Találatok a következő kifejezésre: Mennyi a egy (12715 db)

Mennyit iszik 1 éves babátok? Mennyi a folyadékszükséglete egy 1 éves babának? Mennyi vizet, teát, stb. kell innia naponta?

Legjobb válasz: Szerintem ez nagyon változó. Én fiam napi 400-600 vizet iszik. Ezt is azóta, mióta kapott egy csõröst, cumisüvegbõl épp csak kortyolgatott. Tegnap kapott egy kis füles poharat, annyira odáig volt, hogy abból ihat, hogy szerintem megivott egy liter vizet. :) (Meg még egy liter mellé ment.)

Szerintem ez nagyon változó. Én fiam napi 400-600 vizet iszik. Ezt is azóta, mióta kapott egy csõröst, cumisüvegbõl épp csak kortyolgatott. Tegnap kapott egy kis füles poharat, annyira odáig volt, hogy abból ihat, hogy szerintem megivott egy liter vizet. :) (Meg még egy liter mellé ment.)
Ez engem is érdekelne. Az én Fiam még szopik, pontosabban a napi kétszeri egyéb kaján kívül CSAK szopik ... Délben fõzelék és gyümölcs, este zabkása vagy tejpép és gyümölcs a menü, de ezeken kívül csak az anyatej, ami folyadék. Nem tûnik úgy, hogy ki van száradva, de idegesít, hogy nem tudom, szüksége lenne-e már vízre vagy teára ...
Ja, és 6-7x szopik naponta. (2. voltam)
A lanyom megiszik reggel 1, 5 deci tejet, este 2, 5 deci tejet. Nap közben vagy vizet kap, vagy nagyon lajtos teát. Abból ugy 5-6 cumisuveggel, ami 160 ml. Vagyis kb. olyan 7, 5 deci és egy liter között. Plusz meg ugye a tej. Õ nagyon ivos, pici kora óta igényelte a plusz folyadékot. Gondolom ha jön a meleg, akkor meg meg többet iszik majd.

2 főre Budapest-London repülővel oda-vissza adókkal, illetékekkel együtt mennyibe kerülne? Hallottam 10. 000ft-os repjegyről is, nem tudom van-e valóságalapja. Illetve egy hétre mennyi a minimum költőpénz amit ajánlotok? Mennyire drága London?

Legjobb válasz: "Hallottam 10. 000ft-os repjegyrõl is, nem tudom van-e valóságalapja." Van valóságalapja. Mi ketten, oda-vissza fizettünk kb. 10 ezret, szóval 2500Ft körül volt per fõ per irány. De ha valaha is nézegetted már repjegy árakat akkor tudod, hogy simán megesik, hogy egyik napra 2000Ft az ár, másik dátumra meg 40.000 forint. Ez nem BKV hogy minden jegy egységes áron legyen.

"Hallottam 10. 000ft-os repjegyrõl is, nem tudom van-e valóságalapja." Van valóságalapja. Mi ketten, oda-vissza fizettünk kb. 10 ezret, szóval 2500Ft körül volt per fõ per irány. De ha valaha is nézegetted már repjegy árakat akkor tudod, hogy simán megesik, hogy egyik napra 2000Ft az ár, másik dátumra meg 40.000 forint. Ez nem BKV hogy minden jegy egységes áron legyen.
Jelenleg 6090Ft-ért látok per fõ per irány Budapest-London között november-december idõszakra. Nem minden dátum de van egy-egy dátum amikor ilyen olcsó.
Európa legdrágább városa.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek!

Mennyibe kerül egy sajtos mcroyal egy mcwrap és egy csibeburger a mekibe? SÜRGÕS!

Egerbe megyek holnap és nem tudom az árakat segítsetek. és a mcroyalt mekrojálnak kell mondani.? xdd

Legjobb válasz: Azt nem tudom megmondani, hogy egyenként mennyibe kerülne, de ajánlok neked egy menüt, ami december 8-ig tart. 3 Big Mac 3 Kis burgonya 3db 0,25 l-es jegestea 3 Forró almás pite Összesen: 3100FT Megtakarítás(azt írják) 2570FT

Azt nem tudom megmondani, hogy egyenként mennyibe kerülne, de ajánlok neked egy menüt, ami december 8-ig tart. 3 Big Mac 3 Kis burgonya 3db 0, 25 l-es jegestea 3 Forró almás pite Összesen: 3100FT Megtakarítás(azt írják) 2570FT
De csak akkor van kedvezmény, ha van kuponod. Kupont lehet ingyenesen vinni az üzletekbõl. (de elvileg elfogadják, akkor is, ha nincs kuponod, de azért szerezz egyet! ;) Itt egy link, innen lesd le a különféle akciókat. http://www.mcdonalds.hu/kupon
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek.:)

Mennyibe kerül egy női ballonkabát egy kínaiban? És mennyibe mondjuk a New Yorkerbe, vagy az F&F-be?

