Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a ha az (4615 db)

3500*1.25=4375 3500-3500*0.1=3150
4350 3150
4375
Ha az árat felemelik akkor 3500/100*125 = 4375, viszont a második kérdésnél számomra nem világos, hogy az eredeti árat csökkentjük 10%-kal vagy az új árat? Ha az eredetit, akkor 3500/100*90 = 3150 Ha az újat, akkor 4375/100*90 = 3937, 5
Látom sok itt a leendõ kereskedõ.

Egy almába mennyi a kcal? Az igaz, hogy ha az ételt 60X megrágod kevésbé hízlal? és ha igen mennyivel kevésbé?

Legjobb válasz: Egy almára a KalóriaBázis régen olyan 35-40 kcal-t írt, mostanában már majdnem 80-at. Nem tudom, milyen lehet az igaz, mindenesetre nem fogsz elhízni az almától, nyugi!

Egy almára a KalóriaBázis régen olyan 35-40 kcal-t írt, mostanában már majdnem 80-at. Nem tudom, milyen lehet az igaz, mindenesetre nem fogsz elhízni az almától, nyugi!
Az alma kcal tartalma változó, ugyanis nem mindegyiknek ugyanannyi a cukor tartalma. Ez a 60x megrágós mítosz meg butaság, valamelyik mûsorban ezt le is ellenõrizték talán zeller szárral, nem volt számottevõ különbség, a két evési módszer között.
Kevésbé hizlal = kevesebb lesz benne a kalória Mégis hogy? Szétrágod a kalóriát? Akkor bármit lehet enni, csak rohadt sokáig kell rágni?
az autó mûszaki részét nem tudom taxisoknál de az biztos hogy páv nemtudomhanyas vizsgát kell tenned

Az mennyire ciki, ha az esküvőmre a sminkem saját magam készítem el?

Én egyébként soha nem sminkelem magam, de úgy gondoltam,hogy szolidan ezen a napod mégis kellene.

Legjobb válasz: Engem az akkor meg leendo sogornom festett ki, aki az eskuvo napjan kereken 17 eves volt. :)) Tehat szerintem nem ciki, ha nem mesz sminkeshez, magadnak is megcsinalhatod!

Engem az akkor meg leendo sogornom festett ki, aki az eskuvo napjan kereken 17 eves volt. :) ) Tehat szerintem nem ciki, ha nem mesz sminkeshez, magadnak is megcsinalhatod!
Szia Engem anyukám festett ki a nagy napon :)
Szerintem nem ciki. Nekem ebbõl a szempontból a szalagavatómról van rossz emlékem - általában magamat sminkelem, de akkor egy profi kozmetikus intézett el, szerintem borzalmasan... (ciklámen rúzs - váááhhh...) De ha nem szoktad magad sminkelni, elõtte gyakorolj. Vagy kérd meg egy barátnõdet, aki rutinosabb benne.
Nem ciki. Én sminkes vagyok, szóval nekem ezzel nem volt gond, egy sminkes bnõm csinálta, viszont nagyon vigyázz, hogy jó legyen. Csinálj elõtte próbasminket is, mert a menyasszony smink a legnehezebb, hisz nem lehet túl erõs, viszont tartósnak kell lennie. Javaslom a halvány rózsaszínt fõ színnek, mellõzd az élénkebb színeket meg a sok szemceruzát. Azért elég jó cucc kell ahhoz, hogy tartós legyen a smink. Próbáld legalább púderrel fixálni, ha mással nem is.
Nem ciki. Csak gyakorolj.
A szokás szerint a legjobb barátnõ dolga. Ha van ilyened, akkor kérd meg õt és gyakoroljatok elõtte.
Szia! Dehogy ciki! Én sem adnék ki erre pénzt(ráadásul nem is biztos hogy jó lesz), na és nem is utazgatnék. Viszont arra próbálj meg figyelni, hogy lehetõleg jó mínõségû cuccokkal dolgozz, hátha jobb lesz:) Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen a válaszokat, és a tanácsokat, megfogadom!:-)
Gond akkor lenne, ha nem mozogna.
A kérdező hozzászólása: Persze...értem én... Na de.... :DDDD Már-már ijesztö amit Levi müvel.
Normális. :) A kisfiam is állandóan pörgött, nagyon aktív kint is.7, 5 hónapos, minden pillanatban ott kell lennem, mert hajmeresztõ amiket csinál. A kislányom nem nagyon mozgott, szinte mindig aludt.Lassan 5 éves lesz, nyugodt természetû. :)
A kérdező hozzászólása: Vajon a magzati életében tanusított aktivitása a születése után is megmarad???? :)
erre én is kíváncsi vagyok mert én lányt várok és néha már csokit kell ennem hogy felkeljen mozogni egy kicsit mert állandóan alszik és ijesztget hogy gond van. Inkább mozogjon mint hogy gond legyen.
Igén, én pont pár hete olvastam, hogy az anyaméhben tanúsított aktivitás születés után is általában megmarad. Szóval a pocakban mozgékony babák általában utána is azok lesznek, a nyugodtabbak pedig nyugodtabbak. :)
A kérdező hozzászólása: Húha!!!!! Akkor nekem fel kell kötnöm a gatyát!!!!! :D
Tök jó neked .Én + azért vagyok ideges mert alig mozog 1*2* + maximum kinyomja magát már olyan rosszra is gondolok de nagyon, nagyon bízom benne, hogy nincs semmi baj.Mondjuk sosem mozgott sokat.35-hkm

A nők mennyire kedvelik ha az aktus során sok sperma jut a hüvelyükbe?

