változó, melyik nap mennyit érzem, de valami most már napok óta van :)

21 hetes vagyok pont, néha húzódik eléggé mindenféle dolog odalent, és már úgy mozgok, mint egy pingvin :) de egyébként jól bírom, igaz, én már itthon vagyok egy hete. akkor van nagy buli odabent, amikor a bal oldalamon nyugiban fekszek, de 1-1 rúgás más helyzetekben is. nem érzem még nagyon élesen, inkább ez a tompa püfölés megy egész nap :) olyan egyébként, mint egy jó nagy szívdobbanás. nagyon változó, melyik nap mennyit érzem, de valami most már napok óta van :)
20 hetes terhes vagyok. Álltalában este-éjjel vagy d.u 6 körül. Jól vagyunk, két het voltam magzatviz vételen. Utánna kezdtem el határozottan érezni.Eredményt várom eddig nem voltam ideges de jövö heten lesz meg az eredmény.MOstmár kiakadtam a várakozástól :/


Ha jól emlékszem 20 felett jó. Neked mennyi?
Ez attól függ milyen mértékegységben van megadva.
Tankönyv szerint 20, de inkább 30 nmol/l felett, azonban a legtöbb nõnek nem tankönyvi a ciklusa :) Nekem pl. rendszeresen 18-20. napon van ovulációm, ezért nem is a 21. napon nézték, hanem az átlag ciklusnapjaimból visszaszámoltak 7-et, és akkor kellett mennem.
Szia! nekem nmol mértékegységben a 21.napi értékem 40.6 lett, a 26.napi pedig 71, erre azt mondta a doki, hogy nagyon jó!

Mennyire valószínű hogy ha nekem tetszik valaki az észre veszi rajtam (mondjuk abból hogy kerülöm a vele való beszélgetést, ha rámnéz elpirulok vagy elnézek és zavarba jövök)? (lány-lány téma)

Sajnos bejön az egyik tanárom :S én is lány vagyok meg ? is.. annyira rossz mert mikor magyaráz kb mindenhova nézek csak rá nem mert ha rám néz én meg rá akkor annyira zavarba tudok jönni azt meg nem akarom hogy lássa rajtam.. szeretnék figyelni órán de nem birok egyszer?en a szemébe nézni..:S és nem tudom mit gondolhat?! csak észre veszi hogy valamiért nem nézek rá meg zavarba vagyok. Szerintetek mit gondolhat rólam?? Leveheti hogy mivan vagy csak egyszer?en félénknek hisz? Ha valaki volt ilyen helyzetbe leírjátok? normális válaszokat légyszi

Legjobb válasz: Biztos észreveszi, hogy zavarban vagy,de nem gondolatolvasó, nyugi. :) Mennyi idõs vagy?