Legjobb válasz: Én tavaly õsszel néztem az Ázsia centerben, egy volt ami tetszett az 12(!!)ezer volt,azt hittem lehidalok...láttam 6-7ért is de azok nem tetszettek. New Yorkert nem tudom,de az F&F újabban nagyon drága lett..nem is értem mire fel.

Én tavaly õsszel néztem az Ázsia centerben, egy volt ami tetszett az 12(!!)ezer volt, azt hittem lehidalok...láttam 6-7ért is de azok nem tetszettek. New Yorkert nem tudom, de az F&F újabban nagyon drága lett..nem is értem mire fel.
Turkálj egyet! :D Szinte minden turkálóban van ballon, 1-2 ezerért vagy ez alatt. Én legutóbb egy vadonatúj Zarát találtam, tovább is bírja mint egy kínais és nagyobb márka mint az F&F vagy a New Yorker.
Még valamelyik évben voltam belezúgva. Plázában néztem, már nem tudom melyik boltban, de drága volt, azt hiszem 15 000. Annyit meg tényleg nem ér, még 10 ezret se nagyon, mert egy semmi vézna anyaga van. Mire olyan idõ van, hogy nem fagyni meg benne, addigra már kabát sem kell. Szóval szerintem szép, de felesleges. Egy bõrkabáttal jobban járni.
A kínaiban 5-7 ezer körül mozog, és gagyi. Az Orsayban vettem akciósan annó egy feketét, jó minõségû, 5000 forint volt tizenvalamennyirõl leárazva. Tavaly pedig egy Pimkie-set vettem 13000 forintért, de nagyon jó minõségû! Szerintem ha veszel, inkább drágább legyen, de tartson sokáig, és jó minõségû legyen, mintsem hogy minden egyes szezonban vedd a kínais sz.rokat, mert olyan hamar tönkremennek....

Van egy régi 50 lejesem 1966-ból és egy 20000-em 1999-ből mikor volt a napfogyatkozás. Szerintetek ezekért mennyit adna egy gyűjtő?

Legjobb válasz: Ez leginkább az állapotuktól függ. (mennyire hajtottak, mennyire hiányosak, koszosak stb.) 1966-os 50 lejes: tökéletes állapotban is kb. 1000 ft-ot ér. Gondolom a tied nem tökéletes állapotú, tehát ennél kevesebbet érhet. 1999-es: ez gondolom 2000 lejes, nem 20.000. Ez még tökéletes állapotban is csak párszáz forintba kerül (max. 500), szóval ez sem ér túl sokat. Szóval nem érnek túl sokat :(

Ez leginkább az állapotuktól függ. (mennyire hajtottak, mennyire hiányosak, koszosak stb.) 1966-os 50 lejes: tökéletes állapotban is kb. 1000 ft-ot ér. Gondolom a tied nem tökéletes állapotú, tehát ennél kevesebbet érhet. 1999-es: ez gondolom 2000 lejes, nem 20.000. Ez még tökéletes állapotban is csak párszáz forintba kerül (max. 500), szóval ez sem ér túl sokat. Szóval nem érnek túl sokat :(
elsõ vagyok. Bocsánat, annyit javítanék, hogy az 1966-os 50 lei érhet 3-4 ezer forintot is tökéletes állapotban, de ha nem tökéletes állapotú, akkor ennél nyilván kevesebbet ér. A másik (1999-es) viszont tényleg max 500 forint.
A kérdező hozzászólása: Hát, az az igasság, hogy eléggé gyürött az 50 lejes :((
ne higgy neki! a piac dönt. hirdest drágán folyamatosan s sok helyen. s ha valakinek sörgõsen kell és nincs kedve vacakolni a kereséssel de rád lel megeshet hogy megveszi tõled drágábban. Persze ha a gyereked etetésére kell a pénz akkor add el ár alatt...