Legjobb válasz: Én nõként totálisan lesz**om, hogy mennyi sperma jut a hüvelyembe aktus során. Legyen minél jobb mindkettõnknek, a testnedvek mennyisége nekem lényegtelen.

nem sperma hanem ondó bár lehet máshogy értelmezni a kérdésed: igen, akik teherbe akarnak esni nõk azoknak számít a nagy mennyiségü jó minõségü sperma
Én nõként totálisan lesz**om, hogy mennyi sperma jut a hüvelyembe aktus során. Legyen minél jobb mindkettõnknek, a testnedvek mennyisége nekem lényegtelen.
miért ne szeretnénk? miért kell minden nõt k.rvának vagy frigidnek bélyegeznetek, férfiak????
utolsó, ez nem igaz :D
En azert mondanam , hogy a tobbsege nem szereti mert felnek a terhessegtol.
szerintem a tobbsege sehogy sem szereti.se huvelybe se szajba.
szájba jobban szeretik
Én is szeretem, bár a mennyiséget tényleg csak akkor lehet érezni, ha folyik kifele.Mondjuk én azt az érzést is imádom, mikor már kifelé tart a cucc..:)
Hát, az az igazság, hogy nem is nagyon érezni közben. Csak akkor látod, amikor aktus után folyatod ki magadból. Az meg már tényleg mindegy, nem? Egyébként vicces kedvû fiúcskák említik itt a szájba élvezést. Na, annyi elõnye tényleg van, hogy ott legalább lehet érezni a mennyiséget. :)
Szájba jobban szeretik kapni. Arcra és mellre is szeretik a spermát. Viszont közösülésnél mindenképpen kötelezõ a férfiaknak óvszert húzni a nemi betegségek elkerülése érdekében. Az óvszer nélküli szexbõl lesz az AIDS, szifilisz, hepatitisz, ...
hát akkor jó, mikor épp folyamatban van, csak utána kellemetlen, mikor kifolyik és csupa olyan lesz minden XD bár már megszoktam...
ha nem szedek tablettát, akkor nem is engedem h belém menjen.. azt hittem, h ez logikus.. :DD
én szeretem, csak sajnos ez nalunk lehetetlen mert nem szedhetek tablettat :S
Mármint a hüvelybe élvezés a kedvencem, a mennyiség mindegy.
A fizikai élvezethez nem ad hozzá, de a kedvencem mégis.
kizárt dolog hogy összetaknyozzon a pu..ban vagy a számban. többet nem is feküdnék le vele.

Mennyire gáz, ha az esküvőn a menyasszony apja az egyik tanú?

Legjobb válasz: Szerintem gáz. Nem lehetne mást felkérni? Az örömapának olyankor más teendõi vannak illetve mással kellene foglalkoznia, meg szerintem nem is néz ki jól.

