Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a fizetése (810 db)

Mennyi fizetést kap egy honvéd őrmester, aki a Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóaljnál teljesít szolgálatot? Amikor külföldi misszióba mennek, akkor elég jó fizetést kapnak, de amikor itthon vannak, akkor mennyi a fizetésük?

Legjobb válasz: Erre a leg egyszerübb a Válasz Ithhon azért kevesebb a fizetésük mert itthon nincsenek veszélyben kint külföldön pedig veszélyeségi pótléktól mindent megkapnak. Amúgy meg lényegében mindegy hogy mien zászlóajnál teljesít szolgálatot Õrmesteri rangjához méltóan kap fizetést de a fizetéssel kapcsolatos dolgokat megtalállod a magyar honvédség hivatalos honlapján Http://www.honvédelem.hu Itt böngész rá

Erre a leg egyszerübb a Válasz Ithhon azért kevesebb a fizetésük mert itthon nincsenek veszélyben kint külföldön pedig veszélyeségi pótléktól mindent megkapnak. Amúgy meg lényegében mindegy hogy mien zászlóajnál teljesít szolgálatot Õrmesteri rangjához méltóan kap fizetést de a fizetéssel kapcsolatos dolgokat megtalállod a magyar honvédség hivatalos honlapján Http://www.honvédelem.hu Itt böngész rá

Van egyáltalán itthon olyan állás hirdetés, amiben benne van, hogy mennyi a fizetés?

Vagy semmi nem szokott lenni abban, amit találok, vagy az, hogy versenyképes (de ez a tesco pénztártól a nem tudom én milyen osztályvezet?ig mindenütt) vagy fizetési igényt kérnek megjelölni.

Legjobb válasz: kor, nem, munkatapasztalat, sok más minden beleszámíthat (pedig az elsõ kettõnek pl nem szabadna, mert diszkrimináció, mégis beleszámít) abba, hogy mennyi fizetést fogsz kapni én pl ugyanabban a munkakörben feleannyit kerestem (mint utóbb kiderült), mint az elõdöm, csak azért, mert õ férfi én meg nõ vagyok... ez van, a vezetõ pozícióban dolgozó nõk fizetése még mindig sehol sincs a férfiakéhoz képest