Mennyit keres egy bérelszámoló és mennyire stresszes ez a munkakör?

Legjobb válasz: Mindkettõ attól függ, hogy hol dolgozol és hogy te alapvetõen mennyire vagy terhelhetõ. Vannak zûrösebb és nyugisabb idõszakok.

Mindkettõ attól függ, hogy hol dolgozol és hogy te alapvetõen mennyire vagy terhelhetõ. Vannak zûrösebb és nyugisabb idõszakok.

Egy új 125ös sportmotor mennyibe kerül? Mennyi a fenntartása, mennyit fogyaszt? Milyet válasszak?

Már van B jogsim, imádok vezetni, épp ezért is gondoltam rá, hogy letenném az A1-et, mert hallottam, hogy ha van már B jogsim, akkor csak pár órát kell vennem, hogy megkapjam az A1-et, amivel már vezethetek 125ös motrot. Jól tudom? F?leg az anyagiak érdekelnek.

Mennyibe kerül egy új gázkazán első beüzemelése, amikor pecsételik a garanciális papírt? Mennyibe kerül egy radiátor felszerelése, beüzemelése?

Alapból 1 év a kazán jótállása, a beüzemelést?l számítva.

Legjobb válasz: Hívj föl egy szimpatikus szervizt, és kérdezd meg.

Hívj föl egy szimpatikus szervizt, és kérdezd meg.
A kérdező hozzászólása: Megtörtént a beüzemelés és pecsételés. A termosztát felszerelésén kívül más nem történt, se mûszeres beszabályzás se semmi. Még az elsõ felfûtést végezte a kazán, az úr már itt sem volt. 10 ezer volt ez a móka, számlát is kaptam. Csak éppen azt nem tudom, hogy helyesen mûködik-e kazán.
A kérdező hozzászólása: Valóban 75000 HUF 5 darab radiátor felszerelése a falra???
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Számomra teljesen hihetõ, hogy ami 4 éve 7000.- volt, az most 15000.- Nem hinném, hogy nyomdasz63-nak bármilyen érdeke fûzõdne ahhoz, hogy kamuzzon. Én kérdeztem, õ válaszolt. Neki ennyi volt, akkor. Pont. Ennek ellenére megfogadtam #1 válaszát, telefonáltam. Valóban 15-öt mondott a pacák, de: mivel ez nem Pest, hanem Bpest határától 20 km(!), ezért fel sem ajánlotta magát, de fejbõl mondta, ki az, aki a faluban ezzel foglalkozik. Ezen kívül elmondta, hogy garanciális bekötést õ csak akkor végez, ha minden a helyén van, víz, gáz bekötve, rendszer feltöltve. Namost nekem ilyen nem kell, mert még a radiátorok sincsenek felszerelve, csak a kiállások vannak meg. Gondolom nyomáspróba, mifene. A radiátorok felszerelésére 15000, -/ darabot mondtak. (ami már önmagában felháborító) Ez ugye 5x. Ezután jönne a kazán beüzemelés, legyen 15000, - plusz járulékos dolgok, úgymint sárga gázcsõ, termosztát, szûrõ. Ja és az osztó bekötése is. Rögtön 120-150-nél vagyunk. (minimum) Hát ezért kérdeztem...
2 éve számlával, kiszállással volt 10eFt... Utolsó! Ne próbálj vállalkozással kapcsolatos dolgokba belemenni, ha nem értesz hozzá!
Akkor számoljunk utána annak a hét ropinak. Négy éve 25% áfa vissza visszafelé 20, az 1.400, marad 5.600ft. Volt ugye 22% nyereségadó, az 1.232, maradt 4.368ft. Nem azt kérdõjeleztem meg hogy mit csinált vagy nem csinált meg mert ez a dolga, hanem azt mondom hogy aki - mindazt amit leírtál - megcsinálja 4.368 forintért, és még el is kocsikázik hozzád, az egy balek. Láttam már én is érdekes dolgokat a fusikirályoknál, de ne akard itt beadni hogy hét rugót fizettél egy garanciális beüzemelésért papírozva, számlázva és becsületesen megcsinálva! Azt hiszik az emberek, hogy aki itt kérdez az totál hülye, pedig csak szeretne tájékozottabb lenni! Kedves kérdezõ, a kérdésedre a válaszom min. 15.000ft, de az elõzõ válaszolónak is azt tudom mondani hogy a fúvókacserére a 12 reális (vagy átlag) ár.
Sajnos, nem olcsó dolgok ezek... Egy éve vettünk új tûzhelyet(Elektrolux-kombi):ilyen: http://www.arukereso.hu/tuzhely-c3169/electrolux/ekk513519x-.. Kértük, hogy a csomagban lévõ, -Pb-gázhoz való fúvókákra cserélje ki a beüzemelõ szaki a benne lévõket. Ez kb 10 perces meló volt+5 perc a tûzhely megismertetése, magyarázása, +garanciapapír+számla kitöltése....ez összesen 12ezer volt!!!
Írjam a szegedi "baxis" nevét, és telefonszámát? Megkérdezheted tõle! Amit csinált: -Rákötötte a kazánra a(sárga, EU-szabvány csõvel) a gázt, szivárgást ellenõrzött. -A csomagban lévõ, kb.1, 5m-s(220V-s, villásdugós) vezetéket bekötötte a kazánba. -Az általam kiépített termosztát vezetékét bekötötte a kazánba. -Feltöltötte a rendszert vízzel. -Elindította a fûtést. -Kipróbálta a meleg víz funkciót. -Mûszerrel mérte a relék mûködését, a kapcsolási feszültségüket. -Pontról-pontra magyarázta a mûködést, az esetleges problémákat, és megoldásukat(pl. gáz, víz, áramszünet). -Kitöltötte a garancialapot, számlát írt-(sajnos, már nincs meg, pedig beszkennelném).
Négy éve hét ropi? Na ne kamuzzál már!
A kérdező hozzászólása: nyomdasz63, köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Kedves 1# : ez nekem is eszembe jutott.
Nekem 4 éve 7 ropi volt a "beüzemelés" + a termosztát bekötése.(Baxi, kombi parapetes). Én személy szerint nem látom értelmét a "plusz~garancia" vásárlásnak, ha gond van, az "kijön" az elsõ pár hónapban.
Bravo... Minõsíti a magyar szolgáltató ipart, [email protected] az egészbe, dolgozni nem akarnak, csak a pénz kell nekik.

