Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a ha (12512 db)

64ezer parszaz forint, mult heten kaptam meg, de mar kitoroltem az sms-t, mindenesetre 64ezer es meg egy keves.

Fiuk nektek mennyiben hátrány, ha egy lány nem a legvékonyabb, de azért nem is egy tehén. Az ágyban ez mennyire lehet rossz/jó?

Legjobb válasz: én lány vagyok de szerintem mégis jobb ha valakin van fognivaló, mint ha egy deszka lenne

én lány vagyok de szerintem mégis jobb ha valakin van fognivaló, mint ha egy deszka lenne
Egyik véglet sem jó, de szóval se a deszkavékony se a lötyögõ hasú nem a legesztétikusabb sztem. Most õszintén .. kár is feltenned a kérdést, egyszerûen gondolj te magad bele, ösztöntösen melyik izgat jobban?
Az, ha valaki kicsit husi egyáltalán nem zavaró, sõt, a teltebb csajok szerintem jobban is néznek ki. Lehet rajta itt-ott egy kis felesleg, ha nõies, szép alakja van, formás melle, feneke. Szal egy 160-165 centis csaj olyan 60-65 kilósan sztem még pont ok. Nem kell mindig a magasság minusz 12 kiló tábla szerinti értéket nézni... A pasik nagy része nem a modellalkatú csajokra bukik.
Rajtam van néhány kiló felesleg, nem sok, de azért akad. Ráadásul alapból gömbölyded alkat vagyok. Az eddigi vélemények és összehasonlítások alapján ez jó, mert belém lehet markolni, nem féltenek hogy összetörök, nem szúrnak-nyomnak a különbözõ csontjaim. A nagy fenék hátrány kiflis pózokban, ez tény sajnos. De erõs vagyok, simán kibírom ha az aktuális partner (eddig 80-100 kilón tesztelve) rám nehezedik valamelyik pózban, és ez bizony nem így volt mielõtt híztam kicsit. A teltebb lányoknak többnyire bájosabb az arca, megjelenése - véleményem szerint. Szóval, a nõies méretû nõk igenis megérik a pénzüket! :)
:D Naaa!! Hátr pont az a jó!! Ha " nem a legvékonyabb, de nem is egy tehén" Az a jó ha van rajtad mit fogni!:D És egyáltalán nem hátrány semibe, sõt még elõny! 16/F Menyus
A kérdező hozzászólása: huu most kicsit megnyugodtam :) köszönöm szépen a válaszokat de azért még jöhetnek :P

Mennyit adtok a gyerekorvosnak, ha házhoz jön? Mennyit adnátok, ha másik településről jön?

Legjobb válasz: 2000ft-ot szoktam.Attól függ milyen messzirõl jönne.

2000ft-ot szoktam.Attól függ milyen messzirõl jönne.
3.000 Ft-ot szoktam adni a dokinknak, de bármikor számíthatok rá.
2, ha távolabbról jönne 5.
5000et kap.
A mi gyerekorvosunk eddig akárhányszor kihívtam nem fogadott el egy forintot sem tõlünk! Egyébként 2000-et adtam volna neki.
Nálunk 2700 az ára, 3000et kap! Kérdezdmegmivel tartozol! Mi a szülés elõtt megeygeztünk, hogy mindig hívjuk(védõoltásrais, státuszra is)Ennyi az ára!Két lányom van, egyedül vagyok velük, nekem így könnyebb!
5000Ft az ára! Ha máshova kell jönni, akkor meg kérdezném tõle. De szerintem nem megy messzire, mert én kérném! :D
A kérdező hozzászólása: Évek óta jár hozzánk, 2000-rel kezdtük, aztán 3000re emeltük kb 1, 5-2 éve, nem tudom, nem lenne-e megint esedékes emelni a díját. Nagyon közeli helyrõl jön.
5 ezret beszeltunk meg az elejen, ennyiert jon ki, Pesten keruleten belul.


nekem az ilyesmi nem számít, de ha nem szereted akkor hordj kontaktlencsét :) 15, 5/L
Ha alapból helyes, akkor semennyire nem zavar(:
engem másokon nem zavar, viszont magamon igen, ezért váltottam nemrég kontaklencsére +ráadásul hogyha "alapból" helyes, akkor nem számít a szemüveg szerintem.
ha jó a szemüveg és jól áll az embernek, akkor akár még jó is lehet :) )
KONTAKTLENCSE :P
Valakinek kifejezetten jól áll és cuki. A szemüveg nem rontja annyira az összképet, mint pl ha a haja rossz. Ha viszont rajtad bénán áll, akkor inkább hordj kontaktlencsét.
Szerintem vonzó ha divatos a keret és jól áll akkor csini:)
Nekem eddig még senki nem panaszkodott rá, sokan azt mondták jól is áll. Engem meg nem zavarna más nõkön, tényleg nem tényezõ ez sokaknál. 19/F
Szerintem ez nem döntõ ok. Engem nem zavar a szemüveg, sõt valakinek kifejezetten jól áll.
bár én 13 vagyok de ha lennék 15, 16, 17 akkor is azt mondanám hogy nem a szemüveg teszi csúnyává a pasit és engem ez biztos nem zavarna bár attól is függ hogy milyen a szemüveg mert ha olyan mint harry potternek akkor igen csak taszítaná a lányokat xD.szóval a kérdésedre válaszolva engem nem zavarna (feltételekhez kötve)
Szerintem tök helyes.^^
Nem lesz tõle semmi bajod :)
A bio sem egészségesebb, és nem is biztos, hogy valóban bió! Ha nem permetezik az almafát, akkor azon csak kukacos alma terem. Az pedig nagyon nem gazdaságos a termelõnek.
3500*1.25=4375 3500-3500*0.1=3150
4350 3150
4375
Ha az árat felemelik akkor 3500/100*125 = 4375, viszont a második kérdésnél számomra nem világos, hogy az eredeti árat csökkentjük 10%-kal vagy az új árat? Ha az eredetit, akkor 3500/100*90 = 3150 Ha az újat, akkor 4375/100*90 = 3937, 5
Látom sok itt a leendõ kereskedõ.

