Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a hüvelyben (170 db)

Mennyi a hüvely normális ph értéke? 8-9ph normális?

5 napja késik, mensiszer? görcsök vannak már 18.ától meg szurkált is mindkét oldalam, ma mellbimbóm feszül meg csütörtök óta a wcre járok, de nem csíp.

Legjobb válasz: Pontos értéket nem tudok, de a hüvely savas kémhatású. A 8-9 pedig már lúgos.

Pontos értéket nem tudok, de a hüvely savas kémhatású. A 8-9 pedig már lúgos.
a 8-9 akkor lenne normális, ha elõtte lúgban fürödtél volna. az egészséges pH érték savas és 3, 5-4, 2 között mozog.

Farok ide vagy oda, de mennyi a hüvely átlagos mélysége, befogadóképessége?

Mindenki össze vissza beszél. A csajok meg a [email protected]ú srácok a 18+ ról dumálnak hogy onnantól farok egy farok, Közben az átlagméret 13-16 közé esik. De akkor mennyi egy n? átlagos vagina mélysége, amíg be tudja fogadni a péniszt és nem nyomja a méhszájat? Mert nem tudom néha elképzelni hogy a puncijukhoz teszik a centit és már 20 cm eléggé mélyen van az emberben. Meg persze hogy milyen mélység kell vagy minek az izgatásával érzi jónak egy csaj a "farkat." Esetleg valaki online anyagot be tudna linkelni, mert még nem találtam sehol.

Legjobb válasz: A vagina ÁTLAGOS mélysége, ha nincs kitágulva: 8-10 cm. Az ezt követõ tágulás viszont egyéni. Nekem még a 15 cm-es is hosszú, és gyakran fáj, mert irritálja a méhszájam, másnak a 20 is kevés. Viszont a vagina extrém méretû tágulásra is képes (fájdalom fejében), lásd szüléskor.

A vagina ÁTLAGOS mélysége, ha nincs kitágulva: 8-10 cm. Az ezt követõ tágulás viszont egyéni. Nekem még a 15 cm-es is hosszú, és gyakran fáj, mert irritálja a méhszájam, másnak a 20 is kevés. Viszont a vagina extrém méretû tágulásra is képes (fájdalom fejében), lásd szüléskor.
ahogy 14:40-es írja. viszont érzõidegek csak az elsõ 5-6 centin vannak, utána márcsak a méhszájon. ha nem így lenne, nem tudnánk tampont hordani, mert folyton nyomna :) benne is van a tájékoztatójában, hogy akkor van jó helyen, ha nem lehet érezni, hogy ott van.
xD kiakadok :D am. annyit tennék hozzá, hogy a négereknek nagyobb van :D XD
Nem a négereknek nem nagyobb... csak többnek látszik a színe miatt...
Anatómia könyv szerint 7-9 cm. De szexnél vhogy akkor is kitágul, mert bizony egy 15-16 centis pénisz belefér (biztos nagyobb is, de nagyobbal nem volt dolgom:D). Igazából izgalmi állapotban az egész szeméremtest megduzzad, és a kisajkak is "hosszabbítják" a hüvelyt.
A kérdező hozzászólása: Hát néger farok ide vagy oda, a punci a téma most XD
A kérdező hozzászólása: Jesszus 9 centirõl kár 16 cm re duzzad vagy nagyobbra?
Nem duzzad, hanem befelé tágul. Az kívülrõl nem látszik.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm a válaszokat :) Már vaginalógus lettem :P

Mennyire feszül rá a hüvely fala a péniszre szex közben?

Legjobb válasz: Attól függ, mekkora a farkad átmérõje, milyen tág/szûk a hüvely, és hogy mennyire tágulékony. Tehát rohadtul változó - ahány punci, annyi féleképpen feszül a farkadra.