kor, nem, munkatapasztalat, sok más minden beleszámíthat (pedig az elsõ kettõnek pl nem szabadna, mert diszkrimináció, mégis beleszámít) abba, hogy mennyi fizetést fogsz kapni én pl ugyanabban a munkakörben feleannyit kerestem (mint utóbb kiderült), mint az elõdöm, csak azért, mert õ férfi én meg nõ vagyok... ez van, a vezetõ pozícióban dolgozó nõk fizetése még mindig sehol sincs a férfiakéhoz képest
Amelyik cég elõre tudja, hogy x munkakörért milyen összegeket tud fizetni, az általában feltüntet valami közelítõ értéket, ennek ellenére vannak munkakörök (a speciálisabbak), amiknél nem tudnak tippelgetni, mert pl. azon a területen a legjobb szakember kell, és a legjobbnak nem mondhatják azt, hogy x, mert lehet, hogy elmegy máshova, ahol 2x-et kap, és akkor a cég bukta a legjobbat, ezért bizonyos pozíciókban hajlandók a jelöltnek magasabb összeget fizetni a késõbbi általa elérhetõ magasabb profit érdekében. Illetve vannak munkakörök, ahol nem is mondanak semmit, teljesítménybér van (ügynöki melók jellemzõen). Plusz a közszféra, ahol eléggé behatároltak a fizetések, ott nem ugrálhatsz, mert állambácsi határozza meg központilag, mennyi az annyi.
"150%, hogy tudják mennyit fognak adni" Elsõ vagyok. Az biztos, hogy megvan, hogy kb mennyit szánnak arra a munkára. Ha van aki megfelel és kevesebbet kérne, még "jófejek" is, hogy többet adnak, ha többet adnak egyáltalán. Vagy csak örülnek, hogy spóroltak. Mivel nálunk azért elég magas a munkanélküliség és szinte minden pozícióra van választék, jelentkezõkbõl nincs hiány, árverseny is van. És így könnyen elõfordulhat, hogy egy jobb tudású elmegy kevesebbért is dolgozni, mert kell a pénz.
Nyilván ha te elmész vásárolni, neked is egyik szempont az ár, azon kívül, hogy mi tud az amit veszel. Ez van a munkaerõPIACon is. Nem biztos, hogy elsõdleges az ár, de ha ugyanazt megkapja egy cég féláron is, akkor miért ne tenné?
A kérdező hozzászólása: Szóval szerinted nem tudják hogy mennyit fognak fizetni, hanem a bejövõ igények alapján találják ki? Szerintem ez hülyeség. Fõleg, ha nem is kérnek igényt, akkor 150%, hogy tudják mennyit fognak adni, csak épp nem mondják el.
A kérdező hozzászólása: Pl. néztem két külföldi hirdetés, hasonló területen, hasonló munkakör, egyiknél több tapasztalatot kértek és +1 nyelvet, a másiknál tapasztalat nem volt feltüntetve, és nyelv sem volt fontos. Egyiknél mondjuk 18ezer euró évente másiknál 65ezer euró évente. na most azért szerintem ez nem egy egyedi dolog, itthon is vannak durva különbségek és honnan a búbánatból tudjam, hogy amire jelentkezek ott 90ezret, vagy 190ezret akarnak-e adni, fõleg, ha kérik az igényt és esetleg még ismerõseim is vannak, akikbõl mondjuk egyik kap olyan területen 110et a másik meg 190et, és akkor jelöljek már meg valamit. Mondjuk, ha mindkettõ helyére pályáznék, de nem tudnám mennyit keresnek, akkor ha a 110esnél beírok 160at hülyének néz és kiszór, ha meg a 190esnél beírok 160at boldog lesz és megtart vagy, azt mondja, hogy annyit is ér a munkám, ha keveset kérek és azért szór ki?

Gyógyszerészetről vélemények? Milyen esélyekkel lehet elhelyezkedni? Mennyire "izgalmas" szakma? Mennyi a fizetés? Megéri-e ezt tanulni?

Legjobb válasz: Az elhelyezkedési esélyek pár éve még tényleg nagyszerûek voltak, szó szerint fél napomba került kétszer is munkahelyet találni. Ez azonban mára megváltozott és mire végeznél az még gondolom minimum 6 év, tehát biztosat senki nem fog tudni neked mondani. Jó szakemberekre szerintem mindig is szükség lesz. A fizetés ugyanez a témakör, amikor kezdtem, bruttó 500.000 volt a kezdõfizetésem. Jelenleg öt évnyi tapasztalattal nem keresek ennyit. A kínálat növekedésével a bérek is mennek lefelé. Érdekes, izgalmas és sokrétû szakma, amivel ezerféle munkakörben el lehet helyezkedni, nem csak patikában - én például egy percig sem bántam meg, hogy ezt a hivatást választottam. Azt viszont hogy megéri-e ezt tanulni, egyedül csak te döntheted el. Az öt év egyetem tényleg kemény, igényel némi szorgalmat, de egyébként könnyedén megcsinálható, ha szereted a fizikát, kémiát, biológiát.