Ha egy eszközre rá van írva, hogy mennyi a teljesítménye (pl.100W), abból hogy számolom vissza, hogy egy óra alatt mennyit fogyaszt? Egész pontosan forintig levezetve?

Legjobb válasz: Ah az elõzõ totál baromságot firkál felejtsd el. 1kW= 1000 W Tehát 100 W esetén 0,1 kW óránként. Egy teljes kW-ott 10 óra alatt fogyaszt el és mivel kilowattonként 47 Ft+rendszerhasználati díj az áram ár ebbõl látod hogy kb. 50-53 Ft/óra az összeg 10 óra használat után. Egy óra alatt olyan kevés hogy kár számolgatni.

Ah az elõzõ totál baromságot firkál felejtsd el. 1kW= 1000 W Tehát 100 W esetén 0, 1 kW óránként. Egy teljes kW-ott 10 óra alatt fogyaszt el és mivel kilowattonként 47 Ft+rendszerhasználati díj az áram ár ebbõl látod hogy kb. 50-53 Ft/óra az összeg 10 óra használat után. Egy óra alatt olyan kevés hogy kár számolgatni.
A kérdező hozzászólása: Nem is az egy órát számolgatom, hanem egy hónapra. De ehhez fajlagosítani egy órára a legegyszerûbb.
Én a led-es szar kijelentésedre reagáltam kedves. Ugyanis egy átlagos led izzó 5 W ami 0, 005 kilowatt tehát számolni is kár jóval a töredékét eszi a hagyományos izzónak így megéri és jelentõs takarékosságot lehet elérni vele.És vakoskodni sem kell mert ha megfelelõ minõségût veszel szinte egyenlõ az izzóéval!
Hát, elõször is annyit fogyaszt, óránként. =) Másodszor pedig 1KW óránként kb. 50 forintba kerül, tehát egy 100W-os izzó (pl.) 10 óránként fogyaszt 50 forintot. Szóóóóóóval akkor egy költõi kérdés, mely konkrétan nem neked szól, megéri vakoskodni a 7W-os ledes szarral? Szóval 20 év led fény mellett s akkor már spóroltál is annyit, hogy tudj venni egy szemüveget.
És ugyanezt írtam én is. 1 KW óránként 50 forint. 100W 10 óra alatt a 10szerese tehát 1 KW, így 10 óra alatt "fogyaszt el" 50 forintot egy 100W-os izzó. Akkor miért baromság? Normális vagy? Leírod, hogy baromság, amit mondok, aztán ugyanazt leírod, amit én????
Könyörgöm, ha más nem, legalább a kérdezõ erõsítse meg azt, hogy ugyanazt írtuk mind a ketten, leszámítva a szokásos dumámat, hogy miért baromság ez a hatalmas energiatakarékosság. Így fölhúzni az agyamat, ilyen hülyeséggel...