Attól függ, mekkora a farkad átmérõje, milyen tág/szûk a hüvely, és hogy mennyire tágulékony. Tehát rohadtul változó - ahány punci, annyi féleképpen feszül a farkadra.
leginkább attól függ, mennyire sikerül felizgatni a lányt. Ha fél, akkor szûk lesz, esetleg be se férsz. Ha félig izgatod fel, akkor csak kitágul, lötyögsz majd benne. Ha rendesen felizgatod, akkor feszül rád.
Errõl kérdezd meg fizikatanárod és meséld el mit válaszolt.
Nem lenne egyszerûbb kipróbálni, mint hülyeségeket kérdezni?
8.4 tonna per perc:D
43 kg/m2 pontosan. Mi lemértük....
amenyire szoros a csak juka.de mit vártál ettõl a kérdéstõl, nem hiszem hogy satuba raktad volna már, hogy tudd, hogy hány kp/négyzetnéter nyomást fejt ki akármi is, és mien érzés az neked.
A kérdező hozzászólása: Köszi Kinga.Érdekes. Neked milyenek az igényeid? Milyen volt az elsõ hogy történt? Akkor kinél hogy de általában az izmok rugalmasságának köszönhetõen alkalmazkodtok egy nagyobb 20cm feletti mérethez is és a kisebbhez is?.De azért jó ha átlag között mozog 15-20-ig?. Mi a helyzet az érzékeny pontokkal?
esetenként változó nincs rá mérõszám
Az igényeim? A fütyiméretre gondolsz? Nem annyira a hossz, inkább a keménység a lényeg és persze a nagyon vékony sem jó, 4-5 cm átmérõjû. 20 cm? Nos ekkora csak egyszer volt bennem, többet nem is lesz. Sok nõnek jó, de soknak, mint pl. nekem nem. Nálam kb. 16-17 felett eléri a méhszájat és ez egy erõsebb lökésnél olyan mint nektek egy tökön rúgás lehet. Az elsõ, nem volt fájdalmas, de vártam a végét. Érzékeny pontok? Mire gondolsz?
A kérdező hozzászólása: A csiklóra és a g-pontra gondoltam.
Póztól is függ.
hát nem annyira, mint egy fain szûk segglyuk.
A makk visszahúzódásához. Több partneremtõl is kérdeztem ezt "kezdõ" koromban, egyiknek sem húzódott vissza. 14 aktív szexuális évvel a hátam mögött én sem tapasztaltam ilyet, azaz nem éreztem a hüvelyemben ilyet.
A kérdező hozzászólása: Köszi Kinga.Ilyen válaszokat vártam.
Ez nagyon változó. Nem annyira a fütyi méretétõl függ, mint a punci állapotától. Pl. mennyire van felizgatva. Sõt, egy aktuson belül is változik. Eleinte szorosabb, majd az orgazmus elõtt kitágul, bár nem mindig, majd az orgazmusnál nagyon erõsen összehúzódik. Legalábbis nálam ez így mûködik.
A kérdező hozzászólása: Meg attól is Szilvike hogy milyen tág a punci. Kifelé irányuló mozgáskor nem csúszik vissza a bõr a makkra?
Teljesen. Fõleg, ha a lány megtanulta/megtanulja összehúzni.
Attól függ kinek milyen vastag a farka.
A kérdező hozzászólása: Jaj.Látom jött egy pár barbár válasz :) . Ezeket nem igazán lehet kiszûrni akárhogyan is fogalmazol meg valamit, ez a válaszom arra hogy mit várok egy ilyen kérdéstõl. Azoknak pedig igaza van akik azt írták kinél hogy és ki kell próbálni. Viszont még nem csináltam.De érdekel ezért gondoltam megkérdezem.
Ne tedd! Benyeli a manus pisztolyát és soha többé nem fogja látni!

A nők mennyire kedvelik ha az aktus során sok sperma jut a hüvelyükbe?

Legjobb válasz: Én nõként totálisan lesz**om, hogy mennyi sperma jut a hüvelyembe aktus során. Legyen minél jobb mindkettõnknek, a testnedvek mennyisége nekem lényegtelen.

nem sperma hanem ondó bár lehet máshogy értelmezni a kérdésed: igen, akik teherbe akarnak esni nõk azoknak számít a nagy mennyiségü jó minõségü sperma
Én nõként totálisan lesz**om, hogy mennyi sperma jut a hüvelyembe aktus során. Legyen minél jobb mindkettõnknek, a testnedvek mennyisége nekem lényegtelen.
miért ne szeretnénk? miért kell minden nõt k.rvának vagy frigidnek bélyegeznetek, férfiak????
utolsó, ez nem igaz :D
En azert mondanam , hogy a tobbsege nem szereti mert felnek a terhessegtol.
szerintem a tobbsege sehogy sem szereti.se huvelybe se szajba.
szájba jobban szeretik
Én is szeretem, bár a mennyiséget tényleg csak akkor lehet érezni, ha folyik kifele.Mondjuk én azt az érzést is imádom, mikor már kifelé tart a cucc..:)
Hát, az az igazság, hogy nem is nagyon érezni közben. Csak akkor látod, amikor aktus után folyatod ki magadból. Az meg már tényleg mindegy, nem? Egyébként vicces kedvû fiúcskák említik itt a szájba élvezést. Na, annyi elõnye tényleg van, hogy ott legalább lehet érezni a mennyiséget. :)
Szájba jobban szeretik kapni. Arcra és mellre is szeretik a spermát. Viszont közösülésnél mindenképpen kötelezõ a férfiaknak óvszert húzni a nemi betegségek elkerülése érdekében. Az óvszer nélküli szexbõl lesz az AIDS, szifilisz, hepatitisz, ...
hát akkor jó, mikor épp folyamatban van, csak utána kellemetlen, mikor kifolyik és csupa olyan lesz minden XD bár már megszoktam...
ha nem szedek tablettát, akkor nem is engedem h belém menjen.. azt hittem, h ez logikus.. :DD
én szeretem, csak sajnos ez nalunk lehetetlen mert nem szedhetek tablettat :S
Mármint a hüvelybe élvezés a kedvencem, a mennyiség mindegy.
A fizikai élvezethez nem ad hozzá, de a kedvencem mégis.
kizárt dolog hogy összetaknyozzon a pu..ban vagy a számban. többet nem is feküdnék le vele.

