Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a egy élelmiszerbolt (1 db)

Mennyi a fizetése egy élelmiszerbolt vezetöjének, ha azt mondja hogy jól megy a bolt?

Legjobb válasz: A bolt vezetõjének vagy a bolt tulajdonosának? :) A bolt vezetõje csak bizonyos mértékben van motiválva, hogy jól menjen a bolt :) Hiszen neki általában fix bére van, és prémiumot kap a forgalomtól függõen. Viszont ha a bolt vezetõje a bolt tulaja is egyben, akkor minden realizálódott nyereségnek is "tulajdonosa." Amúgy az, hogy jól megy a bolt még igencsak kevés még saccolni is. Hiszen nem tudjuk, hogy hol van a bolt, mit árul és mekkora :) Még ezek az infók is kevesek, de már közelebb vihetnek egy "saccértékhez".

A bolt vezetõjének vagy a bolt tulajdonosának? :) A bolt vezetõje csak bizonyos mértékben van motiválva, hogy jól menjen a bolt :) Hiszen neki általában fix bére van, és prémiumot kap a forgalomtól függõen. Viszont ha a bolt vezetõje a bolt tulaja is egyben, akkor minden realizálódott nyereségnek is "tulajdonosa." Amúgy az, hogy jól megy a bolt még igencsak kevés még saccolni is. Hiszen nem tudjuk, hogy hol van a bolt, mit árul és mekkora :) Még ezek az infók is kevesek, de már közelebb vihetnek egy "saccértékhez".
A kérdező hozzászólása: igen egyben tulajdonos is!kispesten egy élelmiszer bolt!közepes méretû..nem tudom:) csak ugy durván kb menniy lehet?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy érettsêgivel hova lehet menni dolgozni?

2

Követeléskezelő csoportos állásinterjún mit lehet kérdezni?

Követeléskezelő cégnél annyi volt az egész csoportos interjú, hogy bemutatták a céget, és lehetett kérdezni tőlük, ők nem kérdeztek semmit...
Mi alapján választanak ilyenkor?
Ilyen cégnél mi az amire rá lehet és érdemes kérdezni?
Mi az amit semmiképp nem "szabad" megkérdezni?

0

Van olyan munkahely ahova nem kell pontosan időre beérni?

9

Ha elfogadtam egy diákmunkát, de félreinformáltak, ezért nem tudtam elmenni és most 5000Ft-ot leakarnak vonni a béremből, akkor megtehetem, hogy átmegyek másik diákszövetséghez?

Tudom, hogy pofátlanság, de a részükről volt az, ugyanis rohadtul nem is azt a cégnevet mondták, ahova mennem kéne, hanem annak a rövidítését, így nem tudtam melyik buszra szálltam, így nem jelentem meg ott. Ezért ugye jár 5000Ft pénzlevonás, ha megint elkezdek dolgozni náluk. De nem akarok két napig ingyen dolgozni, így átmennék másik szövetséghez. Lehet ilyet?

4

Mi a Haszonkulcs képlete és definicioja?

Ismerem a googelt,de rengeteg eltero definiciot es kepletet taltam.

0

Digitális technika feladatmegoldásért SÜRGÕSEN jó fizettség! 3-5. 000 FT-ot fizetnék 3 nagyon rövid feladatért! Aki ért hozzá, annak pár percnél nem tarthat tovább a megoldása!?

A mai napra kellene! Várom a privátokat! :)

0

Nagyjából mennyi lehet egy call centeres cégnél a jutalék?

Küldtek nekem álláslehetőséget ,hogy közvélemény kutatás lenne és kitöltött kérdőívenként jutalék is jár... TUdom,hogy ez változó munkáltatónként, de mégis mennyi lehet átlagban?

2

Hogyan kell számolni a szabadságot?

az éves 21napos szabadságomból az előző munkahelyen felhasználtam 12-t. Maradt 8. Az új helyen természetesen próbaidős vagyok. Vehetek ki szabit? Az a 8-ból jönne le? vagy új munkahelynél ismét a 21 napról indulok? De akkor az hogy megy át a következő évre? A próbaidőm december végén jár le.

2

Kaphatok valami támogatást?

Négy órában vagyok bejelentve a munkahelyemen. Nem kaphatok valami támogatást, segélyt vagy bármit? Egyedülálló vagyok, nincs se gyermekem, se semmi ingatlan a nevemen. A munkaügyön, önkormányzatnál próbáltam érdeklődni, de nem voltak közlékenyek. Konkrétan elküldtek.

2

Free 2 Shop Hungary Kft-ről bővebb információ?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!