Az elhelyezkedési esélyek pár éve még tényleg nagyszerûek voltak, szó szerint fél napomba került kétszer is munkahelyet találni. Ez azonban mára megváltozott és mire végeznél az még gondolom minimum 6 év, tehát biztosat senki nem fog tudni neked mondani. Jó szakemberekre szerintem mindig is szükség lesz. A fizetés ugyanez a témakör, amikor kezdtem, bruttó 500.000 volt a kezdõfizetésem. Jelenleg öt évnyi tapasztalattal nem keresek ennyit. A kínálat növekedésével a bérek is mennek lefelé. Érdekes, izgalmas és sokrétû szakma, amivel ezerféle munkakörben el lehet helyezkedni, nem csak patikában - én például egy percig sem bántam meg, hogy ezt a hivatást választottam. Azt viszont hogy megéri-e ezt tanulni, egyedül csak te döntheted el. Az öt év egyetem tényleg kemény, igényel némi szorgalmat, de egyébként könnyedén megcsinálható, ha szereted a fizikát, kémiát, biológiát.
Gyógyszerészekre mindig szükség van És a képzés nem hatéves, hanem ötéves
A kérdező hozzászólása: Jövõre érettségizem. Eddig is vonzottak a reál tárgyak, mint kémia, biosz, fizikának egyes részei, matek az nem. Nekem a gyógyszerészet hihetetlenül tetszik. Van benne kémia, biosz és egy csipetnyi fizika is, minden, amit szeretek, úgyhogy valószínû, hogy ilyen irányban fogok tanulni. Gondolkodtam még orvosin is, de az nem nekem való :) Úgy vagyok vele, hogyha elvégzem az egyetemet, utána itthon keresek munkát, majd pár év tapasztalat tán irány Svájc :) Röviden ennyi rólam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat :) Igen, az orvosi nem nekem való, ebben biztos vagyok. Viszont abban is, hogy a gyógyszerészet az az ipar, amire mindig szükség lesz. Ahogyan írtad, ebben a szakmában meg lehet találni az arany középutat a munka és a karrier között. Ez is az egyik oka a választásomnak. A másik pedig ugye a reál beállítottságom. Mindig is szerettem kísérletezni, olyanokat megtanulni, amihez csak kevesek értenek. Meg szerintem a gyógyszerész diploma egy kulcs is lehet, amivel bármilyen országban (de persze a nyelv azért közbeszól) találsz munkát. A nyelvvizsgával úgy állok, hogy a középfokú angolt jövõ héten próbálom meg. Remélem sikerül :)


Deichmannba mennyi a fizetés?

Érdekelne hogy mennyi szokott lenni a fizetés teljes és részmunkaidõben. Válaszokat elõre is köszönöm :)

Legjobb válasz: Egész jó a fizetés még, annak is, aki 4 órában dolgozik ott. 60-110-ig lehet keresni, attól függ, mennyi a túlórád, hogy mennyit dolgozol hétvégente, jutalék...stb.

Egész jó a fizetés még, annak is, aki 4 órában dolgozik ott. 60-110-ig lehet keresni, attól függ, mennyi a túlórád, hogy mennyit dolgozol hétvégente, jutalék...stb.

A stewardessnek mennyi a fizetése havonta?

Legjobb válasz: jó fizetésük van, hogy mennyi pontosan nem tudom.

jó fizetésük van, hogy mennyi pontosan nem tudom.
kezdõ 1300 eu 1 év után: 2600eu
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Ez legitarsasagtol fugg, es attol, hogy eppen hany jaraton dolgozik! Egy ismerosom stewardess, tole tudom.
Hát, ezt társasága válogatja. A barátnõm dolgozott fapadosnál, de fél év után inkább elment ruhaboltba eladónak, mert az jobban fizetett... pedig elég sokat dolgozott!!
Teljesen vegyes, hogy mennyit keresnek, légitársaságtól függ. Van egy alap fizetésük, és erre jön még rá levegõben töltött órák utáni plusz pénz is.

Egy Katolikus papnak mennyi a fizetése?

Mondjuk egy nagyvárosi templomban pap, nem pedig egy kis faluban. Honnan kapja a fizetését, és körülbelül mennyit?

Legjobb válasz: Szia! Én ismerek egy katolikus papot elég jól, az õ fizetésérõl tudok nyilatkozni. Ez a pap egy kb. 20e-30e lakos közötti település papja. Az alapbére olyan 70000 körül van, erre még jön sok "bónusz", temetések, házasságok, stb., így azt mondta nekem, hogy akár 200000 forint is összejöhet neki havonta, de ez elég ingadozó. Nagy szerencséjére csak az alapbére után kell adóznia. Õ neki is van egy autója, amit nem tudom hogy teljesen vagy csak részben fizettek ki neki, mivelhogy elég jó autó (Skoda Superb). Egy egyházi iskola fenntartójaként is sok munkája van, azért viszont nem kap semmi fizetést. Hogy ki állja az alap fizetését, azt nem tudom.