Biztos észreveszi, hogy zavarban vagy, de nem gondolatolvasó, nyugi. :) Mennyi idõs vagy?
csak nem gondolja, hogy leszbi hajlamaid vannak... ne aggódj
Szerintem nem sejt semmit, ne aggódj. Ilyenkor gondolj arra, hogy a tanárnõd még rengeteg diákot tanít rajtad kívül, így veled ellentétben, õ nem csak Rád gondol 0-24ben :) Nem hinném, hogy azon filózna, hogy leszbikus vagye... Ellenben, ezzel a viselkedéssel a szimpátiáját nem fog megnyerni. Én anno sokkal inkàbb figyeltem meg tanultam arra az órára, ahol bejött nekem a tanárnõ :P mondjuk néha már arra kellett koncentrálnom, hogy ne bámuljam túl hosszan, de mindig õt figyeltem. Eljártam a különóráira is... Õ örült h érdekel az órája, én meg örültem h õ örült nekem, ennyi. Nem fog sejteni semmit. Szerintem ne félj tõle, sõt! Nyugodtan legyél figyelmes vele...
A kérdező hozzászólása: jajj nem akarom én neki elmondani meg nem akarok tõle semmit!! nemerrõl van szó azért nem ment el az eszem:DDDD
Mindez intelligencia kérdése. Egy kiforrot erõs értelmes személyiség tudja helyén kezelni ha bejön egy azonos nemûnek, miközben õ hetero.Nem tudjuk, hogy egyáltalán vannak-e homoszexuális vágyai, és ha vannak is, egyáltalán az esete lennél. Viszont ez a szitu bonyolult és veszélyes is, mivel tanár-diák viszony van köztetek! Ráadásul még nem vagy nagykorú, diákja vagy, még bajba is sodorhatod ha esetleg viszonyt kezdtek, szóval várj a kezdeményezéssel addig mikorra már elballagtál, és nem tanít többet. Addig meg esetleg felhívhatod a figyelmét magadra azzal hogy a tárgyát különösen jól megtanulod.
A kérdező hozzászólása: nem, nem kérdezte még mi bajom.. az a gáz hogy emiatt hogy nagyon tetszik lehet szomorúbbnak tûnhetek vagy hogy van valamii bajom mert hát aki bejön az elõtt álltalába nem nagyon tudok megnyílni meg önmagamat adni meg pl jól érezni magam mondjuk az óráján mikor tudom hogy õ nem érez így én meg nem tehetek róla hogy be jön:/ mindig eltervezem hogy úgy prübálok viselkedni az óráin mint a többin de nem megy.. fõleg mikor rámnéz :OO áááhh... jaés ezt hallottam már énis hogy aki pl nem biszex vagy leszbi az nem következtet arra hogy valaki azért nézi mert szépnek tartja.. de egy idõ után csak gondol rá nem? hát ha olyan furcsán néz rá az illetõ.. de azt meg nem akarom hogy azt higyje hogy valami gondom van... meg ez is rossz hogy lehet emiatt nem vagyok szimpatikus neki mert látja hogy "nem figyelek rá"
Ha szép a tanárnõd, akkor elkönyvelheti annak hogy a külseje miatt jössz zavarba. Én elõbb gondolnék erre, mint leszbikusságra. De ha szerencséd van, leveszi hogy bele vagy esve, és hátha õ is viszonozni fogja. Valahogy összejönnek a leszbikus párok is, õk is elkezdik valahogy ezt a játékot:) De errõl nem tudok sokat mert én a pasikhoz vonzódom. De gondolom hasonló sztori ez is. Azért ne vallj neki szerelmet még :D
Ha ez egy diák társadal lenne akkor azt hihetné, hogy nem birod õt - megbántott, stb. Tanáral ez más, mivel a diákja vagy nem hiszem, hogy gondolna ilyesmire, inkább hisz felénknek vagy hogy van valamilyen problémád (még nem ült le veled beszélni, hogy mi a "gondod"?). Ha nem biszex vagy leszbi, esetleg nincs tapasztalata vagy nincs otthon a témában akkor nem fog arra asszociál, hogy bejön neked.
A kérdező hozzászólása: köszi hogy megnyugtattok:DDDD 17. de simán hiheti azt hogy bejön nekem.. nem? mert ha pl én látom hogy valakii zavarba van elõttem rögtön arra gondolok hogy azért mert bejövök neki. másért mért lenne?
ja jol van :D

Ha egy eszközre rá van írva, hogy mennyi a teljesítménye (pl.100W), abból hogy számolom vissza, hogy egy óra alatt mennyit fogyaszt? Egész pontosan forintig levezetve?

Legjobb válasz: Ah az elõzõ totál baromságot firkál felejtsd el. 1kW= 1000 W Tehát 100 W esetén 0,1 kW óránként. Egy teljes kW-ott 10 óra alatt fogyaszt el és mivel kilowattonként 47 Ft+rendszerhasználati díj az áram ár ebbõl látod hogy kb. 50-53 Ft/óra az összeg 10 óra használat után. Egy óra alatt olyan kevés hogy kár számolgatni.

Ah az elõzõ totál baromságot firkál felejtsd el. 1kW= 1000 W Tehát 100 W esetén 0, 1 kW óránként. Egy teljes kW-ott 10 óra alatt fogyaszt el és mivel kilowattonként 47 Ft+rendszerhasználati díj az áram ár ebbõl látod hogy kb. 50-53 Ft/óra az összeg 10 óra használat után. Egy óra alatt olyan kevés hogy kár számolgatni.
A kérdező hozzászólása: Nem is az egy órát számolgatom, hanem egy hónapra. De ehhez fajlagosítani egy órára a legegyszerûbb.
Én a led-es szar kijelentésedre reagáltam kedves. Ugyanis egy átlagos led izzó 5 W ami 0, 005 kilowatt tehát számolni is kár jóval a töredékét eszi a hagyományos izzónak így megéri és jelentõs takarékosságot lehet elérni vele.És vakoskodni sem kell mert ha megfelelõ minõségût veszel szinte egyenlõ az izzóéval!
Hát, elõször is annyit fogyaszt, óránként. =) Másodszor pedig 1KW óránként kb. 50 forintba kerül, tehát egy 100W-os izzó (pl.) 10 óránként fogyaszt 50 forintot. Szóóóóóóval akkor egy költõi kérdés, mely konkrétan nem neked szól, megéri vakoskodni a 7W-os ledes szarral? Szóval 20 év led fény mellett s akkor már spóroltál is annyit, hogy tudj venni egy szemüveget.
És ugyanezt írtam én is. 1 KW óránként 50 forint. 100W 10 óra alatt a 10szerese tehát 1 KW, így 10 óra alatt "fogyaszt el" 50 forintot egy 100W-os izzó. Akkor miért baromság? Normális vagy? Leírod, hogy baromság, amit mondok, aztán ugyanazt leírod, amit én????
Könyörgöm, ha más nem, legalább a kérdezõ erõsítse meg azt, hogy ugyanazt írtuk mind a ketten, leszámítva a szokásos dumámat, hogy miért baromság ez a hatalmas energiatakarékosság. Így fölhúzni az agyamat, ilyen hülyeséggel...