Mennyire bujos a kisbabad? Mennyire szereti ha dedelgeted? (bovebben lent)

az en kisfiam 8 honapos es nem nagyon szereti ha olelgetik vagy puszilgatjak.mindig elhuzodik.ez normalis ebben a korban vagy neki ilyen a termeszete?

Legjobb válasz: Az én kislányom sem szereti. Ha van hozzá kedve megengedi, de inkább õ bújik oda. Különben meg elhúzódik.

Az én kislányom sem szereti. Ha van hozzá kedve megengedi, de inkább õ bújik oda. Különben meg elhúzódik.
A lányom (2.5 éves) nagyon bújós-simogatós, a fiam (1 éves) meg egyáltalán nem. Szerintem ez habitusfüggõ.
A nagyobbik lányom soha nem volt bújós, sem picinek, sem most 3, 5 évesen. Úgy kell kicsikarni belõle egy ölelést vagy puszit :-) A kisebbik lányom, 8, 5 hónapos, õ folyton jön oda, bújik, sokkal ragaszkodóbb.Mindig lesi, hogy merre vagyok, keres a szemével, megnyugszik ha meglát. Teljesen más a két lányom.
Nekem 1 kislányom és 1 fiam van!(3 éves, és 1, 5 éves)A kislány alig akar puszit adni, de ha valahonnan úgy jön haza, vagy kap vmit, akkor a nyakamba ugrik, a fiú meg ha leülök, már mászik is az ölembe, ha nem lát sír, még az illemhelyre is jönne utánam, párom nem engedi, szóval még ott vagyok üvölt!Nagyon anyás!
Nekem 3 hónapba telt, mire hajlandó volt hagyni, hogy megöleljem. Most is csak akkor adhatok puszit, ha õ akarja és még csak 7 hónapos. De egyébként kedves és ragaszkodó kislány...
11 hós!Amikor föl kel az alvásából akkor tudunk egy kicsit összebújni, különös módon akkor õ is igényli de ez 5-10 perc és utánna már menne játszani!Na ezeket az 5-10 perceket jól kihasználom, olyankor agyon puszilgatom, szorosan ölelem, simogatom...áááá...imáááádom!!!

Mennyi idős korig szopott a babád? Ha szopik még, mennyi idős, ha nem választja el magát, te mikor teszed?

Az enyém 20 hónapos, esze ágában sincs abbahagyni. 2 évesen le szeretném választani, ha tudom...

Legjobb válasz: Nekem sajnos csak 7 hónapig szopizott. Magától választotta elmagát, emrt 6.hónaptól kellett már +-ba tápit adni. Onnan több és gyorsabban jött...magától levált.

Nekem sajnos csak 7 hónapig szopizott. Magától választotta elmagát, emrt 6.hónaptól kellett már +-ba tápit adni. Onnan több és gyorsabban jött...magától levált.
17 hónapos, szopik még reggel a napközbeni elalváshoz és az esti elalváshoz.Mostanában gondolkodom az elválasztáson, de még nem hoztam határozott döntést.
9 hónapos a fiam és cicifüggõ :) 2 éves koráig szeretném szoptatni, ha õ igényli
18 hós a kisfiam, 2 évesen szeretném majd leválasztani, ha addig magától nem tenné meg. Bár ma nappali alvásnál nem kellett neki, pedig mindég cicin aludt el.Úgyhogy lehet, hogy nálunk elkezdõdött a folyamat.
14 hós a kisfiam, reggel és este szopizik még, szép lassan választottam el, és maradtunk ennél a kettõnél.Nagyon szeret cicizni, nem igen akar leválni róla.Én januárba visszamegyek dolgozni, akkor lesz másfél éves, szerintem akkortájt elválasztom, ha magától nem hagyja el.Egyébként eszik mindent.
még most is szopizik, 7 hós, és 2 éves kora után már nem "szeretném" szoptatni, ha õ elõbb le nem választja magát. Amióta hozzátáplálok, nem szoptatok annyit, na meg teákat is adok, tápszert nem adtam.
az én lányom 15 hõnapos és még napi4x cicizik.a télen szeretnénk nekiállni a tesónak!remélem addig abba hagyja, de ha mellette is sikerül össze hozzni akkor engem nem zavar!
Én kisfiam 17 hónapos korában gondoltam úgy, hogy eddig és nem tovább. Nagyon jól viselte az elválasztást, nem volt semmi gond.
5 hónapig mert elapadt a tejem azóta eszik minden mást.
Kisfiam 6 hónapos koráig szopott, aztán egyszerûen nem kellett neki. Kiköpte, játszott vele, de szopizni esze ágában sem volt... Szenvedtünk egy ideig, aztán ennyi... pedig akartam volna még...
1, 5 hét múlva lesz 1 éves, reggel-este szopik még. Régóta úgy vagyok vele, hogy 1 éves korától babatejet kap majd reggelire, vacsira. Most is úgy gondolom, hogy 1 hónapon belül abbahagyom a szoptatást. Biztos, hogy nem lesz gond, mert nálunk soha nem volt olyan, hogy húzta volna a ruhámat, hogy õ cicit akar... Mert barátnõm gyereke pl állandóan húzta a ruhát le a mellérõl, én fiam soha nem csinált ilyet. Pedig egy zabagép amúgy, de cicifüggõ sose volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!