Szia! Én ismerek egy katolikus papot elég jól, az õ fizetésérõl tudok nyilatkozni. Ez a pap egy kb. 20e-30e lakos közötti település papja. Az alapbére olyan 70000 körül van, erre még jön sok "bónusz", temetések, házasságok, stb., így azt mondta nekem, hogy akár 200000 forint is összejöhet neki havonta, de ez elég ingadozó. Nagy szerencséjére csak az alapbére után kell adóznia. Õ neki is van egy autója, amit nem tudom hogy teljesen vagy csak részben fizettek ki neki, mivelhogy elég jó autó (Skoda Superb). Egy egyházi iskola fenntartójaként is sok munkája van, azért viszont nem kap semmi fizetést. Hogy ki állja az alap fizetését, azt nem tudom.
Reformátusként nõ is lehet!
Úgy tudtam az önkormányzattól, de most elbizonytalanodtam. Mindenesetre nem a perselypénzbõl. Pap lennél? Én is, csak nõ vagyok, ez a bökkeNÕ. :)
A kérdező hozzászólása: Lelkész szeretnék majd lenni, de nem Katolikus. Egyébként csak érdekességképpen tettem fel a kérdést, a pénz nem érdekel. Pusztán a kíváncsiság vezérel, hogy a Katolikus papok az államtól kapják-e a fizetést, vagy az hívek adományából? És ha igen, általában mennyit.
Annyit hallottam, hogy a pedagógusokkal egyezõ a fizetésük.
Ami az apácáktól csurran-cseppen havonta.
Egy alapbért kapnak az Egyháztól, aminek nem tudom, mi az alapja - lehet, hogy állami pénz is van benne, fogalmam sincs. Ez az alapbér meglehetõsen alacsony, fõleg kezdõ papoknál. Viszont rezsit nem kell fizetniük, és a legtöbben kapnak (valamilyen) jármûvet is használatra (ismerek olyat, aki 25 évig egy trabival járt, amikor kirohadt alóla, kapott valami használt autót). Mi pl. megyeszékhely vagyunk, és a székesegyházunk fiatal káplánja konkrétan tudom, hogy havonta ingyen lakhatást kap, fizetik a tb-t neki és kb. 20-25 ezer költõpénzt kap, valamint valamennyi kaját. Neki autója nincs, de ha kell, gondolom a plébánosét használhatja. Nem egy nagy karrier. :) Szerzetespapok pedig nem kapnak külön fizetést, vagyonközösségben élnek. A stólapénzeket gondolom a világi papok megtarthatják, a misézésért befizetett összegek viszont általában a templom és plébánia fenntartására mennek.
Ha óránként ki kell írnod ezt gyíkhura, akkor inkább ne akarj nyomozó lenni.
1.Nem 2.120 ezer Ft 3.Nem 4.120 ezer Ft

Mennyi a fizetése egy állat mentőnek? És mennyire keresettek?

Legjobb válasz: Egy állat mentõnek ugyanannyi, mint egy épelméjûnek.(egybe kell írni az állatmentõt) Amúgy nem túl sok, a mentõsöknek elég rossz a fizetése.

Egy állat mentõnek ugyanannyi, mint egy épelméjûnek.(egybe kell írni az állatmentõt) Amúgy nem túl sok, a mentõsöknek elég rossz a fizetése.
Hát szerintem (Mondom szerintem)minél jobban teljesít, annál több a fizuja!Szerintem ez az idõzítéstõl függ, hogy mit hogy kap!De nem biztos hogy így van!:)

Alkalmi munkavállalás keretében mennyit dolgozhatok és mennyi a fizetés?