Metálra használt gitárnál mennyire probléma hogy zörög a húr?

Legjobb válasz: attólfügg mennyire zörög, meg mit értesz zörgés alatt :D Kösd erõsítõre ,és figyeld, hogy azon hallatszik-e. Nekem egy picit mindig zörög, de még tiszta hangszínnél sem hallatszódik ki kierõsítve, torzítottnál meg végképp nem.

attólfügg mennyire zörög, meg mit értesz zörgés alatt :D Kösd erõsítõre , és figyeld, hogy azon hallatszik-e. Nekem egy picit mindig zörög, de még tiszta hangszínnél sem hallatszódik ki kierõsítve, torzítottnál meg végképp nem.
Ha állítasz a nyakán egy-két fordulatot, jó eséllyel elmúlik. És állíts, mert probléma :)
Pont annyira, mint bármilyen más gitárnál, nagyon.
Állítsd vagy állíttasd be a húrlábat és a nyakpálcát, akkor meg kell, hogy szûnjön a zörgés, mert lehet, hogy a torzítón át nem hallani, de akkor is gáz. Ha még így sem jó, akkor a bundozás f¤s.
A kérdező hozzászólása: 03-15 11:24: igen, a bundozás eléggé fos...

Industrial piercing szúrása után mennyire jellemző, hogy a seb körül vadhús keletkezik?

Legjobb válasz: Szerintem ez attól függ hogy mennyire sterilen, szakszerûen csinálják. Én tavasszal szúrattam, semmi baja. Csak egy kicsit lassan gyógyult, de nem gennyesedett, és nem is nõtt ki semmi mellette.

Szerintem ez attól függ hogy mennyire sterilen, szakszerûen csinálják. Én tavasszal szúrattam, semmi baja. Csak egy kicsit lassan gyógyult, de nem gennyesedett, és nem is nõtt ki semmi mellette.
Semmi komoly dolog. Csak a feszülést mulasztja el a fülem. Nem kezdett el kiállni, nem változtatott formát, végülis észrevehetetlen az egész folyamat.
A kérdező hozzászólása: mit értessz azon, hogy 'vándorolni'? :\
Nekem is sterilen csinálta a piercinges(legalábbis a többi 4-gyel nem volt probléma). Nálam az a gond, hogy elkezdett "vándorolni" és azért jött létre vadhús. Tetránnal pár nap alatt eltûnik.
A kérdező hozzászólása: akkor reméljük a legjobbakat :)
Ha sterilen csinálják, akkor elvileg nem lesz baj. De személyes tapasztalatot nem tudok mondani, mert én is a héten fogok szúratni.xD
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :) nekem is hosszú a hajam, de a fülem mellett fel van nyírva, úgyhogy remélem ezzel nem lesz sok problémám. :D a többit majd megpróbálom átvészelni ^^
Nekem nagyon fájt, de tényleg megéri. Hajrá :D Viszont készülj föl, hogy nagyon lassan gyógyul. Nekem május 3. óta most kezd gyógyulni. Nem fogsz tudni azon az oldalon aludni sokáig. Mondjuk nekem hosszú a hajam, meg egyszer meg is ütötték, azért gyógyult ilyen lassan.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) igen most szeretnék majd.nagyon régóta tetszik, most végre rászántam magam.nagyon félek, hogy fájni fog.de valahogy majd csak túlélem :)
Szerintem nem jellemzõbb mint bármelyik másik piercingnél. Amúgy most akarsz csináltatni? Jól gondold meg:D Nekem nagyon fájt.
A kérdező hozzászólása: áá azthiszem már értem :)

A processzornál mennyire számít hogy hány magos?

végülis most venni akarok egy AMD sempront ami 3200MHz-es .

