Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a hüvelyben peteérés előtt (3 db)

Mennyi a hő hüvelyben peteérés előtt és peteérés után?

azért kédem,mert nekem nincs viszonyitási alapom hogy ott mennyi szokott lenni.peteérés el?tt és peteérés után nektek mennnyi?

Legjobb válasz: Peteérés elõtt alacsony, 36,5 körüli, aztán felmegy 37 vagy a fölé. De ez egyénenként változó! A tiéd hogy alakul?

Peteérés elõtt alacsony, 36, 5 körüli, aztán felmegy 37 vagy a fölé. De ez egyénenként változó! A tiéd hogy alakul?

Mennyi a hő reggel peteérés előtt hüvelyben higanyossal?

Legjobb válasz: Szia! Ez változó! Peteérés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon van, ami általában 36,5 körül van! A peteérés után szép lassan elkezd emelkedni, addig amíg el nem éri a 37-et! Az ott is marad addig amíg meg nem jön, vagy le sem megy ha babát vársz! A lényeg, hogy próbáld meg mindig azonos idõben mérni, és még az elõtt mielõtt kikelnél az ágyból, a lehetõ legkevesesbb mozgással! - Este már rázd le, készítsd oda megad mellé .... stb.- Szorítok neked!

Szia! Ez változó! Peteérés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon van, ami általában 36, 5 körül van! A peteérés után szép lassan elkezd emelkedni, addig amíg el nem éri a 37-et! Az ott is marad addig amíg meg nem jön, vagy le sem megy ha babát vársz! A lényeg, hogy próbáld meg mindig azonos idõben mérni, és még az elõtt mielõtt kikelnél az ágyból, a lehetõ legkevesesbb mozgással! - Este már rázd le, készítsd oda megad mellé .... stb.- Szorítok neked!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!