148 kg mennyire veszélyes egy 18 éves kb.183-4 m magas fiúnak, mennyi lenne az ideális súlyom és mennyi idő lenne leadni? Mindenféle képen fog lógni a bőröm?

Mit ajánlotok? Szerintem ételfügg? vagyok, napi 24 órából 16-ot házban töltök, többi alvás. Kiskorom óta kövér vagyok, de nem birok egyszer?en nem enni.

Legjobb válasz: Ez rendkívül súlyos elhízás, pláne 18 évesen, és egyértelmûen nagyon veszélyes. Csontozattól és izomzattól függõen 70-80 kg lenne az ideális súlyod, de mielõtt sportolni vagy diétázni kezdenél, fordulj orvoshoz, ne egyedül vágj neki. Ha normális ütemben adod le, legalább egy év, mire eléred az ideális súlyodat, de azért pár hónap alatt is sokat javulhat már a helyzet.

Ez rendkívül súlyos elhízás, pláne 18 évesen, és egyértelmûen nagyon veszélyes. Csontozattól és izomzattól függõen 70-80 kg lenne az ideális súlyod, de mielõtt sportolni vagy diétázni kezdenél, fordulj orvoshoz, ne egyedül vágj neki. Ha normális ütemben adod le, legalább egy év, mire eléred az ideális súlyodat, de azért pár hónap alatt is sokat javulhat már a helyzet.
Én 120-rõl kezdtem 2010 novemberében. Nem biztos, hogy év alatt le fogsz fogyni.. Én járok konditerembe (személyi edzõ által összeírt mozgásterv), dietetikus által összerakott étrendem van, mégis max havi 2 kg-t tudok fogyni. De legalább még nem lóg a bõröm.. 30 kg-t fogytam eddig, de kihagytam fél évet, haláleset miatt, nagyon összetörtem. Ha gyorsan fogsz, lógni fog a bõröd. Az evést megállni pedig csak akaraterõvel lehet! Illetve kezdj el biciklizni (szobabicikli is oké), az nem terheli az ízületeidet sem. :) Sok sikert!
mozogjál sokat és egyél kevesebb zsíros ételt
Hát szerintem azért elég veszéllyes én sem vagyok vékony kb 70-75 kg vagyok és 178 cm magas és jópár évvel fiatalbb mint te. Én csak akkor eszek ha unatkozok.Nos rátérve a te problémádra szerintem ha fogyni akarsz ez minimum 2 hónap de inkább 3.A bõrröl viszont úgy tudom hogy csak akkor lóg hogyha hirtelen adsz le sok zsírt.De ha szépen fokozatosan akkor elvileg nem fog lógni a bõröd.
Legalább egy év de inkább több elérned a normál testsúlyodat. Mindenképpen lógni fog a bõröd mert már piszkosul megnyúlt de visszahúzódni csak kis mértékben tud. Elég veszélyes ennyire elhízottnak lenni, én is csak nyomatékosítani tudom hogy orvossal fogyj ne magadtól. Igyál rengeteg vizet, sétálj minden nap egy órát reggel vagy este, lisztet és cukrot tartalmazó kajákat , italokat teljesen iktasd ki az étrendedbõl.
Ez rengeteg! Ha van rá pénzed, akkor személyi edzõvel konzultálj! Jelezd a problémád a háziorvod eflé is, bár elég gáz, ha õ eddig nem tett semmit ezügyben!
183 méter? az igen ;) amugy norbizz, különben nem fogja sokáig bírni a tested....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!