Legjobb válasz: hogy hogy mennyire számít???

hogy hogy mennyire számít???
"Szóval egy 2 magos proci ami magonként 3 Ghz-es ott nem szabad összeadni szal nem lessz attól a proci 6 Ghz-es de a teljesítménye megfelel egy 1 magos prociéval ami 6 Ghz-es. " Hogy mi van?:D
Hát igen nem szabad összeadni a Mhz-eket egy több magos CPU-nál de elméletben többszörözõdik a teljesítmény. Szóval egy 2 magos proci ami magonként 3 Ghz-es ott nem szabad összeadni szal nem lessz attól a proci 6 Ghz-es de a teljesítménye megfelel egy 1 magos prociéval ami 6 Ghz-es.
Mondjuk a fenti táblázat egy orbitális baromság, de mindenesetre egy jól megírt játék manapság jobban fut egy többmagos processzoron, mint egy egymagoson. Egyszerûen azért, mert úgy írják meg, valamint jó eséllyel az operációs rendszer is inkább kihasználja a magokat.
Minél több MHz, annál jobb teljesítmény.
Játékoknál mindegy a magok száma, a teljesítmény a lényeg (ami a táblázatom alapján értelemszerûen: több mag ugyanazon a teljesítményen --> többszörös teljesítmény) <a táblázatos>
A kérdező hozzászólása: és úgy ha 1magos 3000Mhz elég akkor ? jobb mint a 1 magos 2400 MHz
Leírok egy kis táblázatot, ez alapján 99% hogy megérted. ;) Magok száma: 1 -- Mag teljesítménye: 3000MHz -- Összteljesítmény: 3000MHz Magok száma: 2 -- Mag teljesítménye: 3000MHz -- Összteljesítmény: 6000MHz Magok száma: 3 -- Mag teljesítménye: 3000MHz -- Összteljesítmény: 9000MHz Magok száma: 4 -- Mag teljesítménye: 3000MHz -- Összteljesítmény: 12000MHz stb... Tehát minél több magja van a processzornak, annál nagyobb a teljesítménye.
A kérdező hozzászólása: a játékoknál
Nagy kár volt elkezdeni összeadni a teljesítményeket... Íme egy példa hogy miért is: Egy autó 1óra alatt megtesz 100km-t. Két autó ugyanúgy 1óra alatt ér oda, de kevesebbszer kell fordulni ha nem fér be mindenki egyszerre. Remélem érthetõ a magyarázat.

Fiúk! Mennyire jellemző, hogy ha megláttok egy jó nőt az utcán, feláll a farkatok?

Legjobb válasz: S nektek mennyire jellemzõ,hogy megláttok egy jó pasit és benedvesedtek?

S nektek mennyire jellemzõ, hogy megláttok egy jó pasit és benedvesedtek?
van ilyen (tudod, akirõl lerí, hogy olyan kis gyömöszölni való), de azért nem jellemzõ, hogy álló farokkal sétálgatok:)
nem nagyon átlagos helyzetben tujuk ( vagyis tudom ) kontrollálni magam :p Z
Sziasztok. Szerintem, ahhoz, hogy egy jó nõ láttára az utcán feláljon egy srác farka, már nagyon felizgultnak, és kiéhezettnek kell lennie. F.
Semennyire, csak megjegyzem magamban, hogy de szép cicije vagy arca van, de nem áll fel csak emiatt.
Szinte semennyire, sõt csak úgy nem szokott felállni azért mert látok egy csajt vagy beszélek vele ahhoz azért több kell. Egyszer volt hogy egy csaj ismerõsömmel beszélgettem a buszon és nagyon dögös fülbevalója volt( még nem láttam rajta fülbevalót) és vmi eszméletlenül jó nézet ki, na akkor állt mint a cövek:)
Utcán nem nagyon, ha csak nem biciglivel megy és a nyergen úgymond 'púcsít'. Amúgy a munkahelyemen ha olyan hehyyre tesznek, ahonnan rálátok az irodista nõkre. akkor viszont nagyon. fõleg ha unatkozom. 20f
Nagyon ritkán ha nagyon olyan és ha nagyon elememben vagyok, akkor esetleg. Tehát nem jellemzõ.
Semennyire. Akkor áll fel esetleg az utcán, ha már hazafelé viszem a csajt, és tudom, hogy hatalmas döngetés lesz.
A látvány magában nem elég.Ha megfogom, megcsöcsörészem, érzem az illatát, kb akkor áll fel.
semennyire
Szerintem semennyire sem jellemzõ, max 14 évesen. :D Inkább megnézem jól a csajt és akkor áll rá fel ha, késõbb hokizom rá. :D Mondjuk ez is max 20 éves korig vállalható. :D
Gondolj bele: Strandon sok jó csaj van.. Elég furcsa lenne a helyzet, ha meglátok egy jó nõt egybõl állna a 20 centis farkam egy szál rövidnadrág alatt csupán a látványtól.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!