4 évig voltam munkanélküli,most egy cég felajánlotta,hogy felvesznek dolgozni és hogy egyenlőre csak betanulási időszak van ezért úgy írják be hogy próbaidő,de közben én napi 8-9 órákat dolgozom se üzemanyag költség,semmi,azt mondták utólag fizetik. Ehelyett 48e ft os fizetést kaptam és azt mondták hogy a betanulási időre 3200Ft/napot fizetnek és az üzemanyagköltség sem jár de az én kocsimmal megyünk mindenhova.naponta aláírom a jelenlétit és 4 óra munkaidő szerepel rajta,azt mondták azért mert a munkaügyiből úgy kértek ki hogy alkalmi munkavállaló vagyok,de a munkaügyitől is megkaptam a szociálist.Ehelyett 8-9 órát dolgozom.8-4 ig kéne dolgozni, de 5 fél6,7 hogy hazaérek munkából.mit tudok csinálni?mert közben szerződést is kaptam ami 2013-04-22-2014-01.31ig van.Már másfél hónapot ledolgoztam de elméletileg nem él még a szerződésem.Segítsetek mit tudok tenni?????a munka nagyon kell mert 4 kiskorú gyermekem van.

Legjobb válasz: alkalmi munkavállalással heti 5 napot havi 15 napot évi 90 napot tudsz dolgozni, a fizetés megegyezés szerint megy a 4 órás munkavállalás az nem alkalmi, hanem részmunka idõs tenni csak azt tudod hogy vagy lenyeled vagy ott hagyod õket. vagy jelented a munkaügyi központnak a dolgot, és vizsgálat indul és vagy bûntetést kapnak és téged elküldenek vagy lekenyerezik az ellenõrõket és minden rendben lesz

alkalmi munkavállalással heti 5 napot havi 15 napot évi 90 napot tudsz dolgozni, a fizetés megegyezés szerint megy a 4 órás munkavállalás az nem alkalmi, hanem részmunka idõs tenni csak azt tudod hogy vagy lenyeled vagy ott hagyod õket. vagy jelented a munkaügyi központnak a dolgot, és vizsgálat indul és vagy bûntetést kapnak és téged elküldenek vagy lekenyerezik az ellenõrõket és minden rendben lesz
A kérdező hozzászólása: A munkaügyi fele vagyok úgy bejelentve hogy alkalmi(ezt mondta a nyagyfõnök) de a jelenlétin 4 óra van és mégis 8-9órát és a hét minden napján kivéve szombat vasárnap dolgozom.csak ha utánaérdeklõdöm a munkaügyibe és vmi bibi van nem ártok e magamnak 73at igértek ehelyett 48at kaptam a 4 órás is úgy tudom 49et kap.meg ha azt nézzük én 15 nap helyet 20-22õt dolgozom és napi 8-9 órát .
az igért bér általában mindig bruttót jelent, amit kézhez kapsz az nettó. mint irtam, vagy jelzed a munkaügyinél vagy lenyeled hogy 4 óra van papiron és 8 órát dolgozol az szabály ellenes. dehát ezt is vagy lenyeled vagy jelented. én azért elkezdenék másik állás után nézni, hátha találsz jobbat
Hát nem tudom, nekem ez nagyon átvágósnak és kihasználsnak tûnik, és semmiképpen sem törvényesnek. Akkor elméletileg április 22-tõl leszel rendesen állományban? Úgy értem hogy nem próbaidõs? Mert az már nem sok idõ, várd meg, hogy akkor mi lesz, rendesen bejelentenek-e, annyi idõre amennyit le is dolgozol, meg ilyesmi. És ha akkor is hibádzik a dolog, akkor mindenképp jelentsd a munkaügynél.
ha aláírtad a jelenléti ívet ami szerint 4 órát dolgozol, nem sok mindent tudsz csinálni. És ne a munkaügyi központba szólj, hanem egyenesen a munkaügyi bíróságnak írj!
Fizetése semmi. Jutalékot kap a kihelyezett hitelek után. Nagyon kevés a haszna belõle.
rabszolga meló
Ha sok az ügyfél, nagyon jól lehet keresni. Nincs fix, mert majdnem minden hónap más, valakinek lejár a törlesztése, de lehet van 2 új helyette. Barátnõm anyukája lassan 10 éve ezt csinálja, nagyon jól keres, ráadásul nem is dolgozni napi 8 órát, sõt, nem is dolgozik minden nap.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!