Képes a hüvely visszaszűkülni a régi méretére? A gátmetszés, vagy gátmetszés nélküli szülésnél marad tágabb a hüvely? Mennyi idő alatt lesz olyan, mint volt?

Azt feltételezném, hogy mivel a gátmetszést összevarrják, és ugye hallottam, hogy néha sz?kebbre is varrják, mint azel?tt, így gondolnám, hogy a gátmetszéses szülésnél a hüvely sz?kebb marad. Képes a hüvely gátmetszés nélkül is ugyan úgy vissza sz?külni?

Legjobb válasz: Hát Én 3 hónapja szültem. Gátmetszésem volt, hüvelyi varrat nem, tágabb lettem, 8 héttel szülés után voltunk együtt, azóta sem, kicsit kitágultam mondta a férjem és Én sem éreztem túl sok mindent. Szóval eléggé el vagyok keseredve. Remélem változik a helyzet.

Hát Én 3 hónapja szültem. Gátmetszésem volt, hüvelyi varrat nem, tágabb lettem, 8 héttel szülés után voltunk együtt, azóta sem, kicsit kitágultam mondta a férjem és Én sem éreztem túl sok mindent. Szóval eléggé el vagyok keseredve. Remélem változik a helyzet.
10 hete szültem, volt gát varratom is, meg hüvelyi is, de semmivel sem lettem szûkebb vagy tágabb. A férjem szerint pontosan ugyanolyan jó, mint elõtte. Nem véletlen, hogy a szülés utáni 5. hét óta hetente 5-6 alkalommal is együtt vagyunk. :)
Nekem volt gátmetszés és én szûkebb lettem.
Szerintem ez változó. Van aki szûkebb, van aki tágabb lesz. engem még varrhatott volna a doki, mert én is kicsit tágabb lettem:(
1. szülés, gátmetszéss és tágabb lettem 2. szülés gátvédelem, picit repedt és még rosszabb lett a helyzet. :-(
szia nekem volt gátmetszés. 1 éve szültem de amikor összebújunk akkor nagyon fáj nagyon vékony a bõr és ha súrlódik kaparnám a falat annyira ég. méretében nem tudom hogy változott-e talán a hüvelyem "plöttyedtebb" lebb.. :)
Ha nincs gátmetszés, akkor a hüvely szülés "azonnal" vissza nyeri eredeti méretét. Nálam mind a 2x volt gátmetszés, egyszer sem szólt a párom, hogy más lenne a méret- ha valami nem olyan, mint szokott, akkor szóvá teszi, mindig. Üdv:2 gyermekes, 21 h.km.
1. A szüzesség elvesztése elõtt az összes nõ ugyanolyan szûk merõlegesen(ha kínai, ha fehér, ha néger) max a függõleges hosszúság tér el. 2. A szüzesseség elvesztésének körülményei tágítanak kit milyen méretben a pasi vastagságától függõen. 3. Az egyéni kondíció, edzettség , adottság és a használók vastagságának aránya állít be egy belsõ körterületet. 4. Nincs olyan, hogy szûk vagy tág, kizárólag a pénisz vastagság és a hüvely belsõ körkerület aránya a mérvadó. A vékony farkú pasik kb a 14 éves szûz kislányokon kívûl minden nõt egyformának éreznek a megfelelõ pozícióban vagy nem éreznek semmit a nem megfelõben. A normáls, vastag pasik vagy szûknek vagy pon jónak éreznek. 5. A baba megszületése közben kitágul a hüvely vagy magától vagy gátmetszéssel. Normál esetben utána 5-8 hétig nem ajánlott szexelni egészségügyi okok miatt, ekkora visszaszûkül a hüvely. Ha nem akkor mûtét, erõsítés intimtornával.