Szerintem gáz. Nem lehetne mást felkérni? Az örömapának olyankor más teendõi vannak illetve mással kellene foglalkoznia, meg szerintem nem is néz ki jól.
Nem gáz, de azt tudom, hogy vagy a tanú, vagy a tolmács nem lehet egyenes ági rokon.
Szerintem is gáz(apukádnak hagyd meg az örömöt hogy végig könnyezze gyermeke esketését, ne bízz rá más feladatot), de lehet egyenesági rokon, nekem nõvérem volt a tanúm, kedvesemnek meg az öccse:)
A kérdező hozzászólása: Nem az én esküvõm, hanem tesómé. Én viszont nem tudok tanú lenni, mert kiderült, hogy nem érvényes a személyim. Más pedig nem nagyon van. Barátok nem lesznek ott, csak a legszûkebb családi kör.
Nem is tudom, hogy jogilag ez lehetseges-e. A varoshazan meg tudna mondani az anyakonyvvezeto. Tesod kerdezze meg. Meg nem lattam olyan eskuvot, ahol a szulo volt a tanu, de lehet, hogy jogilag nincs semmi akadalya. Gaznak nem lenne gaz. Az mar gazabb, hogy a szemelyid lejart es ugy jarkalsz, mert akarhol megbuntethetnenek.
Mikor lesz az esküvõ? Lesz zenekar? Ha lesz, én a zenészek közül kérnék meg valakit, hogy legyen a tanu.
A kérdező hozzászólása: Nem lesz. Úgy képzeld el, hogy elmegyünk a hivatalba. Végignézzük a szertartást, utána beülünk egy közeli étterembe és ennyi. Semmi lagzi, pompa, fényûzés stb.
nekünk a két anya lesz a 2 tanú...mivel csak a szülõk, nagyszülõk, kisöcsém lesz ott és ennyi gáz, nemgáz, csak ezért nem keresek emberkét, mi igy szerettük volna, igy is lesz
veszel 1 gb-os RAM-ot nem??vagy nem tudom
igen veszel 1 GB-s RAM-ot és valaki aki ért hozzá beleteszi neked
ha laptop akkor sehogy, a asztali, akko' szétszeded, oszt' kicseréled. uGyanúgy csatlakoztatod össze az újat, mint a régit, csak ugyan az legyen a gyártója mind a 2-nek.
Ugyanolyan típusú (pl DDR2) és órajelû memóriamodult veszel, mint ami benne van. Elösször nézd meg, hogy a gépedben van e szabad memória foglalat (akkor lehet bõvíteni, egyébként csere). A gépkönyvben nézz utána, hogy a memóriamodulok egyesével bõvíthetõk, vagy párban. Az árak nagyon változóak a memória típusától függõen.
(12:40 vagyok) Ja, és még az órajele ugyan az legyen, de ez 1 gyártónál hasonló
Én azt használok.Nyolc-tíz alkalomra elég.Nem tudom felírják-e.Egyébként 2500Ft körül van az ára.
Én attól lettem terhes...vagyis nem attól, hanem amiatt... :D
A tabletta is eddig elég, de nekem úgy égett tõle mindenem, hogy abba kellett hagyni. Ha jól emlékszem a tabi olcsóbb volt, olyan 1800 körül, bár ez már másfél éve volt.

Mennyire normális ha az új és a régi feleség együtt babázik, állandóan együtt van?

A régi nem volt a felesége a pasinak igazából, csak könnyebb volt így fogalmazni. Nagyon rövid kapcsolat volt, született egy gyerek. Eddig is barátkoztak, de most hogy 3-5 hónapja mindkét nõ szült, folyton egymásnál ülnek, a gyerekért együtt mennek oviba, stb. Sülve-fõve együtt vannak. Sokszor a pasi anyja is ott ül.

Legjobb válasz: Inkább úgy fogalmaznék, nem általános. De nem lehet azt mondani rá, hogy nem normális. Egy a lényeg, ha nekik így jó, nincs ellenérzés egyikben sem, akkor semmi probléma nincs ezzel.

Inkább úgy fogalmaznék, nem általános. De nem lehet azt mondani rá, hogy nem normális. Egy a lényeg, ha nekik így jó, nincs ellenérzés egyikben sem, akkor semmi probléma nincs ezzel.
Teljesen normális és semmi bizar nincs benne. Minden normális, ami minden résztvevõ fél megelégedettségére szolgál.
A kérdező hozzászólása: A két baba természetesen nem féltestvér. A nagyobbik gyerek féltestvére mind a kettõnek.
Miért ne lenne normális? Miért lenne bizarr? A gyerekek egyébként féltestvérek? A húgom volt párja és a võlegénye remekül elvannak, el szoktak menni edzeni együtt, a húgom akár kettesben is elmehet a volt párjával moziba. Nem látok semmi kivetnivalót ebben.
És ha ez azon a családon belül mindenkinek normális? Tehát a két nõnek és azok férjeinek is? Akkor hadd legyen már normális! Azért mert te nem tudnád ezt tenni, attól még más miért ne tegye? Jelzem, valószínûleg én sem tudnám, de ez nem jelenti azt, hogy nem fogadom el, van ilyen is.
Jóbarátokban nem így lett lezbi Ros felesége?
A kérdező hozzászólása: Azt nem hinném, hogy hármasról van szó. Nem ez a bizar nekem benne. A nõnek van férje
mind két nõ egyszerre van jelen a pasi életében és kommunában élnek-csak kifelé nem vállalják fel.
Ha nincs harag köztük akkor normális viselkedés. Én sem érzek haragot vagy bármilyen negatív érzést a volt férjem felesége iránt. Sõt, én vagyok a lányuk keresztanyja. A fiam minden évben az egész nyarat velük tölti. Nálunk mûködik.
Az egyik rész a Columbo-ból éppen egy ilyen szitut vázol fel, igaz, hogy a 70-es években játszódik (erõszakos média hiányában) és a közös férj milliárdos és el tudja látni mindkét feleséget kellõképpen, így lenyugtatva õket :)
Hát akkor van mégiscsak egy közös pontjuk: a gyermekeiknek van egy közös testvére. Szerintem jó, ha szoros és harmonikus a kapcsolatuk. A gyerekeknek is. Miért kéne automatikusnak lennie, hogy a párkapcsolat felbomlása után örök harag van? A férjem legutolsó barátnõjével még én is szívesen barátkoznék, ha lenne közös gyerekük.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!