Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a hüvelyben peteérés (6 db)

Mennyi a hő hüvelyben peteérés előtt és peteérés után?

azért kédem,mert nekem nincs viszonyitási alapom hogy ott mennyi szokott lenni.peteérés el?tt és peteérés után nektek mennnyi?

Legjobb válasz: Peteérés elõtt alacsony, 36,5 körüli, aztán felmegy 37 vagy a fölé. De ez egyénenként változó! A tiéd hogy alakul?

Peteérés elõtt alacsony, 36, 5 körüli, aztán felmegy 37 vagy a fölé. De ez egyénenként változó! A tiéd hogy alakul?

Mennyi a hő reggel peteérés előtt hüvelyben higanyossal?

Legjobb válasz: Szia! Ez változó! Peteérés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon van, ami általában 36,5 körül van! A peteérés után szép lassan elkezd emelkedni, addig amíg el nem éri a 37-et! Az ott is marad addig amíg meg nem jön, vagy le sem megy ha babát vársz! A lényeg, hogy próbáld meg mindig azonos idõben mérni, és még az elõtt mielõtt kikelnél az ágyból, a lehetõ legkevesesbb mozgással! - Este már rázd le, készítsd oda megad mellé .... stb.- Szorítok neked!

Szia! Ez változó! Peteérés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon van, ami általában 36, 5 körül van! A peteérés után szép lassan elkezd emelkedni, addig amíg el nem éri a 37-et! Az ott is marad addig amíg meg nem jön, vagy le sem megy ha babát vársz! A lényeg, hogy próbáld meg mindig azonos idõben mérni, és még az elõtt mielõtt kikelnél az ágyból, a lehetõ legkevesesbb mozgással! - Este már rázd le, készítsd oda megad mellé .... stb.- Szorítok neked!

Ha van peteérés, ha van tüszőrepedés, sperma kerül jókor a hüvelybe, egészségesek vagyunk, mennyi annak az esélye hogy teherbe essünk?

Van valaki aki így esett teherbe?Mikor?Milyen nem? babája lett?

Legjobb válasz: Hát, aki nem lombikos, az mind így esett teherbe. És lettek fiúk is és lányok is. Ha arra gondolsz, hogy az Y kromoszómás spermiumok általában gyorsabbak, az X kromoszómások pedig tovább élnek, akkor ha az ovuláció történik az aktus akkor inkább fiú lesz, ha elõtte akkor inkább lány. De ez kb. 60 %-ban igaz, valamint az ovulációt se tudod pontosan még teszttel se behatárolni.

Hát, aki nem lombikos, az mind így esett teherbe. És lettek fiúk is és lányok is. Ha arra gondolsz, hogy az Y kromoszómás spermiumok általában gyorsabbak, az X kromoszómások pedig tovább élnek, akkor ha az ovuláció történik az aktus akkor inkább fiú lesz, ha elõtte akkor inkább lány. De ez kb. 60 %-ban igaz, valamint az ovulációt se tudod pontosan még teszttel se behatárolni.
A kérdező hozzászólása: És neked milyen nemû lett a babád?Köszi szépen a válaszodat, és mindenkinek aki még válaszolni fog!
A nagy könyvek azt írják hogy ha jókor vagyunk együtt, ahogy írtad, és egészségesek vagyunk, akkor 30% az esély arra hogy meg is termékenyül a petesejt. Mi tüszõrepedés napján voltunk együtt és kislányunk lesz. Amúgy a baba neme a férfin múlik (kromoszóma).
99, 99%
remélem terhes vagy :) aki ennyire felelõtlen...
kb 25-50% ha a méhszájtól kb 4-5 cmre ejakulál... gratulálok. 72 órás. vagy marad a para. ha tudod h peteérésed van, akkor miért nem húz a srác gumit?
Ha a hüvely elejére került, akkor nem lesz gond. Oké, hogy a spermiumoknak van ostoruk, de azért a hüvely elejérõl nem másznak fel. De azért máskor ne kenjétek már össze a hüvelyed gec*vel, ha nem akartok gyereket...
A kérdező hozzászólása: Nem is volt "közösülés".Csak orális szex.A kezérõl kerülhetett egy pici oda..
mind1, h nem volt közösülés. lehetsz terhes. 72 oras tabi!! vagy idegeskedhetsz. :S
de bekerült a lyukba vagy csak a felületére került a puncinak? Az nem mindegy...

Lányok hogy hőmérőztök? Nyelv alatt, vagy hüvelyben? Mennyi ideig kell ott tartani a hőmérőt? Mennyit ugrik fel a hőmérséklet és mikor van pontosan peteérés?

Már nagyon szeretnék babát, de már volt egy missed ab-om, eléggé izgulok... 24/N

Legjobb válasz: Szia!Én nyelv alatt mérem minden reggel ugyan abban az idõben,higanyossal 10 percig.(Úgy tudom digitálissal elég 5 perc.)De tudod az hogy kinek mennyit ugrik a hõje az teljesen változó,mint az is hogy kinek mikor van peteérése.Ajánlom figyelmedbe a baba tervezõk otthona.hu oldalt.Ott nagyon sok példa görbe van:)

Szia!Én nyelv alatt mérem minden reggel ugyan abban az idõben, higanyossal 10 percig.(Úgy tudom digitálissal elég 5 perc.)De tudod az hogy kinek mennyit ugrik a hõje az teljesen változó, mint az is hogy kinek mikor van peteérése.Ajánlom figyelmedbe a baba tervezõk otthona.hu oldalt.Ott nagyon sok példa görbe van:)
Szia! Én reggel, rögtön ébredés után (ágyban fekve)mindig azonos idõpontban, szájban, 5 percig mérem analóg hõmérõvel. Egész tûrhetõ lett a görbém, úgyhogy így megbízható.
Én digitálissal 5 percig, próbálom mindig egy idõben, de sajnos nem mindig sikerül (néha lusta vagyok hamarabb kellni ).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!