Milyennek kellene lenni a hüvelyi ph-nak? Inkább savas vagy inkább lúgos? Mennyi a normális érték? Azért, hogy a spermiumokat ne "pusztítsa" el.

Legjobb válasz: Normál esetben savas a hüvely vegyhatása. Mennyi a normál?Hát 4,0-6,0 ig azt hiszem.

Normál esetben savas a hüvely vegyhatása. Mennyi a normál?Hát 4, 0-6, 0 ig azt hiszem.
Én a mult héten voltam ilyen vizsgálaton. Mert én is azt hittem, hogy megölöm õket, a férjem már "tömeg gyilkosnak hívott". És nem , meg is mutatta a doktornõ a fickándozó spermákat 5 órával az együtt lét után. Már nagyon bánom, hogy eddig húztam az idõt, rég el kelett volna menni megcsináltatni és akkor tudja az ember, hogy nem ez a baj. Az esztékában meg csinálják, teljesen ingyen, nem egy nagy dolog. Es nem találgatok mostmár, hogy meg ölöm - e õket. Remélem segitettem neked a történetemmel.
Az a normális, ha a hüvely savas kémhatású, amit a jótékony laktobacilusok által termelt tejsav okoz. (Konkrét ph-t nem nyomom, annak utána kellene nézni.) Ez véd meg optimális esetben mindenféle kórokozótól. Az ondó pediglen lúgos, hiába, ez van. Azért vannak annyian a fiúk, hogy amíg sokan elvérzeznek a tejsavban, elegen bejussanak a méhbe, aztán usgyi tovább a petevezetõk felé :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Egy kicsit megnyugodtam, mert tegnap nézték meg és 4, 2 volt. Remélem akkor nem ez a baj, hogy nem akar jönni a babóca...
Bár már sokan válaszoltak, szeretném hozzátenni, hogy a savas pH a normális, de éppen ez gyilkolja a kis úszóbajnokokat. Csak a hüvely kezdeti szakasza ilyen, így aki elég mélyre jut (közösüléskor) az túléli, és beviheti a várva várt pontot. Sok sikert!

Mennyi a sperma ill. a hímivarsejtek élettartama, ha bekerülnek a hüvelybe? És levegőn, mondjuk törölközőre jutva mennyi?

Legjobb válasz: Élettartama a környezeti tényezõktõl és a hõmérséklettõl függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra.

Élettartama a környezeti tényezõktõl és a hõmérséklettõl függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra.
Úgy tudom, a méhben akár 2 napig is életképes. A törölközõn bizti hamar elhalnak, de azért vigyázz, ne kerüljön arról sem hozzád, ha nem akarsz babát.
a törölközõn hamar "elpusztul" :DD
a hamar kb 1 órán belül van? >.<

Mennyire baj, ha savas a hüvely? Normális? Tehetek ellene valamit?

Legjobb válasz: ... A hüvely savas kémhatása normális, kívánatos.

... A hüvely savas kémhatása normális, kívánatos.

Mire jó a hüvely kúp? Segít a teherbeéséshez és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Rengeteg féle hüvely kúp van, arra jó amire éppen való. Van ami sperma ölõ hatású, van ami gombás fertõzésre jó, van ami hormont tartalmaz stb.

Rengeteg féle hüvely kúp van, arra jó amire éppen való. Van ami sperma ölõ hatású, van ami gombás fertõzésre jó, van ami hormont tartalmaz stb.
A kérdező hozzászólása: és melyik a hormon tartalmazó????
Azt akkor írják fel ha többszöri vetélés után sem marad meg a magzat, és ebbõl is több féle van. mint pl. fájdalom csillapítóból is több féle van.

Korom virag teaval kel oblitsem a huvelyen de megis mennyi menyisegel 0, 5l. Tanacsot kerek nem akarom se tul sokat se tul keveset a huvelybe jutatni. Menyit kel pontosan?

Legjobb válasz: Ne izgulj nem tudod túladagolni, amennyivel úgy érzed, hogy átmostad. De nem kell azért órákon át öblögetni.

Ne izgulj nem tudod túladagolni, amennyivel úgy érzed, hogy átmostad. De nem kell azért órákon át öblögetni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!